Bestrijd de criminaliteit. Door er niet op te stemmen!

Screenshot_44

“Een volk dat corrupte politici kiest, bedriegers, dieven en verraders, is geen slachtoffer… maar medeplichtige.” 

(Door: H. Numan)

U wordt al jarenlang in het ootje genomen. We zouden volgens de Club van Rome allemaal allang dood moeten zijn. Daarna zouden de bossen verdwijnen door zure regen. Roken, dat moet direct verboden worden, bij voorkeur met de doodstraf. Maar drugs die véél erger zijn, ach. Dat dan weer niet. Die moeten gelegaliseerd worden. En bejaarden? Die moeten als ze 70 jaar geworden zijn gewoon snel dood gaan. Aldus de (inter)nationale socialisten. En daar ga ik het nu over hebben.

Het idee is namelijk net iets te doorzichtig. Volgens Groen Gek (vroeger was dat de Communistische Partij Nederland, tegenwoordig Groen Links) zou het een goed idee zijn voor de ‘efficiency’, en ‘beter gebruik van het budget’ als medische behandelingen voor bejaarden van 70 jaar of ouder op kosten-baten bekeken worden. Dat klinkt heel duur en logisch, maar dat is het niet. Het is gewoon dood ordinair graaien van geld dat niet van jou is. Iets dat communisten altijd graag doen.

Denk even logisch na. Wat is de pensioengerechtigde leeftijd? 68 jaar zegt u? Nee hoor. Dat is de leeftijd waarop sommige mensen nog met pensioen kunnen gaan, mensen waar we nog niet vanaf kunnen. Niet iedereen. Voor de meeste mensen, in ieder geval iedereen die jonger is dan 40, is de pensioengerechtigde leeftijd op dit moment 71 jaar. En die leeftijd wordt langzaam, maar absoluut zeker opgetrokken. Tegen de tijd dat ik 68 ben, dat is over 9 jaar, ben ik er zeker van dat de AOW of niet meer bestaat, of geen waarde meer heeft. Dat niet indexeren telt in 10 jaar behoorlijk aan.

Dat is overigens niets nieuws. Toen ik in 1994 verhuisde naar Thailand kon ik er voor kiezen om vrijwillig AOW te blijven betalen, maar enkel in het allerhoogste tarief. Die premie was even hoog als mijn Thaise jaarsalaris. Ook toen had ik al mijn bedenkingen of ik ooit AOW zou ontvangen. Mijn beslissing om dat niet te betalen, was dus snel genomen. Geen domme beslissing, achteraf gezien. Ook 1994 gingen er geruchten dat de AOW onbetaalbaar zou worden. Toen waren dat geruchten, nu is het een absolute zekerheid.

Dus als straks stratenmaker Jansen van 70 jaar door zijn werk een kunstheup nodig heeft, wil GL dat niet toestaan. Ondanks het feit dat meneer Jansen nog minstens een werkend jaar te gaan heeft voor hij afgedankt kan worden. Hoe Jansen zijn laatste nuttige jaar dan stenen moet kloppen, GL zwijgt. Dat is Jansen´s probleem, niet voor hen. Ik ben er redelijk zeker van als Femke Halsema op 98 jarige leeftijd een kunstlong, een plastic hart en twee stalen heupen nodig heeft daar opeens wél een goede reden voor verzonnen wordt.

Hoe dat precies werkt, is iets waar GL liever niet over praat. Ja, u moet doorwerken tot u tenminste 71 bent. Nee, als het aan Groen Gek ligt, krijgt u boven de 70 enkel aspirientjes vergoed, want de rest vinden ze te duur. Ook voor mensen die nog een jaar moeten werken. Dat is hoe GL er nu over denkt. Mag u raden hoe GroenLinks er straks over gaat denken … Die andere socialisten, nationaal zonder ‘inter’, zijn ook niet meteen begonnen met concentratiekampen. Dat moet je geleidelijk opbouwen. Tja, dat krijg je als je als partij iedereen boven de 30 een ouwe lul vindt.

Het is gewoon geld stelen. Witte boorden criminaliteit. Niets meer, en niets minder. Zoveel verschil zit er niet tussen nationale en internationale socialisten. De AOW is een enorme pot met geld. Dat geld kunnen we veel beter gebruiken. We kunnen er hele hoge dijken van bouwen. Nieuwe halal steden voor asielzoekers en ze (de asielzoekers die zich te goed voelen om hun eigen onderkomens te kuisen) te voorzien van royale uitkeringen. Die € 10.000 voor een interieur moet ergens vandaan komen. En nog veel meer. Waar komt dat geld vandaan? Onder andere uit de AOW, want die heeft u toch niet meer nodig.

Maar dat geld in die pot is niet van hen. Het is uw geld. Iedere maand moet u dat verplicht afdragen. Of u wilt of niet. U heeft er al belasting over betaald, en moet dat straks weer doen als u het krijgt. AOW ontvangen is geen voorrecht, het is uitbetaald krijgen waar u al voor betaald heeft. Hetzelfde als uw vakantiegeld, wat de meeste mensen de dertiende maand noemen. De werkgever moet verplicht een deel van uw salaris inhouden, en dat 1x per jaar uitbetalen als zijnde uw vakantiegeld. Waar u extra belasting over betaalt, want de staat wil ook graag op vakantie.

Ik hoor Groen Gek nu al zeggen dat vakantie milieuonvriendelijk is, en daarom maar afgeschaft moet worden. Dat geld kunnen we veel beter gebruiken! Want geld teruggeven, dat is iets wat socialisten niet begrijpen. “Rien ne va plus, het geld is niet meer van u.” Bovendien, dat geld heeft u nooit in handen gehad, dus dat mist u toch niet. Net als de AOW.

Is de AOW onbetaalbaar? Dat wordt u al jarenlang aangepraat. Ik heb daar zo mijn twijfels over. Mensen worden niet ‘opeens’ vele jaren ouder. Als men in 1965 gemiddeld 68 jaar oud werd en daarop de premie baseerde, dan is de AOW-premie altijd veel te hoog geweest. Je betaalde dan premie ook voor de jaren dat je allang madeliefjes aan het duwen bent. Is de gemiddelde leeftijd omhoog gegaan? Natuurlijk. De medische wetenschap staat gelukkig niet stil.

Hebben politici daar rekening mee gehouden? Natuurlijk niet. Want wie dan leeft, die dan zorgt. Problemen zijn er om opgelost te worden door mijn opvolger. Gaan wij niet doen, want dat kan stemmen kosten. Dus laten we het allang bekende probleem net zo lang liggen tot er geen andere oplossing meer is dan afschaffen.

Want dat is wél wat er aan het gebeuren is, met de bekende kaasschaaf methode. Eerst een paar jaar later met pensioen. Elk jaar een maand later. Minder AOW ontvangen. Niet indexeren. Plus wat er nog allemaal bedacht gaat worden. Wees niet bang, voor u 68 jaar of ouder bent heeft men heel creatief de AOW ontmanteld.

De nu antisemitische partij Groen Gek (weer iets wat ze afgekeken hebben van die andere socialisten) vindt het allemaal niet snel genoeg gaan, dus lanceerde ze het plan om boven de 70 jaar behandelingen  eerst eens te stoppen evalueren.

Hoeveel partijen staan voor de AOW-leeftijd op 65 jaar? Niet zo gek veel. Volgens mij maar 2: de 50+ partij – die om die reden bestaan – en de PVV. De rest niet. Allemaal met prachtige redenen, maar de werkelijke reden is heel simpel: dat geld dat u al heeft afgedragen kunnen we veel beter gebruiken. Al die andere partijen kijken rustig hoe GL voor hen de kastanjes uit het vuur haalt. Komt er veel reuring, dan zijn ze (voorlopig) “geschokt” en tegen. Geen reuring? Prima, dan gaan we dat gelijk doen.

Nogmaals, AOW is zowel een verplichting en een recht. Geen voorrecht. U heeft er uw hele werkende leven verplicht voor betaald. Het systeem is uitgerekend en opgezet destijds door actuarissen die verdomd goed weten wat een mensenleven waard is. Politici kunnen niet rekenen, actuarissen wel. Actuarissen staan er niet bekend om sociaal, gevoelig of meedogend te zijn. Ze rekenen exact uit wat mogelijk is. Als de AOW toen betaalbaar was, is die dat nu ook.

Maar als we doorgaan met Sinterklaas spelen voor de hele wereld, iedereen die niet wil werken warm welkom heten met een gratis interieurtje van € 10.000 en voor vele duizenden euro’s warmtepompen moeten aanschaffen om het CO2-gehalte van de wereld met 0,0000001% te verminderen, is die enorme AOW pot legen iets wat erg verleidelijk is.

Het is een zekerheid dat de VVD de komende verkiezingen nu eens echt zwaar gaat verliezen. Dat deden ze al, maar Teflon Mark wist dat kundig te verbloemen. In de laatste verkiezingen verloor de VVD maar liefst 8 zetels. Da’s best veel. Mark kon dat verstoppen door handig te formatteren en zo de PVV buiten de deur te houden. Dat gaat nu niet meer lukken. Het kabinet is al bezig om haar koffers te pakken, het weet dat de minste of geringste serieuze crisis na de meest saaie en normaliter onbelangrijke verkiezingen het einde van de rit is. Waarom denkt u dat Alexander ‘Condo’ Pechtold nog net op de valreep een luxe niet-politieke functie kreeg? Het is tamelijk zeker dat hij liever commissaris van de koningin was geworden, maar dat gaat vrijwel zeker niet lukken. Dus werd de oud veilingmeester even snel ergens in de cultuur geparkeerd.

Wat ook prettig is om te weten, is dat de opportunisten van het Forum voor Democratie, zeg maar het rechtse tweelingbroertje van D66, in ieder geval op papier met de PVV meedenken wat AOW betreft.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, Desinformatie, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Bestrijd de criminaliteit. Door er niet op te stemmen!

 1. ruud beijer zegt:

  Leuk verhaal .Alleen jammer dat u zo tegen drugs bent.U rookt en drinkt zeker niet?Doet u dat wel dan moet u anderen die drugs gebruiken in hun waarde laten. Voor de goede orde in Nederland sterven jaarlijks 23000 mensen aan de gevolgen van roken.Vele duizenden doden en gewonden door alcohol.Nogmaals een leuk verhaal

  Like

  • John van antwerpen zegt:

   En 1000en die een psychische aandoening krijgen van vaak versneden of doorgefokte drugs. Kettingblowers gebruiken geen soft drugs maar werken zichzelf in de
   vernieling. Dan kun je nog beter 2 maal per jaar een gram coke snuiven.
   Maar dat laatste wordt bij dealers zelf niet gedaan. Die moeten blijven snuiven
   want ze moeten wakker blijven van hun bazen van inkomen te voorzien.
   Sommige indianenstammen die konden er wel verantwoord mee omgaan;
   Alleen de bladeren kauwen en 1 keer per jaar paddo,s.
   Maar om heel de dag op cocabladeren te kauwen lijkt mij ook onaangenaam.

   Like

  • H. Numan zegt:

   Ik rook en drink (met m’n mate) dus ben ik een bink. Ik gun iedereen hun pleziertje, maar als u vindt dat kinderen beter kunnen blowen, snuiven en spuiten zit er beslist een schroefje bij u los.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Dat vind ik niet.Alleen als je het een verbiedt moet je het ander ook verbieden. En nogmaals van roken drinken gaan meer mensen dood dan van drugs.

    Like

  • Harry zegt:

   Ik ken als ondernemer een heleboel andere ondernemers .
   Er zijn er aardig wat , die lui in dienst hebben gehad , die drugs gebruikten .
   Ik ken er een die een wietroker in dienst had , die richtte in één week bij drie klussen die hij moest doen 7200 euro schade aan .
   En dan nog een grote bek hebben toen ie de zak kreeg !
   “Wat ouwehoer je nou , man ” , zei ie tegen zijn baas .
   Het valt gewoon niet te combineren .
   Wie denkt dat dat wél kan is kennelijk zelf ook besnuffeld !
   Die rotzooi kost de maatschappij -in Nederland alleen al – vele miljarden .
   Hoeveel lamzakken zijn er al niet zó ver heen , dat ze nooit meer zullen werken ?
   Onbegrijpelijk dat iemand daar nog begrip voor op kan brengen .
   He Ruud ?

   En nee , ik rook niet .
   Ik drink wel een glaasje wijn , maar ben NOG NOOIT dronken geweest .
   Zo kan het dus ook .

   Like

 2. koddebeier zegt:

  En het domme stemde voort….op de oplichters, dieven, antisemieten en verraders !

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  m/z En het domme volk…………….

  Like

 4. Bert zegt:

  De AOW fondsen zijn langs een omweg ook al besteed om Griekenland binnen de eurozone te houden. Die ‘lening’ verdwijnt natuurlijk door geleidelijke afschrijving uit de balans. De politici besteden deze fondsen nu eenmaal liever aan het winnen van stemmen, het knuffelen van migranten of het smeden van internationale banden. Aan de gewone Nederlander hebben ze geen boodschap.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Er bestaan geen AOW fondsen, de AOW is een zogenaamd omslagstelsel, de premie afdragers van nu betalen de AOW van anderen.
   U heeft uw leven lang de premie voor de AOW afgedragen? (via het loon ingehouden zodat u er niks van merkt) dan heeft u uw leven lang betaald voor de AOW’ers van dat moment.
   Er bestaan wel pensioenfondsen, dit is geld opgebracht door werkenden en wordt meestal per beroepsgroep ingezameld, zo’n fonds staat volledig los van de overheid die wel een oogje in ’t zeil houden en ook regels opstellen waar de fondsen aan moeten voldoen.
   Er is geen AOW geld of pensioengeld naar de Grieken gegaan.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Goed verhaal van Syp Wynia zoals we van hem gewend zijn. De politiek van vandaag en wat er aan voorafging wordt glashelder beschreven en is ook nog leerzaam. Toch wil ik er twee zaken uitlichten. Het is jammer dat Thiery Baudet het niet kon laten om zelf in de Tweede Kamer te gaan knutselen. Hij is de directe concurrent van de PVV. Daardoor benadelen ze elkaar, de eigen partij en de noodzakelijk ‘goede zaak’. Eerlijk gezegd, hij doet het vaak goed in de debatten maar …. wij de domme kiezers mogen maar eens in de 4 jaar naar de stembus en als we daar staan te twijfelen tussen de PVV en het FvD dan is het als met die honden. Een derde gaat ervan profiteren.
   Dan nog even iets over het klimaat. In de politiek praten de politici elkaar met steeds grotere regelmaat na. De een maakt het nog erger dan de ander. Wat hun zeggingskracht betreft moet geconstateerd worden dat vrijwel geen enkele politicus verstand heeft van het klimaat. Ook niet van de geschiedenis van het klimaatgebeuren vanaf de big boom. De goede onder de politici hebben politicologie gestudeerd maar weten daarom niet of nauwelijks iets van klimaat. Als je vaak surft op het net kom je met grote regelmaat lezingen tegen van wetenschappers die er wel verstand van hebben. Dat zijn niet de ‘zogenaamde’ wetenschappers van het IPCC maar ECHTE wetenschappers. Daar kun je veel van leren. Ik kan het iedereen aanraden om daar bewust kennis van te nemen. Je komt er dan vanzelf achter dat de klimaatzwendel een afschuwelijke hoax is. Neem daar kennis van en DEEL DIE KENNIS. Te weinig mensen zijn zich bewust hoe ze bedrogen worden.
   malsion@orange.fr
   O, ja. Nog even dit. Heb een beetje meelij met de bomen en planten die straks hun broodnodige CO2 dreigen kwijt te raken.

   Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Het gaat er al jaren niet meer om op wie men stemt, maar alleen over wie de stemmen telt (en verdonkeremaant). Controle daarop is nog steeds geen gemeengoed, mogelijk worden controleurs geweerd uit stemlokalen. Een andere verklaring is niet voorhanden. Sinds de doorbraak van Janmaat word rechts systematisch kort en klein gemaakt. Ondanks dat de situatie in Nederland met de dag erger word, blijven velen op links stemmen. Vanwaar die enorme groei van bijvoorbeeld Groen Links. Dat alleen moet toch aan het denken zetten !

  Like

 6. M. zegt:

  Het criminele kartel had al weg moeten zijn.
  Heeft juridisch gezien geen bestaansrecht vanwege kartelvorming wat zich bewezen heeft in de motie van alle politieke partijen in 2010.
  Daarbij wat moet het volk met de anti eigen volk resolutie uitvoerende idioten waarbij men geen boodschap heeft aan het eigen volk?

  Ik hoor ze in hun corrupte media alweer roepen tegen eenieder de tegen de sloop van het land is dat het geen rechts is maar extreem rechts…..daar gaan we niet mee regeren.
  Men regeert alleen met mensen die de sloop van de Nederlander voorstaan.
  Zo voorspelbaar die omgekeerde waarheid lui dat je er kotsmisselijk van word.

  Like

 7. Bert zegt:

  De gedachtegang van de schrijver over de afzwakking van de AOW is logisch, maar toch onwaarschijnlijk, omdat er steeds meer mensen zijn die niet meer zijn aangesloten bij een pensioenfonds. En de C-polis bestaat ook al jaren niet meer. Blijft over de AOW of zelf sparen. Om die reden denk ik dat de AOW zal blijven bestaan, hoewel de koopkracht ervan steeds verder zal afnemen om budgettaire redenen.

  Like

 8. andre zegt:

  algemene ouderdoms wet heet in het duits in die rente. Inderdaad iets wat je hebt opgebouwd gaat uitkeren. Maarja in NL is daar natuurlijk alweer iets anders mee gedaan wat we in wetenschappelijke kringen het “Bert Roest syndroom” noemen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Dat vrijwillig AoW betalen veel kost, +- 4 a`4500 , klopt.
  Verstandig dat U het niet heeft gedaan.
  Dan kun je dat beter zelf beleggen.
  Het werd mij ook voorgesteld voor de jaren ik nog geen 65 was en we hierheen gingen.
  Niet gedaan en voor de jaren ik vroeger in buitenland werkte ook niet teruggekocht.
  Dat had me in de 1000-den gekost.
  Ik wordt nu voor 14 jaren gekort en nog moeten ze jaarlijks weten wat onze inkomsten zijn, het z.g.n. “WERELDINKOMEN” formulier dat je verplicht bent in te vullen want anders………………
  dreigementen.
  Dan schatten wij Uw inkomen te beginnen bij 50.000
  Of de AoW over 9 jaar nog bestaat ? ?
  Waarschijnlijk wel voor de NL-ers in NL, maar die veraf wonen en dan denk ik vooral aan buiten de EU, die zullen wel als eerste worden afgestraft en NIETS meer ontvangen.
  Een paar jaar geleden moest de STAAT der NEDERLANDEN alle AoW-ers die buiten NL woonden, maar wel in een EU-land, alsnog een bedrag betalen dat zij van hen hadden ingehouden.
  Een-of-andere toeslag waar je dan alleen in NL recht op zou hebben.
  Tot aan de EU-Rechtshof in Brussels hebben zij geprocedeerd en gewonnen.
  NL moest, met rente !, alsnog die bedragen overmaken.
  Wij hier kregen ieder in één keer +- 1900 Euro elk uitgekeerd.
  Welke Minister die maatregel had verzonnen, schiet me niet zo gauw te binnen.
  Kwiebes was ’t in elk geval niet.
  Die kan niet rekenen, wel verrekenen………………

  Like

  • Republikein zegt:

   En dan hebben we nog de gemoedsbezwaarden, die leggen alles in handen van OLH, echter, via een ommetje betalen ze toch, oh wat zijn ze slim, gelijk de halal hypotheekgevers, de Staat is er blij mee!
   👎

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Delamontagne de reden dat u jaarlijks een formulier moet invullen heeft als achterliggende reden dat mensen (met name Turken en Marokkanen die geremigreerd waren) de door hun opgebouwde AOW ontvingen zoals het hoort. Maar aangezien de familie niet doorgaf als de persoon in kwestie was overleden liep de uitkering ten onrechte jaren na hun overlijden nog door.
   Misschien vervelend voor u dat formulier maar nog vervelender zou het zijn als de overheid geld zou moeten betalen aan frauderende allochtonen.

   Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Leuk verhaal maar er zitten een paar onwaarheden in.
  De AOW wordt wel degelijk geïndexeerd, het zijn de pensioenen die al vanaf 2008 niet meer geïndexeerd worden.
  De AOW heeft geen ‘pot’, het is een zogenaamd omslagstelsel, de werkende van nu draagt geld af en daarvan wordt de uitkering betaald.
  Vakantiegeld wordt niet ingehouden op het salaris en het wordt ook niet een dertiende maand genoemd, het is gewoon vakantiegeld en het recht daarop wordt per maand opgebouwd om te voorkomen dat een nieuwe werknemer niet na drie maanden werken voor een heel jaar vakantiegeld ontvangt.
  Het probleem van (tijdelijk) in het buitenland werkende mensen is wel correct, ook allochtonen lopen hier tegenaan omdat ze onvoldoende jaren werkzaam zijn geweest (of een uitkering genoten), het oneerlijke schuilt erin dat mensen die ervoor kiezen premie te betalen terwijl ze elders werken een volledige AOW krijgen en allochtonen die jaren tekort komen aangevuld worden door de bijstand tot het minimuminkomen. En laat het nou (toevallig ?) zo zijn dat AOW nagenoeg overeenkomt met een minimum inkomen…!
  Die vlieger zou in principe ook voor expats opgaan ware het niet dat dit vaak mensen zijn in de hogere inkomsten groep en die bouwen meestal ook een pensioen op en dan vervalt de bijstand omdat het inkomen te hoog is.
  Of de AOW in de huidige vorm nog veel langer houdbaar is dat is koffiedik kijken maar indien dat niet zo zou zijn dan kan het niet anders dan dat er een andere vorm voor terugkomt anders zou je grote groepen zo de bijstand inschoppen en dan blijft het nettoresultaat voor de overheid hetzelfde.
  Ook die bijstand moet, uit een ander potje, wel betaald worden natuurlijk.

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/crowdfunding-d66-campagne-flopt-haalt-slechts-13-op-van-wat-fvd-tot-dusverre-binnenharkte/

  Crowdfunding D66-campagne flopt: haalt slechts 13% (!) op van wat FVD tot dusverre binnenharkte

  Net iets meer dan €50.000 heeft D66 weten op te halen in een crowdfundingsactie onder de leden. Dat lijkt misschien heel wat, maar het toont aan hoe slecht het met de partij gaat onder de nieuwe leider Rob Jetten. Het Forum voor Democratie doet het wat dat betreft stukken beter: die partij wist van leden en aanhangers al meer dan €385.000 los te peuteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s