Professor Pim zou vandaag 71 zijn geworden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

19 reacties op Professor Pim zou vandaag 71 zijn geworden . . .

 1. Jules Vismale zegt:

  Nou nog maar hopen dat zijn moordenaar en de linkse politici die Pim Fortuyn verketterden dadelijk zelf op een vreselijke wijze zullen sterven!

  Geliked door 8 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik denk nog elke dag aan je, Pim. 😦
  Jij had ons kunnen redden uit de verderfelijke klauwen van de ‘socialist’.
  Hoewel jij natuurlijk ook niet het eeuwige leven zou hebben gehad.
  Na jou zou de ‘socialist’ weer hebben toegeslagen.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens , Tistochwat !
   Het had er hier met Pim als president héél anders uitgezien !
   En die smerige moordenaar Volkert loopt gewoon weer vrij op straat !
   En wee degene die hem een haar krenkt !
   De overheid is net zo verdorven als die dwaas v.d.Graaf !
   Waarom mocht ie eerder vrijkomen ?
   waar had ie dat aan verdiend ?
   Wie bedisselt dat ?

   Die imbeciel heeft de loop van de geschiedenis zeer nadelig beïnvloed .
   Hij had minstens de doodstraf moeten krijgen !
   Voor mijn part op een klassieke manier .
   Vierendelen of zo .
   Of aan de schandpaal en laten verhongeren .
   Hij heeft vast geen werk , dus moeten we hem iedere week ook nog betalen !

   Geliked door 5 people

 3. fransdewit zegt:

  Vermoord in opdracht van de linkers

  Geliked door 2 people

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het zeldzaam mens dat ons niet vóór mocht gaan
  omdat hij laffe honden in de weg zou staan…
  .

  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Op 6 mei werd Pim Fortuyn vermoord. Toevallig mijn verjaardag. Dat was bepaald niet een cadeau.

  Het probleem is nu een geïntegreerd onderdeel van onze samenleving geworden en zal nog vele generaties door blijven etteren.

  .

  Geliked door 3 people

 6. Daan Kranenburg zegt:

  Re:Jules Vismale 17.29. Ik help het met u hopen! Even ander huidig probleempje voor oplossing aandragen. ( hoop op toestemming hiervoor van dhr. E.J. Bron)
  Europese landen moeten jihadisten van Islamitische Staat (IS) die in Syrië gevangenzitten, terughalen en berechten, vindt de Amerikaanse president Donald Trump. Vooralsnog vindt die oproep zowel bij Nederland als veel andere EU-landen weinig gehoor. Berechting door de Syrische president Bashar al-Assad, of de oprichting van een internationaal tribunaal liggen meer voor de hand. Niks terughalen en hier berechten. Nee meneer Trump wij hebben geen enkele verplichting t.o.v. dat IS ongedierte. Je voorganger Obama heeft het Midden Oosten in brand gestoken en IS gecreëerd. Weet dat het op afstand een ver van jullie bed show is , maar wij trappen daar niet in. IS ongedierte met hun addergebroed moet je verdelgen/uitroeien, maar laat dat maar over aan de landen waar ze een waarlijk gruwelijke plaag zijn/waren. Hoop dat ze op gepaste IS wijze ze met hun nageslacht de wereld uit helpen. Meneer Trump het zou je echter sieren als je dat nog even zelf deed voordat je met je troepen daar vertrekt.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Trump gaat dat niet doen. De westerse man heeft zijn ballen laten afknippen door de mensenrechten en zo. Het kwalijke is dat ze zich via de zogenaamde mensenrechten ook nog beroepen op een hogere beschaving. Waarom moord plegers na 6 jaar vrij laten beschaafd genoemd wordt heb ik nooit kunnen achterhalen. Bovendien worden op dezelfde wankele beschavingsprincipes de eigen burgers aan een groot en dodelijk gevaar blootgesteld. Beter was het om gespecialiseerde troepen met een license to kill het gebied in te sturen met opdracht zoveel als mogelijk westerse IS terroristen te tracteren op een enkeltje Paradijs. Natuurlijk kun je dit werk ook uitbesteden en biedt 10.000 Euro beloning voor elke gedode IS terrorist. Dat is een investering die zichzelf gaat terug betalen.

   Geliked door 1 persoon

   • Daan Kranenburg zegt:

    Re:guusvelraeds 21.36h. Guus mensenrechten bestaan niet. Je wordt niet geboren met een verzekeringspolis daarvoor om je nek. De claim op recht hebben op moet altijd door iemand anders zijn inspanning betaald worden. Beschaving is veelal niets anders dan een vernis laagje ten voordelen van jezelf en je clan. Je hebt gelijk mannen hebben geen ballen meer nog principes, geld en macht is het enige waar het bij mensen om draait. De ‘elite’ komen ermee weg omdat het klootjesvolk geen feitenkennis heeft en het ze ook geen fuck interesseert. Ik ben in de 70 en een goed schutter, ben er met jou voor alle IS mannetjes,vrouwtjes en hun nageslacht tegen 10.000 euro beloning per stuk naar hun paradijs te sturen. Investering is zeker d.m.v. crowdfunding binnen een kwartier rond. Veiliger Nederland en westerse wereld voor ons en zo hoort het ook, want het hemd is nader dan de rok en die verantwoordelijkheid hebben we met elkaar binnen onze gemeenschap.

    Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Maar het probleem, meneer, dat blijft!”

  Als ooit iemand gelijk heeft gekregen was het professor Pim. Zijn woorden zijn nog net zo ter zake als 17 jaar geleden. En “het probleem” wordt door de boven ons geplaatsten en de hoofdstroom media nog steeds niet benoemd, laat staan aangepakt. Uitgaande van het idee dat als je het probleem ontkent, het dus eigenlijk ook niet bestaat. Was professor Pim maar in leven gebleven, grote kans dat het probleem wèl was aangepakt, misschien zelfs wel opgelost.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 8. Dr. Heinz zegt:

  Vergeet nooit dat de gehele politiek Pim Fortuyn verketterde, demoniseerde, en wat allemaal wel niet meer!! Rosenmuller GroenLinks, van Dam PvdA, de Graaf D66 spanden de kroon. Wat een schoften!! De schot kwam van links!! En met het zelfde wapen is ook een boswachter mee vermoord, ook van achter afgeschoten. Was dit een oefening voor de daad op Fortuyn?? Die moord op die boswachter is nooit onderzocht. Terwijl men wel wist van hoe en wat.

  Geliked door 4 people

 9. Ruud zegt:

  Doodzonde dat deze man door de hand van een smerig varken moest sterven. Klaas de Vries (PvdA) had het kunnen voorkomen maar stak geen hand uit terwijl de demonisering angstwekkende vormen had aangenomen en dat hem uitdrukkelijk om bescherming verzocht was.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb trouwens een verhaal gelezen over dat linkse kreng van een Volkert dat, toen hij nog in de gevangenis zat, een aantal mede-gevangenen hem in brand wilden steken en hopelijk heeft hij over zijn hele lichaam nog de littekens daarvan overgehouden! Wat mij betreft sterft hij desnoods aan een slopende ziekte!

   Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  R.I.P. Pim.
  Wat had jij het goed in het snotje.
  Met wat er nu gebeurd in ons land en Europa draai jij je niet meer om in je graf, maar tol je als een dolle in het rond van woede.

  Geliked door 3 people

 11. rakkertje zegt:

  Gelukkige verjaardag Pim … we zullen u NOOIT vergeten ! … At your service …

  Geliked door 4 people

 12. Sobieski zegt:

  Wat de media ook nog verzwijgen, is dat er waarschijnlijk meer schutters waren die Pim vermoord hebben, en dat die vieze Volkert als zich tegen vette betaling (en quasi-gevangenisstraf naar de buitenwereld toe) “cover-up” mannetje liet huren. De gehele linkse, liberale en pseudo-christelijke elite in NL is medeschuldig aan zijn dood en het morele, culturele, demografische en sociaal-economische verval dat hierdoor sedert dien onherroepelijk doorzette.
  Lees Tomas Ross hierover, die er gedegen onderzoek naar gedaan heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s