DUIDELIJK (26) . . .

Screenshot_232

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op DUIDELIJK (26) . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Hey, Ruud B., heb je ’t nou gezien?

  Like

 2. Mary zegt:

  En weer FvD tegen, even goed opletten als het om anti Islam motie gaat, altijd tegen stem!!!!, het grootste probleem in de EU, Nederland, wereldwijd!!!! en FvD haakt af………

  Liked by 4 people

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Toch wel een beetje vreemd dat stemgedrag van de FvD. Opvallend is dat als er moties ingediend worden tegen de islam of de EU de FvD het veelal met een nee af laat weten. Zou er nog maar eens goed over nadenken om op ze te stemmen op 20 mrt.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Jij begrijpt er echt helemaal niks van.
   We moeten als PVV’er juist de samenwerking opzoeken met het FvD.
   Anders gaan we het niet redden.
   Vraag het maar aan Ruud, als je nog meer wilt weten.
   Hij kan je alles uitleggen daarover.

   Liked by 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Ja, hoor eens Bert: ik kan natuurlijk niet op twee partijen tegelijk stemmen voor een samenwerking. Dan wordt m’n stem ongeldig en gaat ie verloren.

    Liked by 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Verbijsterend!

  Like

 5. Eddy Angel zegt:

  Nee, velen snappen er geen bal van, da’s duidelijk. Maar vraag me ook af of ze het willen zien. FvD stemt realistisch en kijkt naar wat er WEL kan. Ik bedoel, veel PVV’ers geloven heilig dat je de islam, moslims en als het even kan alle buitenlanders dit land uit kunnen flikkeren (Met dat laatste zit je trouwens dan ook nog eens bij de verkeerde partij, want dat wil de PVV helemaal niet. Weten de PVV’ers wel waar hun partij voor staat?) Helaas, geen van de 3 is mogelijk. We hebben een grondwet, de vrijheid van meningsuiting en de godsdienstvrijheid. En die gaan best ver. Denken dus dat dat allemaal zomaar even de prullenbak in gaat… hahaha, vergeet dat maar gerust. Wat je WEL kan doen is door beter handhaven en strengere regels de islam en de invloed daarvan (of dat van Turkije) in Nederland blijvend beperken en controleren. En DAT is waar FvD voor is en voor staat, niet voor de andere, ondoordachte en onuitvoerbare motie van De Graaf.

  35000-XV-14 (27-11-2018) Van Becker/Jasper van Dijk ging over de financiering van weekendscholen vanuit Turkije:

  “constaterende dat inmiddels 15 instellingen subsidie hebben aangevraagd bij de Turkse regering Erdogan voor het opzetten van een weekendschool in Nederland,

  overwegende dat dit een risico kan zijn voor de integratie van kinderen voor wie meedoen in Nederland het uitgangspunt moet zijn,

  van mening dat toezicht gerechtvaardigd en noodzakelijk kan zijn op particulier onderwijs als sprake is van mogelijke ongewenste buitenlandse beïnvloeding,

  verzoekt de regering in het kader van de aangekondigde verkenning te onderzoeken of en hoe de financiering vanuit Turkije aan weekendscholen in Nederland beperkt kan worden en tevens te bekijken of en hoe in de tussentijd een vorm van toezicht op deze weekendscholen zou kunnen worden georganiseerd,….”

  😉

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ik heb het FvD al eens een mailtje gestuurd over hun stemgedrag………………Uiteraard hebben ze nooit geantwoord !!

  Liked by 1 persoon

 7. Bob Koster zegt:

  Er is nog een andere mogelijkheid, met de Grondwet in de hand. Art 6 over het recht op godsdienstvrijheid zegt dat die vrijheid beperkt kan worden ter becherming van de gezondheid. Ook geestelijke gezondheid dus. Wat we nodig hebben is een psychiater die bewijst dat moslims geestelijk ziek zijn en dat islamitisch onderwijs ziekmakend is.

  Like

 8. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Islamisering van Nederland dankzij ‘onze volksvertegenwoordigers’

  Liked by 1 persoon

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Wat we nodig hebben is een GEZAGHEBBENDE deskundige die aantoont dat de islam GEEN godsdienst is maar een verzinsel van een Arabische pedofiel. Het is een sekte vergelijkbaar met die van Lou de Palingboer (ook zo’n geschifte sexmaniak). De geschriften van de zogenaamde islam-geleerden tonen zelf aan dat de verbreiding van de leer in het begin een zeer dwangmatig opleggen is geweest, waarbij veel, tot dat moment ‘ongelovigen’, met het leven werden bedreigd en zelfs bij niet toetreden werden vermoord.
  Wat we verder nodig hebben is een aantal GEZAGHEBBENDE DESKUNDIGEN op het gebied van het klimaat, die aantonen dat de kwestie van de opwarming van de aarde een hoax is. Er wordt nu door deskundigen, en niet de minsten, gesteld dat we geen opwarming krijgen maar een ijstijd. Gelet op de geschiedenis is dat ook veel aannemelijker. Zie de schilderijen van onze ‘meesters’ die prachtige plaatjes hebben gemaakt van zeer winterse taferelen. Er zijn ook klimaatwisselingen geweest vóór de industriële revolutie. Overigens is CO2 een zeer gewild en dus nuttig iets waar de hele plantenwereld, inclusief bomen, van afhankelijk is.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s