Vrijheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Islam, Vrijheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vrijheid . . .

 1. Ruud zegt:

  Zo was het, zo is het en zo zal het steeds zijn! De geschiedenis is meer dan duidelijk! Ogen open!!!
  Islam betekent “onderwerping”; wij zien het dagelijks. Behalve onze onnozele bestuurders. Als we niets ondernemen zijn we te laat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  We hebben ze toch echt zelf binnen gehaald in 1973 dankzij Wiegel met zijn wet op de gezinshereniging.

  Like

  • Dr. Heinz zegt:

   Nee, nein, no!! Dat was Joop den Uyl!! Joop den Uyl zag daar zijn nieuwe kiezers in om zo aan de macht te blijven, en uit te breiden!! Joop den Uyl en zijn kliek hebben ook dat subsidie uitgevonden, want er kwam miljoenen guldens binnen per dag vanwege de aardgasbaten. En daar ging Joop den Uyl en zijn trawanten leuke dingen mee doen. Ze hebben er werkelijk weken over nagedacht hoe dat te benoemen, en opeens riep iemand: subsidie!! En zie daar!!

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   We ?????? Pardon.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Mede dankzij de dhimmitude houding van heel veel politici !!

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Toen positieve discriminatie werd ingevoerd, is het verschil maken ontstaan.

  Like

 6. Peter zegt:

  A picture is worth a thousand words !

  Like

 7. Astrid zegt:

  Islam legt alles lam, dus laat dit zogenaamde geloofsvirus vooral niet langer voortwoekeren. Islam moet ook geen lammeren slachten, maar de eigen, vastgeroeste ego’s, want daar zit het feitelijke probleem. Plus de totale afwezigheid van zelfreflectie.
  Het is een sekte voor en door narcistische mannetjes die almaar ruzie met de rest van de wereld zoeken. Die ruzie gaan ze helemaal krijgen en niet winnen.
  Maar wat een prijs die wij normale zielen betalen voor dat planetaire uitschot! Als nieuwe virussen en parasieten de mensheid bedreigen, dan worden er meteen middeltjes voor ontwikkeld, maar het allergrootste en meest bedreigende virus van al krijgt alle ruimte.
  Zal er een tribunaal groot genoeg zijn om ook alle collaborateurs, profiteurs en faciliteerders te berechten en hun de straf te geven die ze verdienen? Ik vermoed dat de kogel of de strop een goedkopere methode zal zijn.
  Wist u trouwens dat de lagere sferen in het Hiernamaals overbevolkt zijn door moslimmannetjes? Geen vrouwen te zien daar. Daarom reïncarneren al die moslimmannetjes ook zo opgefokt in een nieuw lichaam, niks 72 maagden, nee, alleen maar met elkaar ruziezoekende mosselmannetjes. Het is een schrale troost, maar een beetje leedvermaak mag ook wel eens. Het is Eindtijd mensen, voor alle geloven. We zitten er middenin, zoals u niet ontgaan zal zijn. Ben benieuwd hoever het nieuwste geloof, het klimaat, gaat komen. Ach, de bezitterige en feitelijk angstige mens, zal altijd weer nieuwe methodes blijven verzinnen om de ander het leven zuur te maken, door een onnatuurlijke controle op de ander te willen uitoefenen. Een Soros komt straks met al zijn idealen terecht in de lagere sferen, samen met al die andere narcisten die hun grootse plannen aan anderen willen opdringen. Dat wordt ruziën daarginder, allemaal beterweters op elkaars nek. En weet u wat nu zo leuk is, dat zielen die in de lagere sferen terecht komen, niet naar hogere sferen af kunnen reizen, omdat hun energetische vibratie te laag is. Daarentegen kunnen zielen uit hogere frequentiesferen wel excursies maken naar de lager gelegen sferen. Ik doe dat regelmatig tijdens mijn ‘dromen’ /uittredingen. Hoe minder ego een ziel heeft, des te hoger de sfeer waar men terecht komt na de fysieke dood. Planeet Aarde staat in de sferen bekend als planeet van de ego’s. Ego’s beletten de innerlijke groei. Het is niet een externe god [of een duivel] buiten ons om, die ons lot bepaalt, maar de mate waarin wij onze eigen ego’s durven te herkennen en ermee af te rekenen door ze te transformeren in niets. Alle ego’s zijn een vervorming van de primaire overlevingsdrang. Nu ja, maak dat die opgefokte pislims maar eens wijs………

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had het gisteren meen ik ook al ergens geschreven; binnenkort (26-2) komt er een boek uit van Ruud Koopmans een hoogleraar Sociologie en Migratie in Duitsland.
  Er stond in Elsevier een hoofdstuk uit het boek en dat maakt me razend nieuwsgierig naar de rest.
  https://www.bol.com/nl/p/het-vervallen-huis-van-de-islam/9200000095225178/?suggestionType=searchhistory&bltgh=v1FxOQ21v1q76pqj0UxAeA.1.2.ProductImage
  Het is met € 24,99 niet bepaald goedkoop maar er stonden zelfs in dat ene hoofdstuk al zoveel belangrijke dingen om te weten dat het binnenkort in mijn boekenkast zal staan (nadat ik het verslonden heb natuurlijk 😀 )

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   **De wortels van het probleem zijn religieus en liggen bij de groeiende invloed van het fundamentalisme, dat de islamitische wereld in een wurggreep houdt.**
   Die fundamentalisten zijn onder de paraplu van de schaapherders (Imams/moskeeën) de honden die de schapen blijven verzamelen en in het kot drijven.
   Ik deel de veronderstelling van Ruud Koopmans vooralsnog weinig.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het zijn de imams die hun gelovigen vergiftigen en die elke vorm van verlichting, hoe minuscuul ook domweg verbieden, de fundamentalisten zijn de mensen die vergiftigd zijn, die zijn niet meer te redden. En niet te vergeten; tot alles in staat.

    Geliked door 1 persoon

 9. Leo P.Ard zegt:

  Geen geschikte draad, dan maar even hier.
  Waarschuwing van arts aan de wereld:
  http://www.theunknownbutnothidden.com/female-doctor-working-germa-warns-world/

  Like

 10. Lucky zegt:

  Indoctrinatie van linx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s