Na belediging van de kiezers door Eurocommissaris: Hongarije slaat terug

Screenshot_279

(Door: “CHEVROLET” – Vertaling: E.J. Bron)

Het is nog maar enkele dagen geleden dat de vicevoorzitter van de EU, Frans Timmermans, tijdens een verblijf in Boedapest de Hongaarse kiezers enorm beledigde. De Hongaren zouden een “volk van zwakken” met “fobieën voor anderen” zijn. Mensen die op de Hongaarse minister-president Viktor Orbán zouden stemmen, zouden misleide mensen zijn. En, evenals Merkel, alwetend verklaarde hij dat men de Hongaarse samenleving zou moeten helpen “de fobie kwijt te raken”.

PI News (2)

Maar Hongarije en zijn bijzonder geliefde minister-president laat zich zoiets natuurlijk niet welgevallen. Maandag jongstleden werd er in Boedapest een affiche gepresenteerd dat de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude “Ischias” Juncker, en de uiterst omstreden Amerikaanse miljardair George Soros laat zien. Soros, die zichzelf graag voordoet als filantroop, staat er om bekend dat hij via de door hem gefinancierde stichtingen grote invloed op de politiek van talrijke landen probeert uit te oefenen, en als zeer links mens de massa-immigratie naar Europa nadrukkelijk ondersteunt. Zodoende staat hij tegenover de op de bescherming van de eigen bevolking tegen buitenlandse overheersing gerichte politiek van Orbán.

Orbán sloot vorig jaar het filiaal van de Soros-organisaties in Hongarije, die daarna verhuisden naar Merkel naar Berlijn. Op het affiche is een achter Juncker staande Soros te zien. De tekst luidt: “Ook u hebt er recht op om te weten wat Brussel voorbereidt.” (foto boven). “Ze willen het verplichte opnamequotum; de rechten van de lidstaten om hun grenzen te verdedigen verzwakken; immigratie met migranten-visa gemakkelijker maken”, schreef de regering van de Hongaarse minister-president afgelopen dinsdag op Facebook.

“Brussel wil illegale immigratie blijven ondersteunen”, zei een Hongaarse regeringswoordvoerder dinsdag tegen journalisten n Boedapest. “De Hongaren moeten hiervan op de hoogte zijn; daarom werd de nieuwste informatiecampagne gestart”, voegde hij er aan toe. De met belastinggeld gefinancierde actie zou echter geen deel uitmaken van de verkiezingscampagne voor de Europese parlementsverkiezingen in mei. Met de campagne schijnt Hongarije echter tamelijk exact in de roos geschoten te hebben, want in Brussel reageerde men verbazingwekkend heftig.

De woordvoerder van de Europese Commissie, Margaritis Schinas, had kritiek op de campagne als Fake News en noemde deze ongelooflijk. “Het is schokkend dat zo´n belachelijke samenzweringstheorie zich in deze mate gevestigd heeft”, zei hij in Brussel.

Ook Juncker veroordeelde de Hongaarse campagne en had scherpe kritiek op Orbán, die hij van leugens beschuldigde. Diens partij Fidesz zou “de christendemocratische waarden op geen enkele wijze vertegenwoordigen”, zei Juncker tijdens een podiumdiscussie dinsdag in het parlement van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. “Er bestaan tussen de heer Orbán en mij geen doorsneden”, zei Juncker verder. Daarom zou hij van mening zijn “dat zijn plaats niet in de Europese Volkspartij is.”

“Mijn vriend Manfred Weber zal zich ook afvragen of hij deze stemmen überhaupt nodig heeft”, voegde Juncker er met het oog op de fractievoorzitter van de EVP aan toe, die eveneens topkandidaat van de conservatieven voor de Europese parlementsverkiezingen is. De politicus van de CSU, die met Merkels toestemming wil aantreden, liet zich niet uit over de mediacampagne.

De Franse voorzitter van de EVP, Joseph Daul, verklaarde echter dat hij de campagne scherp zou veroordelen en hij sprak van een “belastering” van Juncker.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “CHEVROLET”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, demoniseren, Elite, establishment, EU-critici, Europese Commissie, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Na belediging van de kiezers door Eurocommissaris: Hongarije slaat terug

 1. Harry zegt:

  Als wij een volksvertegenwoordiger zouden hebben , die onder werktijd bezopen op zijn werk aanwezig is , dan wordt ie toch meteen op non-actief gezet ?
  Waarom wordt die zuipschuit die zeer regelmatig in de olie is , dan niet weggejorist ?
  De EU is een grote corrupte boevenbende , die elkaar de handen boven het hoofd houden ,
  want waarom wordt er vanuit het EU parlement daar dan niet op in gegaan ?
  Kennelijk kun je bij de EU niet verdorven , leugenachtig , gek en dronken genoeg zijn om gewieberd te worden .

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Als de ongekozen Brusselse technocraten zelf de grootste fake news producenten over fake news beginnen dan weet je dat je een schot in de roos hebt gedaan.

  Geliked door 2 people

 3. Henk.V zegt:

  Het antwoord van de Hongaren op de beledigingen bij monde van Merkel en Timmermans die de Europese Commissie regelrecht in de gordijnen jaagt heeft precies de verbogen zenuw van de Europese politiek geraakt. Orban c.s. beschreven overduidelijk een zeer belangrijke waarheid die de EU liever uit het zicht van de Europese volkeren had gehouden.

  Ik denk dat de EU-kritische partijen in de Europese lidstaten er goed aan zouden doen alsnog een dergelijk soort confronterende affiche te ontwerpen ..
  Die zouden wel eens heel effectief kunnen zijn nu de verkiezingen voor het Europarlement voor de deur staan.

  Geliked door 6 people

 4. hebk zegt:

  Als het aan Frans Timmermans ligt woont heel Afrika hier binnen 1 maand, wat een randdebiel die gestoorde !!

  Geliked door 3 people

 5. Bert zegt:

  Nu plotseling is er niets gemeen tussen de Brusselse regenten en het Hongaarse volk. Terwijl voorheen de Hongaren toch echt tot Europa werden gerekend. Je zou verwachten dat Juncker en consorten nu dialoog willen, bruggen bouwen enzovoort, maar nee, ze gedragen zich als soevereine vorsten die verwachten dat hun onderdanen elke wens vervullen die in hun machtszieke breinen opkomt.

  Geliked door 3 people

 6. Ildiko zegt:

  Brussel is GEEN HAAR beter dan alle dictatoriale organisaties en landen van vroeger en heden. Daarom BRUSSEL weg moet !

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Ik vraag mij af hoe het mogelijk is dat die leugenachtige Timmermans nog levend de grens over is gekomen. Het moet anders volgens mij, want waar het volk belasterd en aan hun lot worden overgelaten, zonder enige vorm van bescherming. Dan gaat dat ook gelden in mijn ogen voor de zg. Machthebbertjes.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ruud zegt:

  Als deze volgevreten zak meent op deze manier een trots volk te moeten bejegenen dan is de tijd daar dat eens flink wordt aangepakt. Kennelijk wordt hij op zijn schreden al gevolgd door de Hongaarse autoriteiten.Hij moest zich beter eens gaan beseffen voor welke leugenachtige en dictatoriale club hij eigenlijk staat. Hopelijk gaat hij een toontje lager zingen.

  Like

 9. Henk Beije zegt:

  Hongarije verdedigt zich tegen de import van vreemdelingen door de linkse club,en ra,ar,dat vind de linkse club niet leuk.
  Maar bezie wat er zich afspeelt in Nederland,cq in Europa,en dan mag een land zich niet verdedigen tegen alle ellende die door moslims en vreemdelingen in Europa wordt veroorzaakt.
  Nee,die hele multiculti heeft ons eens zo mooie Nederland verziekt,en ziet dat maar weer eens goed te krijgen,met een regering die alle hand fratsen uithaalt om aan geld te komen,en de ene leugen is nog groter dan de ander.
  Maar onder Rutte zijn wel 700.000 vreemdelingen binnen gekomen,ten koste van de autochtonen die in de rij staan voor een woning,en ra,ra,wie krijgen als eersten een woning ?

  Like

 10. QENQ6 zegt:

  Een fobie is irrationeel, Fransje. De angst van de Hongaren is volkomen gerechtvaardigd en wel rationeel, Fransje. Begrijp je dat, Fransje? Nee, zeker?

  Like

 11. Pingback: Na belediging van de kiezers door Eurocommissaris: Hongarije slaat terug! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s