Sylvana Simons is een pionier van het tribalisme

Screenshot_190

(Door: Erdal Balci)

Sylvana Simons doet mij denken aan mijn kindertijd: haar armen de vleugels van de grote familie, haar ogen die vuur spuwen als iemand van de eigen groep wordt aangevallen, haar handen die nooit vergevingsgezind over de bol van de onafhankelijke eenling in haar groep zullen strelen. Een maatschappij wacht ons waarin iedere groep op grond van huidskleur en religieuze culturele achtergrond zich zal afzonderen van de rest. Sylvana is een pionier en hanteert als eerste de stift om de grenzen van het tribalisme vast te leggen.     

Ik moest aan deze zaken denken, omdat Simons vorige week over het schietincident bij de Nederlandsche Bank, waarbij jongeman door agenten werd doodgeschoten nadat hij ze met een (nep)wapen had bedreigd, het een en ander te zeggen had. In de Amsterdamse gemeenteraad meende zij dat de politie een bovenmatig aantal kogels had gebruikt. Ze voegde er aan toe dat veel zwarte Amsterdamse jongeren bang waren dat hetzelfde met hen ging gebeuren. Toen ik haar uitspraken hoorde, dacht ik dat de doodgeschoten jongeman zwart was. Maar de overleden jongeman blijkt een witte huidskleur te hebben. Dat belet Simons er niet van om een sterk signaal te geven aan haar eigen achterban. Dat past in de voornaamste werkzaamheid van Simons: het tempo ophogen van de mensen van haar eigen gemeenschap waardoor ze bij elkaar kruipen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HP De Tijd

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Nederland, Racisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Sylvana Simons is een pionier van het tribalisme

 1. RottenPikwick! zegt:

  Syl is een Soewarte Spook!!!

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Die Sylvana is een raciste pur sang.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  och met een handje bananen kun je dat negerinneke beletten nog verdere onzin uit te kramen…..Gelezen in krant ” Het Laatste Nieuws ” van Jommeke..stelde Simons een nieuw..wetsontwerp voor Voor een zwarte overvaller mag slechts een kogel gebruikt worden….Voor een blanke…..schiet er maar op los….Ik besef dat mijn reactie flauwe kul is….maar wat die negerin uitkraamt is nog grotere flauwe kul

  Geliked door 2 people

 4. Pietersen zegt:

  Toch wel een knap soort slechtheid dat zij in staat is de suggestie te wekken dat een witte neergeschoten man zwart is, en de politie weet te betichten van racisme.
  Hoe gestoord ben je dan ?

  Like

 5. Tineke zegt:

  Ik heb gisteren dat debat zitten terugkijken,met plaatsvervangende schaamte.
  Na elke interruptie werkte ze zich verder in de nesten.
  En ze suggereerde werkelijk ,dat ”zwarte” jongeren bang waren dat ze out of the bleu overhoop geschoten zouden worden.
  Dat debat was zo genant dat ik dacht, mens biedt je excuus aan en trek je terug.
  Zelfs DENK viel over haar heen,kun je nagaan.
  Er is iets goed mis met deze vrouw,die het woord ”arrogantie” zelf uitgevonden heeft.

  Geliked door 2 people

 6. henk zegt:

  Het is een aandachtshoer, je moet haar gewoon negeren ! ze geilt op aandacht ! daar doet ze het allemaal voor

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Die rotkop van S.Simons begint me steeds meer tegen te staan , niet omdat ie zwart is hoor , dat moet ieder voor zichzelf maar weten .
  Maar het is zo irritant om naar te kijken !
  Haar lippen lijken op ontstoken schaamlippen .
  Haar ogen op die van een agressief roofdier .
  Dan zit er nog een neus tussen , die ze overal in steekt .
  Haar oren zijn haast ingepakt , niet dat het wat uitmaakt , ze luistert toch niet .
  Haar haar is iedere dag anders , ben je dan zo labiel en verdwaasd dat je na pakweg veertig jaar nog jezelf niet gevonden hebt ?
  Hoeveel pruiken heeft dat mens wel niet ?
  Kortom , wel een functioneel koppie , alles zit er op en eraan , maar ze hebben ook totaal niks gedaan om er enige fraaiheid aan toe te voegen .

  Kan dat kreng niet permanent uit beeld verdwijnen ?

  Geliked door 3 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  @ Haar lippen lijken op ontstoken schaamlippen.@
  Hahaha, dat is een van de uiterlijke kenmerken van negers Harry. Daar kunnen ze verder niets aan doen want dat is endogeen constitutioneel zo bepaald en negers en negerinnen worden derhalve zo geboren. Al begrijp ik best dat ze mede daardoor een collectief schaamtegevoel hebben. En dat is best begrijpelijk. Dat zou ik ook hebben als ik onder een toch al zeer opvallende overmaatse neus, met zo’n irritant en dominant aanwezig kwaadaardig vaginaal abces moest rondlopen. Om over de rest nog maar te zwijgen.

  Like

  • Mary zegt:

   Ja zo worden ze geboren, ook blijkt dat IQ van negers bijzonder laag te zijn, dit na intensief onderzoek door een Amerikaanse professor ter plekke uitgebreide testen uitgevoerd in Zuid Afrika (universiteit) gemiddeld 70 of lager waar de blanke bevolking en vooral de westerse blanke bevolking beduidend hoger scoorde, Nederlanders gemiddeld 105 of hoger. Kijk en Sylvana is er zo een………., oh heb ook nu dat minderwaardigheid complex geraakt????

   Like

 9. jackholland zegt:

  Waarom zijn met name de zwarte jongeren bang om door de politie te worden doodgeschoten.?
  Antwoord: omdat 9 van de 10 x het een zwarte of licht getinte is die een misdrijf pleegt ?
  Bewijjs : zie opsporing verzocht.
  Maar zeg nu eens eerlijk u ziet een pitbull op straat naar u toekomen bent u daar banger voor als wanneer er een labrador op u afkomt?
  Nou ik ben in ieder geval banger /alerter als er een pitbull op me afkomt als wanneer het een labrador is.
  En werkelijk waar er zijn genoeg lieve pitbulls die niets doen, maar bij bijtincidenten zijn de pitbulls meer vertegenwoordigd dan labradors.Dus op basis van ervaring en gezond verstand doet een weldenkend mens een inschatting van het gevaar.

  De politie dient gezond verstand te hebben en tevens ervaring en kennis om gevaren in te schatten.
  Deze kennis en ervaring mogen ze niet aanwenden bij situaties waar gekleurde medemensen in betrokken zijn,
  Want als de politie een marokkaantje van 19 jaar in een gloednieuwe bmw m5 van 150000 euro ziet rondrijden dan mogen ze niet op basis van kennis en ervaring deze mocro preventief aanhouden en eens checken of het geen drugscrimineel is, nee ze moeten er blanco ingaan want deze mocro zou best wel eens een goede job kunnen hebben of de lotto hebben gewonnen .
  Deze handelswijze instructie is toch een belediging tov van het gezond verstand van de politieman?
  of ben ik nu gek.

  En als deze zelfde politie man de hier boven genoemde wilde agressieve pitbull zonder voorzichtigheid gaat benaderen en hij wordt gebeten .
  Dan wordt hij voor gek verklaard want de politie moet toch kunnen weten dat pitbulls in de regel agressiever zijn dan labradors .
  Ik kan dit niet rijmen.

  Like

 10. IkBenHet zegt:

  Zoals Annabel Nanninga reeds opmerkte: S.S. bedrijft “splijtzwampolitiek”.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Zwaar gefrustreerde vrouw, die de problemen die ze met zichzelf heeft, projecteert op anderen.
  Ze meent dat we hier in de VS zijn, daar hebben ze toch een héél andere geschiedenis.

  Like

 12. Jan zegt:

  Sylvana Simons ervoer raadsdebat als ‘geweld’

  Sylvana Simons heeft het raadsdebat vorige maand, waarbij vrijwel de volledige raad over haar heen viel, ervaren als ‘geweld’. ‘Schreeuwen is ook geweld. Ik werd overschaduwd en overschreeuwd. Het waren KOLONIALE en SEKSISTISCHE uitspraken.’
  ….
  “Ik had nog geen vier woorden uitgesproken en toen barstte het los,” zo kijkt Simons terug op het debat, dat ik haar ogen een keerpunt is. “Het was Sylvana Simons en dan gaan de remmen blijkbaar wat makkelijker los.”

  https://www.parool.nl/amsterdam/sylvana-simons-ervoer-raadsdebat-als-geweld~a4624871/

  Het debat waarin Simons zich steeds meer in de nesten werkte en uiteindelijk de politie, het OM enz uitmaakte voor racisten die jacht maken op ‘mensen van kleur’.
  Jengelt ook nog iets van cis-gender en wil cis uitleggen. Hilarisch

  De aandachtshoer met pornobril

  Like

 13. Jan zegt:

  Ha fijn, marxismefestival, met jankwijven Meulenbelt en Simons

  Links staat op een kruispunt. Afgelopen maand gingen tienduizenden mensen de straat op voor klimaatrechtvaardigheid, onderwijs en feminisme, tegen de privatisering van ons pensioenstelsel en tegen het racisme van Forum voor Democratie. Voor veel mensen zijn deze problemen met elkaar verbonden. We leven in een economisch systeem dat constant de behoeften van mens en leefomgeving ondergeschikt maakt aan winst.

  ….
  http://socialisme.nu/blog/nieuws/56771/volgende-week-programma-marxisme-festival-online/

  Like

 14. Jan zegt:

  Racist Sylvana Simons heeft iets van moslims geleerd, kolder en leugens verspreiden om de hetze tegen blanken op te voren

  Sylvana Simons: ‘Ik vrees voor een aanslag op mijn leven’.

  “Letterlijk gesprekken aan de keukentafel over een mogelijke aanslag op je leven; Simons heeft ze moeten voeren, vertrouwt ze ons toe in de Stopera, het Amsterdamse stadhuis.
  Ik ben er nog steeds niet achter wat er nu zo verschrikkelijk is aan wat ik doe of zeg, en wat die enorme waanzin van haat rechtvaardigt.
  Het alternatief is echter zwijgen en dat vind ik eerlijk gezegd nog veel gevaarlijker.
  De haat en lelijkheid gaat negen van de tien keer over mijn geslacht en huidskleur, en dan alleen maar omdat ik ergens een mening over heb.”
  https://revu.nl/interviews/het-alternatief-is-zwijgen

  Groot nieuws:

  Teleurgestelde Sylvana Simons geeft het op: ‘De massa zit niet te wachten op mijn ontwaking’
  Sylvana Simons heeft geen aspiraties meer om een grote politieke beweging te leiden die Nederland permanent op z’n kop zet. Dat schrijft ze op Facebook. Ze gaat in de toekomst alleen haar piepkleine groep volgelingen nog “verbinden” en de spaarzame geïnteresseerde helpen ontwaken.

  De stekker wordt (nog) niet uit BIJ1 getrokken, maar duidelijk is wel dat Sylvana Simons en haar partijgenoten de toekomst niet meer geheel rooskleurig inzien.
  …..
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/teleurgestelde-sylvana-simons-geeft-het-op-de-massa-zit-niet-te-wachten-op-mijn-ontwaking/

  Like

  • Harry zegt:

   Wat een onzinverhaal van die overgepigmenteerde teef !

   “Nooit zullen wij onder dwang baby’s baren ” , nee hoor , jullie gaan gewoon vrijwillig liggen als zo’n dropstengel maar een beetje aardig smoest .
   Zag eens een documentaire van een meid uit Suriname , die iedere keer een ander vriendje had , steeds zwanger raakte , dan donderen die kerels meteen op , en inmiddels TWAALF kinderen gebigd had en bij haar vader gedropt ! , die moest er maar voor zorgen !
   Van een klein pensioentje .
   Die man was ook al weduwnaar , had ie tenminste wat om handen .
   Hij vond het zelf nu ook wel een beetje véél worden …………

   ” Onze lichamelijke onaantastbaarheid is onvoorwaardelijk ” ,

   tja in Afrika worden baby’s soms al verkracht door gekken die denken zó van hun aids af te komen !
   Worden die ooit opgepakt en berecht ?
   Onaantastbaar ?

   “Nooit zullen we onder dwang baby’s baren ” , nee dat hoeft bij jullie ook niet , stomme trut !
   Heel Afrika loopt onderhand óver van de zwarten .
   Allemaal heksen die even vergeten waren hun baarmoeder te beschermen .
   Wat is dat toch met jullie ?
   Zelfs Chimpansees en Bonobo’s zien kans hun aantallen in het gareel te houden .

   Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Bedpelt ze soms dat ze iets afweet van. .’VOODOO’. , dat is toch zeker hun ‘pakke an’,,,…….0f …heeft ze ‘ooit ‘ kennis ‘ gekregen. van het boek, .’TUSSEN. HEKS. & HEILIGE’…… Missionerenden waren immers goed, mensen uit de ‘maatschappij ‘ te duwen, als ze niet in hun missioneringsplaatje pasten……..enfin een globale beschrijving op de achterflap van dit boek, samengesteld door DIV. auteurs, uitg. SUN, Nijmeegs Museum, ‘ commanderie van Sint-Jan.isbn 90.6168..250.9 ‘ Tussen heks en heilge’, Het vrouwbeeld opde drempel van de moderne tijd. 15e/ 16e eeuw. …….De vrouw als schrikbeeld. Wij zijn dat beeld ontwend, nu wij een lange periode hebben geleefd met het ideaalbeeld van de gezagvolle man en de lieve,onderdanige,zorgzame vrouw. Maar de kunst uit de overgangsperiode van Middeleeuwen naar moderne tijd geeft van de angst voor de vrouw op allerlei manieren blijk. Zo werd de jonge vrouw vooral gevreesd om haar verleidelijkheid, de oudere om haar invloed en zeggenschap.
  Op vele fronten werd slag geleverd om de vrouwen in het gareel en de ‘vrpuwenmaxht’ onder controle te krijgen. Kerkelijke en bestuurlijke maatregelen, zoals het invoeren van het wettelijk huwelijk, droegen daartoe bij maar volstonden niet. Ook de literatuur en- centraal in dit boek-de beeldtaal moesten bijdragen tot de gewenste disciplinering.
  Oude voorbeelden van heilige vrouwen, zoals St-Anna, werden nieuw leven ingeblazen .Maar ook aan heidense vrouwen zoals Lucretia werd in dit klimaat een voorbeeld-functie toebedeeld. Anderzijds kregen de kwaadaardige. tovervrouwen ,een schrikbeeld van eeuwen her, de nieuwe gedaante met de duivel verbonden heksen. Tussen die twee polen van heksen en heilige werden ‘gewone’ vrouwen te kijk gezet als wellustige,onbetrouwbare en heerszuchtige wezens.<~<~<~<~<~<~<~ maast dit boek leze men ook de doctoraalscriptie van Nico Oudejans. Nog verkrijgbaar.Bij de afd. ‘Documentatie Ned. Letterkunde v.h. Instituut voor neerlandistiek, Amsterdam. ( ” de Jood in de Middelnederlandse literatuur , ) <~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 16. fleckie zegt:

  Correctie regel een moet zijn’ bedoelt ‘ ze, Regel 18; moet zijn ‘vrouwenmacht’<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s