Achterbanavond PVV Groningen (22-02-2019)

Screenshot_50

(Door: Ton van Kesteren)

Op 22 februari 2019 kwamen op de achterbanavond van de PVV in Groningen Martin Bosma (Tweede Kamerlid van de PVV en ondervoorzitter van de Tweede Kamer) en Jenny Douwes (blokkeerfries) spreken over de bedreigingen van onze veiligheid, onze vrijheid, onze tradities, onze waarden, onze welvaart, onze democratie, onze rechtsstaat, ons land.

Onze democratie wordt ernstig bedreigd door partijen als nota bene ‘Democraten 66’, CDA, CU en VVD met gedoogpartners GroenLinks en PvdA, die het referendum inmiddels al hebben afgeschaft en alle vormen van oppositie en social media aan banden willen leggen. Zo werd Haren gedwongen bij Groningen gevoegd, terwijl een grote meerderheid van de inwoners dat (met goede argumenten) absoluut niet wilde. Maatregelen tegen oppositie en tegen social media zijn prioriteit nummer 1 voor de antidemocraten die ons regeren.

Denk, de zusterpartij van de AK-partij van de Turkse dictator Erdoğan, is voortgekomen uit de PvdA dat cliëntelisme bedreef voor haar Turkse en Marokkaanse achterban. Deze achterban is inmiddels voor zichzelf begonnen en dat heeft de PvdA geweten. Democratie hoort een botsing van ideeën te zijn, maar de politiek is allang geen ideeënstrijd meer, maar verworden tot een etnische strijd. De politiek is inmiddels een lobbycratie, waarbij je kunt spreken van een aanval op onze democratie, op onze vrijheid. De multiculturele samenleving is heilig verklaard, het klimaat is een staatsgodsdienst geworden en de EU wordt gezien als onmisbaar voor onze veiligheid en onze welvaart. De Eerste Kamer is een werkplek bij uitstek voor lobbyisten geworden, die wetgeving en subsidiestroom de goede richting wijst.

Screenshot_51

Frankrijk en Duitsland bepalen het EU-beleid. Deze lidstaten zijn de baas in Europa en deze machtige lidstaten denken voornamelijk aan zichzelf. Nederland is niet meer dan een wingewest waar de bevolking krom moet liggen voor het nivelleringsproject dat EU heet. De Britten hebben zichzelf met de Brexit een goede dienst bewezen, want zij hebben zich bevrijd van de EU-dictaten en van de verspilling van vele miljarden die het Britse volk jaarlijks op moest hoesten voor Brussel. De Britten gaan straks wel pulsvissen in tegenstelling tot de Nederlandse vissers, die dat van de almachtige Fransen niet mogen. De EU gaat ontegenzeggelijk ten koste van onze vrijheid, onze veiligheid en onze welvaart.

Ons leven en onze koopkracht worden bepaald door de kosten voor immigratie, de instandhouding van de EU en het onzinnig CO2- en klimaatbeleid. Een elite van eurofielen en cultuurmarxisten, CO2- en klimaatlobbyisten bepaalt onze toekomst. De uitgave van vele miljarden aan gemeenschapsgeld voor het rampzalige immigratiebeleid en onzinnige duurzaamheidsbeleid wordt in achterkamers besloten en de burgers hebben daarop geen enkele invloed. De elite verdeelt de subsidies die met zuur verdiend belastinggeld en torenhoge vaste lasten worden opgebracht door gewone mensen. De elites zijn betrokken bij veel van deze onzinnige programma’s, een verdienmodel, waar zij zelf flink aan overhouden. Deze elites zorgen ook goed voor elkaar. Men leeft er duurzaam goed van en gunt elkaar de mooie baantjes en de privileges. Men vliegt duurzaam de wereld over, en vult z’n zakken met de miljarden aan subsidies die hun programma’s opleveren. Natuur- en milieuorganisaties zoals Greenpeace hebben dezelfde ideeën als de linkse politieke kopstukken die hun obsessieve ideologie opdringen aan een onwetende meerderheid. De mainstream media schrijven erover en het volk, de democratie, staat buitenspel.

80% (de zwijgende meerderheid in ons land) is pro-Zwarte Piet. Jenny Douwes gaf deze meerderheid een stem met haar blokkeeractie tegen een minderheid van beroeps relschoppers die met toestemming van een PvdA-burgemeester een kinderfeest (de intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet) mochten komen verzieken. Klimaat is, zonder dat het volk erom heeft gevraagd, een staatsgodsdienst geworden. De antidemocratische elites, die daarvoor verantwoordelijk zijn, bezitten de media en de juridische wereld die ervoor moeten zorgen dat het ‘klootjesvolk’ in het politiek correcte gareel blijft lopen. Jenny Douwes en haar medestanders worden als crimineel veroordeeld, terwijl de echte criminelen die onze samenleving ontwrichten overal mee wegkomen.

Screenshot_49

De politieke en juridische elites en mainstream media zijn voornamelijk links. Hun ideologische obsessie, waarbij de westerse wereld de schuld krijgt van het wereldleed, wordt ten koste van alles geëxploiteerd. Ten koste van onze veiligheid, onze vrijheid, onze cultuur, onze tradities, onze identiteit, onze welvaart worden immigratie (iedereen is welkom), de zegeningen van de EU (onze rijkdom delen met Europa en de rest van de wereld) en het onzinnige klimaatbeleid (het redden van de wereld) tot prioriteit nummer 1 verklaard. En alle oppositie daartegen wordt aangepakt, gedemoniseerd, het leven onmogelijk gemaakt.

Daarom is een stem op de PVV zo belangrijk. Deze uitzichtloze situatie kan worden veranderd als die grote ‘zwijgende’ meerderheid op 20 maart daadwerkelijk naar de stembus komt. Het gaat namelijk om het behoud van onze veiligheid, onze waarden, onze tradities, onze identiteit, ons toekomstperspectief, onze welvaart, onze democratie, ons land, onze vrijheid. Partij voor de Vrijheid!

PVV Groningen

Door:
Ton van Kesteren – PVV Groningen
Screenshot_54

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groningen, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Achterbanavond PVV Groningen (22-02-2019)

 1. Harry . zegt:

  Wat ik nou zo jammer vind , is , dat er in mijn provincie zuid-Holland , bij mijn weten nooit eens een bijeenkomst van de PVV georganiseerd wordt .
  De afgelopen jaren werden we regelmatig uitgenodigd door “ leden “ uit de provincie Brabant .
  Het was altijd reuze gezellig , informatief leerzaam en heerlijk ontspannen .
  Joost Niemöller was er meestal ook .
  En volop hapjes en drankjes , alles gratis .
  Kortom , een super avond .

  Mag ik hier een oproep doen aan de afgevaardigden van zuid Holland om dit eens ter harte te nemen ?
  Hier schiet de PVV naar mijn mening hopeloos te kort .
  We willen toch groter (groot) worden ?
  Ik heb al twee keer om verkiezingsposters gevraagd om op te plakken op de verkiezingsborden want dat gebeurt in mijn gemeente met 22000 inwoners niet !
  Geeneens antwoord !

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Dat ben ik helemaal met je eens,het speelt zich allemaal maar af in Groningen..
   Ik zit hier in een hele grote gemeente 146.808 inwoners in augustus 2017.
   Dat zijn er nu inmiddels al veel meer (het ziet hier letterlijk ”zwart” van de mensen)
   Maar hier ook geen PVV affiche te zien.
   Het is hier een gore VVD gemeente!

   Geliked door 1 persoon

  • siemx zegt:

   Het is inderdaad erg jammer dat we de PVV niet vaker zien op bijeenkomsten het zou fantastsich zijn om eens onder gelijkgestemde te verkeren. Echter, het organiseren van zo’n avond is ontzettend duur vooral door de benodigde beveiliging. De PVV heeft weinig geld omdat ze geen ledenpartij zijn. Na zoveel jaren en inmiddels enigszins geaccepteerd te zijn in het politiek landschap is het omvormen van de PVV tot een ledenpartij te overwegen. Bij FvD werkt het goed. En zo kun je ook betere kandidaten werven voor politieke functies.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Je kunt praten als Brugman maar een volk van stijfkoppige Grunnegers zijn geïndoctrineerd door jarenlange leugens en bedrog, die slikken alles voor Groninger koek, zelfs als de binnenstad er tegenwoordig uitziet als Marrakesh met onvoorstelbare leegstand.

  Like

  • De gemeente Groningen ventileert alom dat er veel minder leegstand is! Van familie hoor ik dat het centrum 1 groot horecagebied is en dat het daartussen wemelt van de barber-/ kapperszaken. En na zonsondergang veel Gespuis op straat! We wiste het al; Groen-Slinks en criminaliteit gaan hand en in hand, ook in Groningen.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Als 6 kapperszaken zijn op een vierkante kilometer dan weet je dat de georganiseerde criminaliteit is doorgedrongen tot in de poriën van de samenleving.

    Like

 3. Hovawart zegt:

  Alle Grote Steden in de Pays-Bah hangen al decennia aan het staatsinfuus, vandaar de oververtegenwoordiging van het Socialisme en Communisme in de gemeenteraad en op de burgemeestersstoelen, vandaar de grote getalen van handophouders.(en criminelen).

  Like

 4. Pingback: Achterban-avond PVV Groningen (22-02-2019) | eunmask

 5. Ron V. zegt:

  Zeer goed en duidelijk omschreven, nu hopen dat de “massa” eindelijk eens wakker wordt.
  Ben alleen bang dat de massa de onzin in de zelfbenoemde kwaliteitsmedia blijf geloven omdat ze zich daar wel prettig bij voelen.

  Geliked door 2 people

 6. Off Topic, zeker ook weer niet! De laatste jaren is het item Loverboy en Mensenhandel dagelijkse kost in de media. Zelf als je blind en doof bent weet je WIE zich hier mee bezighouden. Hele politiecorpsen en opsporingsdiensten zijn hier 24/7 mee in de weer. Wat zal het kostenplaatje hiervan zijn; MILJARDEN ook! Dit is GVD ook een bijproduct van De Verrijking die ons ongevraagd is opgedrongen en waar we ook voor financieel worden uitgeknepen! Val dood, MISDADIGERS van het ergste soort die ons dit hebben aangedaan! Ons landje verwoest tot in de haarvaten. We kennen de namen, dood of nog onder ons! *********** Stem ZE Weg!!! **************

  Geliked door 3 people

 7. sjuad zegt:

  In de jaren negentig vond ik het al opvallend, verkoop van nederlandse bedrijven en de gouden handdrukken.
  Veel bedrijven zijn uitgekleed tot het bot, opgesplitst en gefailleerd.

  VVD heeft precies zo gedaan, maar nu met burgergoed, de basis de moederschoot van elke beschaving is onderwijs, Mark Ruttes VVD kreeg het voor elkaar, geen leraren.

  For a big Shame !

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Rutte en zijn ploeg plegen landverraad niet zo zeer om wat ze doen maar om wat ze nalaten en dat is Nederland verlossen van de subversieve krachten ( EU, islam, lafheid) die ons land ondermijnen. Ik ben nu 81 en hoop nog mee te maken dat we de goede kant op gaan.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.gic.nl/nieuws/pvv-weigert-journalisten-bij-verkiezingsbijeenkomst-in-groningen

  PVV weigert journalisten bij verkiezingsbijeenkomst in Groningen

  “Twee journalisten van de NDC Mediagroep zijn niet welkom bij een verkiezingsbijeenkomst van de PVV, vrijdagavond in Huis de Beurs in Groningen. De veiligheid van PVV-Kamerlid Martin Bosma zou in het geding komen door de aanwezigheid van Willem Groeneveld van stadsblog Sikkom

  Volgens Willem Groeneveld wordt hij geweigerd omdat hij zich ooit intimiderend zou hebben gedragen tegen het Groningse Statenlid Ton van Kesteren.

  Groeneveld baalt dat hij geweigerd wordt. “Een onafhankelijke pers is een waakhond van de democratie”, zo zegt hij op de site van het Dagblad van het Noorden”.

  Een onafhankelijke pers? Is die nog te vinden? In wat voor maatschappij leven wij dat we ons al moeten beschermen tegen journalisten?

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Mooi hoor , een cordon sanitaire tegen het linkse rapaille !
   Geef ze geen informatie , jaag ze overal weg .
   Laat ze nergens binnen , maar vloek ze stijf en maak ze uit voor landverraders .
   Zodat ze zich ’s avonds weer aan hun stickies te buiten gaan .
   Zo help je ze mee naar de bliksem !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s