Who the fuck is Yasser Feras eigenlijk?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Oeps”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Who the fuck is Yasser Feras eigenlijk?

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Jesse werkt voor George, dat is toch duidelijk?

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  We hebben hier een DOMME regering die iedereen maar toelaat die aan landjeroof wilt doen!!
  De moslim en allochtonen partijen schieten hier als paddenstoelen uit de grond…dan maak je het iedereen wel erg makkelijk je land naar de afgrond te trekken en over te nemen.

  Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Nee hoor alleen maar domme nederlanders
   Zeker diegene die van de islam houden. Allemaal tegen de muur.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Steven.Ze zijn niet dom,dit is kwade opzet.Er moet een new world order komen voor de machtige schatrijke satanische elite.Maar dan moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,daarvoor worden de soldaten van allah binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Jij ziet het heel scherp in. Ze zijn niet dom en inderdaad dit is kwade opzet pur sang. De EU bijvoorbeeld is niet wat de Europeanen zelf hadden bedacht of gewild. Ze zijn door de satanische Bilderberg/NWO globalistische elite gedwongen deze gevaarlijke stap te ondernemen en de EUSSR op te richten. De EU consolideert hun macht. Ook de invoering van de Euro was een manier ze makkelijker de Europese economie te controleren. Ze zien Europa nog steeds als bezet gebied. Neem bijv. de serie van de Jason Bourne Identity films of de laatste TV series geheime diensten zijn in staat overal in Europa mensen per camera’s te volgen. Mensen die wat verder denken, zien overduidelijk de TOTALE MINACHTING tegenover de Europese authoriteiten, de soevereiniteit van Europese landen. De films en series vertonen zware gebrek aan respect voor de wetgeving van iedere afzonderlijke land. Zij kunnen hele net camera’s overal plaatsen, huizen bestormen en mensen liquideren waar ze zin in hebben. De plaatselijke authoriteiten zijn slapjanussen die nedering toekijken en a la minute iedere beveel zonder krimp uitvoeren. Deze trend in de filmindustrie is in de laatste 10 jaar steeds sterker geworden en wordt steeds sterker naarmate de tijd verstrekt. Kijk maar hoe Donald Trump zijn Europese collega’s benadert: hij geeft opdrachten en bevelen per tweets.

    Like

 3. wauso zegt:

  Zijn vader was een slimme Marokkaan. Neuken en toen ‘Klaar naar Huis’! Zijn zoon die zich voordoet als Jezus is verworden tot een persoon die er alles aan doet om het gewone Nederlandse Volk uit te roeien. 70+ heeft geen recht van leven en 70- mag tot de dood (70+) blijven werken.
  Tip voor toekomstige sletten (kechs) die met iedere Marokkaan naaien: Laat ze op de Kachel spuiten dan loopt het met een sisser af !

  Geliked door 4 people

 4. scherpschutter1943@gmail.com zegt:

  undercover geheim agent van marokko {2 paspoorten) , dekmantel, fractievoorzitter van groen linksen die gaat uitmaken wat goed voor ons is. Ligt onder 1 deken met andere 2 paspoorten clubs, zoals pvda, denk en dood66.

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Inderdaad, als de vader marokkaan is ( en tegenwoordig ook de moeder) krijgt het Nederlandse kind automatisch ook de marokkaanse nationaliteit, Nederland werkt daar volledig aan mee, óók wanneer de ouders het niet willen.

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gemeente-maakt-uit-wie-marokkaan-is~ba733aca/

   Gemeente maakt uit wie Marokkaan is
   Marokko is een lastig land in de discussie over dubbele nationaliteiten. Wie eenmaal de Marokkaanse nationaliteit heeft, raakt die nooit meer kwijt. En kinderen van Marokkanen krijgen automatisch ook de Marokkaanse nationaliteit.

   https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/gemeente-maakt-uit-wie-marokkaan-is~bf20308d/

   Gemeente maakt uit wie Marokkaan is
   Utrecht gaf mijn dochter tegen onze zin de Marokkaanse nationaliteit.

   Vroeger gold daarbij de eis dat in ieder geval de vader Marokkaans moest zijn, maar tegenwoordig is alleen een Marokkaanse moeder al genoeg. En aangezien de nationaliteit van generatie op generatie wordt doorgegeven, ook via gemengde relaties, wordt het aantal Marokkanen op de wereld dus groter en groter. In theorie totdat de hele wereld een Marokkaans paspoort heeft. En het bijzondere is: de Nederlandse overheid werkt daar braaf aan mee.

   Like

 5. edwin vissers zegt:

  De grote vraag is natuurlijk of we binnen een illusie gehouden willen worden; of we binnen deze zeepbel gehouden willen worden. Als we toch weten dat onze ziel buiten die matrix onderdeel van God is en dus almachtig en scheppend is, dan willen we toch niet binnen die zeepbel blijven? Het punt is dat onze ziel nog verbonden is met haar origineel buiten de matrix. Het deel wat binnen de matrix is afgedaald, is als het ware via kwantumverstrengeling verbonden met het origineel. Het matrix-WiFi-netwerk houdt onze zender/ontvanger echter buiten dat frequentiegebied, waarbinnen we die kwantumverstrengeling kunnen ervaren. Angst, problemen, ziekte en allerlei andere zaken binnen deze matrix, houden onze pijnappelklier, maar ook ons DNA afgestemd op de matrixfrequentie. Die softwarecode van deze zeepbel-illusie moet ervoor zorgen dat wij de kwantumverstrengeling met onze zielenbron in het goddelijke al – het water / de lucht die de zeepbel overal omringt – vergeten of niet meer ervaren. Verkoop je je ziel aan de Saturnus architect (Satan), dan hoeft jouw ziel niet meer via angst en problemen weggehouden worden van die kwantumverstrengeling; je hebt die dan zelf al vrijwillig opgegeven. Dat maakt de weg vrij voor succes binnen deze matrix-illusie. Dat is wellicht erg verleidelijk, maar vergis je niet; je kiest ervoor om de echte vrijheid buiten die zeepbel op te geven. Het grote probleem voor Satan, Lucifer en al zijn aanbidders binnen deze matrix, is dat zij weten dat de goddelijke kracht die de matrix omringt altijd sterker zal zijn. Zij denken dat als ze maar miljoenen bloedoffers brengen, die zeepwand wel dik genoeg zal blijven om voor altijd dat machtsblok binnen die bel te kunnen ervaren. Maar het moment komt dat die illusie knapt. De zeepbel zal ontploffen. Er ontwaken steeds meer mensen. De echte ontwaking, waarbij mensen hun kwantumverstrengeling met hun ziel buiten de matrix gaan ervaren staat nu te gebeuren. Die kwantumverstrengeling zal de zeepbel zowel van binnen als van buiten doen knappen. Dan zijn we terug bij de scheppende kracht. Dan weten we dat licht beter is dan duister; dat scheppen beter is dan destructie; dan is de ziel volleert en zijn we weer scheppers. Laat uw ziel niet verleiden tot rijkdom en succes binnen deze test-case; ga uw echte zielen-kwantumverstrengeling ervaren en help mee

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   UHHHHHHHHHH ???

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb “De Matrix” niet gezien en kwantumverstrengeling is ’n dure zaak als je de kosten van al die meiden er bij neemt.
   Bovendien moet je over ’n extra super-breed bed beschikken.
   En wat te denken van de buren die om 3 uur in de nacht op de muren zullen bonken.

   Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Re: Edwin Visser 14.02h. Ik moet u bekennen dat mijn rationele gezonde verstand ver in de schaduw staat van uw intellectuele commentaar hoogstandje op dezer site. Krijgt u veel bezoek in Den Dolder?

   Like

   • fleckie zegt:

    Den Dolder? Voorheen:, ‘De Willem Arntshoeve.’? Genaamd?… … ( Psychiatrische inrichting?) …………..( NIET netjes, om daarop te attenderen!). …….fleckie

    Like

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/02/23/baas-telegraaf-in-2008-werd-overheid-al-geadviseerd-burger-functioneel-klimaatbang-te-maken/

  Baas Telegraaf: ‘In 2008 werd overheid al geadviseerd burger functioneel klimaatbang te maken’
  ‘Voorspellingen over zeespiegelstijging werden expres overdreven, dat moest urgentie bij burger garanderen’

  Ik was in die dagen chef van de parlementaire redactie. In een uitgelekt communicatieadvies aan de commissie ging de trukendoos helemaal open. Het advies repte van ’functioneel bang maken’ en ’geef de urgentie zo weer dat de pijn in de buik wordt gevoeld’.

  Ook werd geadviseerd wetenschap, bedrijven en bestuurders te mobiliseren, Nederland als ’proeftuin’ te verkopen en mensen duidelijk te maken dat ’WIJ’ een probleem hebben.”

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  En wanneer worden zijn domme grachtengordelratten wakker die iedere keer weer op dat linkse fascistenpartijtje stemmen ??

  Like

 8. fleckie zegt:

  Waar we nog niet van op de hoogte zijn gebracht:!……. HOEVEEL?..strijken ED NIJPELS. , VVD- lid. EN. ANDEREN. er. WEER. van op?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s