Borgstellers voor “vluchtelingen” moeten betalen!

Screenshot_303

Duitse regering verhindert terugbetaling van € 21 miljoen. Motie van de AfD-fractie: Borgstellers van vluchtelingen moeten betalen!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Toen in de zomer van 2015 de eerste “vluchtelingen” via de open grenzen Duitsland binnenstroomden, was het enthousiasme bij veel strijders voor een bonte republiek zo groot, dat zij zich er via een borg toe bereid verklaarden om de kosten voor asielzoekers op zich te nemen. Nu, dus bijna 4 jaar later, is er niet veel meer te merken van de voormalige vreugde. Integendeel, de realiteit haalt de borgstellers in.

Want in totaal moet er al meer dan € 21 miljoen – op grond van de borgstellingen – aan de Duitse staat terugbetaald worden. Echter, wat een verrassing: de voormalige vluchtelingen-peten weigeren zich nu te houden aan hun juridisch bindende belofte: ze betalen de voor hun beschermelingen gemaakte kosten niet terug. En worden hierbij door de Duitse regering krachtig ondersteund. Die schuift de maatregelen voor de tenuitvoerlegging, ondanks een ander luidend vonnis van de hoogste administratieve rechtbank, steeds opnieuw op de lange baan en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de borgstellers niet hoeven betalen.

De fractie van de AfD in de Bondsdag heeft nu een motie ingediend om de Duitse regering er middels een stemming toe te dwingen haar blokkadehouding op te geven. Wie beloofd heeft om op te komen voor sociale kosten van zogenaamde vluchtelingen, moet zich hier ook aan houden. En moet, als hij/zij dit weigert, tot betaling worden gedwongen. Want in de realiteit, dus buiten de bonte wereld van de vluchtelingen-peten, moeten schulden nu eenmaal afgelost worden – daar is geen sprake van uitzonderingen.

(Lees hier de ingediende motie van de fractie van de AfD)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Borgstellers voor “vluchtelingen” moeten betalen!

 1. Tineke zegt:

  Eerst met grote spandoeken staan en welkom-welkom liederen staan jengelen,geeft de club van deugers nu niet thuis.

  Like

 2. Anneke zegt:

  De Duits LINKSE Upperclass verschilt niet van de Nederlandse LINKSE Upperclass die riepen ook op om een vluchteling in huis te nemen, maar nu zoveel jaar na dato is er NIET EEN die het werkelijk heeft gedaan, die linksen zijn overal hetzelfde, veel geschreeuw weinig wol!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het gaf die deugers van toen natuurlijk een fijn en warm gevoel om iets voor die zielige en arme ‘vluchtelingen’ te kunnen doen. Kijk ons eens. Wij geven het goede voorbeeld! Wij geven om onze ‘verre naaste’. En ze keken misprijzend neer op de mensen die er een andere, meer realistische kijk op hadden, en die niet zo gek waren om borg te staan voor volkomen vreemde mensen.
  De deugers tekenden een contract. Daar hebben ze nu spijt van. Dat deze mensen totaal NIET deugen, blijkt wel uit het feit dat ze nu opeens geen naastenliefde meer kennen, maar de belastingbetaler op laten draaien voor een lieve som van 21 miljoen euro!

  Voor de betaal-weigeraars heb ik nu een minzame blik. Zij deugen niet.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Hetzelfde Tineke met die deugers hier die zich BN er noemen.
  Die zouden toch ook in grote getale vluchtelingen in huis nemen maar zo ver Ik weet heeft alleen Annabel Nanninga zich daar aan gehouden en verder niemand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s