Klimaat als verdienmodel

Screenshot_294

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Bang makend en ziekmakend is de enige conclusie die ik kan verbinden aan de zogenaamde ‘klimaatverandering’. Het klimaat wordt op vele manieren misbruikt om u en uw kinderen bang en psychisch ziek te maken. Wat dit voornamelijk oplevert, zijn vooral hogere prijzen en daarmee een extra geld genererende mogelijkheid voor de staatskas of voor individuele personen als bijvoorbeeld Obama, Klaver of Jetten. Obama verdient momenteel namelijk honderdduizenden dollars met zijn ‘voordrachten’. Voor u resteert slechts angst en psychische druk. Angst voor uw gezondheid en die van uw kinderen, psychische druk vanuit de overheid en de prijsverhogingen en hoe u dit in vredesnaam allemaal moet gaan realiseren en, niet in de laatste plaats, hoe u dit allemaal moet gaan bekostigen.

Vergelijking

Ik vergelijk de smerigheid achter deze volledig doorgeslagen klimaatgekte (ter illustratie) met de verkoop van de hedendaagse zeep met toegevoegde ‘minerale oliën’. Toegevoegde minerale oliën…; dat klinkt eigenlijk best gezond… het klinkt zelfs als ‘gemaakt uit natuurlijke producten´. Maar het is alles behalve dat. Deze ‘oliën’ zijn namelijk ‘geproduceerd’ uit de restproducten van petroleum! Buiten dat dit een regelrechte vervuiling is van het drink- en grondwater waarmee u zich afspoelt en waardoor het derhalve weer in het water terugstroomt, heeft het óók nog eens zéér nadelige gevolgen voor uw huid en uw gezondheid. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom uw huid de laatste jaren zo droog en schraal wordt na het wassen of douchen? Precies! En dit heeft net als de vermeende ‘klimaatverandering’ een vooraf geregisseerd doel. Een platform creëren om meer producten te kunnen verkopen en dus voor bepaalde bedrijven (lees enkele personen!) meer winst/persoonlijk vermogen te kunnen genereren. U gaat namelijk automatisch de daarbij ‘aangeboden’ crèmes en bodymilk aanschaffen om uw schrale en droge huid weer te ‘herstellen’. Zo verkopen zij dus tweemaal: de verkoop van milieu en huid beschadigende zeep én een daarbij behorende crème of bodymilk die uw huid weer moet herstellen. Een listige win-win situatie voor de fabrikant/ondernemer. Maar NIET voor ú en NIET voor het milieu! Een tip? Wast u zichzelf maar met een stuk Unicura zeep. U zult na de eerste keer merken dat u geen schrale huid meer krijgt en derhalve geen crèmepjes of bodymilks meer nodig heeft. En nee, ik heb géén aandelen in Unicura, dit zijn mijn persoonlijke ervaringen en bevindingen. www.heelnatuurlijk.nl

Één Europa?

Vlees injecteren met water en zout is óók zo’n smerig trucje. Hierdoor betaalt u meer – u betaalt namelijk per gewicht – voor iets dat eenmaal in de pan letterlijk en figuurlijk verdampt. Daarnaast is te veel zout óók nog eens heel slecht voor uw gezondheid! Dit is vreemd genoeg alleen in Nederland toegestaan en u betáált nog meer voor deze ‘extra handeling’ (waar u overigens geen enkele  keuze in heeft) ook. Natuurlijk kunt u ook naar de keurslager gaan (als u dat kunt betalen). Ze kunnen er in Nederland wel een ‘Planet proof’ stickers op plakken maar ik vertrouw hier, als het gaat om dergelijke zaken en producten, helemaal niks of niemand meer. Overigens, in de rest van Europa valt dit onder oplichting!

Terwijl de grootste vervuilers (vliegtuigen en dus luchthavens) juist méér moeten kunnen uitbreiden (goed voor banen en dus voor de economie…) en de energienetten steeds verder uitgebreid moeten (?) worden, ‘mag’ ú dus meer en meer betalen voor energie en uw vele malen schonere en zuinigere autootje. Een vervoermiddel waarvan u overigens volledig afhankelijk bent, omdat het openbaar vervoer (sinds de privatisering?) niet alleen qua bereikbaarheid, maar ook qua aansluiting en rijtijden, volledig tekort schiet. Daarnaast wordt dit – per reiziger (!) nog altijd méér vervuilende openbare vervoer – óók nog eens steeds duurder.

We moeten zo nodig één Europa zijn, maar álles is hier EN (!) vele malen slechter geregeld dan in het buitenland EN (!) nog eens vele malen duurder ook! De gezondheidszorg, medicijnen, de energiekosten, het openbaar vervoer, de prijzen van nieuwe auto’s, de benzineprijzen, de wegenbelasting, de prijzen van voedsel… NIETS staat hier in verhouding met zowel de veelal hogere kwaliteit én de veel lagere prijzen in het buitenland! Maar Den Haag houdt u graag voor dat wij de BESTE zorg hebben, en het BESTE openbaar vervoer bla bla bla van Europa hebben. Gelooft u ze nog? Wie gelooft ze sowieso nog? Alleen het Haagse tuig dat deze leugens zelf verspreidt, geloofd zichzelf nog! Leve één Europa…!

Rutte wil het aso-tuig het liefst persoonlijk in elkaar slaan? Ik vermoed dat zo onderhand het grootste deel van Nederland, aso of niet, die uitdaging graag aangaat en meneer Rutte met veel passie op z’n geniepige gezicht zou willen slaan.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, klimaat, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Klimaat als verdienmodel

 1. Steven zegt:

  Het zal vast niet lang meer duren voordat de bevolking hier massaal in verweer gaat komen.
  Mensen worden letterlijk door de overheid de keel dichtgeknepen door de in treinvaart stijgende lasten op alles. En van horen zeggen moeten de grootste lasten nog gaan komen.
  Men spreekt over het aanpakken van bedrijven voor de CO2…maar naar wie worden die lasten gewoon weer doorgeschoven?… precies!!
  De laagste inkomens zijn dit jaar al FLINK genaaid door die kerel met die lange kop en die rare bril op zijn smoel.
  Er zullen massaal complete winkelcentrums op de fles gaan door te weinig klanten en de enorme HUREN die ondernemingen moeten ophoesten. Maar schijnbaar is dit allemaal beleid om dit land (burgers) straatarm te maken en u van alles af te pakken en u een marionet van de regering te maken!
  Nu alleen nog het sociaal krediet invoeren zoals dat in China gebeurt….
  Mag hopen dat al die galbakken die alles naar de kloten helpen straks aan een touwtje ergens op een plein hun verdiende loon krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Dat over een stuk zeep, klopt volledig.
  Ik douche nog vrij ouderwets met een simpel stuk zeep, en had zomaar ineens last van eczeem.
  Ik schrok mezelf rot, wat heb ik nou weer, hoe kom ik hier nou weer aan.
  Iets wat ik mijn hele leven nog niet gehad had.
  Bleek inderdaad veroorzaakt te zijn door wat ik gebruikte om te douche.
  Gelukkig was het na een week ook weer helemaal verdwenen, maar wel na dat er iets voor werd uitgeschreven door een arts.
  Oplichters zijn het die mensen ziek maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini Stegeman zegt:

  heb last van incontinentie. Wordt vergoed door de Zorgverzekeraar als je tenminste een bewijsje van huisarts hebt. Maar ik kreeg een keer incontinentie materiaal, dat beviel goed, ineens kreeg ik andere, ZELFDE KWALITEIT alleen verpakking was veranderd. Tot ik op een gegeven moment last kreeg van verschrikkelijke schrijnen in de liezen etc.etc. op de nieuwe verpakking kon lezen: in dit verband zitten HOUTVEZELS IN VAN BIOLOGISCH GEKAPTE BOMEN…………..

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  D situatie in Nederland is ontstaan door de verregaande stupiditeit in de tweede kamer, daar zit een zootje onbenul die nergens verstand van hebben en daarom kan Rutte zijn gaan met Nederland naar de kloten te helpen in zijn zucht naar macht.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Brussel moet nog even doorzetten, want nog maar 1 op de 4 werknemers in de Pays-Bah werkt al voor een minimumloon, de concurrentiestrijd tussen de lidstaten zal pas gaan profiteren als meer dan de helft op een minimum inkomen of bijstandsniveau zitten,….(dat de lasten en het levensonderhoud in Nederland Veel Hoger liggen dan in de zuidelijke landen word even buiten beschouwing gelaten), de armoede ziet men al op straat, bedelende mensen die in containers en vuilnisbakken hun dagelijks brood bij elkaar moeten scharrelen.
  He, jeugd van Nederland, denk nou niet dat jullie Groene Lekkertjes benne, als je je eigen constant in de iphone moet herkennen, of een selfie van jezelf waarop je wezenloos lacht, dan moet je toch erkennen, met de Linksche Looney Brigade die borg moeten staan voor een onbestendige toekomst die op je wacht. Ik schiet wel eens bij die ludieke kinderprotesten in de lach en denk dan bij me eigen, hoe durft een mens vandaag de dag nog kinderen te krijgen. Studeren tot hun vijfenveertigste jaar en ze leven nog bij hun ouders, en lullen dan over het dragen van de zwaarste lasten door de sterkste schouders, terwijl zijzelf nooit verder zullen komen dan een minimumloontje of een uitkering.
  Zolang er leven is, is ‘r hoop…..En dope, want een jointje of ballonnetje of 10 per dag
  kan geen kwaad beweren de heren doktoren, Een werkschuwe haakneus die aan de hashies gaat is heus nog niet verloren, Nee….terugkerende jihadbruiden met hun kroost, je doet maar wat je wenst meid, Ik vind zo’n ‘Hollandse’ moeder in een nikab een zegen voor de mensheid.
  Weg met orde en gezag, want werken hoeft niet meer…Pluk de Dag, en de hardwerkende Hollanders, en verkondig je moslimboodschap met een lach.
  Het zal je kind maar wezen, yeah yeah yeah,

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Kinderen worden gebruikt…

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte zijn wolven in schaapskleren.Ze misbruiken immigratie,het klimaat en milieu als excuus om het kapitalisme te slopen,en zo hun walgelijke misdadige socialistische/communistische dictatuur te vestigen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als je de krant mag geloven (hihi) staan in Nederland inmiddels bijna een miiljoen huizen op instorten doordat we één extreem droge zomer hebben gehad, fundering komt droog te staan en gaat kapot, en een kleiner artikeltje in dezelfde krant; huizen die op zandgrond zijn gebouwd dreigen te verzakken omdat het zand wegspoelt.
  Conclusie; het klimaat verandert (na één warme zomer !)
  Mijn conclusie; er is gewoon nogal kloterig gebouwd ! Er staan verd… nog huizen uit de middeleeuwen overeind, maar wat wij gebouwd hebben lazert na een warme zomer zowat in elkaar.
  😀

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Vreemd die verschillen in NL, ene huis spoelt weg, ander verzakt door de droogte.
   Wij wonen hier in Fr in een 2 eeuwen oud huis, boerderij uit 1809.
   Is uiteraard wel aan nu aangepast, maar niet geheid/gefundeerd.
   Zo op de rotsondergrond gebouwd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s