Islamitische aanslagpleger Amsterdam CS bedreigt Geert Wilders opnieuw

Screenshot_285

In de rechtbank zegt de Afghaan ‘ergere dingen’ te doen om met Wilders ‘af te rekenen’

De Afghaan Jawed S., die op 31 augustus 2018 op het Amsterdamse Centraal Station zomaar twee Amerikanen neerstak voordat hij werd neergeschoten, heeft bij een pro-forma zitting PVV-voorman Geert Wilders bedreigd. De reden voor de steekpartij was de cartoonwedstrijd die Wilders organiseerde.

Post online

Ook gaf de moslim aan dat ‘niemand zijn geloof mag beledigen.’

Vandaag stond een tussentijdse zitting gepland waarin de voortgang van de zaak tegen S. wordt besproken. Op 17 mei staat een volgende pro-forma zitting gepland. De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen de Afghaanse man vindt plaats op 2 en 3 september.

De slachtoffers hebben inzage gevraagd in het psychiatrisch rapport van S., maar dat wilde de rechtbank in verband met de privacy van de terrorist niet geven.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op Islamitische aanslagpleger Amsterdam CS bedreigt Geert Wilders opnieuw

 1. Ildiko zegt:

  naar Allah met een kogel,!!!!! dit is wat deze monster verdiend.

  Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Het zal me niet verbazen als tegen deze Jawed S geen uitzetting na zijn detentie uitgevoerd wordt.
  Het is namelijk voor het linkse tuig wel makkelijk om te weten dat ze dan een Afghaanse Volkert van der Graaf rond hebben lopen die na gedane zaken dan wel uitgezet kan worden.

  Geliked door 3 people

 3. Thoth zegt:

  De islam niet alleen een religie met uiterst gewelddadige, perverse kanten, maar tevens een politieke ideologie. Iets waarvan de invloed dagelijks sterker en voelbaar wordt. Zij het door de bovenmatige criminaliteit waarmee deze religieuze groep vertegenwoordigd is de statistieken, zij het wel door de vele zelfmoord-acties, terreur en wreedheden die door moslims gepleegd worden overal in de wereld. Geinspireerd door de Koran en de Hadith. En die boekjes bieden daar alle ruimte toe. Kortom er zit iets vreselijk scheef daar. Godsdienst is al een psychische ziekte, maar islam draagt het gedachtengoed in zich om mensen redeloos, radeloos en compleet krankzinnig te maken.

  Doodschieten is de enige optie…

  Like

 4. Hovawart zegt:

  “in verband met de privacy van de terrorist ” wat in godsnaam moet iemand voor misdaad plegen om zijn (gedeeltelijke) rechten te verliezen?
  De slachtoffers hebben het volste recht om te weten wie en waarom hen leed is berokkent, de weegschaal van de geblinddoekte Vrouwe Justitia kan in deze gevallen maar één kant op buigen, ten faveure van de slachtoffers, en daar trekt een overtuigd islamterrorist aan het kortste end, en hopelijk trekt men binnenkort een lus om zijn nek………en geen jarenlange vakantie in TBS-club Tropicana met veel verlof zonder begeleiding…….onze rechtspraak is tot op heden vér achtergebleven met de modernisering van de strafmaat voor het nieuwe MerkelBarbarisme.

  Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Je weet gewoon als je dit leest, dat die lul weg komt met een 1 of ander kut strafje wegens niet toerekeningsvatbaar.
  Wat ‘m een aantal gesprekken met wat psychologen oplevert en eventueel een kort verblijf in een kliniek met wat pilletjes.
  Die gast stoppen ze echt niet een paar in een cel, daar durf ik nou al een krat bier op te zetten.
  Had ie nou mark bedreigd, dan was het wat anders natuurlijk.
  Die 2de kans gunnen ze ‘m in dit geval wel, ooit moet het iemand toch lukken om Geert te grazen te nemen.

  Geliked door 2 people

 6. bozeoudeman zegt:

  Lees de waarschuwing:
  PAS OP DIT IS NEP-NIEUWS van een onverbeterbare fascist, racist, emotioneel arme en niet eens laag of voor geschoolde minkukel die denkt dat hij een mening heeft.

  Ja die slachtoffers moeten zich erbuiten houden, die doen er duidelijk voor dit soort ‘onafhankelijke, rechtsprekende’ magistraten blijkbaar niet toe. Waarom hebben wij hier niet de rechters die ze in Australië blijkbaar hebben: een terrorist reed daar zes mensen dood en krijgt nu 6 keer levenslang. Als deze terrorist hier had toegeslagen, had de lieverd van zijn mammie waarschijnlijk met een enkelband naar huis gemogen, van ons soort blijkbaar ‘recht’ sprekende GrijsNiks/Demonen 66 rechters. Logisch natuurlijk, want de lieverd zijn bloedsuikerspiegel was vast en zeker verstoord geweest op het moment dat hij het gaspedaal diep intrapte. Aldus zou opnieuw een Partij van de Achterlijkheid dienende politiecommissaris hierover in de ‘onpartijdige’ pers als uitleg naar buiten brengen. Eenieder die iets anders zou beweren, zou wegens een haatmisdrijf worden ontslagen en voor die ‘onafhankelijke’ rechtbank worden gedaagd. En zo houdt nep-links samen met namaak liberaal gesteund door gestoord christelijk de boel op DDR wijze onder controle.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ze willen hier zelfs een politie moordenaar vrij laten omdat ie anders in Albanië in de gevangenis terecht komt, en dat vinden ze hier zielig.
  Je zal toch maar agent hier zijn, dan weet je vast waar je op kan rekenen als ze je collega te grazen nemen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3192183/kamer-verzet-zich-tegen-vrijlating-copkiller

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Maar zijn “geloof” mag wel anderen beledigen?

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Het is toch ongehoord dat de rechter bepaalt dat een terrorist ‘recht op privacy’ heeft? Deze misdadiger moet met naam en foto bij ons bekend worden.
  Waarom mogen de slachtoffers het psychiatrisch rapport niet inzien?
  Wel…, omdat dit rapport niet bestaat. Het is gewoon een verschrikkelijke terrorist, die wraak neemt omdat iemand ‘zijn geloof heeft beledigd’. Er is helemaal geen psychiatrisch rapport of dossier van hem.

  Als we zo doorgaan met de rechtspraak (tussen aanhalingstekens) dan wordt Nederland een lustoord voor misdadigers, die zonder al teveel tegenstand en straf hier hun duistere missie kunnen uitvoeren.

  De slachtoffers zijn de onschuldige mensen, en de daders zijn -naast de misdadigers zelf- de rechters (indirect). Wij zullen straks door niemand meer beschermd worden. Alle wegen die tot een veroordeling van de misdadigers zouden kunnen leiden, zijn afgesneden en dichtgetimmerd vanwege internationale afspraken m.b.t. de rechten van de mens. Alsof wij geen mensen zijn die rechten hebben!

  Het wordt tijd voor een uiterst rechtse rechtspraak. Dus geen genade met misdadigers.

  Geliked door 3 people

 10. ruud beijer zegt:

  Oplossing?
  Touw strop en boom.Goedkoop en makkelijk.
  Oplossing regering?Levenslange uitkering familiehereniging,nooit meer weg gaan.

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  “dat wilde de rechtbank in verband met de privacy van de terrorist niet geven.”
  Intelligentie is bij rechters ook ver te zoeken !!
  Een terrorist heeft geen recht op privacy, heren/dames ivoren toren rechters daal is eindelijk af naar de werkelijkheid !
  En rot dat stuk vuil het land uit !

  Geliked door 3 people

 12. Ruud zegt:

  Kielhalen in de Noordzee……………………

  Geliked door 1 persoon

 13. Tineke zegt:

  Ze zullen wel weer het label ”psychisch” er aan hangen.
  En trouwens, het gaat gaat maar om Geert Wilders…..komt ze allemaal mirakels uit.
  En wat nou privacy is in het geding,sodemieterstraal toch op!
  Ze kijken wat betreft onze privacy ook niet zo nauw,lees: BurgerSlavenNummer en vingerafdruk)

  Geliked door 3 people

 14. Aegolius cs zegt:

  **De slachtoffers hebben inzage gevraagd in het psychiatrisch rapport van S., maar dat wilde de rechtbank in verband met de privacy van de terrorist niet geven.**

  Lastig hoor die dader privacy bescherming boven de slachtoffers te stellen. er moet een ander belang in het spel zijn. Iets van geloof?

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Zo’n moordenaar behoort toch geen privacy te hebben. De slachtoffers hebben er toch wel recht op te weten hoe gek hun aanvaller is? Dit is de idioterie van ons rechtssysteem. Als je iemand aanklaagt dan krijgt de tegenpartij inzage in jouw gegevens. Dat is voor veel benadeelden reden om af te zien van een klacht in te dienen. Deze slachtoffers zouden gedwongen zijn om een advocaat in de arm te nemen om via hem dat rapport te krijgen. Hoe zot!!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Peter Selie zegt:

  Op dergelijke misbaksels is de EU dol en mag blijven! Wij zullen goed voor hem en zijn gebroed zorgen terwijl onze eigen mensen nog nauwelijks te eten hebben.

  Like

 17. koosv8 zegt:

  Dit land is goed, maar het gros wat hier woont wordt met de dag gekker. En niet alleen in Nederland.

  Like

 18. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Mijn favoriete sarcast

  Like

 19. Yvonne kleijn zegt:

  Welke privacy hebben terroristen dan..??!!

  Like

 20. John van antwerpen zegt:

  In Nederland schakelen ze een terrorist uit door in de benen te schieten. Wat een jaar geleden
  ook in Den Haag is gebeurt met iemand uit Syrie. In Engeland gebruikt men vaak stroomstootwapens om dezulken uit te schakelen.
  In Frankrijk worden aanslagplegers meestal gelijk doodgeschoten, of als ze gevlucht zijn achteraf.
  Om daarna een beloning te krijgen via het ministerie m.b.t. een lintje of zo.
  Ook in de 2e wereldoorlog was het franse verzet veel harder dan hier.
  Of; zoals ze na Bataclan zeiden; Wie de republiek aanvalt zal door de republiek vernietigd worden. Via dodenlijsten zijn ettelijke I.S. strijders verdwenen.
  Maar in Nederland wil men alles met de mantel der liefde bedekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s