Nu slaat Brussel compleet door: Europees Parlement wil expanderen naar Indonesië, Ethiopië en New York

Screenshot_309.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_310Door Jörg Meuthen (AfD): Beste lezers, vandaag wil ik graag uw aandacht weer eens vestigen op de onzinnigheden van het parlement, waarvan ik zelf lid ben: het gaat dus om het Europees Parlement, ook wel EU-parlement genoemd.

politikstube

Met deze naam zou eigenlijk ook duidelijk moeten zijn welk geografisch gebied van onze wereld voor dit parlement relevant is: het is de Europese Unie.

Dat schijnt echter niet meer voldoende te zijn – men wil nu serieus “expanderen”, en wel naar Indonesië, Ethiopië en New York. Een “grotere voetafdruk” van dit parlement rondom de globe, dat staat nu op de agenda.

De vraag van de zin hiervan staat – zoals zo vaak! – niet op de agenda.

Natuurlijk zijn er op die plaatsen internationaal relevante organisaties gevestigd – maar waarom, in hemelsnaam, wil het parlement van de EU (dus let wel niet de EU als zodanig, die daar uiteraard al lang vertegenwoordigd is) een eigen vertegenwoordiging opbouwen?

En wel, hoe kan het ook anders, met het geld van de belastingbetalers. Dus met uw geld, beste lezers, en met het mijne.

Wat prachtig dat men van de kant van het Europees Parlement de belastingbetaler in ieder geval niet helemaal vergeet – een beetje beschaamd zegt men namelijk dat deze expansie “slechts beperkte extra kosten” zal veroorzaken.

Ja, wat dan anders – misschien “onbeperkte extra kosten”? Wat is dat nu voor argument?

Een feit is: het Europees Parlement heeft geen specifiek partnerschap met die organisaties, en zodoende is de verdenking gerechtvaardigd dat de bureaus aldaar eerder een soort toeristisch bruggenhoofd voor reislustige parlementariërs zullen zijn.

Gelukkig vinden er dit jaar de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Dan kunnen de burgers er weldra ook over beslissen of zij deze verspilling van “beperkte extra kosten” willen blijven ondersteunen – of dat ze het gezonde verstand door een stem op onze burgerpartij willen versterken, opdat het hiermee afgelopen is.

Het is tijd om een einde te maken aan de verspilling van belastinggeld. Tijd voor de AfD.

Screenshot_311

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Elite, establishment, Europees Parlement, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nu slaat Brussel compleet door: Europees Parlement wil expanderen naar Indonesië, Ethiopië en New York

 1. Hovawart zegt:

  NEO-EU-Kolonialisme, het geld over verre balken gooien, buiten het zicht van de belastingplichtigen in Europa…….. als een toverspreuk van een slechte goochelaar “Disparaitre et disparue” en “Sim Allah Biem”…..Voila en Rien ne va plus, uw geld is niet meer in de EU.

  Like

 2. mahoog zegt:

  Nog doodse stilte hier… …of vinden de lezertjes het wel allemaal bèst ?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De problemen in Europa kunnen ze niet oplossen. Ik noem even een paar. De ondemocratisch ingevoerde en failliete Euro. De ondemocratisch uitgelokte desastreuze immigragratie golven, De ongelimiteerde criminaliteit die niet meer gebonden is aan grenzen en de economisch onherstelbaar (met de Euro) kapot gemaakte Zuid Europese landen. Kortom problemen genoeg in Europa dus dan is het logisch dat ze de problemen van Afrika, Azië en Noord Amerika terloops ook nog even erbij gaan nemen. Je bent globalist of je bent het niet en klimaat problemen met de erbij horende miljarden kostende illusionaire oplossingen gelden alleen voor het gepeupel. Want geloof maar dat er bij doorgang vlieguren worden weggetikt en aanwezigheidspremies geïncaseerd.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Psychiatrische hulp kan nuttig zijn om deze grootheidswaanzinnige te stoppen.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Gisteren heb Ik onderstaande link ook gepost en die zal op een of andere manier niet doorgekomen zijn.
  Maar geen probleem eigenlijk past de link beter onder dit artikel.
  Het is namelijk de visie van Vladimir Bukovsky op de EU.
  Bukovsky is ook degene die heeft gezegd dat er in Europa geen fysieke goelags zijn maar wel goelags die het intelectuele leven aantasten in de vorm van politiek correctisme waar hij naar mijn mening voor 100% gelijk in heeft want verkeerde mening kan zo maar leiden tot werkeloosheid uitsluiting en noem verder maar op.
  Een zeer duidelijke weergave van hetgeen Europa in werkelijkheid is.
  Het heeft geen zak te maken met vrijheid veiligheid vrede of wat verder allemaal voorgeschoteld word maar het is de USSR in zijn puurste vorm.
  Vladimir Bukovsky woont tegenwoordig al dissident in Groot Brittanie nadat hij als criticus van Rusland jaren in werkkampen heeft gezeten en psychiatrische ziekenhuizen heeft doorgebracht zoals dat gewoonlijk was in de Sovjet tijd.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De hoogmoed van een clubje waanzinnigen !!

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Zie Ik net dat het wel geplaatst is.
  Overheen gekeken.
  Nieuwe bril nodig denk Ik.

  Like

 8. Leo 1 zegt:

  Lebensraum ????

  Like

 9. andre zegt:

  ja helemaal mee eens, de AFD komt met een programma, goed onderbouwd en goed voor het volk. Rutte als struikrover van de VVD en ALDE (en vergis je niet in ALDE!) roept “iedereen 1000 euro erbij”

  Het verschil gaat het maken in 2019!

  Like

 10. Bert zegt:

  De EU heeft geen aparte goelags nodig – de hele EU is een grote goelag. Door het net van pensioenen, uitkeringen en ziektekostenverzekering is het moeilijk te ontsnappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s