Palestijnen staan op de 8e plaats van de 25 meest racistische naties van de wereld

Screenshot_219

(Door: “Brabosh”)

Onlangs, toen ik een rechtszaak zag die terloops naar Israël verwees als ‘racistisch’, besloot ik om te zien of iemand de naties werkelijk op hun racisme had gerangschikt door middel van objectieve criteria.

De meest recente, op feiten gebaseerde resultaten kwamen uit 2016 van Insider Monkey, waarbij openbare gegevens werden gecombineerd met twee andere enquêtes. De bevindingen hebben betrekking op de reacties van meer dan 85.000 mensen uit 61 landen tussen 2014 en 2015.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op Palestijnen staan op de 8e plaats van de 25 meest racistische naties van de wereld

 1. RottenPikwick! zegt:

  Grappig om te lezen onlangs; de supermarkten in Gaza staan vol met Israëlische producten! De inwoners betalen liever wat meer, de lokale versie vertrouwen ze niet. Kan ik me goed voostellen. Er is namelijk geen schoon drinkwater in Gaza en de vis zwemt er in rioolwater. Gaza is (one of) the worst place on earth!! Am Israel Chai!!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb werkelijk geen idee hoe je zo’n ranglijst zou moeten samenstellen, eerst zou je dan racisme moeten definiëren en daarbinnen dan nog een rangorde moeten stellen, is het dan erger dat een Japanner een hekel heeft aan een Thai (of andersom) of dat een Rus negers liever ziet gaan dan komen? Wat telt zwaarder?
  Wanneer is iets expliciet racisme en wanneer niet, ik heb een antipathie tegen Marokkanen ben ik dan ook racist?
  Je zou al moeten beginnen met het vaststellen wat wel en wat niet een ras is, een Japanner is behoorlijk anders dan een Chinees maar beiden worden gezien als Aziaat.

  Als je naar de verschillende paardenrassen kijkt wordt een bepaald type pas een ras na meerdere eeuwen een gesloten stamboek te hebben gevoerd, een Holsteiner of een Hannoveraan is geen ras, een Engels volbloed en een Arabisch volbloed wel net als een Fries.
  Een Gronings of een Gelders paard vertegenwoordigt geen ras maar het wordt wel gezien als type omschrijving.
  Trakehners worden door velen wel gezien als ras terwijl er toch met enige regelmaat Engels volbloed wordt gebruikt en het dus niet voldoet aan een gesloten stamboek.
  Een Engels volbloed gekruist met een Arabier wordt een Anglo-arabier maar uit een kruising met een Anglo-arabier krijg je nooit meer een Engels of Arabisch volbloed.
  U ziet, het is moeilijker dan je zou denken om een definitie van een ras vast te stellen evenals de mate waarin een bepaald ras achtergesteld wordt op anderen.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  **geen buren van een ander ras** ????

  Het blijven islamitische apen in de dierenwereld levend en wat een zandhaas/moordenaar hen via de koran heeft voorgeschreven.

  En wij (VN)bestuurlijke idioten belonen hen in ruil voor olie (1974), alsook met de VN en latere EU resolutie: https://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/EN/foraff/132512.pdf
  Wellicht niet leesbaar, dan deze:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/25/raad-van-europa-resolutie-1605-islamofobie-bestrijden-en-islam-faciliteren/

  Maar de onderstaande lniks zijn inmiddels verwijderd door een geheimzinnige hand:

  Euroresolutie 1605 originele link:

  http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta08/ERES1605.htm#1

  Bovenstaande link is off line en Blondemevrouw heeft de inhoud onderstaand vermeld

  http://www.dutchfreepress.nl/council-europe-resolutie-1605-islamophobia-bestrijden-en-islam-faciliteren/

  Zo werkt het systeem.

  Like

 4. fleckie zegt:

  … …………….. GAZA. is. een …… BEWUST. gecreeerd. KRUITVAT………………………………….. GAZA protesteer..in ..stilte…TEGEN. HAMAS’, NW. ISR. WEEKBLAD. 22.3.2019, Bart Schut.
  Jonge GAZANEN gaan de straat op om te demondstreren tegen het economisch wanbeleid van HAMAS, een protest dat zich dankzij de wegkijkende Westerse media grotendeels in stilte afspeelt.
  GAZA, deze week, jongeren roepen”allahu AKBAR.’ naar ordetroepen. Woedende leuzen worden gescandeerd: “wij willen leven”!zStenen vliegen door de lucht. De politie gebruikt traangas om de demonstranten uit elkaar te drijven. Er vallen schoten en gewonden.De paniek is vastgelegd op de schokkerige beelden van een telefoon.
  GAZA, elke week denkt u nu.Dankzij de royale berichtgeving bij NPO,RTL, en in de landelijke kranten staan de beelden van de wekelijkse protesten aan de grens tussen Strook en Joodse stast op ons netvlies gebrand. Maar de beelden van deze week komen niet van bij het hek,de schutters zijn geen IDF-soldaten en de demonstratie richt zich niet op blokkade,bezetting of recht op terugkeer. De jonge GAZANEN protesteren tegen Hamas,tegen armoede,tegen onderdrukking,tegen een gebrek aan toekomstperspectief,en letterlijk licht in de duisternis-
  electriciteit is in toenemende mate een schaars goed in Gaza-stad,RAFAH en Khan Younis.
  Het is lastig verkroppen voor wie het narratief aanhangt dat alle misstanden in de Gazastrook de schuld van Israel zijn. Vandaar dat er in de Nederlandse media nauwelijks aandacht is voor de protesten tegen de nu al 12 jaar durende Hamasdictatuur,het zwart-witbeeld van welomlijnde daders en slachtoffers in het Israelisch-Palestijnse conflict is comfortabeler. Maar de waarheid is dat hoewel de Israelische blokkade van Gaza– of je deze nu begrijpelijk vindt of niet- funest is voor de economie en ontwikkeling van de Strook,er veel meer factoren bijdragen aan de misere van de gemiddelde Gazaan.
  …….HOE. WANHOPIGER. HOE. BETER…….in het gebied met de hoogste geboortecijfers op. aarde. ( in 2013 was …43,5%…. van de bevolking jonger dan 14), is er nauwelijks toekomst voor jongeren; de werkeloosheid onder hen is rond de…70% …. Hamas investeert liever in wapens en terreurtunnels dan in economie en infrastructuur.,maar tegelijkertijd leven de leiders van de terreurbeweging en hun kinderen er goed van. Ook onder de zo vrome Hamasleiders is corruptie een WAY of LIFE. Voor de rest v.d.bevolking geldt: hoe wanhopiger hoe beter. Een uitzichtloos bestaan drijft veel jongeren in armen van de fundamentalistische ISLAM. en zijn gewelddadige groepen.,waardoor Hamas zich verzekerd weet van een constante stroom potentiele martelaren in de strijd tegen ISRAEL.
  De electriciteitscrisis in Gaza komt op rekening van het conflict tussen Hamas en de Palestijnse Autoriteit in Ramallah. De Fatahleiding heeft er geen moeite mee de GAZANEN te laten voelen dat zij zich aan de verkeerde zijde hebben geschaard en snijdt regelmatig de aanvoer vvan electriciteit af. Licht en stroom is er vaak maar 4 uur per etmaal…….Gaza is een bewust gecreeerd kruitvat, …. bedoeld om in het gezicht van de Israëli’s op te blazen,maar nu lijkt Hamas zelf slachtoffer van de explosie te worden.
  Niet verrassend reageerde Hamas met grof geweld-de organisatie kent geen andere manier–
  op de protesten die in vluchtelingenkamp Jabalia uitbraken en zich snel verspreidden naar de rest van de Gazastrook. Zeker 600 demonstranten werden gearresteerd,cijfers over gewonden en zelfs doden zijn onbetrouwbaar……..AMNESTY. INTERNATIONAL sprak zijn zorgen uit over het wijdverbeide gebruik van marteling tegen de opstandige jongeren. Zelfs de VN. waagde het Hamas te bekritiseren:” Ik veroordeel met kracht de campagne van geweld tegen de demonstranten,inclusief vrouwen en kinderen”, zei de speciale VN-gezant voor het vredesproces in het Midden-Oosten. Nikolai Mladenov.
  Er werd gesuggereerd dat de raketaanval op o.a. TEL. AVIV. van vorige week was bedoeld om de aandacht af te leiden van de demonstraties,maar al snel werd deze door zowel Hamas als de IDF. als vergissing bestempeld. Geen van beide zijden heeft zin in een oorlog op dit moment. Zo heeft Hamas de handen vrij om de demonstraties de kop in te drukken, het inmiddels traditionele vrijdagprotest aan de grens werd zelfs opgeschort door de terreurbeweging. Dat zal ook wel lukken,geholpen door de stilte in de westerse media. Jonge Palestijnen die gearresteerd ,gevangengezet en zelfs gemarteld worden zijn nu eenmaal een stuk minder interessant als de daders niet. jOODS. zijn*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 5. fleckie zegt:

  …….’TERREUR’ ,……. NW. ISR. WEEKBLAD. 22.3.2019. …….’ ODEH. Duitsland. uitgezet’.
  De veroordeelde. Palestijnse terroriste Rasmea Odeh moet Duitsland verlaten nadat de autoriteiten in Berlijn haar hebben verboden een toespraak te houden. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft ook haar visum ingetrokken en dus moet Oder, in 1970 veroordeeld wegens moord en in 1980 vrijgelaten bij een gevangenenruil,het land zo snel mogelijk verlaten. ” De vrijheid van meningsuiting is een groot goed”, zei Andres Geisel,minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Berlijn,” maar als Joden en de stast Israel meedogenloos vervolgd worden,wordt een rode lijn overschreden”. Odessa behandeling door onze oosterburen stast in schril contrast met hoe Nederland tegen haar optrad. Niet alleen was de terroriste welkom in ons land, de VRIJE. UNIVERSITEIT in Amsterdam slaagde er niet eens in haar binnen de eigen muren het spreken te beletten. …Pas na onthullingen in het. NIW. trad de VU. op tegen de organisatie die Oder liet spreken op de campus.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s