Uffing: Gemeente onteigent 65-jarige gepensioneerde om woonruimte voor illegale migranten te creëren

Screenshot_164

(Door: Günther Strauß – Vertaling: E.J. Bron)

Een burger in het Zuid-Beierse Uffing dreigt ijskoud onteigend te worden. De gemeente wil zijn stuk bouwgrond van 750 m² gebruiken om daar woonruimte voor illegalen te creëren. De 65-jarige gepensioneerde voelt zich bedrogen en wendde zich zelfs tot de krant – maar volgens zijn advocaat zal dit niet helpen.

Steeds meer burgers ondervinden aan den lijve wat het betekent een tweederangs mens te zijn. Zo ook Peter Zwerger uit Uffing am Staffelsee. Daar is hij eigenaar van een stuk bouwgrond. Zijn ouders kochten het 750 m² grote grondstuk al 40 jaar geleden. Pas vele jaren later werd het een stuk bouwgrond. De ouders van Zwerger droegen het grondstuk over aan zijn zuster. Die had er echter op grond van een zware handicap niet op kunnen bouwen. Na haar dood, bijna 3 jaar geleden, erfde Peter Zwerger het grondstuk.

De 65-jarige wilde het stuk grond overdragen aan zijn peetkinderen. Maar de gemeente haalde de pensioengerechtigde een streep door de rekening. Burgemeester Rupert Wintermeier deelde hem telefonisch mee dat de gemeenteraad besloten zou hebben gebruik te maken van een zogeheten bestaand recht van aankoop. Een desbetreffende optie zou de gemeente ooit met zijn ouders zijn overeengekomen “als het grondstuk niet binnen tien jaar bebouwd wordt”, verklaarde Wintermeier. Het recht van aankoop zou daarna met de zus van Zwerger nog weer voor een periode van tien jaar verlengd zijn, “zodat nu een looptijd van 39 jaar tot stand is gekomen zonder dat het grondstuk werd bebouwd”, aldus de burgemeester.

Nu wil de gemeente het grondstuk dus hebben. Zwerger echter wil “deze ijskoude onteigening” niet accepteren, temeer hij als schadevergoeding maar de helft van de grondwaarde zou krijgen. Met dit jammerlijke geldbedrag zou hij in de plaats geen ander grondstuk kunnen kopen, zegt de gepensioneerde boos. De burger schakelde zelfs een advocaat in. Deze zou ervoor moeten zorgen dat hij zijn grondstuk mag houden. Maar de advocaat maakte Zwerger duidelijk dat de kans op succes zeer gering zou zijn en de strijd tegen de criminele praktijken van de gemeente beter zou kunnen opgeven.

Volgens de burgemeester zou het er bij de onteigeningsactie om gaan “het speculeren met en verzamelen van grondstukken” te vermijden evenals het in het kader van de gemeentelijke mogelijkheden ter beschikking stellen van stukken grond aan jonge gezinnen. Maar Zwerger zegt tegenover de “Merkur” dat de gemeente talrijke andere bouwplekken in voorraad zou hebben, die tot nu toe niet verkocht zouden zijn. Daarom zou de gemeente zijn grondstuk voor heel andere doeleinden willen gebruiken, aldus de verdenking van de 65-jarige. Deze inschatting wordt ook gedeeld door vrienden en buren van de gepensioneerde. Via via zouden ze al gehoord hebben van plannen van de gemeente, volgens welke het grondstuk ervoor gebruikt moet worden om mooie nieuwbouw voor zogenaamde “vluchtelingen” op de bouwen.

Het district Garmisch-Partenkirchen, waartoe Uffing behoort, heeft al langere tijd te kampen met de onderbrenging van “vluchtelingen”. De onderkomens zijn schaars en daarom is het geen wonder dat nu ook privépersonen onteigend worden om de luxueuze onderbrenging van diverse jonge pensioengenieters uit de Oriënt en Afrika te garanderen. Ook de Evangelisch-Lutherse kerk in Beieren kondigde al met grote vreugde aan dat er in Uffing weldra “asielzoekers” zullen wonen. De zeilen voor de verrijking van de 2900 inwoners tellende gemeente zijn dus al lang gehesen en Peter Zwerger mag daaraan zijn onvrijwillige bijdrage leveren.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Günther Strauß

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Uffing: Gemeente onteigent 65-jarige gepensioneerde om woonruimte voor illegale migranten te creëren

 1. Jules Vismale zegt:

  Peter Zwergerr, ik hoop dat je gewoon anders je hele bouwgrond desnoods vernield of dat anders al de potentiële “vluchtelingen” dadelijk alles op stelten gaan zetten in Uffing en de Evangelisch-Lutherse kerk! Wat mij betreft slaan die “asielzoekers” desnoods al hun linkse “beschermengelen” maar het ziekenhuis in want die kennen het woord ‘gastvrijheid’ en dankbaarheid nog in geen 1000 jaar!

  Geliked door 3 people

 2. Thoth zegt:

  B.v. in Nederland, zoals deze :

  Gisteren liepen 2 politie paarden in een nabije straat en de paarden moesten schijten. Dus hup, al die plakken op het midden van de weg. Even later liep ik over de weg en ja hoor, een vrouw met handschoenen aan, verwijderde de poep die haar hond had gelegd want anders…. kreeg ze een boete.

  *ahum*, wat klopt hier niet?

  Geliked door 4 people

 3. Harry zegt:

  Wellicht zou het bedreigen van de burgemeester en hier en daar een brandje stichten in overheidsgebouwen hier niet geheel ongerechtvaardigd zijn .

  Maar wij hebben in Nederland hetzelfde probleem .
  Hier worden de boeren ook van hun land “ontdaan” om er hele woonwijken en industriegebieden voor in de plaats te zetten .
  Ronduit schandalig .
  Wat is “eigen bezit” eigenlijk nog waard ?

  Die poster van de Identitairen is wel heel treffend , hier !

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   ‘KONINGIN. UTOPIA’ …( alias HALSEMA) heeft ‘ als ORAKEL’ voorheen. reeds voorspeld, wat er eventueel zou gaan gebeuren!!!? ) misschien is er ook nog plaats in de buurt v.d.paleizen, met voornamelijke ‘ bosrijke ‘percelen’, waar de binnengedrongenen zich kunnen beraden, ( in alle stilte) wanneer ze van plan zijn , te …’ her/ repatrieren’!!!

   Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Mijn Frans is niet zo goed. Volgens de NOS is er sprake van antisemitisme. In ieder geval lijkt het alsof moslimmigranten zich hullen in Gele Hesjes.

  De belaagde man waar het om gaat is Alain Finkelkraut, een Franse filosoof (een jood). Voor zover ik wat van hem gelezen heb (wat niet veel is), is dit een razend intelligente man.

  Is die voortdurende demonstratie wel wat wij op het eerste gezicht denken dat het is?

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Dat vraag ik me ook al een paar weken af @Marc
   Hoe kun je in hemelsnaam nog weten wie aan welke kant staat,als ze allemaal een geel hesje dragen?

   Geliked door 3 people

  • Sobieski zegt:

   Een volksopstand, ook een die gestart wordt door integere mensen, en met gerechtvaardigde doelen en edele principes, heeft helaas de eigenschap ook rotte appels aan te trekken, die weinig of niets met de idealen te maken (willen) hebben, maar de situatie gewoon in hun eigen voordeel proberen misbruiken. Of dit voordeel dan “economisch” is (dmv plundering), ideologisch (de eigen agende doordrijven in de ontstante chaos, zoals de Bolsjewieken deden in 1917) of puur banaal (uitleven van agressie) is een ander verhaal.
   Dit zijn natuurlijk de opnames die misbruikt zullen worden door de pers, om de gehele beweging in diskredite te brengen, hoewel deze personen geenszins representatief zijn voor de beweging.
   Natuurlijk zullen linkse elites de kans grijpen om hier de anti-semitisme-kaart te gebruiken, terwijl “links” en hun geallieerden, de aanhangers van de “zgn. “religie van de vrede, degenen zijn die zich daar zelf et meeste schuldig aan maken.
   Ik weet niet wat er aan het voorval vooraf gegaan is, maar de vraag rijst of de lieden die hier op afstitende wijze in beeld (en geluid) kwamen, ueberhaupt wel weten wie hij (Alain Finkelkraut) is, en dat jij Joods is (en of dat er ueberhaupt toe doet).
   Hij is met goede reden kritisch t.o.v. beide zijden in de huidige strijd, maar schijnt toch meer sympathie te hebben voor de gele hesjes, aangezien hij weet dat dezen in de ondergeschikte positie staan.
   Waarschijnlijk heeft hij met ze proberen te praten en hun argumenten willen aanreiken, maar helaas wordt dit in een verhitte polarisatie al gauw gezien als “verraad”.
   Het lijkt alsof de Franse Revolutie zich herhaalt. Hun (de gele hesjes) bezwaren zijn terecht, maar een oplossing heb ik ze nog niet horen formuleren. Ik vrees het ergste.

   Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Marc (17 februari 2019 om 13:14)

   Dames en Heren.

   Er komen steeds meer berichten, dat de beweging van de Gele Hesjes in Frankrijk en met name in Parijs is geïnfiltreerd door zogenaamde “stillen” (politieagenten in burger) en figuranten, die daarvoor betaald worden. De bedoeling is, dat deze lieden aanzetten tot rellen, waarna de politie hardhandig kan optreden. Je ziet hier en daar gele hesjes, die stenen lijken te gooien, maar ze hebben wel lege handen. Dus ….. Er zijn ook al berichten, dat de politiemacht geen locale agenten zijn, maar van elders komen en mogelijk deel uitmaken van de “europese politie”. De stillen en figuranten zullen wel uitgerust zijn met een symbool of signaal, waardoor ze voor de optredende politiemacht herkenbaar zijn en dus niet in elkaar worden geslagen.

   Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Als de NOS al iets vertelt over de “Gele-Hesjes”, is het zo NEGATIEF mogelijk als maar kan.
   Het ligt héél anders.
   Zoals bij elke beweging zijn er bij de G-H ook negatieve elementen binnengedrongen.
   Finkelkraut is vanaf ’t begin een PRO-“G-H-jes” sympathisant geweest.
   Het was een Linkse aktivist, moslimsympathisant.
   Mogelijk zelf moslim en bekend bij de Politie als geradicaliseert….

   video/1
   BRON:
   Le Parisien
   http://www.leparisien.fr/faits-divers/gilets-jaunes-une-enquete-ouverte-apres-les-injures-visant-finkielkraut-17-02-2019-8013714.php

   Like

 5. Pingback: PAS OP! UW GROND KAN ONTEIGEND WORDEN VOOR ILLEGALE MIGRANTEN! | eunmask

 6. henk zegt:

  oVERDUIDELIJK ! eigen volk op laatste plaats ! en zo snel mogelijk van de hele eu een moslimgemeenschap maken

  Geliked door 2 people

 7. jack black zegt:

  Spoedig ook in uw Bioscoop !

  Geliked door 2 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De elitaire illuminati van de sekte van het “Alziend Oog” gaat gestaag op de ingeslagen weg door, om de Nieuwe WereldOrde in te voeren. Die wordt ons in hapklare brokken door de strot geduwd. Al onze bezwaren worden genegeerd. Een migranten crisis is opgezet, om de suprematie van het blanke ras te breken. Het doel is, dat een klein groep elite de totale wereldheerschappij zal gaan uitoefenen. De wereld-bevolking zal geleidelijk aan worden gedecimeerd, om als ongeletterde slaven te werken voor de elite. Onderdrukking, verarming, rassenvermenging en decimering van de wereldbevolking maken deel uit van het grote plan. Voor een intellectuele middenklasse is er in de nieuwe orde geen plaats meer. Als we onze ogen en oren de kost geven, zien we het grote plan zich in rap tempo ontvouwen.

  Men is druk doende onze nationale identiteit en belangen ondergeschikt te maken aan die van de EU. Telkenmale prevaleren de “hogere belangen”, maar deze worden nooit nader gespecificeerd. De pensioengerechtigde leeftijd wordt alsmaar hoger. Aan 70-plussers zal medische zorg worden onthouden. Het voltooid leven wordt ons aangepraat. Abortus provocatus en euthanasie zijn reeds verregaand genormaliseerd. Bejaardentehuizen zijn aan het verworden tot sterfhuizen. Armoe grijpt hand over hand toe. Pensioenen, uitkeringen en lonen worden kunstmatig laag gehouden en lopen steeds verder achter bij de prijsontwikkeling in de markt. De verzorgingsmaatschappij is omgeturnd naar een participatiemaatschappij. Huisvrouwen zijn door Dolle Mina’s achter het aanrecht weggehaald en aan het werk gezet. Oma’s en opa’s moeten maar voor de opvoeding van de kleinkinderen zorgen. Huishuren worden jaarlijks exorbitant verhoogd en staan in geen enkele verhouding meer tot het vermogen, dat in de woning is geïnvesteerd. Wij zijn al jarenlang aan te hoge hypotheken, te dure leningen, doorlopende kredieten, credit cards en wat dies meer zij geholpen, waardoor wij financieel met handen en voeten gebonden zijn. En gaandeweg worden wij heel vakkundig van onze centen en ons bezit afgeholpen. (De onteigening van de 65-jarige gepensioneerde uit Uffing is een schoolvoorbeeld, hoe wij worden “geholpen”) Onderwijl kan de elite zich ongestraft bezondigen aan woeker, bonuscultuur en grisselijk graaien. Migranten worden met open armen binnen gehaald en genieten allerlei voorkeursbehandelingen. Zij moeten integreren, hetgeen erop neerkomt, dat wij ons moeten aanpassen. Het onderwijs wordt steeds verder uitgehold. Alsmaar meer scholieren komen zonder diploma van de MAVO, omdat ze zo nodig voor een habbekrats vakken moeten vullen bij Appie. Op scholen leren de kinderen niet zo heel erg veel meer. Ze worden vooral geïndoctrineerd met allerlei idiote waanzin. Onze cultuur wordt steeds verder uitgehold. De media verspreiden propaganda. Tendentieuze en onvolledige berichtgeving zijn aan de orde van de dag. Censuur wordt openlijk toegepast. Big brother houdt ons doen en laten in de gaten en weet met behulp van de moderne technologie steeds beter, waar wij gaan en staan. En waar geen camera’s staan zorgen buurtpreventieteams wel voor de nodige ogen en oren. Volgens de regels van de democratie hebben we zogenaamd met elkaar afgesproken, dat de bestuurders als dictatoriale heersers ons hun wil mogen opleggen. Nep-nieuws, valse vlag operaties en psy-ops worden ons dagelijks voorgeschoteld. En patsy’s mogen er voor opdraaien. Milieuvervuiling, klimaatbeheersing, natuurbescherming en mensenrechten worden te pas en te onpas hysterisch uit de kast gehaald. Onze vrijheden, al dan niet grondwettelijk vastgelegd, worden voortdurend ingeperkt. Dit is slechts een kleine greep uit wat ons recentelijk allemaal is aangedaan. Wat staat ons nog te wachten ???

  Dit alles maakt deel uit van het grote plan van de Nieuwe WereldOrde. Het grote plan is zich dus aan het ontvouwen. We roepen wel “ach en”wee, hoe errug en wat ziellug”, maar begrijpen wij wel, wat er gaande is ??? Willen wij dit ??? Of steken wij onze kop in het zand ??? Zijn wij ziende blind en horende doof ??? Blijven wij rustig slapen en worden wij pas wakker, als het te laat is ???Nogmaals, willen wij dit ??? Zo niet, waarom laten we het dan gebeuren ??? Waarom doen wij er dan niets aan ???

  Als we het echt willen, kunnen we een verandering teweeg brengen !!! Binnenkort zijn er verkiezingen. Gaan we dan weer op dezelfde partijen stemmen, als we altijd gedaan hebben ??? Blijven we geloven in de sprookjes, de smoesjes en de leugens ??? Laten we ons weer in de luren leggen door een ruttige stunt ??? Of gaan we het nu anders doen ??? Blijven we als brave calvinisten luisteren naar de dominee, of gaan we nu ons gezonde verstand gebruiken ??? Laten we ons nog langer naaien en verneuken, of nemen we het heft in eigen hand ??? Zijn wij mensen met intellectuele vermogens, of zijn wij makke schapen, die zich naar de slachtbank laten leiden ??? Willen wij ons nog langer laten ringeloren, of gooien we de kont tegen de krib ??? Nou dan !!!! U beschikt toch over een vrije wil. Wel, gebruik uw naprakkedenkiseerverstand !!!! De keuze is aan U !!!!

  Geliked door 4 people

 9. BigLJohn zegt:

  Wij wonen in een straat met koophuizen. Voor hetzelfde geld gaat de gemeente huizen onteigenen
  met het doel om er – vluchtelingen – te gaan huisvesten. Er zou wel een inspraakronde onder de bewoners gehouden worden, maar die zou zodanig gemaakt worden dat de bewoners het nakijken hebben. Ik heb dit al wel eens gehoord van iemand die de dupe werd van de gemeenteraad. De vraag naar huizen blijft maar groeien, en een kat in nood maakt rare sprongen zegt men wel eens. Die rare sprongen maken de overheden wel meer. Als het om – asielzoekers – gaat is schijnbaar alles geoorloofd….

  Geliked door 3 people

 10. Aegolius cs zegt:

  Staatsbelang gaat boven privébelang En “staatsbelang” .mag u in dezen heel ruim interpreteren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Antivenin zegt:

  Eigen volk laatst…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s