Zoek de verschillen

Screenshot_162

(Door: “bozeoudeman”)

Wat deden die oude nazi’s ook alweer? Wat moesten wij ons allemaal blijven herinneren, zodat het nooit nogmaals zou kunnen gebeuren? Eventjes goed nadenken GrijsNiks en Debielen 66 en dan weten jullie het ook weer. Zieken en gehandicapten een spuitje geven en ongewenste bevolkingsgroepen naar “Endlösung”-kampen sturen om daar te worden heropgevoed in de nieuwe moraal en om te arbeiden. Maar eerst moest men worden ontluisd en ging men met groepen tegelijk de ‘doucheruimte’ in. 

Vandaag is iemands lichaam niet meer van hem/haarzelf. Dit ongeacht de ooit Dolle Mina’s kreet ‘baas in eigen lijf en buik’. Een demonische club  technocraten, vergelijkbaar in drammen aan eerdere technocraten, hebben bepaald dat iemands lijf kan en mag worden gestript mits de persoon in kwestie anders heeft aangegeven.

Niets baas van eigen lijf meer. Een volgende groep zwaar geestelijk gehandicapten staat al klaar met een volgend plan: iedereen boven de zeventig nog langer in ziekenhuizen dure operaties laten ondergaan, is toch eigenlijk te zot voor woorden. Hier moet worden vermeld dat een andere technocraat hen in de jaren-80 voor was. In die tijd had het kille koude monster van de boekhoudkundige berekening al toegeslagen en liet een ‘keurig christen’ een ballonnetje op.

Meer en meer bepaalt de politiek, en dus het niet te beheersen monster overheid, wie geholpen wordt en wie niet, wie de dood in gaat en wie nog wat langer mag leven, wie naar de kampen moet om te worden ‘heropgevoed’ en wie anderen naar die kampen stuurt en hen daar ‘opvoedt’. Dit alles natuurlijk allemaal heel democratisch.

Wanneer komen de ‘goede mensen van links’ die het geweten en de moraal van ons allen beweren te zijn met vernieuwde euthanasie- en abortusplannen? In de Verenigde Staten is het al zover als ik het nieuws mag geloven. Tot de geboorte wenst in men New York abortus toe te staan en via geaborteerde kinderen schijnt men ons, via sommige voedingsgiganten, tot kannibalen aan het maken te zijn.

Natuurlijk zal dit allemaal nep-nieuws uit de koker van nationalisten zijn, want dat sommige, vaak filantropische, geldverzamelaars bij grote bedrijven zo diep zijn gezonken dat ze weefsel van geaborteerde kinderen gebruiken bij onderzoek naar nieuwe smaken voor hun producten, dat kan toch niet waar zijn.

Hoewel ik helaas moet toegeven dat eigenlijk niets mij meer verbaast sinds massaal de ‘goede socialistische mensen’ vinden dat zij het recht hebben om alle anders denkende mensen juist alle rechten te ontzeggen. Ook de schreeuw om weer van die kampementen op te richten, klinkt luider en luider uit de hoek van SP, PvdA, GrijsNIks en Debielen 66.

Dat is logisch en begrijpelijk, aangezien zij democraten zijn en daarom dus goed, terwijl die anderen akelige nationalisten zijn, die grenzen willen sluiten om de economie en welvaart op een hoog niveau te kunnen handhaven, om zo ook de rest van de wereld daarvan te laten profiteren en daarom dus absoluut fout zijn, zo stellen de ‘goede mensen’ heel democratisch vast. Natuurlijk is anarchie het beste dat de wereld kan overkomen, zeg nu zelf. Alles kapot, alles in puin, niemand die nog iets heeft, dat is toch grandioos, want iedereen is dan gelijk!

We kunnen in de tussentijd met een gerust hart gaan slapen, er komen meer en meer kleuters die weten hoe het moet, en die dus met hun 10 jaar stemrecht eisen te krijgen. Zo gaat alles goed komen, of anders oorlog, wen er maar aan! Binnen afzienbare tijd zullen wij een zeer jeugdig premier krijgen, als onze eigenste ‘filantroop’ dit nog steeds wenst: Splinter C. of de tienjarige zoon van Jesse K.?

Nederlanders oh Nederlanders, wat hebt gij laten plaatsvinden. Zoek eens naar de verschillen tussen de gekte toen en de gekte nu.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zoek de verschillen

 1. Rini Stegeman zegt:

  ik zie geen verschillen, maar veel meer GELIJKKENISSEN………….

  Like

  • Republikein zegt:

   Splinter Chabot doet aan cabaret, zet je zorgen opzij, tijd voor ontspanning, inspanning niet nodig, het leven is een feest.
   Waarom heeft U mij verlaten?

   Like

 2. De geschiedenis herhaalt zich! Dit betekent dus dat het ‘klootjesvolk’ óf blind óf oerdom is om dit nógmaals te laten gebeuren!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Bij alle linkse partijen komen toch met regelmaat de fascistische trekjes bovendrijven !!
  Ook bij hen die zich democraten of groen noemen !

  Like

 4. Ivanneau zegt:

  Het is zinloos om je ergens boos over te maken. Is slecht voor je hart en je spijsvertering. Wie in een grijs verleden nog geschiedenis heeft gehad (zo oud ben ik dus al😁) weet dat het met de wereld gaat als met de seizoenen. Of je nu hoog of laag springt, boos wordt, scheld vloekt tiert… de seizoenen gaan onherroepelijk door en trekken zich niets van jouw getier en geraas aan. En helaas staan wij nu, ondanks het sprookje van de opwarming, voor een lange en ijzig koude winter. Feit is namelijk dat het overgrote deel van de mensheid denkt dat hen geen massale oorlog en vernietiging kan overkomen omdat men veel slimmer en ontwikkelder denkt te zijn dan de mensheid voor de tweede, eerste en alle oorlogen die door de eeuwen heen daarvoor zijn gevoerd. Deze tragische bug in het merendeel van de menselijke hersenen zorgt ervoor dat wij al eeuwen lang in dezelfde val trappen omdat de bug ons vertelt dat we zo slim en ontwikkeld zijn dat ons zoiets doms niet gaat overkomen. Deze cyclus is al honderden jaren voor Christus door bekende filosofen beschreven en is nog steeds actueel. Wen er dus maar aan dat het op termijn gruwelijk fout gaat. Het enige dat je kunt doen is zorgen dat je genoeg hout hebt om warm te blijven want je zonnepaneeltje, windmolentje en waterpompje gaan daar niet voor zorgen😎. Denk niet dat ik pessimistisch of fatalistisch ben maar ik ben er vrij zeker van dat de lente niet in december gaat komen. Ik wil ook niet de hoop op verbetering ontnemen voor hen die willen blijven dromen maar de realiteit is dat de wereldcyclus leert dat we aan het einde van de herfst zijn aangekomen. Vul zelf maar in wat er na de herfst komt. Geniet van een fijne zonnige zondag.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In aanloop naar de Eerste Wereldoorlog en in de uitloop nadien hebben meerdere ideologieën het licht gezien, de bekendste daarvan zijn natuurlijk het communisme en het socialisme.
  Wat niet heel veel mensen weten is dat vanuit die ideologieën ook afsplitsingen ontstonden, anarchisme is ontstaan vanuit het socialisme.
  En ook het communisme is niet één leer die door de tijd ongewijzigd is gebleven, Leninisme, Marxisme en later ook het Mao’isme zijn loten aan dezelfde tak.
  In wat voor ideologie leven wij vandaag de dag eigenlijk ?
  Je zou kunnen zeggen een ratjetoe van alles zonder dat er eentje echt uitspringt hoewel je de laatste tijd steeds meer gaat vrezen dat het pure kapitalisme aan de winnende hand is.
  Lonen worden niet of nauwelijks verhoogd, liever haalt men goedkope werkkrachten binnen.
  Sociale verworvenheden staan onder druk, werkgevers hebben liever zzp’ers dan werknemers want dan zijn ze van een hoop kopzorg bevrijd en bovendien zijn ze een stuk goedkoper uit.
  Hoe dat kan?
  Nou de zzp’er heeft geen vakantiegeld of toeslagen, staken is vrijwel onmogelijk, het vel wordt hem over de neus gehaald en de meesten hebben het niet eens in de gaten. Of ze hebben geen andere keus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s