Iedereen verward: “Verdubbeling meldingen van ‘verwarde mensen’ die hulp nodig hebben”

Screenshot_264

(Door: Michael van der Galien)

En raad eens door wie of wat het komt?

De NRC meldt op basis van cijfers die de krant opgevraagd heeft bij de landelijke politie dat er tegenwoordig blijkbaar steeds meer “verwarde mensen” rondlopen in ons land. En dat is niet alles: niet alleen zijn er meer van dat soort mensen, de incidenten die zij veroorzaken zijn blijkbaar ook steeds heftiger.

Vorig jaar waren er 90.000 meldingen. Acht jaar geleden was dat dus de helft. Nou gaat het deels om meldingen van dezelfde personen, die verschillende keren doordraaien, maar toch. De NRC legt uit:

Lees verder>>>
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, Nederland, Overheid, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Iedereen verward: “Verdubbeling meldingen van ‘verwarde mensen’ die hulp nodig hebben”

 1. koddebeier zegt:

  Verward ??? Niet zo vreemd met zo’n regering !

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  We halen ze met bosjes tegelijk binnen, al die verwarde islamieten en dobber negers !

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  “… het moet goed en wetenschappelijk in beeld worden gebracht wat er aan de hand is… en dan moet er actie ondernomen worden”.

  nou nee, Michael, dt gaat niet gebeuren. Dan zou namelijk de waarheid aan het licht komen en zal blijken dat de meesten die vroeger ‘lone wolf’ of ‘verward persoon’ of ‘met een te lage bloeddruk’ of ‘geestesiek’ etc.werden genoemd, meestal uit dezelfde hoek komen.

  En dan zouden de moslims gekwletst worden. Dat willen we niet, toch?

  Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  Geen wonder na dat eeuwen lange geschifte linkse indoctrinatie, waar geen eind aan komt! Vergeet ook niet dat links heel Europa laat overspoelen met economische profiteurs, die daar ook een groot aandeel aan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Verwarde mannen volgens de MSM media. In vroeger jaren hoorde je daar nooit over. Uitgezonderd die ene zatlap die over de straat liep te wankelen en te lallen, en dat ene echtpaar met een slecht huwelijk die wel eens voor herrie in de straat zorgden. Of de misstappen van een woonwagenbewoner die wel eens de krant haalden. Iedereen die hoort over die verwarde mannen weet allang waar ze vandaan komen. Indringers uit Afrika en Arabie ! En het zullen er steeds meer worden. Ook die Marokkanen die onze vrouwen lastig vallen, c.q. verkrachten, die herrie schoppen op straat en auto’s in de fik zetten. Die vallen volgens het linkse krapuul ook onder de noemer verwarde mannen en worden door justitie zeer mild behandeld !

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  En het liegen gaat maar door. Niks geen verwarde mensen (een enkeling die wél echt verward is daar gelaten), maar er is sprake van een doelbewust Europa-vijandige groep jongeren, met een kleurtje, die weten dat ze uiteindelijk de scepter zullen zwaaien in ons land, en andere Europese landen…..mits er nu eindelijk eens keihard wordt ingegrepen en wij verlost gaan worden van deze gevaarlijke en alles ondermijnende groep moslims.
  Ja, moslims! We moeten het beestje gewoon bij de naam noemen. Als een blanke iets uitvreet wordt het er nadrukkelijk bij vermeld, en dus doen we dit ook bij kleurlingen.
  We houden niet van discriminatie van de blanken, en eisen dat alle illegaliteit wordt uitgebannen. Alles wat hier niet hoort te zijn: vertrekken!
  Pas dan is er weer een normaal en vredig leven mogelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s