‘Joden de kanarie in de kolenmijn? De vogel is allang dood; de veren steken uit de mond van links’

Screenshot_293

(Door: Jan Roos)

Jan Roos kijkt vandaag naar het antisemitisme dat enkele parlementariërs van het Britse Labour heeft bewogen uit de partij te stappen. Maar de situatie is in Nederland niet veel beter, aldus Jan. Ook hier tiert het antisemitisme welig, en ook hier zijn linkse partijen de hoofdschuldige.

In Engeland stappen Labour-parlementariërs uit de partij, mede omdat openlijke Jodenhaat geen enkel probleem is bij de Britse PvdA. De leider, Jeremy Corbyn, legde zonder schroom bloemen op het graf van Palestijnse terroristen die Israëlische sporters tijdens de Olympische Spelen van 1972 hadden vermoord.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op ‘Joden de kanarie in de kolenmijn? De vogel is allang dood; de veren steken uit de mond van links’

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nog geen jaar geleden zou ik het huidige antisemitisme weggelachen hebben, “dat bestaat toch nauwelijks in Nederland?”.
  Inmiddels door schade en schande wijzer geworden weet ik wel beter, antisemitisme is springlevend en neemt hand over hand toe.
  Sterker nog; ook het neo-nazisme waarvan ik tot voor kort aannam dat het om slechts enkele tientallen handelde neemt in al zijn weerzinwekkendheid toe.
  ‘Hitler was eigenlijk best een toffe peer’ als je ze moet geloven en wij moeten niet zeuren over de aanval op Rotterdam en de totaal onschuldige slachtoffers die daar vielen en ach die concentratiekampen waren heus zo slecht nog niet’. ‘Nee de Duitsers díe hebben pas geleden onder de oorlog’.
  Heus ik ben ervan overtuigd dat er aan weerszijden tijdens de Tweede Wereldoorlog misdaden zijn begaan maar om de geschiedenis helemaal om te draaien ? Dat is toch wel een beetje de wereld op zijn kop.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De linkse bruinhemden zijn volop terug in het verspreiden van hun anti joodse propaganda !
  Fascisten horen niet thuis in de regering en de tweede kamer !!

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  nazi,s zijn socialisten.Het extreem linkse nageboorte zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) en jodenhatende ratten van het smerigste rioolwater.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s