NEXIT!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op NEXIT!!!

 1. Hovawart zegt:

  Het vaandel van ‘Rupsje Nooitgenoeg”, de EU zal nooit welvarend worden als er alsmaar meer geld naar Brussel moet worden gepompt om het gedrocht van leugens en bedrog in leven te houden.
  Dit gaan de westerse lidstaten niet redden, armoede en verval zijn al ons deel, overlopen door opvreters en hun gezinnen, die nooit zullen bijdragen aan de maatschappij…..enkel in de criminaliteitsstatistieken.
  De enige handel waar men zich in Brussel mee bezighoud is mensenhandel, het heeft meer weg van “racketeering” de afperserij van Europese burgers, iets opdringen dat niet gewenst is, de boel laten escaleren en voor bescherming vervolgens geld eisen…..stelletje maffiosi.

  Geliked door 2 people

 2. Vulkanoloog zegt:

  Dat is het al, lieve mensen. Ik kan Nederland niet meer als een onafhankelijk land beschouwen, het is een vrijwillige provincie van de EU en heeft een marionettenregering, die precies doet en denkt zoals de Heeren XVII in Brussel het willen. NL heeft z’n ziel en toekomst verkocht teneinde de gunst van Nederlandhatende vreemdelingen en de socialisten te krijgen.
  Toen ik vorig jaar uit het machtig mooie en prachtige Israël terug kwam, op Eindhoven, zag ik een bordje ‘Welkom in de Europese Unie’ staan bij de douane. Ik moest zowat kotsen. Mijn koffer moest overhoop omdat ik uit een niet-EU staat kwam. Miljoenen mohammedanisten met allerlei kwade bedoelingen en dito ziektes kunnen ongezien en straffeloos MIJN land binnenkomen, maar ik moet de koffer over de kop als ik die heilige Europese Unie in wil vanuit Israël. Was ik maar een Jood, dan was ik allang vertrokken uit deze socialistische heil- en helstaat.

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943@gmail.com zegt:

  Veeg je voeten maar af aan de EU.vlag. ook de nl.vlag ligt in mijn vuilnisbak. Helaas is mijn vuilnisbak te klein om de heersende politici met hun gevolg, daarin te dumpen. Moet ik nog op grote schaal meebetalen aan het haagse schorremorrie. Doodzonde, ik zou er liever wapens voor kopen om mezelf te verdedigen tegen de rovers in den haag en het geteisem dat zich asielzoeker noemt.

  Geliked door 2 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   Scherpschutter 11.30h, klinkt heel dapper van u, maar u rijdt met uw auto wel dagelijks met die EU vlag(vignet) op uw nummerborden reclame voor ze te rijden toch!

   Like

   • scherpschutter1943@gmail.com zegt:

    Daan Kranenburg, uw verwijt snijdt geen hout. Ik rij gedwongen met de eu.vlag. Probeer het maar eens niet te doen. De burger die zich verzet wordt zwaar gestraft. Dus verzin een ander argument om het met mij oneens te zijn.

    Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Doe maar door de versnipperaar………………

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Nooit of te nimmer komt dat wanstaltig gedrocht in mijn vlaggenmast.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: HOOG TIJD VOOR NEXIT! | eunmask

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/21/jewish-population-of-paris-suburbs-rapidly-decreasing/

  Joodse bevolking van Parijse buitenwijken neemt snel af door de toename van anti-semitisme
  Jewish Population of Paris Suburbs Rapidly Decreasing

  As France experiences a rise in anti-semitism the heavily-migrant populated Paris suburbs are seeing their Jewish communities dwindle as families choose to move away.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/02/22/planen-bruessel-george/

  Plannen van Brussel en soros voor een nieuwe migratiestroom uit afrika
  Planen Brüssel und George Soros bereits die nächste Migrantenflut

  Ungarn – Ein Plakat der Regierung Viktor Orbáns behauptet, dass die „Bürger erfahren müssen, was Brüssel plant“. Jean-Claude Juncker und George Soros sind darauf nebeneinander lachend abgebildet.

  Laut Breitbart gibt es eine neue Kampagne aus den Reihen von Fidesz, der Partei Viktor Orbáns, die darauf abzielt, die Ungarn über die möglichen Absichten von Brüssel und George Soros zu informieren. Viktor Orbán behauptet auf Facebook, dass ein neuer Schub bevorsteht, der in Verbindung mit afrikanischen Ländern die „Erlangungen von Visa“ für die EU erleichtern soll.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/02/22/alain-finkielkraut-europa/

  Alain Finkielkraut: ” Europa is er ook om de Europese mensen te beschermen”
  Volgens globalisten is er in Europa geen volk of cultuur die het waard zijn te beschermen

  Alain Finkielkraut: “Europa ist auch dazu da, um die Europäer zu schützen”

  Damit hat der französische Denker knapp aber richtig herausgestellt, was eigentlich hier auf unserem Kontinent im Argen liegt. Nach der Denkschule einiger sehr mächtiger Intellektueller, nennen wir sie der Einfachheit halber Globalisten, gibt es keine europäischen Völker und Kulturen, die schützenswert sind. Die EU und Europa sind lediglich ein Wirtschaftsraum, vollgestopft mit Individuen, die in einem gemeinsamen Rechtssystem sich Tag um Tag juristische Floskeln an den Kopf werfen und dafür sorgen, dass ihr Konsum die Ökonomie antreibt. Ein Raum, der für die Welt da ist und in denen die indigenen

  Like

 10. koddebeier zegt:

  NU !!!!!!! Weg met die dictatuur 1

  Geliked door 1 persoon

 11. Mary zegt:

  Nexit een van de redenen dat ik PVV stem!!!!

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  Beerput,
  https://amp.focus.de/politik/deutschland/anschlag-auf-berliner-weihnachtsmarkt-regierung-schob-amri-vertrauten-ab-um-dessen-verwicklung-in-attentat-zu-vertuschen_id_10358283.html?__twitter_impression=true

  Regierung schob Amri-Vertrauten ab, um dessen Verwicklung in Attentat zu vertuschen

  Die deutschen Sicherheitsbehörden haben offenbar einen engen Vertrauten des Berliner Weihnachtsmarkt-Attentäters Anis Amri abschieben lassen, um dessen Verwicklung in den Anschlag mit zwölf Toten und mehr als 60 Verletzten im Dezember 2016 zu vertuschen.

  Schon neun Tage nach dem Anschlag fiel auf politischer Ebene die Entscheidung, dass Amris mutmaßlicher Helfer aus dem Land muss. “Seitens der Sicherheitsbehörden und des Bundesinnenministeriums besteht ein erhebliches Interesse daran, dass die Abschiebung erfolgreich verlaufen soll”, heißt es in einer dem FOCUS vorliegenden E-Mail vom 28. Dezember 2016 an die Bundespolizei.
  Der am Tag darauf verhaftete Ben Ammar wurde am 1. Februar 2017, zwei Stunden nach Mitternacht, von der Landespolizei aus seiner Zelle in der JVA Moabit geholt und über Frankfurt nach Tunesien geflogen. Zu diesem Zeitpunkt liefen die Terror- und Mordermittlungen der Bundesanwaltschaft noch auf Hochtouren.

  Like

  • scherpschutter1943@gmail.com zegt:

   Onze haagse leiders doen dit met opzet. Zelfs nu wordt er weer met alle trucs voorkomen dat de grenzen worden bewaakt en de opvreters amokmakers messentrekkers en doodslaanders hierdoor ongestoord voet aan wal zetten in Europa. Dat is op bevel van brussel dat in den haag slaafs wordt uitgevoerd. Ik noem dat genocide op de eigen bevolking. Met dank aan het linkse kamergespuis en natuurlijk rutte, de grootste schoft

   Like

 13. EU is niets als geld trekker rij moslims EU staat naken die kunnen verkrachting moord drugs vrouwen lastig vallen mishandeling doen dat moet op houden voor hier straks net als in frankrijk dalijk burgeroorlog uit breekt en in Nederland Duitsland dat trek aan als het in een land begingt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s