Immigratie in Duitsland gaat onverminderd door: 62% meer asielaanvragen dan in december

Screenshot_242

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal in januari ingediende asielaanvragen in Duitsland is tegenover december duidelijk toegenomen. Meer dan 17.000 illegale immigranten, de meesten van hen afkomstig uit Syrië, Irak en Nigeria, dienden in de eerste maand van het jaar hun asielaanvragen in, deelde de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) nu mee.

journalistenwatch

Dat zou volgens de “Welt” in vergelijking met december 2018 een stijging van bijna 62% zijn en een toename van iets meer dan 13% in vergelijking met januari 2018.

De BAMF wijt de stijging aan de kerstdagen – ingediende asielaanvragen zouden pas in januari statistisch geregistreerd zijn.

De “Welt” spreekt echter van een “dalende tendens” met het oog op de sinds april 2016 maandelijkse komst van 10.000 tot 17.000 asielzoekers – in vergelijking met de aantallen van 2015 is het gemakkelijk om bij tot 200.000 illegale immigranten van “dalend” te spreken.

De 17.051 asielaanvragen bestonden samen uit 14.534 eerste aanvragen en 2517 vervolgaanvragen, waaronder zich vooral aanvragers bevinden wier asielaanvraag daarvoor werd afgewezen en die het nog een keer proberen.

De BAMF accepteert deze handelwijze wanneer de asielaanvrager geloofwaardig kan aangeven dat er in zijn thuisland nieuwe redenen om beschermd te worden zouden zijn ontstaan of dat in de eerste asielprocedure een reden om beschermd te worden nog niet aangegeven zou zijn. Als reden wordt hierbij bijvoorbeeld een tot nu toe verzwegen homoseksualiteit erkend.

Ook afgewezen en daarna weer binnengekomen asielzoekers, die opnieuw een tweede aanvraag indienen, komen in de statistiek terecht. Dat is nog altijd bij één op de drie uitzettingen het geval, waar de “Welt” achter kwam.

In totaal zou de illegale immigratie van in Duitsland “bescherming zoekende” buitenlanders altijd nog ver boven het gemiddelde van alle westelijke landen liggen, evenals ver boven het niveau van de jaren voor 2014.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Immigratie in Duitsland gaat onverminderd door: 62% meer asielaanvragen dan in december

 1. Cathja zegt:

  Als deze situatie onverminderd doorgaat, wordt Duitsland zelf een derde wereldland, met ontelbare bedelaars en een criminaliteit waar je bang van wordt.
  Hoe durft Angela Merkel te zeggen dat het de Duitsers beter gaat dan ooit? Alleen een onnozele kan dergelijke uitspraken doen.

  Ik zie voor ons buurland een inktzwarte toekomst weggelegd.

  Like

 2. Ruud zegt:

  Ook daar wordt het lot bepaald door de keuze in de stemhokjes. Maar aangezien Duitsers ruecksichtloze volgers zijn (dat zit bij hen in de genen zoals we weten) zal er pas wat gebeuren als het te laat is. Onze enige mogelijkheid is de grenzen te sluiten en uit te zetten.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Bovendien zou veel intensiever gekeken moeten worden naar terugkeer van migranten uit landen die inmiddels weer veilig zijn.

  Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  Duidelijker kun je het niet zien, omvolking van moderne westerse Europa gaat gestaag door!! Dat in opdracht der EU proleten uit Brussel, zij willen alle autochtonen opruimen om zo een NWO te schapen!!! De moderne blanke mens is uit de gratie, en moet kennelijk opgeruimd worden!

  Like

 5. Tineke zegt:

  ”een tot nu toe verzwegen homoseksualiteit erkend;”

  Dus als je meldt dat je een op de vlucht geslagen homo bent,krijg je toegang tot luilekkerland.
  Zo lust ik er nog wel een.
  En hoe bewijzen zij dat?

  Eenmaal binnen,als we een paar jaar verder zijn,helpt ie zijn “broeders” om hier de homo s van het dak te flikkeren.

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  100 jaar na WOI en II capituleert Moffenland nog een laatste keer, nu voor de islam! De buurtjes volgen!

  Like

 7. henk zegt:

  Muttie Merkel zal en moet Duitsland helemaal naar het afvoerputje krijgen

  Like

 8. alwine kerkhof zegt:

  Kreeg bericht van het Gestapoboek dat dit tegen hun richtlijnen in ging. Had het 2 dagen geleden in een PVV groep geplaatst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s