Wat komt hierna? Vingerafdruk in identiteitsbewijs wordt verplicht in de EU

Screenshot_231

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In de EU moeten identiteitsbewijzen in het vervolg digitaal opgeslagen vingerafdrukken bevatten, zogenaamd voor de veiligheid, zo moet het gebruik van vervalste documenten door terroristen of criminelen ingedamd worden.

politikstube

Terwijl ongeveer 70% van de zogenaamde “vluchtelingen” en economische migranten zonder papieren binnenkwamen/binnenkomen, deels met onduidelijke identiteit, bij behoefte 1 januari als geboortedatum gebruiken, wordt de “hier al langer levende” opnieuw getrakteerd en moet een ingreep in de persoonlijke rechten accepteren. De volgende stap wordt dan de geïmplanteerde chip?

Zeit Online” bericht:

Identiteitsbewijzen in de EU moeten in het vervolg digitaal opgeslagen vingerafdrukken bevatten. Onderhandelaars van de EU-landen en van het Europees Parlement zijn het eens geworden over minimale standaards, die de identiteitsbewijzen veiliger maken en het gebruik van vervalste documenten door terroristen of criminelen moeten indammen. Daarvoor moeten twee vingerafdrukken op een chip worden opgeslagen. Bovendien moeten de identiteitsbewijzen machine-leesbaar zijn, uitgegeven worden in creditcard formaat, een foto bevatten en vijf tot tien jaar geldig zijn.

Het Europees Parlement en de EU-landen moeten de overeenstemming in de komende weken nog formeel bevestigen. Twee jaar later moeten alle nieuwe identiteitsbewijzen voldoen aan de nieuwe eisen. Reeds uitgegeven identiteitsbewijzen, die niet voldoen aan de nieuwe regels, zullen normaal gesproken nog tien jaar geldig blijven, voor zover ze niet eerder aflopen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, EUSSR, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Privacy. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wat komt hierna? Vingerafdruk in identiteitsbewijs wordt verplicht in de EU

 1. Claudia M. zegt:

  Fantastisch, eerst hele volksstammen van onbekende origine binnen laten en dan de hele Europese bevolking brandmerken. Wat een vrijheid…

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Bedoel je al die tiental miljoenen die hun identiteitsbewijzen hebben verscheurd, zodat wij niet meer weten wie zij werkelijk zijn? Of de gestolen Syrische paspoortmaakmachines die legen paspoorten print voor mensen uit weet ik waar weg of uit Afghanistan.

   Like

 2. fleckie zegt:

  Werd tijdens de DUITSE. BEZETTING niet het ‘PERSOONSBEWIJS’ ook. niet. met een vingerafdruk ingevoerd? ( het gaat NU. echt lijken. op. het. door de NAZI’S gewenste, …’VIERDE. RIJK’!!!*~*~*~*~*~*~*~ ….. fleckie:: als men eventueel wil aanvoeren,i.v.m.de misdadigers onder DE geïmporteerde VREEMDE. VOLKEREN! Is er maar EEN antwoord: ‘eigen schuld,( van DE IMPORTEURS’ ) wordt niet beklaagd. HOPENLIJK. gaat ‘ HET. ‘gros ‘ beseffen , op WIE ze eigenlijk HUN voorkeur geven bij stemmen!*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Onze vrijheid Claud is om 40% belasting te betalen om al deze opvreters aan een loon en eten te houden

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Alwéér een benauwende regel erbij?
  Hoeveel komen er nog?
  ROTZAKKEN!

  Geliked door 2 people

 5. mahoog zegt:

  Toen ik mij hier in Brasil vestigde kreeg ik een indentiekaart voor ”vreemdeling”,daar staat ook mijn vingerafdruk op,en op dat van mijn Brasiliaanse vrouw ook.Wat is daar zo benauwend aan??Benauwend is dat een groot deel van de binnenkomers niets kunnen/willen tonen……Maar die krijgen over een tijdje allemaal een gratis paspoort…..wedden?

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Vind ik ook !
   Nu ik dat van je las bedacht ik dat ik ooit ook ERGENS, van die vingerafdrukken heb moeten laten afnemen.
   Ik zou bij god[t] niet meer weten waar, ik denk U.S
   Toen was ik jong.
   Niet ik Fr, want nu ik oud ben heb op die vingertoppen nog nauwelijks afdruk van de slijtagen……….

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   En wat stel je voor om te doen met de illegalen waar wij niet weten waar zij vandaan komen? Naar een land, en ze daar allemaal naartoe brengen.
   Wat stel je voor? Kazachstan? Daar kunnen ze hun eigen huizen bouwen en met water uit Russische rivieren het land gaan bebouwen. Laten die slaven/turken/arabieren zelf maar eens aan het werk gaan,

   Like

  • Tistochwat zegt:

   mahoog 19 februari 2019 om 23:24

   Wat is daar zo benauwend aan??

   Dat ik weer iets opgelegd krijg ‘van hogerhand’.
   DAT WIL IK NIET; DAAR HEB IK MEER DAN GENOEG VAN!
   Ik ben *&^%$#$%^&**&^%$# geen crimineel!

   Geliked door 1 persoon

 6. Dr. Heinz zegt:

  Dit moet je doen met die zogenaamde vluchtelingen, een irisscan, vingerafdruk en een chip onder het vel. Er zijn voorbeelden genoeg dat een vluchteling diverse uitkeringen verkreeg omdat deze zoveel keer asiel aanvroeg onder verschillende namen!! En eenmaal uitgezet komen ze gewoon terug om opnieuw te proberen, en met die bovenstaande maatregelen voorkom je dat!! FF scannen en bingo!! Er uit!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Bij verlenging van rijbewijs constateerde ik dat het hier al gebeurt, heb mijn ogen niet in mijn zak.

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  NAZI’S gewenste, …’VIERDE. RIJK’!!!

  Like

 9. Ruud zegt:

  Die verrekte pas met vingerafdruk heb ik al moeten nemen enkele jaren geleden, ik voelde me net n crimineel. Maar beste mensen stem gewoon weer op vvd en alles komt goed, zoals altijd….
  En nexit lijkt me het beste wat ons kan overkomen met deze verrekte vrijmetselaars in de eu (geen hoofdletters waard!)

  Like

 10. Bob Koster zegt:

  Dr. Heinz, mooi verhaal maar de laatste twee woorden geven aan waar het mis gaat. Of het nu fraudeurs, verkrachters of moordenaars zijn, ze worden NOOIT uitgezet. Mensenrechten en zo.

  Geliked door 1 persoon

  • Dr. Heinz zegt:

   Ze worden nooit uitgezet omdat de EU proleten heel Europa willen veranderen, ze willen de autochtonen verwijderen, weg maken en wat al niet meer! Ze willen een nieuwe wereld mens schapen, die geen binding heeft waar hij of zij zich bevindt. Dat is de reden waarom men ze niet massaal uitzet!!!

   Like

  • Dr. Heinz zegt:

   Ze worden nooit uitgezet omdat de EU proleten heel Europa willen veranderen, ze willen de autochtonen verwijderen, weg maken en wat al niet meer! Ze willen een nieuwe wereld mens schapen, die geen binding heeft waar hij of zij zich bevindt. Dat is de reden waarom men ze niet massaal uitzet!!!

   Like

 11. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  We zitten in het EU-gevang!

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisabeth zegt:

  Een paar jaar terug mijn paspoort verlengd en toen werd al mijn vingerdruk afgenomen en ik weet zeker dat ze die opslagen. Anders nemen ze die toch niet af? Aangezien ik nogal vaak in het buitenland komt, heb ik een paspoort nodig, kwam er niet onderuit of anders geen paspoort.

  Elisabeth

  Like

 13. Tineke zegt:

  Vreemd allemaal.
  6 jaar geleden moest er een vingerafdruk op mijn ID kaart.Die was 5 jaar geldig.
  Afgelopen maart een nieuwe moeten maken,toen hoefde er ineens geen vingerafdruk op.
  Deze is 10 jaar geldig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s