Politie liet handlanger van Anis Amri gewoon vertrekken!

Screenshot_46

Anis Amri handelde niet alleen: Autoriteiten lieten handlanger gewoon vertrekken!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Wat gigantisch walgelijk: de uitgezette handlanger van Anis Amri zou in een vluchtelingencentrum in Berlijn met kinderen executies van ISIS hebben nagespeeld. Een video van een gespeelde onthoofding – voltrokken door een kind – bevindt zich in het bezit van de politie.

De zaak rondom de handlanger van de dader van de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, wordt steeds ondoorzichtiger. Vorige week werd bekend dat de politieautoriteiten een bewakingsvideo lieten verdwijnen en tegelijkertijd diegenen die daarop te zien waren. De blijkbaar nauwe banden met de Marokkaanse geheime dienst bezittende Bilel A. werd slechts enkele weken later naar Tunesië uitgezet – ondanks het onderzoek dat op volle toeren draaide.

Uit het oog, uit het hart? En dit allemaal, hoewel het ministerie van Binnenlandse Zaken er al vroegtijdig van op de hoogte was dat de handlanger van Amri niet alleen betrokken was bij de planning, maar voor hem ook ter plaatse de vluchtroute vrijmaakte. Het slachtoffer, neergeslagen met een kanthout, ligt nu nog steeds in coma. Daar komen nog de drugsdelicten, diefstallen en twaalf verschillende identiteiten van Bilel A. bij. Hij werd al vroegtijdig als “islamist” geregistreerd, maar er gebeurde niets. Dat deze man ook nog uitgezet werd en zich nu helemaal niet meer hoeft verantwoorden, slaat alles.

De aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn laat het falen van de politieautoriteiten in zijn ergste vorm zien. Daar vonden 12 mensen de dood, vele anderen raakten zwaargewond. Dat men bij het onderzoekwerk zó slordig is en de mededader van Amris ook nog laat gaan, is uniek.

(www.rbb24.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Politie liet handlanger van Anis Amri gewoon vertrekken!

 1. guusvelraeds zegt:

  Dat men bij het onderzoekwerk zó slordig is en de mededader van Amris ook nog laat gaan, is uniek.

  Is het echt alleen maar slordigheid?

  Als Alice Weidel dat geloofd moet ze het zelf weten. Het bericht lezende denk ik dat het anders is gelopen dat alleen maar slordigheid. Opname beelden met bewijsmateriaal verdwijnen alleen als er opdracht is van hogerhand.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Opdracht van “hogerhand”?

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Politieke huurmoordenaars uit verschillende landen die zich voordoen als islamitische terroristen… dat vind je nog wel eens in spannende thrillers….maar in Europa, gewoon op straat…ondenkbaar.

  Like

 4. fleckie zegt:

  In. ELK. POLITIEKORPS zitten toch ook koran-belijders/ uitvoerders? dan hoeft men zich echt nergens meer. over te verbazen!!…………. ( we vernemen weinig meer over de. ‘ TURKSE. GRIJZE. WOLVEN’, ( stilte. voor. de. STORM. soms?)’

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen, toppunt van taqiyah?
  gevaar-laat-syriestrijders-maar-komen~ac122c8a/?referer=https%3A%2F%2Ftpook.nl%2F2019%2F02%2F25%2Fbelgische-strijd-tegen-radicalisering-een-groot-succesverhaal%2F%3Futm_source%3Dtpo%26utm_medium%3D

  Hoofd strijd tegen radicalisering ziet geen gevaar: “Laat Syriëstrijders maar komen”

  Onze gevangenissen zijn perfect in staat om de Belgische IS-strijders die nu nog in het Midden-Oosten vertoeven, op te vangen en zelfs te deradicaliseren. Dat zegt de hoofd-islamconsulent. “We boeken succes met onze aanpak, dus waarom zouden we hen niet hier opsluiten?”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s