Aan de boze, bezorgde, teleurgestelde en afgehaakte kiezers

Screenshot_286

(Door: Jan Dijkgraaf)

Als je vindt dat er iets moet veranderen, maar je gaat niet stemmen, dan ben je wat mij betreft geen knip voor je neus waard

Beste kiezers,

Weten jullie hoe politici ons zien? Als een stem. Als ze denken dat ze kans lopen dat wij op ze stemmen, zijn ze bereid hun goed ingestudeerde zinnetjes op ons af te sturen. Dan beloven ze ons alles wat we willen horen en geven ze andere partijen de schuld van alles wat we niet willen horen. Ze willen dan onze stem.

Als ze denken dat ze geen kans lopen dat wij op ze stemmen, negeren ze ons, want dan hebben ze niks aan ons. Niets menselijks is de politicus vreemd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, demoniseren, Forum voor Democratie, gezond realisme, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Nationalisme, Nederland, onwetendheid, Patriottisme, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan de boze, bezorgde, teleurgestelde en afgehaakte kiezers

 1. Peter zegt:

  Jan Dijkgraaf geeft 100 % gelijk !
  Ik roep ook alle azijnpissers van deze site op om niet alleen hier te kankeren maar op 20 maart met gezwinde spoed naar het stembureau te gaan om dit kabinet af te straffen.
  Weg met de klimaatgekte ! Weg met de massa-immigratie ! Weg met de “beesten” ( een beetje grof, dat wel ) uit de ASO-AZC’s.
  Leve de Nederlandse cultuur ( met Zwarte Piet ) !
  En natuurlijk minder, minder,minder…………..
  Ach, u weet het wel.
  Nog 26 nachtjes en dan wordt het hopelijk een beetje feest

  Geliked door 1 persoon

 2. jannes zegt:

  50% van de Nederlanders stemt open grenzen (vrouw) dan heb je nog het geïmporteerde electoraat 20% dat uniform links stemt. Het idee dat er nog een “democratische” oplossing is is verschrikkelijk naïef. Niet meer stemmen, geen belasting meer betalen en je kinderen hongaars/pools leren is de weg vooruit. De apathie die hier heerst is niet meer te genezen vrees ik. Jan maat werd verboden, Pim werd vermoord. Maar nee deze keer gaat het wel lukken.. wat een kinderachtig sentiment. De zittende kliek gaat nooit vrijwillig afstand doen van de macht, ongeacht de verkiezingsuitslag. Dit land verlaten, over 25 jaar staan er geen 2 bakstenen meer op elkaar.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het zou mij niet bevreemden als je gelijk krijgt, we leven in een land met een dom volk, die liever op de bank voor de tv hangen en stompzinnige programma’s kijken !

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Een kleine inschatting vertelt mij dat men de huidige regeringspartijen, en de coalitie, alleen maar kunt verslaan door op de PVV te stemmen, de doodlopende weg die men is ingeslagen loopt echt dood, alle andere opties betekenen slechts een voortzetting van de huidige politiek en de afspraken/verdragen/wetten en verplichtingen die ons door de EU zijn opgelegd.
  Europa gaat ten onder, alleen nog maar tegenwind, het scheepje maakt al water, lekgeslagen en stuurloos, bemanningsloos door muiterij, met enkel nog beste stuurlui en kapiteins op de brug, roepende dat met harder moet roeien en hozen, terwijl er onderweg steeds meer lastpakken aan bakboord instappen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ja Jan, dat weten we wel, vertel eens iets anders, voorkomen van stembusfraude bv, dat haat ik.

  Like

 5. Marc zegt:

  Beste Jan,

  Ik stem altijd PVV.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Dag kleine Jan, ik haat je niet, maar je begrijpt het niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s