Pijnlijke kan het niet meer: Steinmeier feliciteert de moellahs met de revolutie – “ook in naam van mijn landgenoten”

Screenshot_259

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse president Frank-Walter Steinmeier feliciteert in een telegram het moellah-regime in Teheran met de 40e verjaardag van de islamitische revolutie en dat “ook in naam van mijn landgenoten”. Steinmeier – onprofessioneel zoals altijd en schitterend met een ontsporing – feliciteert een regime, dat staat voor het afwijzen van mensenrechten en secularisme en bovendien bekendstaat als de meest verbitterde vijand van Israël. Met het oog op de “diplomatieke” succesbalans van Steinmeier en zijn Trump-bashing is het vooral de vraag of hij als Duits president wel de juiste man is.

politikstube

De “Huffington Post” bericht:

Er is ergernis rondom een telegram van de Duitse president Frank-Walter-Steinmeier. Steinmeier had ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de Iraanse revolutie een boodschap met een groet uit Duitsland aan het regime in Teheran gestuurd, bericht de “Bild-Zeitung”.

Daarin bracht de president “hartelijke gelukwensen” met de nationale feestdag over, “ook in naam van mijn landgenoten”.

De nationale feestdag in Iran markeert de dag van de islamitische revolutie op 11 februari 1979, die het einde van de heerschappij van sjah Mohammad Reza Pahlavi betekende en de geestelijk leider ayatollah Khomeini tot staatshoofd maakte.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Mensenrechten, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pijnlijke kan het niet meer: Steinmeier feliciteert de moellahs met de revolutie – “ook in naam van mijn landgenoten”

 1. guusvelraeds zegt:

  Kan toch niet waar zijn!?

  Ik bedoel je gaat deze genocide plegers (zodra ze de kans hebben) toch niet feliciteren. Hoe haal je het in je hoofd.

  Is er niemand die deze schertsfiguur terug fluit.

  Hoe moet de Iraanse bevolking hierover denken en dan met name het vrouwelijke deel.

  Bedrogen, geknecht en vermalen door hun eigen regering met toestemming van het zogenaamd westers sociaal liberaal democratisch tuig dat zich zonder schaamte ook nog uitgeeft als strijder voor mensenrechten waarbij ze niet schromen met bommen te gooien en drones in te zetten.

  Like

 2. Ruud zegt:

  ARSCHLOCH

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het gezegde “Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent” moet men steeds vaker toepassen bij uitspraken van politici……de waarheid is nooit ver te zoeken.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Iets anders, maar extreem krankzinnig…
  https://tpook.nl/2019/02/21/lgbt-magazine-trump-campagne-om-homos-te-beschermen-in-andere-landen-kolonialistisch-racisme/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  LGBT magazine: Trump campagne om homo’s te beschermen in andere landen = kolonialistisch racisme.
  ”The Trump administration is set to launch a global campaign to decriminalize homosexuality in dozens of nations where anti-gay laws are still on the books, NBC News reported Monday. While on its surface, the move looks like an atypically benevolent decision by the Trump administration, the details of the campaign belie a different story. Rather than actually being about helping queer people around the world, the campaign looks more like another instance of the right using queer people as a pawn to amass power and enact its own agenda.”

  Like

 5. RottenPikwick! zegt:

  Met dit soort Debielen aan het roer ging Germoney ten onder. De kleinkinderen zullen ze postuum aan de galg, tegen de muur wensen! Net als in de rest van W-Europa! ***** Stem ZE Weg!! *******

  Like

 6. Cleo zegt:

  Doet deze Duitser dit nu echt omdat hij blijkbaar geen greintje historisch benul heeft, of zijn de handelsbelangen van de Duitsers al weer ver heven boven ‘mensenrechten’…
  SCHANDE! SCHANDE!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De smeerlap ! Sleep die rat voor Neurenberg2 .

  Like

 8. A.J. de Koning zegt:

  Als ik een Duitser was zou ik meteen een mail sturen met de mededeling “wilt u niet uit mijn namens mij spreken. Wat een arrogantie.

  Like

 9. Marc zegt:

  Tijd voor een heeeele grote opruimactie!

  Like

 10. Pingback: Steeds meer gevallen van dierenmishandeling | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s