Overval woning Drouwenerveen

Screenshot_45

(Door: “De uiterst bezorgde burger”)

De afgelopen week zijn er steeds meer details bekend geworden over de overval op een woning in Drouwenerveen. Ik ga u hier niet vervelen met de details maar meer informatie vindt u onder andere op: www.alarmeringen.nl en www.youtube.com. Schijnbaar lukt het de politie niet om de zaak op te lossen en daarom wordt het publiek gevraagd naar tips. Aangezien ik niet beïnvloed ben door politiek correct denken volgt hier mijn tip voor de politie:

Een groep Marokkanen rijdt vanuit Utrecht, Almere, Gouda of Amsterdam met een Audi A6 naar Duitsland om daar, wederom, een geldautomaat op te blazen. Om onbekende redenen lukt het de daders niet om een geschikte automaat te vinden en rijden ze onverrichter zake weer naar Nederland. Voor deze overval beschikten ze over een snelle auto en gereedschappen en ik neem aan dat een boormachine bij dit soort praktijken niet ontbreekt. Overigens: waarom zouden deze Marokkanen anders over gereedschap beschikken???

Uit verveling besluiten ze een willekeurige woning te overvallen. Aangezien Marokkanen haat tegen niet-moslims met de paplepel is ingegoten, schromen ze niet om de bewoner op een brute en onmenselijke manier te martelen. Ze gingen daarbij zo ver om ledematen met een boormachine te bewerken, oftewel deze daders zijn geen mensen, maar beesten. Ieder mens met een greintje gevoel in zijn lichaam had deze martelpraktijk niet eens kunnen bedenken.

De daders vluchten richting Buinerveen: even op de kaart kijken: dat is dus richting N374, de snelste route naar de N34, vanwaar men het snelst aansluiting op een snelweg vindt.

Het slachtoffer was zelf in staat om een signalement af te geven en de politie te bellen. Of denkt u dat een kind van 4 een Audi A6 en ‘mensen met een Marokkaans accent’ kan beschrijven? Een zwaargewonde vader zal hierbij geen uren hebben gewacht om de politie te alarmeren.

Dan even het speurwerk van deze rechercheur:

Drouwenerveen ligt totaal geïsoleerd in Oost Drenthe. Drenthe heeft een zeer klein aantal Marokkaanse inwoners en als we naar de lijst van (bekende) Moskeeën in Nederland kijken: https://nl.wikipedia.org Dan staat de enige Marokkaanse moskee van Drenthe in Meppel. De daaropvolgende Marokkaanse gemeenschap bevindt zich in Dronten, Lelystad, Amersfoort of Utrecht. De reistijd Meppel -Drouwenerveen bedraagt ongeveer 56 minuten en Dronten en Amersfoort liggen al 1:30 tot 1:45 van Drouwenerveen verwijderd.

Mochten deze barbaren sneller hebben gereden, dan zijn ze zeker op een flitscamera opgedoken, die veelvuldig in Drenthe werden geplaatst (“om de veiligheid te verhogen”!!!!!). De politie zou dan over waardevolle foto’s moeten beschikken (of is de politie hier ook nog niet opgekomen?).

Klaarblijkelijk was de politie dus niet in staat om op de late avond snel een politiemacht inclusief helikopter op de been te brengen die deze Marokkanen in hun 45 tot 150 minuten durende rit kon stoppen en aanhouden. Deze rustige regio heeft weinig straatverlichting en vrijwel geen verkeer op dit tijdstip. De politie moet dus wel stekeblind zijn als ze daar geen auto kunnen vervolgen.

De daders gebruikten een dermate grof geweld dat wij ons dat als normale geciviliseerde mensen niet eens in kunnen indenken. Laat het even op u inwerken: dit zijn scènes uit een ziekmakende horrorfilm. Dit type daders zijn beulen en psychopaten in de ergste soort.

Dan even een vergelijking:

Een paar dagen later vond er in Amstetten in Oostenrijk een schietincident plaats. Een Kosovaar schoot hierbij 2 Roemenen neer, waarschijnlijk een afrekening in het criminele circuit. De politie schakelde direct 60 man en een helikopter in. De dader werd binnen een uur in een bos gearresteerd.

Hoe kan het dat de Nederlandse politie haar eigen burgers niet kan beschermen? Hoe kan het dat, na een zeer gewelddadige woningoverval waarbij de politie binnen seconden of hooguit enkele minuten volledig op de hoogte was van de ernst van de situatie, daders op hun dode gemak 2,5 uur met de auto naar huis kunnen rijden zonder dat hen een strobreed in de weg wordt gelegd?

Waarom wordt deze blamage, waarbij het faillissement en onvermogen van de Nederlandse politie zo duidelijk is geworden, doodgezwegen en waarom komen mensen niet in opstand, omdat ze worden overgeleverd aan de genade van Marokkaanse beulen en drugsbendes?

Of ben ik degene die het allemaal niet meer snapt?

Door:
“De uiterst bezorgde burger”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, gezond realisme, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Overval woning Drouwenerveen

 1. Sabeltant zegt:

  Nederlandse politie zijn lamzakken. Ze staan liever veilig en droog met een lasergun onder een brug over de snelweg. Allemaal om de verkeersveiligheid te verhogen natuurlijk.

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant. Wat de handelwijze van de politie betreft, kan men het volgende zeggen. De noordelijke provincies van Nederland waren zeer lange tijd een beetje geisoleerd van de rest van het land en de bewoners leefden in een serene rust. Er zijn in Drenthe, Groningen en Friesland zeer veel afgelegen boerderijen, onverlichte wegen, er zijn weinig politie posten. De politie werkt met weinig mankracht en is verantwoordelijk op een groot gebied. Dus, de politie kan niet snel ter plekke zijn. Als er sprake is van helicopter, moet hij helemaal uit het vliegveld in Leeuwarden komen. Niemand heeft ooit op gerekend dat Nederland zal overspoeld worden door een massa menselijk afval uit de Derde Wereld. Vergelijk het maar met een dokter die diagnose van de pest moet geven, zonder ooit perstbeulen eerder te hebben gezien.

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    Fout: en er zijn weinig politieposten.
    2) moet zijn: is verantwoordelijk voor een groot gebied.
    3) i.p.v. van de pest = voor de pest

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Thomasson (25 februari 2019 om 20:26)

    Dames en heren.

    Al deze excuses zijn geen excuus !!!
    Nieuw beleid uitgevoeren, terwijl de infrastructuur niet op orde is, is een schoolvoorbeeld van wanbeleid. Als de politiek een massa menselijk afval uit de Derde Wereld binnenhaalt, zal de politiek ook de consequenties moeten accepteren. De problemen zijn al heel lang en alom bekend. De kop in het zand steken gaat dus niet op. Besturen is vooruitkijken. Als de politiek “A” zegt, zal de politiek ook “B” moeten zeggen. Wanneer de zaken op hun beloop gelaten worden, zullen de gevolgen niet uitblijven. De put pas dempen, als het kalf verdronken is, is nalatig geweest zijn !!!
    Een dokter heeft in zijn opleiding voldoende plaatjes van pestbuilen gezien, om in voorkomend geval een juiste diagnose te kunnen stellen.

    Geliked door 1 persoon

 2. jolanda zegt:

  Ze durven wel met tien man mijn huis binnen te vallen. Reden: onbekend. Een huiszoekingsbevel werd niet getoond. Ik kan er niets tegen doen. De politie had er het recht toe.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   @jolanda
   Als ze voor je deur staan,om je huis te doorzoeken, en je vraagt om een huiszoekingsbevel,zijn ze verplicht om die te laten zien.
   Wanneer ze die niet kunnen overhandigen,heb je wettelijk het recht om te weigeren.
   En als ze om onbekende redenen je huis willen doorzoeken(vreemd,er moet toch iets als een aanleiding zijn),kwamen ze er bij mij zowiezo niet in.

   Geliked door 3 people

 3. Pingback: Overval woning Drouwenerveen | E.J. Bron – | toodlessss

 4. Steven zegt:

  De lievertjes van Groen Niks mogen zover het blanken betreft gewoon hun gang gaan. Daar heeft men geen haast mee om daar achteraan te gaan. We leven immers tegenwoordig in een gecreëerde cultuur waar de blanken moeten verdwijnen.
  Waren de daders blanke Nederlanders, dan had die helikopter allang gevlogen, waren de daders al bekend d.m.v. foto’s, of waren ze al gepakt en languit in het nieuws getoond met naam en adres .
  Kijk maar eens om je heen waar de gemiddelde allochtoon in rijdt… zelfs fatima’s rijden in dure BMW’s of een Mercedes. Maar dat zal vast wel zo wezen door het harde werken wat ze hier doen!

  Geliked door 4 people

 5. bigljohn zegt:

  Waarom, waarom ? De politie is de beste vriend van de Marokkanen, en piekert er niet over om ze op te sporen !

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   ik was dat helemaal niet….een van mijn mooiste herinneringen toen ik nog garde was …..tijdens een verhoor van een stuk getaand uitschot… begon… die aan mijn plastronneke (cravat) te trekken en mij te bedreigen en te beledigen ….ik heb hem toen met mijn matrak gratis een les in beschaving gegeven….als ik eraan denk geniet ik er nog van

   Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  De politie is druk met het voordrukken van de volgende aangifte tegen Wilders of andere PVV-ers..

  Geliked door 4 people

 7. Thomasson zegt:

  Ten eerste; dank aan de bezorgde burger voor zijn geweldige artikel. Hij toont een uitstekende inzicht in de details. Velen vragen zich af: is islam gevaarlijk voor Nederland? Het antwoord is zonder meer JA!. Islam is een meer dan 1400 jaar oude moordadige dogma die expliciet spreekt over de noodzaak om “ongelovigen” – dus jij en ik – koelbloedig te vermoorden. De helft van de Koran gaat over de noodzaak van moord op anders gelovigen. De rest staat bol van onsmakelijke zaken zoals: grove agressie tegen vrouwen, pedofilie als tijdverdrijf, slapen met dode vrouwen enz. De volgende vraag is: zijn alle moslims even gevaarlijk? Het antwoord is : NEE. Er zijn in NL groepen moslims die geen interesse hebben in geweld en dood die gericht zijn tegen “ongelovigen”. Als mensen niet van Allah houden en hebben schijt aan zijn profeet, dat is hun zaak. Goed voorbeeld zijn de Surinaamse moslims. Een deel van de Hindoestanen is moslims, zo ook de Surinaamse Javanen. Deze twee groepen zijn perfect geïntegreerd en ze willen niets anders dan normaal leven. Hetzelfde geldt ook voor de Molukse moslims. Zelfs een groot deel van de Turken en Korden is niet happig de ideologie van het Salafisme en Erdogan te volgen. Ze houden de islam als een privé zaak en velen van hen zijn seculier moslims.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 8. Bert zegt:

  De politie in Nederland kan haar eigen bevolking niet beschermen doordat
  1. Er al veertig jaar lang wordt bezuinigd op het aantal politiemensen en hun middelen;
  2. Ze weten dat de politiek hen toch niet steunt
  3. De progressieve rechters maar wat graag verzachtende omstandigheden verzinnen om de straf te verminderen.
  4. De politiek geeft de voorkeur aan ” sociale’ oplossingen boven ‘repressie’, want die zouden productiever zijn. Hetgeen zeer te betwijfelen valt, aangezien het aantal misdaden niet is afgenomen in veertig jaar. Maar daar worden uiteraard geen lessen uit getrokken. Links beleid is per definitie goed, want linkse mensen hebben nu eenmaal altijd gelijk. En als de werkelijkheid anders uitpakt, dan ligt dat aan de werkelijkheid, de anderen, of Trump.
  Kortom als politie loop je voortdurend op tegen begrenzingen die niet te verenigen zijn met een correcte uitvoering van de taak.

  Geliked door 2 people

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Er zijn in Nederland ook moslims die levensgevaarlijk zijn. Velen van hen zitten in de AZC’s, of zijn voor onduidelijke reden “statushouders”. Ze zijn “tikkende bommen” in de Nederlandse samenleving. Echter, de alle gevaarlijkste moslims in Nederland zijn DE MAROKKANEN. Deze groep voert al heel lang BLOEDIGE OORLOG tegen de NEDERLANDSE SAMENLEVING. Er gaat geen dag voorbij, of autochtone Nederlanders en niet-moslims vallen ten prooi aan Marokkaans islamitisch brut geweld. In deze aanvallen vallen ook regelmatig zwaargewonden en zelfs doden. Marokkanen, of liever gezegd Marokkaanse Amazigh Berbers, (Ja! Ze zijn barbaren!) worden in de Arabisch islamitische wereld gezien als minderwaardige paria’s. Net zo iets als de Dalit in India. Dat is ook hun status in de noord Afrikaanse landen. Buiten de islam hebben ze niks; al kunnen ze als analfabeten geen woord in het Arabisch lezen. De meeste Jihadisten in Nederland zijn Marokkanen. De meeste ISIS Syriëgangers zijn Marokkanen. De meeste terreuracties of poging daarvoor worden gepleegd door Marokkanen. Marokkanen is groep nr. 1 die zorgt voor de ontvolking van hele buurten en staddelen van de autochtonen bevolking. Ze verjagen ze op brute wijze. Marokkanen verzamelen nu al wapens voor het moment waarin ze openlijk Jihad-oorlog zouden voeren.

  Geliked door 5 people

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Marokkanen zijn ook een laf volk. Ze willen van twee walletjes vreten. Ze willen de grote Jihad-binken uithangen en blijven genieten van uitkeringen en subsidies. Als parasietenvolk zijn ze gewend geraakt aan een dolce vita zonder te werken. Dus, de imams en OUDERS sturen hun kinderen en jongeren “ongelovigen” aan te vallen. Als de kids worden gepakt, krijgen ze van D66 en GL rechters milde straffen- ze zijn nog zo jong!!. Vaders en opa’s kunnen blijven genieten van lekkere glaasjes thee in de moskee. Marokkanen zijn gedegenereerd door eeuwenoude inteelt https://www.youtube.com/watch?v=ohvAndtcXiw
  De schrijver van het artikel zegt het volgende: De daders gebruikten een dermate grof geweld dat wij ons dat als normale geciviliseerde mensen niet eens in kunnen indenken. Laat het even op u inwerken: dit zijn scènes uit een ziekmakende horrorfilm. Dit type daders zijn beulen en psychopaten in de ergste soort.
  Ja! Een groot deel van de Marokkanen zijn pschopaten en daarom zijn ze bereid over te gaan tot zulke gruweldaden. Dat hebben ze bij ISIS geleerd.

  Echter geestesziek zijn ook politieke leiders die in de Tweede-Kamer met hun verraderlijke kont op de pluche zitten, en op stoicijnse wijze met hun mobieltjes spelen; dat terwijl hoorden noord Afrikaanse beesten de Nederlandse samenleving terroriseren. Politici met een beetje verantwoordelijkheidsgevoel horen deze geimporteerde gevaarlijke en nutteloze ‘beesten met dubbele nationaliteit’ terug te sturen naar de land van herkomst.

  Geliked door 4 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De politie is uw beste vriend.
  Waakzaam en handhavend.
  U kunt een afspraak maken om over 3 weken aangifte te doen.
  Sorry, de politie kan niets doen, de dader stond in de computer.
  U krijgt een bon, omdat u niet goed parkeert.
  U krijgt een bon, omdat u te hard rijdt.
  U mag uw have en goed niet verdedigen.
  U moet maar “boe” roepen.
  U demonstreert, politie slaat u met grof geweld in elkaar.
  Politie, laat me niet lachen.
  Ha, ha, ha, haaaaaa !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Oeps. Wat u schrijft over de politie is waar. Echter de politie is degene die handhaafd, maar niet het beleid en het werkprotokol bepaalt. De rottigheden komen van beleidsmakers die bepalen hoe de politie tegen ons moet gedragen. De beleidsmakers zijn slaven van de EU en de EU staat net als een chimpansee vrouwtje met haar kont te schudden in de richting van Bilderberg/NWO. Dat zijn de smerige geldgoden op de Globale Olympus die ons zien als de apen in de apenheul of de proefdieren van TNO.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Thomasson (26 februari 2019 om 01:44)

    Dames en Heren.

    De politie is helaas al lang geen Bromsnor meer.
    De politie heeft zich helaas laten degraderen tot tollenaar en soldaat van de duivel.

    Ook een politieagent heeft nog steeds een eigen verantwoordelijkheid. Bij alle taken, opdrachten en bevelen, zal elke agent bij het eigen geweten te rade moeten gaan, of en hoe hij deze uitvoert en hiermee omgaat. Het “Befehl ist Befehl” is NOOIT een excuus !!! Nadenken en rekening houden met omstandigheden, gevoelens en emoties is de politie vreemd geworden. Het ontbreekt de politie aan voldoende psychologisch inzicht en een wat breder overzicht. De focus is te zeer gericht op handhaving en het gebruik van geweld. Het toenemend aantal schietincidenten spreekt boekdelen. De politie vervreemdt zich van de maatschappij. Het imago van de politie is hard op weg naar een absoluut dieptepunt. Het is in principe een kwestie van verkeerd kijken. Men kijkt op de mensen neer in plaats van naar de mensen op te kijken. Dit is een typische uiting van de autoritaire en/of totalitaire staat. En de politiek dient zich dit zekers aan te trekken. De politie is helaas al lang geen geen Bromsnor meer.

    Like

 12. Ruud zegt:

  Je kunt ook de vraag stellen; wie werken er eigenlijk bij de politie? Gesnapt? Duidelijk dus!

  Geliked door 2 people

 13. Taljaard zegt:

  Waarom niet?
  Omdat er voor Marokkaans tuig een heel andere wet geldt dan voor Nederlands tuig.
  Zij zijn nl. onaantastbaar!
  Want ”gemarginaliseerd”, ”gediscrimineerd” en ”slachtoffers van (institutioneel) racisme en islamofobie”. Bovendien zijn het Mensen Van Kleur, en aanhangers van ”de spiritualiteit der vertrapten, uitgebuiten en onderdrukten; de islam.” En daarom moeten zij door de Nederlandse/EU tombola-justitie in bescherming worden genomen tegen de rancuneuze en racistische witte onderbuik.
  Opdat die vreeeeselijke Wilders en die afgrijseeeeelijke Baudet toch vooral niet in de kaart zullen worden gespeeld. Daar moet het door en door linkse justitionele apparaat een tegenwicht voor bieden. En dan toch vooral heel ”beschaafd”, ”fatsoenlijk”, ”deugdzaam”. ”humaan”, ”empathisch” en ”progressief” opereren.
  Kortom; de linkse koprot in actie.
  Daarom niet!

  Geliked door 4 people

 14. koosv8 zegt:

  Sorry hoor, niemand heeft ooit gerekend dat Nederland zo overspoeld zou raken. Waar was u de laatste 40 jaar? Ze lijken wel konijnen, kwa voortplanten dan.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lucky zegt:

  Walgelijk wangedrag,
  https://www.hln.be/regio/deurne/buren-trappen-zwangere-vrouw-in-buik-na-ruzie-over-kinderstep-ook-toegesnelde-ambulancier-krijgt-klappen~aae5b615/

  Buren trappen zwangere vrouw in buik na ruzie over kinderstep; ook toegesnelde ambulancier krijgt klappen

  Twee vrouwen en hun vrienden hebben zondag een zwangere buurvrouw aangevallen. Eén van de mannen gaf de vrouw een trap in de buik. Een ambulancier die de gewonde dame wilde beschermen, kreeg ook klappen en is een week werkonbekwaam. “Zoveel haat in de ogen van die aanvallers, had ik nog nooit gezien”, getuigt een ambulancier.

  Geliked door 1 persoon

 16. Wijze van Zion zegt:

  Het planbureau voor de leefomgeving komt er wederom niet uit….

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Mocro en zijn auto
  https://www.bitchute.com/video/H5owey9nmD9i/

  (waarom wordt hij niet ter plekke geliquideerd, vraag je je af)

  Like

 18. fleckie zegt:

  Even dit ‘terzijde’…….: in een wijk ( alleen al), kort bij het CITY- centrum, VELDHOVEN:
  Stond in hun ‘beekblad’: …WETENSWAARDIGHEDEN: Criminaliteitscijfers 2018:
  2 x. woninginbraken, 2x. overvallen, 1x. straatroof, 2x. zakkenrollerij, 3x ..inbraak. auto,
  2 x. diefstal auto, 17 x vernieling auto, 40. x diefstallen. fiets/ bromfiets, 41. x winkeldiefstallen ( met aanhoudingen. …….( ik heb al eens eerder gemeld hoe fietsen. ‘VERZEILD’. raken,( in andere. Oorden, door ‘andermans ‘lenen’. van fietsen die ong. bijna driekwart jaar
  in weer en wind ‘staan te wachten’ tot de volg.geinteresseerde zich. ‘aanmeldt’!!! *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 19. Jan kruizings zegt:

  Zijn een oud nederlands en nu wonen in Zuid afrika, zie ik er iets anders in.Ik ben hier in Zuid afrika voor tien jaar een politielid gewees,bij een gespecialiseerde eenheid.Dit wat julle daar beleven is bedoeld om vrees bij de mensen in te boezemen. hier nomen wij het plaasaanvallen.z.g indruk.en met verswarende omstandighede.julle zullen zien dat de waardeer van gestolen goederen onbeduidend gaat worden.De martelingen zijn echter gruwelijk.Op de misdaad statistieken word het als diefstal of huisbraak met verswarende omstandighede aangemeld. mijn idee is dat er een persoon van Afrikaanse oorsprong bij zit.De modus operandi lijkt hetzelfde als hierDeze aanvallen worden 14dagen voor de misdaad haarfijn beplant. En hun ontsnaproetes zijn daarin het belangrikste.Hier gewoonlik eerste op ouders personal maar al snel na jonger ook.groeten uit Zuid afrika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s