Duitsland is gek geworden onder Merkel

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

“Niet weinig van deze trouwe staatsdienaren wanhopen uiterlijk sinds het begin van Merkels massa-immigratie aan hun eigen land. Terecht – niet alleen dat iedereen die maar wil binnen kan komen, maar nu is ook duidelijk: Duitsland is een draaideurland geworden! Velen even een tijdje eruit door een uitzetting, daarna echter onmiddellijk weer naar binnen via een hernieuwde illegale binnenkomst”, aldus Prof. Dr. Jörg Meuthen (AfD).

Die Unbestechlichen

“Zoals de ´Welt am Sonntag´ te horen kreeg uit veiligheidskringen, komt een aanzienlijk deel van de uitgezette buitenlanders gewoon weer naar Duitsland terug”.

Hierover bestaan geen exacte statistieken. Deskundigen, die vertrouwd zijn met de materie, zeggen dat naar schatting tussen de 30 en 50% (!) van de uitgezette personen weer met succes op weg gaan naar het beloofde land van de sociale uitkeringen Duitsland – deels heel eenvoudig met een goedkope touringcar dwars door Europa.

Een land, waarin uitgezette buitenlanders zo gemakkelijk en in groten getale weer kunnen terugkeren, maakt zich internationaal belachelijk – en bedreigt tegelijk de rechtsvrede in het land zelf.

Hoe moeten zich bijvoorbeeld alle betrokken politieagenten voelen, die met een grote persoonlijke inzet de talrijke (en in deze vorm wereldwijd vermoedelijk Ineke) hindernissen van de uitzettingsprocedure de baas zijn geworden om een al lang tot vertrek verplichte buitenlander eindelijk het land uit te brengen – en deze dan al korte tijd later weer voor hun ogen opduikt, bijvoorbeeld om de volgende asielaanvraag in te dienen?

Uit vele persoonlijke gesprekken weet ik: niet weinig van deze trouwe staatsdienaren wanhopen uiterlijk sinds het begin van Merkels massa-immigratie aan hun eigen land.

Terecht – niet alleen dat iedereen die maar wil binnen kan komen, maar nu is ook duidelijk: Duitsland is een draaideurland geworden! Velen even een tijdje eruit door een uitzetting, daarna echter onmiddellijk weer naar binnen via een hernieuwde illegale binnenkomst.

Maar wat moet je ook anders verwachten in een land, waarvan diegene die net doet alsof ze Bondskanselier is serieus beweert dat men de Duitse grens niet zou kunnen bewaken. Duitsland is niet alleen een draaideurland geworden – Duitsland is onder Merkel gek geworden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitsland is gek geworden onder Merkel

 1. droevige mof zegt:

  Onze grenzen worden niet bewaakt omdat de machthebbers in Brussel en Berlijn dat zo willen. De sociale uitkeringen worden zonder enige controle uitbetaald, ook omdat de machthebbers dat willen. En er zijn tienduizenden ambtenaren die dit onrecht laten werken.

  Daniel Jonah Goldhagen schreef in 1995 het boek “Hitler’s Willing Executors”(Hitlers willige Vollstrecker), waarin hij uitlegt dat zonder de hulp van de bureaucratie en vele ideologisch verblinde of gewetenloze helpers de misdaden van het nationaal-socialisme niet mogelijk waren geweest.
  De Duitse geschiedenis lijkt zich keer op keer te herhalen op dezelfde plaats, altijd als het gaat om loyaliteit en gehoorzaamheid. Het is de sluwe wens te gehoorzamen om deel te nemen aan de macht.

  Like

 2. Bert zegt:

  In 5de alinea Ineke m.z. eenmalige

  Like

 3. Lucky zegt:

  http://www.anonymousnews.ru/2019/02/22/nach-mord-an-arzt-in-offenburg-staatsanwalt-hat-mitleid-afrikaner-muss-nicht-ins-gefaengnis/

  Na moord op arts in Offenburg: aanklager heeft medelijden- afrikaan hoeft niet naar de gevangenis
  Nach Mord an Arzt in Offenburg: Staatsanwalt hat Mitleid – Afrikaner muss nicht ins Gefängnis

  Der 27-jährige Afrikaner, der im vergangenen Jahr einen Arzt aus Offenburg in dessen Praxis kaltblütig ermordet hat, muss allem Anschein nach nicht ins Gefängnis. Die zuständige Staatsanwaltschaft forderte stattdessen lediglich die Unterbringung in einer psychiatrischen Klinik, die den Steuerzahler voraussichtlich mehrere Millionen Euro kosten wird. Eine vergleichsweise günstige Abschiebung wurde nicht einmal in Erwägung gezogen.

  Like

 4. Lucky zegt:

  http://www.anonymousnews.ru/2019/02/18/anti-extremismusklausel-abgelehnt-bundesregierung-finanziert-antifa-auch-weiterhin-mit-steuergeld/

  Regering financiert antifa nog steeds met belastinggeld
  Anti-Extremismusklausel abgelehnt: Bundesregierung finanziert ANTIFA auch weiterhin mit Steuergeld

  Linksextreme Organisationen und Vereine, die sich im staatlich propagierten „Kampf gegen Rechts“ betätigen, erhalten von der Bundesregierung auch weiterhin Steuergelder und müssen sich nicht zum Grundgesetz bekennen. Ein entsprechender Antrag der AfD im Bundestag stößt bei allen anderen Parteien auf Ablehnung. Die AfD hatte in diesem gefordert, daß Initiativen, die sich um Fördergelder zur Bekämpfung des Rechtsextremismus bewerben, künftig eine Demokratieerklärung abgeben sollen.

  Like

 5. Lucky zegt:

  http://www.anonymousnews.ru/2019/02/18/immer-mehr-fluechtlinge-im-knast-auslaenderanteil-in-deutschen-gefaengnissen-erreicht-rekordwert/

  Plaatsgebrek: justitie laat 500 gevangenen vrij – reden: te veel buitenlanders in duitse gevangenissen
  Platzmangel: Justiz lässt 500 Häftlinge frei – Grund: Zu viele Ausländer in deutschen Gefängnissen

  Der Ausländeranteil in deutschen Gefängnissen hat in allen Bundesländern neue Rekordwerte erreicht. Berlin und Hamburg sind fast zwei Drittel aller Insassen Ausländer. Durch die anhaltend hohe Zuwanderung von kriminellen Migranten nach Deutschland stoßen viele Anstalten an ihre Grenzen. In Nordrhein-Westfalen sind die Kapazitätsprobleme so gravierend, dass sich die Justiz vor kurzem sogar gezwungen sah, 500 Straftäter zu amnestieren und frei zu lassen, um Platz für andere zu schaffen.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het is verbazend dat de Duitsers Merkel haar gang laten gaan, die hoort in een vestje zonder mouwen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Inderdaad. Duitsland is gek geworden. Knettergek!
  Merkel heeft niet alleen haar eigen land in de ellende en armoede gestort, maar sleept in feite een groot deel van Europa daarin mee. De Italiaan Salvini is de kwaaie pier, omdat hij ‘vluchtelingen’ uitzet die illegaal zijn binnengekomen, en omdat hij de havens sluit voor smokkelschepen, maar ook de Hongaarse premier Orbán zit in de verdomhoek, vanwege het sluiten van de Hongaarse grens, plus het bouwen van een enorm hek, wat illegalen moet tegenhouden. En met succes!

  Ik las kort geleden dat het Merkel niets interesseert dat zij als schuldige wordt gezien voor de compleet uit de hand gelopen immigratie-ellende. M.a.w.: ze haalt haar schouders er over op. Ook heeft ze al gezegd dat Duitsland een islamitisch land zal worden.

  En dat heeft zij allemaal in gang gezet. Er moet haar een loodzware straf worden opgelegd. Ze heeft eelt op haar ziel en bloed aan haar handen!

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   ”en dat heeft zij allemaal in gang gezet”

   Inderdaad Cathja.Merkel heeft als eerste het voortouw genomen.
   Maar dit heeft zij niet in haar eentje beslist.
   Zij komt alleen haar afspraak na,die geregisseerd en gedirigeerd wordt vanuit Brussel.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Tineke

    Dan heeft ze ook geen geweten! Als zij gewillig doet wat haar wordt opgelegd, wetend dat ze haar landgenoten (en voor een groot deel ook Europa) in diepe ellende stort, dan had ze ook kunnen aftreden. Ik zou dit grote kwaad NOOIT en te nimmer op mijn geweten willen hebben.

    Merkel heeft dus geen geweten of heeft haar geweten voor altijd het zwijgen opgelegd. Het is allebei even erg!

    Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  De diagnose zou manische depressie kunnen zijn, na de manische, alles overwinnende periode met de man met het snorretje, zitten ze nu in de depressieve, zelfdestructieve periode….

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: DUITSLAND IS EEN DRAAIDEURLAND GEWORDEN! | eunmask

 10. henk zegt:

  Onder druk van de VN en de EU laat Merkel haar hele land ongelimiteerd vollopen met barbaarse culturen die uiteindelijk de ondergang van het hele land gaan worden, heden zijn de kosten van opvang al begroot op 100 Miljard EURO en wie gaan dat betalen ? de hardwerkende belasting betaler

  Like

 11. Jan zegt:

  Groenen in Kreuzberg willen herinnering aan Pruissische generaals uitwissen, beseffen niet dat dan ook de naam Kreuzberg moet verdwijnen en het monument ontworpen door de architect en schilder Schinkel

  Ihre Namen sollten von den Straßenschildern entfernt werden, fordert die Partei und vergisst dabei vollkommen, woher der Name Kreuzbergs eigentlich stammt, kritisiert Gunnar Schupelius.

  Sie fordern im Bezirksparlament (BVV) die „Umbenennung aller nach Generälen und Schlachten benannten Straßen und Plätze“.

  Zur Begründung ihres Antrags führen die Grünen an, die Straßennamen seien heute nicht mehr angebracht, angesichts der „tiefen Partnerschaft zwischen den ehemaligen Erbfeinden Frankreich und Deutschland“.


  https://www.bz-berlin.de/berlin/kolumne/gruene-in-kreuzberg-wollen-erinnerung-an-preussische-geschichte-ausradieren

  (Die wichtigsten Schinkel-Gebäude https://www.qiez.de/die-wichtigsten-schinkel-gebaeude-in-berlin/)

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Er zouden nog een aantal goede redenen kunnen zijn waarom Duitsers en Afrikanen elkaar niet zo liggen! Die zal ik hier als volgt beschrijven:

  1. Zo had Duitsland aan het einde van de 19de en begin van de 20ste eeuw enkele koloniën in Afrika, ze kregen ze toen met de Fransen ruzie om Marokko (veel Duitsers verafschuwden daarbij de allochtoonse soldaten in het Frans leger) en raakten de Duitsers na WO al hun koloniën kwijt

  2. Tijdens de bezetting van het Rijnland door Frankrijk hadden deze daar Afrikaanse huursoldaten gelegerd die talloze Duitse vrouwen zwanger maakten waardoor en zo Duitse mulatten rondliepen en die werden op hun beurt weer door de nazi’s gesteriliseerd!

  3. Toen de Duitsers in 1940 Frankrijk binnenvielen hebben ze daar vele honderden Marokkaanse, Algerijnse en negersoldaten van het Franse leger vermoord omdat ze die vaak, gelijk, aan de joden, als Untermenschen zagen!

  4. Tijdens de Slag om Monte Cassino (Italië) in 1944 vochten daar ook Marokkanen en Algerijnen mee die door de Duitsers zeer werden gevreesd en de eerstgenoemden daar in talloze dorpen gingen moorden en verkrachten!

  Wie weet zouden de Marokkanen en de Algerijnen net zo goed de pest aan de Russen hebben en tijdens de Slag om Stalingrad in 1943 hebben de Duitsers daar ongeveer 500.000 Russen de dood ingejaagd!
  En wat Angela Merkel ook vast niet weet is dat recent bekend is geworden dat de Belgen tijdens de 19de eeuw in Kongo ook miljoenen mensen daar hebben geknecht en vermoord en dat de Engelsen in dezelfde eeuw in Nigeria eveneens deden aan roof, vernietiging en het vermoorden van vele miljoenen mensen! Dei landen waren door hun heersers net zo knettergek gemaakt als de Duitsers!

  Like

 13. Jan zegt:

  Duitse regering bestaat alleen nog uit psychopaten, muren en grachten om de steden, terug naar de Middeleeuwen

  “Wir müssen uns abschotten” Minister fordert Stadtmauern gegen Terror

  Deutsche Städte sollten Terror-Risiken nach Meinung von Schleswig-Holsteins Innenminister Hans-Joachim Grote (CDU) auch mithilfe geschickter Stadtplanung eindämmen. “Spätestens seit dem Breitscheidplatz weiß jeder, dass Volksfeste durch eine neue Art von Waffe, durch das Auto, durch den Lkw gefährdet sind”, sagte der Vorsitzende der Innenministerkonferenz der Deutschen Presse-Agentur. Die Städte sollten deshalb motiviert werden, ihre Plätze zu sichern – “mit einer Stadtmauer oder einem Stadtwall, vielleicht auch mit der Art der Bebauung um den Platz herum”, so Grote.

  https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/innenpolitik/id_85366454/innenminister-in-kiel-fordert-stadtmauern-gegen-terror.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Turkse shariapolitie meent topless zonnende vrouwen te kunnen commanderen hun bh om te moeten doen

  Augenzeuge beklagt rüpelhaftes Verhalten Security-Dienst weist nackte Frauen an der Isar zurech  “Ich kann nicht glauben, was sich gerade an der Isar abspielte”, so der Augenzeuge zur AZ. Fünf bullige Männer in schwarzen Hosen und rotem T-Shirt mit der Aufschrift “Sicherheitsdienst” sprachen Frauen am Isarufer ziemlich ruppig an. Grund: Die weiblichen Badegäste hätten angeblich gegen die Kleiderordnung verstoßen. Sie sollten ihre Bikini-Oberteile bitte sofort wieder anziehen.

  “Sittenpolizei” von der Stadt beauftragt?
  Die Aufregung war groß, man ließ sich die Ausweise des Sicherheitsdienstes zeigen. “Sie sind angeblich von der Stadt beauftragt worden, sagte man mir. Das kann ich mir aber nicht vorstellen. Glaubwürdig traten die Männer nämlich nicht auf, eher aufdringlich”, so der Augenzeuge.

  https://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.augenzeuge-beklagt-ruepelhaftes-verhalten-security-dienst-weist-nackte-frauen-an-der-isar-zurecht.bbdfb2c4-1e03-4efb-ab0a-40f8d01529e1.html

  Like

 15. Jan zegt:

  De eens gevreesde Wehrmacht is een sekte van imbecielen geworden

  Meet Anastasia: Germany’s first transgender army commander

  …….

  https://www.dw.com/en/meet-anastasia-germanys-first-transgender-army-commander/a-51350096

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s