Salvini heeft effect: Aantal “vluchtelingen” op de Middellandse Zeeroute drastisch verminderd

Screenshot_195

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse “grenzen dicht”-politiek werkt en is duidelijk terug te zien in het aantal nog in Italië aankomende “vluchtelingen”. In de vierde kalenderweek van het jaar kwam er überhaupt gewen migrant meer via de centrale Middellandse Zeeroute naar Europa, zoals actuele cijfers bewijzen.

duits - zuerst

Zoals de “Spiegel” onder verwijzing naar actuele cijfers van het Duitse Analyse- en Strategiecentrum illegale migratie van de Duitse federale politie bericht, lukte het in de eerste kalenderweken van het nieuwe jaar slechts tussen 47 en 102 migranten om via de Middellandse Zeeroute in Italië te komen. Drie jaar geleden waren er via deze route af en toe meer dan 25.000 mensen per maand de EU binnengekomen.

Desondanks blijft de migratiedruk naar Europa groot, wordt de autoriteit geciteerd. De prijs per overtocht vanuit Libië, waar honderdduizenden op hun doorreis wachten, zou tot € 3000,- gestegen zijn. Wie dat niet kan betalen, wijkt blijkbaar naar de westelijke route vanuit Marokko en Algerije naar Spanje uit. Ook op de oostelijke route vanuit Turkije naar Griekenland nemen de aantallen weer toe.

Ondertussen zouden smokkelaars volgens het bericht op zoek zijn naar nieuwe manieren om migranten illegaal over de EU-buitengrenzen te brengen – bijvoorbeeld met vervalste documenten per vliegtuig of handels- en zeilschepen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Salvini heeft effect: Aantal “vluchtelingen” op de Middellandse Zeeroute drastisch verminderd

 1. Ruud zegt:

  WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG (Oud Nederlands gezegde) En dat geldt ook met betrekking tot het uitzetten van uitgeprocedeerde en thans illegaal hier parasiterende buitenlanders. Binnen een half jaar allemaal het land uit onder slechts 1 voorwaarde: JE MOET HET WILLEN!

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Wat ik niet begrijp en velen met mij ….waarom en voor wat vluchten die feitelijk of is dat een nieuwe tactiek om de veroveraar uit te hangen ….mogelijk antwoord …tafelschuimers …krapuul…avonturiers …leefloonzoekers …messentrekkers …verkrachters ….lamzakken…profiteurs…kinderkwekers allemaal met steun van Europa….en de Paus ….maar die goudklompjes blijven welkom vooral bij de linkse groenen….begrijpen wie begrijpen kan !

  Geliked door 3 people

 3. Peter zegt:

  Het ultieme bewijs dat we met imbecielen te maken hebben in Brussel .

  Like

 4. Mary zegt:

  Natuurlijk heeft het effect ze te weigeren en niks meer te bieden (ze kwamen niet uit zichzelf ze werden door Merkel/ EU uitgenodigd) het geval wil echter dat EU Nederland ze wil hebben, wat ze worden opgehaald op onze kosten (Rutte en Co heeft er zelfs voor getekend), maar heel mooi voor Italië, zoals dat ook voor Hongarije geweldig is, helaas is dit Nederland een van de twee landen waar ze heel graag willen zijn for the money en zolang Rutte en Co aan het roer zijn zullen ze hoe dan ook hier heen komen, fijn he!!!!

  Geliked door 3 people

 5. Hovawart zegt:

  Geef Salvini en zijn partij de Nobelprijs voor de Vrede, hij heeft er, in tegenstelling tot de EU, het volste recht op, dank zij hem zijn er veel minder kindertjes verdronken of in mensonterende kampen gestopt, heeft hij eigenhandig de europese landen behoed voor een massale toestroom van geradicaliseerde islamieten en Afrikaanse criminelen die hun puberteit nog decennia zouden botvieren op onze maatschappij, de realiteit is hem volstrekt helder…..daar kunnen de NGO’s en de Brusselse maffia nog een voorbeeld aan nemen.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Al die (illegalen)import die hier in het land en Duitsland alles gratis krijgen zijn een verrijking voor de grote industrieën, maar dat geldt niet voor de gewone man. Want de bouwwereld betekent dit mega werk, om al die nieuwe huizen te bouwen voor de nieuwe statushouders, al het witgoed wordt geleverd door Miele en Siemens, al het audio systemen door o.a. Phillips, alle meubels door o.a. Ikea, etc. etc. Zo wordt alles betaald door de belasting betaler en de opbrengsten gaan naar de grote bedrijven. Zo wordt onze economie nu draaiend gehouden. Zodat de belastingbetaler steeds dieper in zijn buidel moet gaan tasten en zelf bijna niet meer zelf rond kan komen en de nieuwkomers in alle weelde kunnen leven met dit beleid. Zo worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer. Ons werk is eigenlijk een sigaar uit eigen doos. We mogen niet eens de oorzaak bij naam te noemen, want dan ben je een racist en een egoïst volgens de politici die pro islam en de pro eurofielen zijn.

  Like

 7. Peter zegt:

  Het weer wordt weer beter.
  Binnenkort kiest een nieuwe lading dobbernegers het vrije sop.
  Hoop op volharding van Salvini om de dobberaars niet aan land te laten komen.

  Like

 8. fleckie zegt:

  ARTE, Duits- Franse zender tt. 627, 9.7.2019:……. 20.15 UHR… ‘MITTELMEER. IN. GEFAHR’.
  Dokumentarfilm von Alexis Marrant (F 2017, 92 Min)
  ….Das Mittelmeer ist in Gefahr: Massentourismus, Uberfischung, Umweltverschmutzung, Olforderung und . DER. BOOM. DER. KREUZFAHRTSCHIFFE. bedrohen das Lieblingsferienziel vieler Europaer. Kann die Katastrophe um das grosste. Binnenmeer der Welt nicht abgewendet werden.? Eine Investigation, der Zeit des. Exzesse.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s