Afbeelding uit 1886 geldt nu nog steeds . . .

Screenshot_270

“In Amerika is ruimte en broederschap voor iedereen die onze wetten ondersteunt en bijdraagt aan onze ontwikkeling. Maar diegenen die komen om de rust te verstoren en onze wetten te onttronen, zijn voorgoed aliens en vijanden.”

Geplaatst en vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Afbeelding uit 1886 geldt nu nog steeds . . .

 1. Peacepipe zegt:

  Zo zou het hier ook moeten zijn.

  Like

 2. edwin vissers zegt:

  Het standbeeld van Isis was eerst bekend als Liberty Enlightening the World , maar wordt nu vaker het ‘Statue of Liberty’ genoemd. We moeten ons echter wel afvragen: “Is zij echt de wereld aan het verlichten, of is zij eigenlijk de godin die blijft onze verlichting in de schaduw terwijl ze het licht boven in haar fakkel vasthoudt, alleen om de waarheid te verbergen voor de profane (niet ingewijden) van de afgrond (zee van de mensheid) die in het donker bewaard wordt? ”

  Een geheim dat het merendeel van de bevolking van de Verenigde Staten in complete onwetendheid houdt, omdat ze worden verdronken onder de slechte naam van Isis. Een godin van zowel hemel als hel.
  Symbolen standbeeld van vrijheid zonsopgang
  Het wereldberoemde standbeeld bevindt zich in de haven van New York en werd in 1884 als geschenk aangeboden door Franse vrijmetselaars van het Grand Orient tot hun Mason Bro’s in de Verenigde Staten. Het beeld is ontworpen door bekende Franse vrijmetselaars, beeldhouwer Frédéric Auguste Bartholdi , die de verborgen hand van de vrijmetselarij laat zien in de afbeelding hieronder en ingenieur Gustave Eiffel (AG Eiffel).

  Symbolen Frederic_Auguste_Bartholdi verborgen hand
  SYMBOLISME VAN HET STANDBEELD VAN VRIJHEID (ISIS)

  Het standbeeld van Isis zit op een klein eiland genaamd ‘Minnisais’, wat betekent in de Indiase taal, “klein eiland”; en haar fundament is een 11-puntige ster. De meest heilige getallen van het occulte zijn: 3, 6, 9, 11, 13 en veelvouden daarvan, vooral 22, 33, 44, 55, 66, 77. Wanneer je getal 11 vermenigvuldigt met het perfecte getal 3, krijg je de nummer 33. Zoals de meesten van ons allemaal weten, is 33 een Master Number (Master Teacher), dat is het numerieke equivalent van AMEN: 1 + 13 + 5 + 14 = 33. Amen is de God van de Waarheid en de 33 vertegenwoordigt het Christusbewustzijn .

  Je zult echter snel ontdekken dat het getal elf ver verwijderd is van het getal 33 en het Christusbewustzijn. Het getal 11 overschrijdt bijvoorbeeld nummer tien, dat is het getal van de tien geboden van Mozes, en het komt niet overeen met het getal twaalf, dat uit genade en volmaaktheid is. 11 komt overeen met de letter K, die de Kether (kroon) vertegenwoordigt. Hier zijn 10 qlippa die tegenover de 10 sephiroth staan; waar de 11 binnenkomt is in Thaumiel, wat de “tweelinggoden” is, die de dualiteit vertegenwoordigen in plaats van Kether’s, wat “kroon” of “bovenste” van de Sephirot betekent, en de “vorstelijke kroon” van de Sephirot.

  Het getal 11 wordt weergegeven in de elfpuntige ster waar het Vrijheidsbeeld op zit, dat een hendecagram wordt genoemd , het vertegenwoordigt de Qliphoth. Dit betekent letterlijk “Peels”, “Shells” of “Husks” van de Boom der Kennis. In de Joodse Kabbalistische kosmologie zijn de Kelipot metaforische “omhulsels” rond heiligheid . Het zijn spirituele obstakels die hun bestaan ​​van God ontvangen , alleen op een externe, niet een interne manier. Isis houdt niet alleen het licht boven de mensheid, maar zij is ook de godin van de dualiteit, die slechte of onzuivere spirituele krachten vertegenwoordigt.

  Deze elfpuntige ster en het getal 11 zijn de voorstelling van kwade of onzuivere spirituele krachten in de joodse mystiek , die ongunstig zijn voor de sefirot van de boom des levens in de kabbala. Vandaar dat Isis het spirituele obstakel is en dat Godin de mensheid weerhoudt om ZELF of Gnosis te kennen. Merk ook op dat de {11/2} sterveelhoek wordt gebruikt als een symbool voor de Aleister Crowley Foundation .
  Symbolen vrijheidsbeeld 11-punts ster
  Je krijgt een 11-puntige ster die als eerste, pi is ongeveer 22/7, en ten tweede, voor kleine hoeken, zijn tan a, a en sin a allemaal ongeveer gelijk. Daarom is tan pi / 22 = 1/7, ongeveer.
  Symbolen 11 puntster-animatie
  IS ZE EEN GODIN VAN DE HEMEL (CHRISTUS) OF HEL (BABYLON)?
  Het getal elf is het ongeziene getal dat anderen onzichtbaar vanuit het centrum met elkaar verbindt, en is het getal van Christus of Jezus in Gematria omdat hij de onzichtbare kracht achter de gehele schepping is. Chemical element, Natrium heeft een atomaire aantal van 11. De geheimen van zout worden gevonden in Mattheüs 5: 13-16 – “U bent het zout van de aarde, maar als zout zijn smaak heeft verloren, hoe zal zijn zoutheid worden hersteld? Het is niet langer goed voor iets anders dan te worden weggegooid en vertrapt onder de voeten van mensen. (Statue of Isis) “Jij bent het licht van de wereld (ze houdt de fakkel van het licht vast). Een stad op een heuvel kan niet worden verborgen. Evenmin lichten mensen een lamp op en zetten die onder een mand, maar op een standaard, en het geeft licht aan iedereen in huis. Op dezelfde manier, laat uw licht schijnen voor anderen, zodat zij uw goede werken kunnen zien en uw Vader die in de hemel is eer geven. ”

  Isis werd ook wel Maut (Mut) genoemd , de moedergodin die als een oer-godheid werd beschouwd, geassocieerd met de wateren (Chaos / Abyss) waaruit alles door parthenogenese werd geboren . Dat is de reden waarom het Vrijheidsbeeld letterlijk op de meest oostelijke locatie van de Verenigde Staten werd geplaatst; waar de zon opkomt in het water op een klein eiland bij de ingang van de haven van New York, die niet alleen de oostelijke poort naar de VS is, maar ook de financiële hoofdstad van de wereld is.
  De godin Isis geportretteerd als een vrouw, gekleed in een gierhoofdtooi in de vorm van een troon waarin ze het licht van de zonneschijf vasthoudt met de hoornen van haar koeien. Haar hoofdtooi vertegenwoordigt haar persoonlijkheid als gier, en de zon die ze in haar horens heeft gevangen, vertegenwoordigt het licht dat ze vasthoudt, of houdt zich verborgen in afwachting van haar geliefde echtgenoot Osiris

  KIJK UIT VOOR DE SATANISCHE LOGES ,VRIJMETSELAARS ZIJN OVERALL .

  Like

  • Bob Koster zegt:

   KIJK UIT VOOR NUMEROLOGEN EN ANDERE OCCULTISTEN.

   Like

   • BertG. zegt:

    Edwin had weer last van psychose vannacht, gebeurt wel vaker.
    En dan krijg je dit soort reacties.
    Denk dat ie een beetje slordig is met ze medicijnen en op tijd innemen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Zie je wel dat het wel mis moest gaan met mee.
   Alle heilige occulte getallen heb ik al mee gekregen.
   Ik ben namelijk jarig op 11-03
   De meest heilige getallen van het occulte zijn: 3, 6, 9, 11, 13
   En doe nou eens 11 x 3. En wat krijg je dan? De master.

   En trouwens 7 overschrijd ook het getal 6, maar is weer minder dan 8
   En zo als je weet waren er precies 7 dwergen bij sneeuwwitje, en 8 is weer het aantal pootjes van een spin.
   Dat kan toch niet zomaar toevallig zijn, of dachten jullie van wel.

   Als je zo gaat zit lullen, dan krijg je alles wel aan mekaar geluld.
   Hoe verzinnen mensen het toch allemaal.

   Like

 3. Aat zegt:

  Het zou volkomen logisch moeten zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s