Pact met de duivel: Soros en de financiële oligarchie willen de Groenen in Europa aan de macht helpen

Screenshot_20

Het uiteindelijke doel van de globalisten is een communistische wereldregering.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse miljardair en Hedgefund-oprichter George Soros staat er om bekend zich graag te mengen in de aangelegenheden van landen: of dit nu is door “bevordering van democratie” en de sponsoring van kleurenrevoluties in Oost-Europa of door de financiële ondersteuning van asiel-NGO´s d.m.v. zijn zogenaamde Open Society Foundation. Nu heeft de megaspeculant zich ook uitgelaten over de komende verkiezingen voor het Europees Parlement – en laat zien op welke politieke krachten het grote geld inzet.

George Soros maakt zich zorgen om Europa. Hij vreest zelfs dat er voor de Europese Unie hetzelfde lot zou kunnen dreigen als voor de voormalige USSR. In werkelijkheid doet hij deze opmerkelijke vergelijking in een actuele gastbijdrage op de internetsite van het – door zijn Open Society Institute mede gefinancierde – medianetwerk Project Syndicate als hij schrijft: “De mensen in Europa moeten wakker worden, voordat het te laat is. Zo niet, dan zal de Europese Unie de weg van de Sovjet-Unie voor 1991 bewandelen.”

Populisten: “Anti-Europeanen”

Voor Soros zijn uiteraard de zogenaamde populisten de zondebokken, die in de afgelopen jaren in veel landen in opkomst zijn en de gebruikelijke partijsystemen in Europa behoorlijk in de war gebracht hebben. Deze EU- en immigratie-kritische krachten noemt hij “anti-Europees” en voorspelt voor hen een succes bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement, omdat zij een “concurrentievoordeel” zouden hebben. Soros daarover:

“Daarvoor bestaan meerdere redenen, waaronder het verouderde partijen-systeem, dat in de meeste landen bestaat, de praktische onmogelijkheid van een verdragswijziging en het ontbreken van juridische middelen om de lidstaten, die de fundamentele waarden schenden op basis waarvan de Europese Unie werd opgericht, te disciplineren.”

Zo´n verouderd partijen-systeem ziet de invloedrijke investeerder o.a. in het Brexit-land Groot-Brittannië, in Italië, waar de ”Vijfsterrenbeweging” met de “LEGA” regeert, en in Duitsland, waar de AfD zich in de afgelopen jaren in het hele land als nieuwe kracht heeft gevestigd. De partijenconstructie in deze landen zou nog steeds gebaseerd zijn op de conflictlijnen van de 19e en de 20e eeuw, bijvoorbeeld de tegenstelling tussen kapitaal en arbeid, en diegenen belemmeren “die de waarden, waarop de EU werd opgericht, willen behouden”, terwijl ze diegenen zou helpen “die deze waarden door iets radicaals willen vervangen”.

Soros heeft ook meteen een nieuwe fundamentele tegenhanger paraat, waarop het huidige politieke systeem zou moeten richten”het verschil tussen “anti-Europese” en “pro-Europese” partijen. Ofwel: tussen partijen die sceptisch tot  afwijzend staan tegenover de reëel bestaande EU, en de partijen die volledig op Brussel-koers liggen en zo mogelijk naar een nog verdergaande EU-integratie, een verdere ontbinding van de natiestaten streven.

Groenen: “De enige consequente pro-Europese partij”

In Duitsland zet de man, die met zijn valutaspeculaties complete economieën heeft geruïneerd, in op de Groenen! De “enige consequent pro-Europese partij van het land”, zoals hij ze noemt. Groot-Brittannië daarentegen beschouwt hij als verloren voor het EU-model, terwijl zich volgens hem in Italië zo snel mogelijk een consequente “pro-Europese” beweging zou moeten vormen om de zogenaamde populisten effectief tegenstand te bieden.

Desondanks ziet Soros ook een sprankje hoop: “Er wordt echter geprobeerd een verenigde pro-Europese lijst te organiseren. Een gelijksoortige nieuwe orde van de partijensystemen vindt in Frankrijk, Polen, Zweden en waarschijnlijk ook elders plaats.” Aan het eind van zijn tekst zet de vermeende vriend van Europa zelfs de helm op en schrijft: “De eerste stap om Europa tegen zijn interne en externe vijanden te beschermen bestaat erin de omvang van de bedreiging te herkennen die zij vormen.”

De tweede stap zou er uiteindelijk in moeten bestaan om “de slapende pro-Europese meerderheid wakker te maken en die te mobiliseren om de waarden te verdedigen waarop de EU werd opgericht. Anders zou de droom van een verenigd Europa de nachtmerrie van de 21e eeuw kunnen worden”.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pact met de duivel: Soros en de financiële oligarchie willen de Groenen in Europa aan de macht helpen

 1. fransdewit zegt:

  Snap echt het belang niet, wat zo’n hufter erbij kan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Iets anders,

  Christelijke prediker gearresteerd…..
  Ziet men dat ooit gebeuren bij een andere religie, die de openbare ruimte vaak massaal bezetten voor gebed?

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Eens zal de gehate EU er niet meer zijn want wat zullen de meeste Europeanen ervan zeggen als er weer opnieuw een Vierde Rijk ontstaat dat nooit zal functioneren? Veel mensen willen gewoon zichzelf en hun kinderen beschermen van buitenaf, gelijk naar de vrouwtjes van wolven, katten, zwanen, Schotse hooglanders, wilde zwijnen enz., en denkt die Soros ander dat hij bij puur toeval uit verborgen plekken zoals paardenhoeven, jassen of konijnenhokken nog meer geld tevoorschijn kan toveren?
  Er wordt al vaak tegen bepaalde mensen beloftes gedaan dat dezen allemaal rijk gemaakt kunnen worden ofschoon degene die dat beloven zichzelf nog niet eens kunnen bedruipen omdat ze alleen iedereen voorliegen en zelf namelijk arm wezen!
  Laat die Groenen, de islam en al de mispunten van linkse gewoon eens door Magere Hein worden weggenomen (die is zo anti-corrupt als de pest) en inderdaad naar de duivel gaan daar hij hun zielen dolgraag zal opkopen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat de EU feitelijk al een op de USSR gebaseerde instelling is vergeet dit fossiel er dan maar even bij te vertellen.
  Dat is ook de redden dat Ik de video van Bukovsky geplaatst heb

  Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  De (links)groenen die het marxisme prediken en door hun groene lobby te misbruiken om de burgers zowel monddood als straatarm te maken. Zodat de meningen en vrijheden van iedere individu opgaat in het collectief die zij prediken. Hierdoor verdwijnt elke democratie en ontstaat er de dictatoriaal regiem die iedereen en alles dicteert hoe iedere individu moet leven en werken en denken, maar vooral moet gehoorzamen aan het dictatoriaal regiem. Zodat de hogere leidinggevende van dit dictatoriaal regiem in alle weelde ten koste van de burgers kunnen leven. Daar is de huidige EU een duidelijk voorbeeld van.
  Wat ik persoonlijk lachwekkend vind is dat nu de energieprijzen exploderen, dat de groen linkse milieu fanaten eerst verkondigen dat iedereen hun steentje moet bijdrage aan een schoner milieu. Maar nu zij ook hun eigen energie rekening ophoog zien gaan, dat het niet eerlijk is volgens hen zelf. Hiermee laten zij zien, dat zij zelf zo egoïstisch, dom en hypocriet zijn. Dat de kosten van hun utopia altijd bij anderen moet liggen maar nooit bij hun zelf.

  Like

 6. Daan Kranenburg zegt:

  Elk nu nog overgebleven rationeel zelf nadenkende EU inwoner wist tig jaren geleden al dat de doelstellingen voor een eenheid van de aangesloten landen een utopie was. Denk daar nu eens over na!
  28 verschillende landen, 28 verschillende talen, 28 verschillende tradities en culturen, 28 verschillende economieën, 28 verschillende klimatologische omstandigheden en leefwijzen, 28 levensstandaarden enz., enz.
  Te denken dat je al die 28 verschillende Staten tot een soort Verenigde Staten van Europa kunt smeden is niet alleen een utopie maar heeft een alles vernietigde gevolg voor die autonome landen en hun bevolkingen. Daarbij komt ook nog dat het continent Europa 51 landen telt waarvan er slechts 28 lid zijn van de EU, dus je zult het dan moeten hebben over “De Verenigde Staten van de EU’. Al met al criminele grootheidswaanzin van de ‘elite’ en landbestuurders die proberen de individuele landen van elkaar afhankelijk te maken waardoor ze verantwoordelijk zijn voor elkaar. Misdadig plan dat chaos en oorlog tot gevolg zal hebben voor al die bevolkingen die nu (nog) onnozel, onwetend en onverschillig hier grotendeels mee instemmen en in berusten.

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Het is goed dat Soros en de door hem gekochte groene partijen als GroenLinks en D66 kleur bekennen zodat Jan Publiek in elk geval weet aan wat het politiek mandaat verleent. Al was natuurlijk al wat langer duidelijk dat de gezochte aanvallen op Hongarije van Judith Sargentini een vorm van Sorospleasing waren om donaties veilig te stellen. Ik zie niet in waarom die speculant die zich al in Rusland, Hongarije het Verenigd Koninkrijk en Polen onmogelijk maakte nog steeds in de gelegenheid zou moeten worden gesteld om politieke invloed in Brussel en daarmee in Nederland te blijven kopen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ben tegen geweld, er zijn uitzonderingen, wie stopt deze duivel die miljoenen ten gronde richt.
  Pistolen Paultje is helaas niet meer, vent met ballen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s