VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over nietsdoen in plaats van terreurafweer (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Enkele honderden terroristen, die uit Europa voor ISIS ten strijde trokken, zitten gevangen in het Midden-Oosten – gevangen genomen door Koerdische en Amerikaanse strijdkrachten. Die hebben geen zin meer om hun gevangenen nog te onderhouden en te voeden. Daarom heeft president Trump de Europese regeringen ertoe opgeroepen deze mensen – inclusief vrouwen en kinderen – terug te nemen.

Nu draaien de Duitse ministers van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, en Defensie, Ursula von der Leyen, er omheen. Beide weten: wanneer de Amerikanen de Duitse gevangenen overdragen aan onze consulaten, moeten deze mensen naar Duitsland gebracht worden. Want ze hebben een Duits paspoort of zijn familieleden. Dat is voldoende om Duitsland binnen te komen.

Maas en vond der Leyen weten echter ook: nauwelijks een Jihadist zal hier veroordeeld worden. Ze zullen allemaal beweren om toeristische redenen naar Syrië te zijn vertrokken. Of omdat ze een vriend ertoe wilden bewegen terug te keren. Dat ze nooit een wapen in handen hebben gehad, en zo ja, dan alleen maar gedwongen. En omdat ISIS-strijders meestal een of andere hoofdbedekking met een kijkspleet dragen, zijn ze nauwelijks duidelijk te identificeren. In geval van twijfel heet het hier voor de aangeklaagde bijna altijd: vrijspraak.

En dan? Dan kunnen de terroristen hier weer op adem komen en opnieuw naar de moskee gaan. Dat is comfortabeler dan een Koerdisch gevangenenkamp. En omdat radicale moslims de Duitse manier van leven afwijzen, maar er geen problemen mee hebben om Duitsers voor zich te laten werken, wordt hun woning, hun kleding, hun leven weer volledig door de Duitsers betaald – en ook dat van hun Jihadisten-vrouwen en Jihadisten-kinderen; die – wegens “traumatische ervaringen” – uiteraard ook aanspraak kunnen maken op psychologische hulp. Veel van de ISIS-strijders zullen “bedreigers” blijven, dus tikkende tijdbommen. Dan is bewaking rondom de klok noodzakelijk. Die kost miljoenen. Maar omdat de Jihadisten volgens hun paspoort Duitsers zijn, is niets ons te duur.

De waarheid is: deze mensen zijn geen Duitsers. Ze zijn onze vijanden. Toen ze ISIS volgden, besloten ze hoogverraad te plegen. Men zou niets voor ze moeten doen, helemaal niets. We hebben al genoeg islamitische messentrekkers, islamitische antisemieten, islamitische terroristen in het land. Hoog-verraderlijke massamoordenaars, inclusief hun luie, achtergebleven, geïndoctrineerde vrouwen en kinderen, hebben we zeer zeker niet nodig.

Wat zou men moeten doen? Er zou een duidelijke regeling nodig zijn: wie zich aansluit bij een in het buitenland opererende terroristische groepering, of dat nu ISIS, Boko Haram of de IRA is, raakt ogenblikkelijk zijn Duitse staatsburgerschap kwijt. Einde oefening!

En nu opgelet: zulke regelingen werden al in de vorige regeringsperiode aangesproken. Men zag dus het gevaar. Maar men kon het weer eens niet met elkaar eens worden, en ging door de knieën voor de bezwaren van de Groenen en de SPD. Dus deed men niets. Eén Anis Amri schijnt de regering-Merkel niet genoeg te vinden. Men wil honderden, inclusief hun gezinnen! Hoe zullen de familieleden van de doden van de Breitscheidplatz zich voelen wanneer ze een ISIS-strijder als buurman krijgen? Hoe de vele slachtoffers van islamitische mes-aanvallen? Of zij het goed vinden wanneer kinderen van ISIS-terroristen dezelfde school bezoeken als hun zoon of hun dochter? En dat ze met hún belastingen die Jihadisten en hun gezinnen financieren die hen en hun kinderen willen vermoorden?

Deze regering beschermt de Duitse burgers niet. Ze is zelf het grootste gevaar – voor de binnenlandse veiligheid, voor de binnenlandse vrede. Andere landen handelen, Merkel kijkt toe – niets doend, zonder ideeën, apathisch, onberoerd door het lot van de slachtoffers. Maar ook luiheid is een doodzonde. En des te meer als die de dood brengt!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Salafisten, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over nietsdoen in plaats van terreurafweer (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Peacepipe zegt:

  Zo is het!!!

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/filmpje-is-strijders-doen-huilie-huilie-voor-de-camera-ik-was-zo-in-shock-en-zo-dom/

  Filmpje! IS-strijders doen huilie huilie voor de camera: ‘Ik was zo in shock en zo dom’

  De kogel is door de kerk! Als het aan Nederland ligt worden Nederlandse IS-strijders, die nu nog vastzitten in Syrië en Irak, niet hier berecht, maar in de regio waar zij zich als beesten gedroegen. ChristenUnie, VVD en CDA dienden voor dit plan een motie in waarin de regering wordt opgeroepen zorg te dragen dat de strijders in Irak of Syrië worden berecht. En terwijl deze discussie zich ontvouwt doen voormalige IS-strijders een ‘huilie huilie’ voor de camera.

  Like

 3. Bert zegt:

  De vijand binnenhalen is de basistactiek van linkse mensen om langzaam de moderne samenleving van binnen uit te hollen. Uiteraard onder het mom van ‘hulp’, ‘humanitaire omstandigheden’, ‘solidariteit’. Als de IS-strijders terugkeren naar Europa, welk motief zouden ze kunnen hebben om hun gedrag te veranderen? Ze gingen weg omdat ze in Europa zich ongelukkig voelden en het kalifaat hun ideaal was. Merkel faciliteert met deze politiek toekomstige aanslagen in heel Europa, want als de IS strijders eenmaal terug zijn in Duitsland, kunnen ze vrij reizen in alle EU landen. Een politiek leider neemt dit soort beslissingen alleen als zij de Europeanen grondig haat. Alleen een diepe haat kan verklaren dat iemand zo lang doorgaat met het onder voorwendselen uitvoeren van een politiek die tegen de belangen van alle Europeanen ingaat.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Laat het berechten van de ISIS Jihadisten en hun Jihadisten-vrouwen en Jihadisten-kinderen over aan de landen waar ze hun misdaden hebben begaan, Syrië en Irak !!
  Stop de idioten die dit tuig naar ons land of Europa willen halen.

  Like

 5. Saeftinghe zegt:

  Laat ze maar berechten door de familie van de slachtoffers.
  Bezit verdelen onder deze famlie.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Ik kijk graag naar de video’s van Dr. Nicolaus Fest. De man brengt zijn betoog op briljante wijze. Men kan niets anders zeggen, dat de AfD heeft goede mensen in haar gelederen en ze kunnen best aan de top komen. Ze moeten aan de top komen, als Duitsland de verschrikkingen van het regime Merkel wil overleven. Iemand moet oliedom of zeer boosaardig zijn om de waarheid te verloochenen en de drek van ISIS terug te halen in Duitsland. De moordlustige wijven en hun Jihadkindjes hebben in Europa niets te zoeken. Ze zijn burgers van het kalifaat. Het alle beste wat de Kurden kunnen doen, is ze aan Assad of aan de Irakese leger leveren. Ze hebben in Syrië en Irak hun misdaden begaan; ook de vrouwen!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s