Laat internationale Jihadisten gewoon door Syrië berechten

Screenshot_216

Abdoelhamid Abaaoud, een van de Belgische ‘idealisten’ die het niet overleefden. Moeten wij zijn nog overlevende collega’s echter hier naartoe halen, zodat zij in Syrië en Irak hun rechtmatige straf ontlopen? Het voorstel is een pure schande. Laat hen ginds verder rotten. Ze moesten nu eenmaal per se naar ginds vertrekken…

(Door: Willy Van Damme)

Nu het rijk van ISIS, Al- Qaida en de andere salafistische moordenaars- en plunder-bendes in Syrië en Irak ten einde loopt, stelt zich de vraag wat er met hen moet gebeuren. Voor de VS en hun huurlingen van de YPG/PKK is dat simpel: De westerse landen moeten hen gewoon terugnemen en er daarna mee doen wat ze willen.

Een wel erg merkwaardige redenering. Deze uit allerlei landen, van Indonesië via Mali tot Frankrijk, Nederland en België, afkomstige huurlingen moeten niet in hun thuislanden berecht worden, maar moeten hun gerechtigde straf krijgen in de landen waar ze hun zware misdaden begingen. En dat zijn Irak en Syrië.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Laat internationale Jihadisten gewoon door Syrië berechten

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad een reden te meer om ook deze moslimslet in Syrie te berechten @ Klaas
   Loopt een potje te janken nadat ze uit vrije wil naar deze slachters vertrok en nu ze het risico loopt om voor veel jaren in een hellhole terecht te komen zoals de gevangenissen daar is ze opeens zielig en moet ze aan haar kleine toekomstige terrorist denken.
   Gewoon opsluiten is een Syrische gevangenis sleutel weggooien en vergeten die snol.

   Geliked door 3 people

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier slaat Willie van Damme inderdaad de spijker precies op zijn kop.
  Berechten waar de daden zijn begaan en hoe dat af loopt voor de daders is niet ons probleem.
  Daar staat tegenover dat als ze hier berecht moeten worden ze binnen afzienbare tijd weer op straat komen, waarbij de politiek weer in een stuip schiet dat het een groot risico gaat worden als ze uit de gevangenis komen, want radicalen.
  Is het op dit moment nog niet duidelijk dan dat het radicalen zijn.
  In ieder geval is een ding wel weer duidelijk.
  De idioterie van de politiek kent echt geen grenzen.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   En zelfs in de bajes gaat dat tuig door met ronselen , bedreigen en hersenspoelen .
   Je moet toch wel een heel stomme politicus zijn om te denken dat die lui na een gevangenisstraf zich normaal gaan gedragen .
   Ze zitten hun tijd uit en gaan na afloop weer gewoon door !
   Het kan Rutte niet verdommen , die is dan toch al vertrokken .
   De laffe schijnheilige rotleugenaar .
   Het probleem is voor zijn opvolgers .
   Heeft ie weer wat om over te gaan zitten schateren !

   Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Niet een, NIET ÉÉN terug laten komen, ook de vrouwen en kinderen niet.
  Die laatsten zijn daar immers Geworteld geworden ?o.a. in de islam-haat.
  Ik las van een van de velen die terug willen keren dat zij helemaal geen spijt hebben daar ooit naar toe te zijn gegaan.
  Maar nu moet men wel “MEDELIJDEN” met haar hebben, zodat ze terug kan.
  Een ander wil ook terug, maar heeft ook helemaal geen spijt en blijft bij haar RADICALE islam ideeën.
  Ze zei o.a.:”Ik zag die onthoofdde hoofden in een mand liggen, HET DEED ME NIETS” .
  Zulke mensen moet je dan terug laten komen en gaan de-radicaliseren.
  Die instanties o.a. in NL kunnen zichzelf beter gaan “DE-RIDICULISEREN”.

  https://clarionproject.org/clarion-community-comments-on-uk-isis-schoolgirl/
  wIJ ZIJN GEEN DIEREN ?, 2 “Francaises” hopen terug te mogen keren.
  Le Parisien
  http://www.leparisien.fr/faits-divers/on-n-est-pas-des-animaux-deux-francaises-detenues-en-syrie-esperent-rentrer-au-pays-18-02-2019-8014953.php

  Geliked door 3 people

 3. Ruud zegt:

  1. De misdaden zijn bedreven in Syrië en daar dienen ze berecht te worden. Dat geldt voor al
  diegenen (ook vrouwen en kinderen) die al dan niet direct bij IS aangesloten waren.
  2. Van al diegenen onder 1 die over een dubbel paspoort beschikken wordt het Nederlands
  paspoort wegens het deelnemen in een vreemde krijgsmacht ingetrokken waarna uitzetting volgt
  naar het land van het overblijvend paspoort.
  Dit laatste vanuit Nederland indien die persoon hier aangetroffen wordt dan wel rechtstreeks
  vanuit Syrië indien de opgelegde straf ondergaan is. Bij onwettige terugkeer 25 jaren
  gevangenisstraf zonder recht op vervroegde vrijlating.
  3. Voor jihadisten, hun aanhangers en sympathisanten (gruwelijke massamoordenaars) is in
  Nederland geen plaats meer. Wij zijn een fatsoenlijk volk en willen met deze verachtelijke
  varkens (lager kan een mens niet zinken) niets meer te maken hebben.

  Zo zou het kunnen!

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Waarom worden ze niet als …STATENLOOS’. verklaard? ( dan kunnen ze in elk geval ons land NIET meer ‘vervuilen’ met hun gevaarlijke. ‘aanwezigheid’!. ……. Trouwens, in geval van. WEL. ‘retour’ ….. WAAROM worden die koppensnellers. NIET. door diegenen ‘VERPLICHT”opgevangen, en’vertroeteld, …die. VOOR. terugkeer van dat tuig, naar onze landen zijn? *~*~*~*~*~*~*~*

   Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het lijkt het inschoppen van een open deur, een drugscrimineel die in Spanje gepakt wordt moet ook in Spanje terechtstaan, geen idee waarom dat nu ineens anders zou moeten.
  En wat rechtsbijstand betreft, meestal handelt het om “tweede paspoortiërs” waarom dan eerst naar Nederland gekeken voor rechtsbijstand? Waarom niet eerst gekeken naar Marokko of Turkije ?
  Daar bovenop was het ooit voor een Nederlander reden om het Nederlanderschap kwijt te raken op het moment dat hij in vreemde krijgsdienst trad, het was vroeger ook mogelijk om stateloos te worden maar dat zal wel weer zielig zijn of zo.

  Geliked door 3 people

 5. Bert zegt:

  Echt geniaal idee. De populatie in Europese gevangenissen bestaat voor 80 % uit allochtonen uit Marokko en andere Afrikaanse landen. Die kunnen we dus voortaan laten berechten in het land van herkomst. En dankzij het onvolprezen Pact van Marrakesh willen die landen maar wat graag meewerken aan deze berechting.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.foxnews.com/world/alabama-born-isis-wife-who-reportedly-told-americans-to-kill-themselves-now-begging-to-come-home

  Alabama-born ISIS wife who reportedly told Americans to kill themselves now begging to come home

  An Alabama woman who reportedly posted a tweet encouraging Americans to kill themselves — after being “brainwashed” into joining ISIS years ago — is now begging for officials to let her back into the U.S.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Monster wil terug…

  Geliked door 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hoeveel gekker kan het nog worden ??? Jihadisten met een Nederlands paspoort terughalen naar Nederland,om ze te onttrekken aan een berechting wegens begane misdaden in Syrië, is toch wel helemaal van de zotte. Handen vanaf trekken !!!

  Niet beter te weten, dan dat Nederlanders, die zonder explicite toestemming, dienst nemen in een vreemde strijdkracht, het Nederlanderschap verliezen. Jihadisten zijn huurlingen. Zij hebben dus dienst genomen in een vreemde strijdkracht. Als zij al een Nederlands paspoort hadden, is dat nu van nul en generlei waarde meer. Zij zijn dus gewoon geen Nederlander meer. Zij hebben, door dienst te nemen als huurling in een vreemde strijdkracht, hun recht op bescherming door de Nederlandse staat verspeeld.

  Of speelt er hier iets anders, dat wij niet weten ??? Het zal toch niet zo zijn, dat de Nederlandse regering ze stiekem wel toestemming heeft gegeven, om dienst te nemen als huurling. Het zou me overigens niets verwonderen, dat er vanuit de linkse hoek een heel vies spelletje is gespeeld.

  Wat klopt er niet ??? Er zijn jonge mannen, die wegvluchten uit verweg landen, omdat daar oorlog heerst. Die vluchtelingen melden zich in Nederland en vragen hier asiel aan. Nederland is zo idioot geweest ze dat asiel te verstrekken.
  Asiel wil niet zeggen, dat je dan ook Nederlander bent. Asielzoekers zijn en blijven gewoon buitenlanders, die in Nederland verblijven. Hoe komen zij aan dat Nederlandse paspoort ??? Hebben ze zich genaturaliseerd ??? Zo ja, waarom heeft Nederland dat dan gefaciliteerd ??? Buitenlanders kunnen gewoon als buitenlander in Nederland verblijven. Hen wordt hier niets in de weg gelegd. Bovendien mag van asielzoekers worden verwacht, dat ze terugkeren naar hun eigen land, zodra de oorlog daar is beëindigd.
  Als deze asielzoekers met een Nederlands paspoort vervolgens terugkeren naar hun eigen land, om daar aan de oorlog deel te gaan nemen, dan waren het dus geen vluchtelingen, maar strijders, die zich gingen organiseren. Dan hebben ze onze gastvrijheid toch wel behoorlijk misbruikt. Dan wordt Nederland ongewild betrokken bij de oorlog ginderwijd. Dan hebben zij het Nederlandse paspoort op valse voorwendselen verkregen. Zijn wij in Nederland zulke sullen, dat wij dat dat accepteren ??? Dat zal toch niet waar zijn ???

  Advies:
  – Korte metten maken.
  – Onze handen aftrekken van die Jihadisten.
  – Ze het Nederlands paspoort afnemen.
  – Ze toegang tot Nederland ontzeggen.
  – Een flinke gevangenisstraf in het vooruitzicht stellen, als ze zich hier vertonen.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Ze hebben hun misdaden in Irak en Syrië begaan dus dienen daar berecht te worden !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Corné zegt:

  Helemaal mee eens. Ze hebben de misdaden in Syrië gedaan en zullen daar berecht moeten worden. Door Assad. Bijkomend voordeel. Geen gigantische juridische en andere kosten en we zien we nooit meer terug… Wel zo veilig.

  Geliked door 3 people

 11. Dick zegt:

  Incl familie.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/02/19/wollen-gruene-linke/

  Wollen Grüne und Linke IS-Terroristen die Freiheit schenken?

  Berlin – Ausgerechnet Grüne und Linke, die jahrelang den radikalen Islam verharmlost und unterstützt haben und sich zu den Massenmorden an Christen und Vertreibungen – zum Beispiel in Mossul – in Schweigen hüllten, setzen nun alles daran, dass die IS-Kriegsverbrecher wieder nach Deutschland zurückkehren dürfen. Dass die Dschihadisten hier in Deutschland eine geringe oder gar keine Strafe erwartet, wissen sie wohl. Denn wie die ARD in ihrem gestrigen Beitrag mitteilte, „muss – neben einem Haftgrund wie zum Beispiel Fluchtgefahr – ein ‚dringender Tatverdacht‘ vorliegen, um die morderprobten Kämpfer hierzulande hinter Gitter bringen zu können“

  Geliked door 1 persoon

 13. Joannes den Hollander zegt:

  De charmantste oplossing is om deze oorlogsmisdadigers collectief te berechten. Met hun verfijnde neutraliseringstechnieken zijn de Irakezen daar uitermate geschikt voor. Doeltreffend en goedkoop.

  Geliked door 3 people

 14. Thomasson zegt:

  Toen Tsjetsjeense terroristen hadden op 1 september 2004 schoolkinderen in Beslan gegijzeld en vele van de kinderen door hen werden vermoord, heeft Putin ervoor gezorgd dat niemand van de terroristen bleef zuurstof gebruiken. Ze werden allemaal stuk voor stuk gedood. Hetzelfde gold ook voor de Tsjetsjeense terroristen in de Doebrovkatheater in Moskou op 23 oktober 2002. Vladimir Putin is geen voorstander van het verspilling van geld op dure advocaten, rechters, rechtbanken, verzameling van bewijzen enz. Zijn lijfspreuk is: Opgeruimd staat netjes!. Hetzelfde gebeurde trouwens ook met de Palestijnse terroristen die de Israelische athleten in Munchen 1972 hadden vermoord. De premier van Israel Golda Meier gaf opdracht ze af te maken: van de theejuffrouw tot de hoogste commandant. Dan rest naturlijk de vraag waarom moeten Europese landen duur geld verspillen om ISIS monsters en hen familieleden naar Europa te brengen? ..Wat bakken met geld kost .. en nog te berechten? Gisteren was er op Nieuwsuur een “linkse trut” te gast, (rechtenfaculteit VU Amsterdam). Ze zei dat men ze niet kan zo maar berechten, men moet tegen hen bewijsmateriaal verzamelen om hun schuld te bewijzen. Met andere woorden miljoenen uitgeven voor advocaten, rechters, rechtbanken, detentie en de specialisten die bewijsmateriaal verzamelen enz. En waarvoor? Om ze voor paar jaartjes in de gevangenis te houden met achteraf de-radicalisering theekransjes? Begeleiding na de straf? Sovjet (of Russische) methoden zijn economischer. Terroristen worden zonder D66 en Groen-Links rechters afgemaakt. De Koerden hebben nog een betere en milieuvriendelijke methode gevonden: Ze lieten ISIS strijders van daken afspringen .. Dan zijn ze sneller bij hun poesjes in de hemel. https://www.youtube.com/watch?v=gorrHD8CVEA

  Geliked door 3 people

 15. Harry zegt:

  Geef die gevangenen gewoon cadeau aan de Koerden .
  Geef ze voor iedere gevangene duizend euro voor munitie ,
  kan de Koerdische jeugd leren mikken .
  En zeg er wel bij dat wij die haatbaarden nooit meer terug willen zien !

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Harry. Wees maar niet bang. Op het moment dat Trumpie zal beslissen ze “vrij te laten”, is hun leven van zeer korte duur. Er zijn te veel wolven in het bos die ze graag rauw willen verslinden: de Koerden, Jezidis, Shiiten en natuurlijk ook soldaten van het leger van Assad. Dus de club vijanden is behoorlijk groot. Al deze groeperingen willen allemaal een ding: de monsters vermorzelen die graag kannibaaltjes hadden gespeeld en stukken vlees uit de lichaam van hun mensen hadden opgevreten, of in de naam van Allah hun baby’s en kinderen hadden levend verbrand. De lijn van Karma zal dit keer voor ISIS-monsters en hun familieleden heel kort zijn. Ze zouden hun verdiende loon krijgen en dezelfde weg bewandelen als de Palestijnen in de kampen van Sabra en Shatila… en nog erger! In Syrie en Iraq heerst nu de wet van de jungle en de jankende wereldverbeterde Gutmensen zijn heel ver weg ..

   Geliked door 1 persoon

 16. Henk.V zegt:

  De misdrijven waarover de schrijver het heeft vonden plaats op het grondgebied van Syrië, daarom vind ik de conclusie die Willy Van Damme daar uit trekt, zeer voor de hand liggend en dus volstrekt verdedigbaar.
  Laat internationale Jihadisten gewoon door Syrië berechten .Inderdaad, Willy!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s