Gesloten havens een groot succes

Screenshot_11

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini.

(Door: “CHEVROLET” – Vertaling: E.J. Bron)

De grenzen sluiten? Gaat niet, heeft geen zin, horen we constant opnieuw belerend van de alwetende en alles naast zich neerleggende bondskanselier. Heeft geen zin? Klopt niet, heeft wel degelijk zin!

PI News (2)

Dat bevestigt nu het EU-grensagentschap Frontex, dat echter nauwelijks grenzen bewaakt, maar passief toekijkt hoe de massa´s all-inclusive verzorging zoekende moslims de EU en natuurlijk overwegend Duitsland binnenvallen. Zoals de Italiaanse krant “Il Giornale” bericht, daalde het aantal zogenaamde vluchtelingen, dat voor de inbezitneming van land de route over de Middellandse Zee koos, van 118.962 in het jaar 2017 naar 23.276 vorig jaar. Dat is een daling van een verheugende bijna 80% sinds de nieuwe Italiaanse regering van Matteo Salvini´s “LEGA” en de “Vijfsterrenbeweging” aan de macht is, die door linkse politici in Duitsland en de EU als rechts-populistisch zwart gemaakt wordt.

Salvini´s strategie om de havens van zijn land voor illegale en zogenaamd uit zeenood geredde personen te sluiten, werkt dus. Zo weinig “vluchtelingen” als sinds 2012 niet meer begonnen aan de zeereis naar Italië. In plaats daarvan weken zij en hun smokkelaars en “reddingsschepen” uit naar Spanje. Daar steeg het aantal vrolijk arriverende overwegend Afrikanen van 2017 naar 2018 met 157%.

De vicepresident van de Italiaanse Senaat, Roberto Calderoli, zelf lid van de “LEGA” van Salvini, zei dat, ook al zou het rapport van Frontex Salvini niet uitdrukkelijk noemen, dit er echter een duidelijk bewijs voor zou zijn dat deze uiterst vreugdevolle ontwikkeling te danken zou zijn aan de politiek van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken.

Daardoor zouden ook mensenlevens zijn gered, want de cijfers van Frontex zouden bewijzen dat het aantal vanuit Libië in zee stekende illegale immigranten met 87% afgenomen zou zijn. Ondanks alle watertaxi´s van met smokkelaarsbendes samenwerkende hulporganisaties is de overtocht nog steeds niet helemaal ongevaarlijk, maar wie in eerste instantie helemaal niet naar Libië gaat, kan ook niet om het leven komen.

De voorgaande linkse regeringen zouden 600.000 migranten naar Italië hebben gehaald, “nu maken we mee dat de invasie gestopt is. En dat is Salvini gelukt”, aldus Calderoli.

Het rapport van Frontex bevat nog een vreugdevol bericht: in het jaar 2019 daalde het aantal illegale aankomsten in Italië met 95% in vergelijking met het jaar daarvoor, dat immers al duidelijk onder het aantal van 2017 lag.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “CHEVROLET”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Criminaliteit, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Linkse Kerk, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Verzet, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op Gesloten havens een groot succes

  1. Ruud zegt:

    Het was al altijd zo…. waar een wil is is een weg. Maar dan moet je wel willen!

    Like

  2. Saeftinghe zegt:

    Kunnen we Salvini niet overhalen om i.p.v. Timmermans leider van de EU te worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s