Ondernemers in Kampen moedeloos door stelende asielzoekers: ‘Dweilen met de kraan open’

Screenshot_42

(Door: Arjen ten Cate en Jaap Selles)

Het aantal winkeldiefstallen door criminele asielzoekers in Kampen blijft onverminderd hoog. Vaak merkt de politie na het misdrijf dat het om veelplegers gaat. ,,Vooraf wordt niet gezegd: wees alert.” Dat moet anders, vinden politiechefs.

Ze kopen niks, maar de winkelier is toch spullen kwijt

Ondernemers in de binnenstad van Kampen worden er moedeloos van. Op het moment dat de golf aan winkeldiefstallen lijkt af te nemen, steekt een nieuwe piek de kop op. ,,In de afgelopen weken zag ik meerdere keren dat mensen, asielzoekers, zijn gearresteerd”, zegt Fré Helleman, voorzitter van de Ondernemersvereniging (OVK). ,,Ze, vooral mannen, kopen niks in een winkel. Maar als ze weg zijn, is de winkelier toch spullen kwijt.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ondernemers in Kampen moedeloos door stelende asielzoekers: ‘Dweilen met de kraan open’

 1. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/178737/Rotterdams-schip-gaat-opnieuw-migranten-redden-uit-zee

  Rotterdams schip gaat opnieuw migranten redden uit zee

  Twee jaar geleden heeft de Golfo Azzurro de Italiaanse kustwacht geholpen en honderden drenkelingen uit zee gehaald. “In een jaar tijd 8500 mensen. Mannen, vrouwen en kinderen die in nood verkeerden op een niet zeewaardig bootje of op een zinkende boot.”

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Ach die mensen stemmen massaal op het cda. Eigen schuld.

  Like

 3. WOLF zegt:

  Sharia invoeren op die AC rommel. Ter plekke handen afhakken na stelen, stelen ze nooit weer!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. WOLF zegt:

  Onmiddellijk handen afhakken volgens de sharia vn hun,doen ze het nooit weer.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Vroeger heette dat proletarisch winkelen, betekenis is verloren gegaan want een hongerige jat om in leven te blijven, niet strafbaar, maar werd toen al te ruimdekkend opgevat door slinxe groeperingen.
  Geen gezeik, iedereen rijk.

  Like

 6. Ruud zegt:

  Sla ze de hersens in…………………

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Tegenwoordig weet half Nederland dat termen zoals ‘ASIELZOEKERS’ en ‘VLUCHTELINGEN’ staan synoniem voor buitenlandse: PSYCHOPATEN, VERKRACHTERS, CRIMINELEN- en TERRORISTEN. De aanwezigheid van deze mensen in Nederland vormt direct gevaar voor de Nederlandse samenleving. Helaas, leeft men nu in een realiteit waar de meeste politieke partijen en beleidsmakers kiezen openlijk voor het gevaar, boven de veiligheid van de Nederlandse burgers. Zij doen er alles aan om het vluchtelingengevaar te trivialiseren en zelfs totaal te negeren. Het gespuis uit islamitische landen en Afrika krijgt alle steun en de bewoners van Kampen en Ter Apel staan in de kou.

  Zolang het land wordt door beleidsmakers geregeerd die weinig sympathie hebben voor de eigen bevolking, moet de bevolking voor zichzelf zorgen. Zelf redzaamheid is een toverwoord. De winkeliers EN DE BEWONERS VAN KAMPEN moeten gezamenlijk er voor zorgen, dat de onuitgenodigde gasten van de COA geen poot op de grond zouden krijgen. Dat kan via zichtbaar vertoon van hevige vijandigheid. Dat iedere stap dat ze maken buiten de AZC, zal zo onaangenaam mogelijk zijn. Men moet voor beveiliging zorgen (kan ook op vrijwillige basis) dat voor asielzoekers de toegang tot winkelstraten en de winkels onmogelijk maakt. Ze hebben daar niets te zoeken en men laat ze dat ook merken; desnoods hardhandig.

  Like

 8. Peter zegt:

  Oranjes stralen op jaarlijkse foto in de sneeuw ????
  Frans Timmermans :
  Geweldig om te zien dat na de Belgische scholieren nu ook zo’n grote hoeveelheid leerlingen in Den Haag hun stem laten horen voor het klimaat.

  Wat een leiderschap van de jeugd, wat kunnen we van jullie leren!

  En dan nu mijn variant hierop :
  Wat een leiderschap van de Oranjes, wat kunnen we van jullie leren!
  Heerlijk met het vliegtuig lekker op vakantie !!!

  Like

  • QENQ6 zegt:

   Komt door het linkse onderwijs (Baudet). Rosemuller denkt er weer anders over, hahahahaha…….
   In Roemenie,Tsjechie, Polen en Hongarije, moeten ze ons Fransje niet. Fransje niet begrijpen…..

   Like

   • fleckie zegt:

    Is fransje hardleers? Of heel eigenzinnig?…of. DICTATORIAAL?!…( ik vermoed/ denk, het laatste, …….( ook wat betreft. de ‘studieachtergrond’. van. deze ‘salonsocialist’!?)
    *~*~*~*~*~*~*~

    Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Blijkt in 2017 te zijn opgericht.

  Politieke partij Queer !

  Hahahahahahaha!

  Wat een openlucht gesticht is Nederland toch geworden.

  https://politiekepartijqueer.nl

  Like

 10. Dr. Heinz zegt:

  Dit is al 40 jaar aan de gang, en de politiek doet er niets mee!!! Van die vluchtelingen zijn ruim 97% economische profiteurs, dus waarom dan toelaten tot ons Nederland??

  Like

 11. freda110 zegt:

  Asieladvocaat: ‘Incident mag asielzoeker niet blijven achtervolgen’
  Nee natuurlijk niet, stel je voor dat je de hardwerkende goudhaantjes gaat stigmatiseren, dat moeten we niet willen met z”n allen.
  Beter is de gemeenschap ervoor op te laten draaien, die zijn met meer, niet getraumatiseerd en kunnen de lasten beter dragen dan deze zielige vluchtelingen.
  Dus we sturen ze gewoon ergens anders heen zodat ze op een nieuwe locatie hun rooftochten voort kunnen zetten.
  Met dank aan de regering die dit alles mogelijk maakt mogen de burgers en ondernemers ervoor opdraaien.
  Wat wonen we toch in een fijn land!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Nederigland het land met de overheids idioten, trap die import dieven toch gewoon het land uit !
  Geen wonder dat die lui overal schijt aan hebben,ze komen overal mee weg !!

  Like

 13. Cleo zegt:

  En ondertussen is landverrader Pinocchio-Rutte al weer bezig op een of andere vage ‘Europees-Arabische’ leuterbijeenkomst om nog meer van dat uitschot naar Nederland te importeren in ruil voor ZIJN persoonlijk belang. Wie stopt die narcist?!

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En voor iedereen die wil weten waarom in het moderne taalgebruik kut en Marokkaan aan elkaar zijn geplakt als één woord is er vanavond een documentaire te zien over het “scooterongeval” in Eindhoven en de acht jaar durende rechtszaak daarover.
  Om even het geheugen op te frissen; twee Marokkaantjes vluchten na een overval voor de politie en terwijl ze op hoge snelheid door de stad razen rijden ze een oudere man dood op een zebrapad.
  Vervolgens wezen ze elkaar aan als zijnde de bestuurder, als ik het me goed herinner was de eerste uitspraak vrijspraak bij gebrek aan bewijs.
  Mede vanwege de grote razernij die hierna ontstond is er meerdere keren hoger beroep aangetekend.(20.55 tot 22.00 op NPO 2)

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het was in Nijmegen en de hele Marokkaanse familie van dit gajus stond bij ’t ziekenhuis het personeel te bedreigen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Heb ondanks dat ik liever de gehele Godfather had gekeken het wel gezien. Je maag draait om bij zoveel onrecht, ze kwamen weg met drie jaar met aftrek, een fopstraf als je de lijst bekijkt, overval, vluchten, iemand doodrijden, ziekenhuispersoneel ernstig bedreigen, politie beledigen, één van de kwallen werd na zijn straf alweer opgepakt wegens het uitgeven van vals geld, de ander wegens rijden onder invloed.
    En wij laten het allemaal gebeuren.
    Mieter gewoon alletwee die families het land uit met alle aanhang, daar valt geen enkele bijdrage aan onze samenleving van te verwachten, vandaag niet, morgen niet, nooit niet.

    Like

 15. Steven zegt:

  Ik zie ze nog staan… verkrachters, moordenaars WELKOM.. WELKOM.. wij zijn geen ‘racisten’.
  Zie hierzo… je verdiende loon!!

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Valt het ons alleen op dat er overdag en s’avonds steeds meer groepjes jongeren met een getinte huidskleur, hoodies of capuchons over hun hoofden getrokken, op overduidelijke wijze een gebied bewaken, en bijzonder veel aandacht hebben voor wie er de buurt inrijdt…….zal wel een vorm van cultuurverrijking zijn en niets te maken hebben met criminaliteit.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Dit zijn niet de eerste, en zeker niet de laatste – asielzoekers – die Nederland aandoen. In dit land kunnen ze de beest uithangen waarvoor ze meestal niet, of zeer licht gestraft worden. De tam tam die deze feiten doorgeeft, reutelt niet alleen in Afrika maar ook in de Arabische regio’s. Er zullen er in de nabije toekomst nog zeer velen volgen. Ons land zal over en overbevolkt raken met een bevolking die hier van nature helemaal niet thuis hoort.Hier is voor hun alles gratis van A tot Z, en wij de Dimmy’s mogen dit alles bekostigen. Op een gegeven moment zullen wij uitgerangeerd raken, en vanaf dan zal Nederland veranderen in een land waar alleen nog maar het recht van de sterkste geldt; islam c.q. sharia.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Zolang er dit soort gekken in de politiek zitten zal er weinig veranderen, en alleen maar erger worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s