Belachelijk! Nederlanders staan jaren in de wachtrij voor nieuwe woning, maar ‘asielzoekers’ krijgen de voorkeur

Screenshot_269

(Door: Michael van der Galien)

Schaamteloos

De Nederlandse politiek — op ieder niveau! — moet zich kapot schamen:

Westland kan aan de bak met het huisvesten van statushouders. De wettelijke taakstelling voor de eerste helft van 2018 ligt op 80 personen en daar komen ook nog 57 statushouders van vorig jaar bij. Dat zijn in totaal 137 mensen die allemaal een plekje moeten krijgen in sociale huurwoningen. En daar is nu al een groot tekort aan in de gemeente.

Nicole Monait, fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) in Purmerend, vindt dit terecht volkomen bespottelijk. “Helemaal knetter gestoord dit land!”, schrijft zij terecht op Twitter. “En waar moeten onze eigen burgers zitten? Onder een brug of zo? Ga eerst eens huisvesting regelen voor je eigen volk i.p.v. gelukzoekers! Stelletje mafketels!”

Lees verder>>>
dds
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Belachelijk! Nederlanders staan jaren in de wachtrij voor nieuwe woning, maar ‘asielzoekers’ krijgen de voorkeur

 1. Cathja zegt:

  Ik vind dat de tot op het bot uitgeklede Nederlandse belastingbetalers met stip op nummer EEN zouden moeten staan bij het verkrijgen van betaalbare woonruimte. De werkenden in dit land (waarvan de overheid afhankelijk is!), hebben alle rechten op een fatsoenlijk onderkomen. Of is het de bedoeling dat onze jongeren dan maar tot een jaar of 30 bij hun ouders in moeten wonen?

  De Nederlandse overheid heeft niets op met haar bevolking. We zijn alleen goed genoeg om geplukt te worden. Dat we bekend staan om onze tolerantie is inmiddels meer dan eens bewezen. Geen luide protesten bij de oneerlijke woning toewijzing, maar stil gemopper. Is het gek dat ze ons zo’n tolerant landje vinden? Uitkeringen, flinke som zakgeld, huis met complete inrichting t.w.v. 10.000,–, etc. Het kan niet op. En wij maar inschikken nu het alsmaar voller en voller wordt. Onze leefruimte wordt ernstig ingeperkt, evenals onze vrijheden op allerlei gebied. Zelfs onze cultuur ligt onder vuur.

  Tijd voor een super rechtse regering, die alle illegalen en profiteurs er uit gaat werken. Het door de vingers kijken heeft nu wel lang genoeg geduurd, dacht ik zo.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Het verdomme een grote schande.

  Je kunt die huizen nog beter in de hens steken!

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  Ik val in herhaling ik sta 11 jaar ingeschreven, er was onlangs een huis aangeboden via de woningbouw vereniging dat de eerste die reageerde het kreeg !! Sta je lange tijd ingeschreven sinds een paar jaar moet je daar ook voor betalen en een ander die misschien pas is ingeschreven krijgt de woning,ik vind dit niet kunnen ik zoek zelfs al Drenthe voor een betaalbare woning, ik woon nu bij Rotterdam

  Geliked door 1 persoon

 4. Rene zegt:

  Er is maar een gerechtvaardigd antwoord op deze praktijken: SCHANDE..!

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Toe maar, in het Westland nog wel…Is dat niet veel te dicht bij de kassen waar Nederlanders de economie draaiende houden om die asiel-afpersers te onderhouden, want werken gaan die parasieten echt niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Als de jongelui op GL gaan stemmen mogen ze de rest van hun leven bij moeders blijven. Gaat nu al die kant uit. Zij komen niet meer aan bod voor een huis. Asielstemvee gaat voor. Of net als in China een box huren waar alleen een bed in kan. Wie niet horen wil moet voelen Zet dat allemaal maar op you tube misschien dat de oren dan open gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thoth zegt:

  Een terechte actie van de PVV. Mafketels zijn het. Tweedehand burgers. Gewoon idioot.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  En aangezien die gelukszoekers tot in den treure maar blijven komen, is de woningnood, 74 jaar na het einde van de tweede wereldoorlog nog steeds niet opgelost. De bouwbedrijven bouwen zich suf, maar ondanks dat word de woningnood steeds groter en groter. In steden word al gesproken over torenhoge flatgebouwen ten behoeve van nieuwkomers. En in de jaren 70 had men het er al over om de Veluwe totaal te ontbossen, en rijp te maken voor de bouw van woningen voor de – asielzoekers -. Ook gaan steeds meer geluiden op vanuit de Europese politiek om verplicht – asielzoekers – in je huis op te nemen. Ook onze vakantieparken worden allemaal nog eens volgeduwd met Afrikanen en of Arabieren. Tegen die tijd zijn we al zo arm dat vakantie er al lang niet meer in zit. Nederland gaat langzaam maar zeker, met al zijn oorspronkelijke bewoners, naar de verdoemenis toe !

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  BigLJohn 21 februari 2019 om 19:03

  Ook gaan steeds meer geluiden op vanuit de Europese politiek om verplicht – asielzoekers – in je huis op te nemen.

  Dat gaat zéker gebeuren. In dat geval wil ik geen dag langer meer leven.
  Brrrr, een stel neucqgrage, agressieve, bloeddorstige, mohammedaanse negers met grote smoelen die je huis onder de stront smeren!

  Ik mag op mijn eigen grond niet eens een chalet neerzetten voor vrienden die dolgraag op een rustig plekje willen wonen omdat ze gek worden van het lawaai van hun buren (tja, ook onder de eigen bevolking bevindt zich schorem).

  En dan zou ik verplicht wildvreemde monsters in huis moeten opnemen?
  Beseffen de dictators in den Haag en Brussel wel hoeveel psychische schade je de oorspronkelijke bewoners van een huis daarmee berokkent?

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Dat nog niet alleen. ik ben vergeten te melden dat gemeentes ook onteigeningsprocedures kunnen starten tegen bezitters van woonhuizen, met als mom verandering van bestemmingsplan. Ze willen dan onder dwang je huis opkopen tegen een redelijke verkoopprijs en gaan er dan nadien – asielzoekers – in huisvesten. Weiger je de koop, dan komen de dwangmaatregelen. Ik hoop niet dat het ooit zover komt, al hoor ik hier en daar al van deze geluiden. Vandaag de dag ben je nergens meer zeker van. We worden in dit rare land als paria’s behandeld t.o.v. die indringers die op handen gedragen worden !

   Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   *Liked*

   Like

 10. QENQ6 zegt:

  Straks gaan onze nieuwe vrienden in de sociale huurwoningen en ze gaan natuurlijk niet meebetalen aan die energietransitie: zo ’n 20-30.000 eurootjes. Want… kan ikkie niet betalen….

  Geliked door 2 people

 11. Henk zegt:

  Wat een toekomst in deze compleet gestoorde EU en VN wereld, werk je je de pleuris om er beetje netjes bij te wonen , moet je huis een ASZ worden, Deze regering en de EU en de VN zijn helemaal de weg kwijt !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s