CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden

Screenshot_265

(Door: “Xander”)

‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’ – ‘Hiermee pleeg ik beroepsmatige zelfmoord’

Het hoofd van de afdeling buitenlandse zaken van CBS News, Lara Logan (foto), heeft in een openhartig interview erkend dat de westerse zenders en verslaggevers al hun objectiviteit zijn kwijtgeraakt en ‘politieke activisten’ zijn geworden. Net als in Europa is 85% journalisten in de VS links, waardoor de massamedia vrijwel uitsluitend nog linkse propaganda verspreiden.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden

 1. paulzwueste zegt:

  Topvrouw met interessante ontboezemingen…

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Links en extreem links zijn hetzelfde,nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) het zijn de “nuttige idioten” van de satanische elite,ze worden gebruikt door de satanische elite om een new world order te verwezelijken.Daarvoor moet eerst 90 % van de weredbevolking uitgemoord worden de overige 10 % dient als slaven voor de satanische elite.

  Geliked door 1 persoon

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Is dat mens echt? Ze lijkt wel van plastic.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s