Afgewezen asielzoekers: Voorbeeld Denemarken

Screenshot_29

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Wie geen recht op asiel heeft, wordt vierkant Denemarken uitgesmeten. Dat zorgt in de nodige kringen voor kritiek. Waarom? Zodoende worden het recht en de wet gehandhaafd.

Contra magazine

Terwijl men in Duitsland zelfs afgewezen asielzoekers “duldt” en naar integratiemaatregelen stuurt, voltrekt zich in het naburige Denemarken een “zero tolerance”-strategie, terwijl het land zich aan het recht en de wet houdt. Iets wat men ook van Duitsland zou verwachten, temeer daar de rechtschapen burger er daar geen probleem mee heeft om iemand uit te schelden die doorloopt bij het rode voetgangerslicht of het nabijgelegen zebrapad negeert. Maar in de Bondsrepubliek gelden voor veel groepen personen het recht en de wet niet.

Hierbij gaat het om de afgewezen asielzoekers, die gewoon volgens het recht en de wet geen recht hebben op een verder verblijf binnen de Duitse landsgrenzen en ertoe verplicht zijn Duitsland onmiddellijk te verlaten. Terwijl men in Denemarken spijkers met koppen slaat en vaart zet achter de uitzetting van deze mensen, geldt in de Bondsrepubliek het principe de wetten niet uit te voeren en zodoende grote schade toebrengen aan het rechtsgevoel van de Duitsers.

Denemarken maakt duidelijk: recht en wet moeten voor iedereen gelden. Pseudo-humanitaire uitzonderingen hebben daar geen plek. Blijkbaar zijn de Denen niet zo achterlijk als menig Duitser, die daadwerkelijk schijnen te geloven met de “humanitaire opname” van “vluchtelingen” de problemen van deze wereld op te kunnen lossen – en helemaal niet merken dat ze zodoende alleen maar nieuwe problemen in hun eigen land creëren.

Denemarken wil ook geen honderd miljoen migranten opnemen, wat de links-liberale jetset in Duitsland waarschijnlijk het liefst zou willen. Kopenhagen houdt zich, in tegenstelling tot Berlijn, aan de beroemde uitspraak van Peter Scholl-Latour, die zei: “Wie half Calcutta opneemt, redt niet Calcutta, maar wordt zelf Calcutta”. Of in het geval van de Duitsers, Zweden, Fransen enz. wordt men gewoon zelf een Midden-Oosters-Afrikaans beïnvloede Failed State. En de Denen? Die willen geen “Calcutta” worden. En dat is ook goed. Duitsland zou daar een voorbeeld aan moeten nemen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Afgewezen asielzoekers: Voorbeeld Denemarken

 1. elena zegt:

  goed land mooi land ,recht is recht, goed om daar te gaan wonen als nederlander zijnde

  Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde Burger zegt:

   Tja, je moet je alleen afvragen hoe lang het nog duurt dat Nederlanders daar welkom zijn.
   De meeste landen hebben het inmiddels wel een beetje gehad met Nederland, Duitsland, Zweden, Belgie en Frankrijk…..

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Op Schiphol arriveren en vertrekken er tegenwoordig wel opvallend veel niet-westerlingen die in het bezit zijn van een Nederlands paspoort….. hebben zeker allemaal gebruik kunnen maken van een generaal pardon of gekregen bij het aanvragen van een bijstandsuitkering……maar wel meermaals per jaar met het vliegtuig op vakantie…….heel onwerkelijk allemaal en niet te rijmen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het ligt voor de hand om Denemarken te bewonderen en Duitsland te beschimpen, de werkelijkheid gebied echter te zeggen dat Nederland zo mogelijk nog ruimere toelatingsregels toepast dan Duitsland. Wij kunnen alleen met een zekere jaloezie naar Denemarken kijken, kennelijk zitten daar nog wel mensen aan het roer die hun hersenen ook echt gebruiken.
  We moeten wel heel erg lang teruggaan in de geschiedenis om een Nederlands Kabinet of premier te vinden die dat ook deed.

  Like

 4. salma zegt:

  De oer Nederlander moet doorwerken tot 68 jaar en na 70 jaar amper meer medische zorg, terwijl de deur wagenwijd openstaat voor honderdduizenden NEP vluchtelingen met expres zoekgeraakte paspoorten die hier alleen op onze bijstandsuitkering en gratis huisvesting afkomen en de rest, 95% gaat nooit werken ! en een op de 3 is crimmineel ! zo recht op de ondergang af net zijn allen !

  Like

 5. Lucky zegt:

  In Duitsland blijven ze gewoon
  https://dieunbestechlichen.com/2019/02/ueber-30-000-migranten-aus-nigeria-duerfen-in-deutschland-bleiben-trotz-ablehnung/

  ÜBER 30.000 MIGRANTEN AUS NIGERIA DÜRFEN IN DEUTSCHLAND BLEIBEN! – TROTZ ABLEHNUNG!

  Nigeria hat eine Bevölkerung von knapp 191 Millionen Menschen. Das ist mehr als doppelt so viel wie Deutschland. Mittlerweile ist das afrikanische Land zum drittwichtigsten Herkunftsland von Asylanten geworden. Die allermeisten dürfen trotz abgelehnter Asylbescheide bleiben

  Like

 6. Ronald zegt:

  Terug naar de razzia’s en iedere allochtoon die hier illegaal is, crimineel, geen bijdrage levert aan de maatschappij en/of geen Nederlanderschap aanvaardt, meteen terugsturen naar land van herkomst!!!
  Wat mij betreft zou met terugwerkende kracht van minimaal 25 jaar iedere migrant of zgn. vluchteling, indien land van herkomst weer veilig is, verplicht moeten worden teruggestuurd!!! Hier zou een wet voor moeten komen!!! Eruit met de parasieten!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Rasmus Paludan in een verkiezingsdebat hoe de bevolking vervangen wordt door parasieten uit Afrika en het MO. Linksvolk kijkt alsof het in Keulen hoort donderen, alle nekken gestrekt, staat er als stomme honden bij

  Like

 8. Jan zegt:

  Paludan is een nazi, volgens Denenhaatser Mimi Jakobsen, Paludan geeft het kreng direct een veeg uit de pan

  https://www.bitchute.com/video/QXL1X8zoJNzK/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s