De heer A.R. Kuyper te Amsterdam, gehersenspoeld en klaar voor het spuitje?

Screenshot_66

(Door: Wim van Schaik)

Na de verhoging van de AOW-leeftijd, zodat de staat langer van zijn slaven kan profiteren, na de orgaanroof van D66, na de inspanningen van (weer) D66 om ouderen makkelijker definitief af te kunnen schrijven, na het plan van de GroenLinkse Ellemeet om zorgroof te plegen op 70-plussers, hebben we nu ene meneer A.R. Kuyper uit Amsterdam die doordraait.

Het lijkt erop dat A.R. begrip wil kweken voor de maffiosi van D66 en Groen Links. Hij heeft er namelijk iets op gevonden om 70-plussers het leven zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Dan gaan ze vanzelf inzien dat ze als 70-plusser maar het best snel het veld kunnen ruimen, zal hij denken. Zelf is A.R al ver in de tachtig. Dan zou je je toch niet gek moeten laten maken door de doemdenkers van D66 en Groen Links die het slechtste in de mens naar boven halen. Toch lijkt hij totaal gehersenspoeld. Het zou mij niet verbazen als meneer binnenkort tot de conclusie komt dat zijn eigen CO2-uitstoot ook maar moet stoppen. Lees zijn ingezonden stuk.

“Men zou mensen van zeventig jaar en ouder het maken van onnodige vliegreizen kunnen verbieden, in de strijd tegen geluidsoverlast en luchtverontreiniging. De zo bespaarde brandstof kan dan in de toekomst gebruikt worden door mensen die deze nodig hebben. Ook onnodig autobezit zou men 70-plussers kunnen verbieden. Mijn grootouders (geboren omstreeks 1870) hadden geen auto. Ze reisden met de trein of, uit Indië, met de boot. Zelf ben ik geboren in 1931.” (RD; 21 februari 2019)                                     

A.R. Kuyper
Amsterdam

Beste meneer Kuyper, de tijd dat Indië-gangers ‘met de boot’ naar Holland terugkeerden om daar in stadsvilla’s – omringd door arme gedienstigen – van hun fortuin te gaan leven, is al heel lang voorbij. Stop alsjeblieft met moraliseren over energiegebruik. Het is hypocriet en vervelend, en lijkt bedoeld om de gewone man (weer) te onderdrukken.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op De heer A.R. Kuyper te Amsterdam, gehersenspoeld en klaar voor het spuitje?

 1. Lucky zegt:

  Met de A van Alzheimer?

  Geliked door 1 persoon

 2. louis portugal zegt:

  Aangezien meneer A.R zijn tijd ver overschreden heeft is het nisschien maar beter dat hij een flinke mep op zijn hoofd krijgt. om te voorkomrn dat hij nog meer gaat kosten voor de werkende nederlanders die zijn kosten moeten opbrengen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  De dag komt daar dat iemand gaat zeggen: cremeren die rode groene Khmer lieden, en die warmte gebruiken we om huizen te verwarmen.

  Geliked door 3 people

 4. Yvonne zegt:

  Optie pilletje Dion? Foei om zo oud te worden hoe durft u

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  “De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop deze omgaat met zijn ouderen”, en het politieke vertoog over ouderen in Nederland mag niet los gezien worden van een aantal grote recente ontwikkelingen die allen uit de hoed komen van de gevestigde partijen.
  Een voorbeeld van een omgangsvorm waar we in Nederland ooit waarde aan hechte zijn dat je respect toonde voor ouderen en dat je hen met ‘u’ aansprak, datzelfde gold voor leraren en gezagsdragers, maar de Linksche Looney Brigade heeft via een pedagogische aanpak de bijl aan de wortel gezet van het fatsoen, kinderen die in ons land opgroeien, krijgen veel mee uit de Nederlandse cultuur maar leren tegelijkertijd veel van klasgenoten of buurtgenoten met een andere achtergrond, die zich ook nog eens afzetten tegen de Hollandse normen en waarden, en door hun achterlijke geloof en vrouwonvriendelijke cultuur het tegenovergestelde zijn van de westerse bleekneusjes met hun skinny jeans en fantastische kapsels……en rugzakjes vol identiteitsproblemen en alle mogelijke excuses om maar niet gewoon te mogen zijn.
  De jeugd word onzijdig, onzijdig is Het en Zijn, mannelijk is Hij en Zijn, en vrouwelijk is Zij en Haar, en dat is tegenwoordig in de ogen van de pedagogen helaas niet meer waar…….

  Geliked door 6 people

 6. Harry zegt:

  Een van de grootste bronnen van vervuiling is de zeevaart , met het stoken van zware olie .
  Wat heeft het voor zin om zaken zoals auto’s naar Amerika te sjouwen en andere auto’s weer terug ?
  In geval van die Amerikaanse auto’s is het kwalitatief nog bagger ook !
  En wat ze terug krijgen uit Japan is ook niet veel soeps , uit duurzaamheids zin .
  Dat is gemaakt voor vijf of zes probleemloze jaren , en daarna kun je het weggooien .
  Dan is álles tegelijkertijd versleten .

  En de luchtvaart ?
  Is niet 95% van alle vluchten totaal overbodig ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Met een armageddon ideologie komen we er niet. Als we echt willen is er geen tekort aan energie, er is geen tekort aan water( er verlaat geen druppel de aarde) CO2 is onmisbaar voor al het leven op aarde een beetje warmer weer is fijn voor ons, Het zijn de doemdenkers die ons geweldige ruimteschip aarde naar de kloten helpen. Al wat nodig is is de groene maffia een kopje kleiner maken.

  Geliked door 3 people

 8. H.Schwarz zegt:

  Meneer AR had in de voorgaande Europesche conflicten geweldige voorstellen kunnen lanceren.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Zoals het antwoord op zijn “brief” al zegt: stop met dat moraliserende gedoe! Ben zeer benieuwd naar hoe en waar deze man woont en hoe hij verzorgd wordt. Dat zou veel meer duidelijkheid geven rondom zijn brief. Het zou mij niets verbazen als hij zelf voldoende financiële middelen heeft om een goede oudedagsvoorziening te kunnen betalen: eigen verpleegster, huishoudster of zo iets. Maar dat terzijde: als hij zelf dan die leeftijd heeft bereikt, dan zou het hem sieren om de daad bij het woord te voegen en Pechtold of Jetten of die andere D666’ster (oud-omroepster) te vragen voor toezending van die pil of Jesse Klaver en die mevr Ellemeet van GroenLinks uit te nodigen tot het bijwonen van de dag dat hij zijn spuitje krijgt / neemt (geheel vrijwillig!) en bij hem blijven totdat de dood is vastgesteld.

  Maar laat al die andere oudjes – in de ogen van D66 en GroenLinks economisch niet meer belangrijke mensen want dat zijn het nog steeds mensen(!) – met rust te laten en hun te laten genieten van de betaalde AOW-premies en -pensioenpremies plus de ziektekostenpremies die zij ook meebetalen voor al die kinderen van D66’ers en GroenLinksers die gratis verzekerd zijn voor ziektekosten tot hun 18e. Dus aan beide fracties: kom dien een voorstel van wet in om die gratis ziektekostenpremies voor die kinderen tot en met 18 jaar af te schaffen.

  En verbied het om meer dan 1 kind op de wereld te zetten want dat is niet goed voor ons CO2-uitstoot. En lijkt mij interessant hoe de islamieten daarop zullen reageren want als je 4 vrouwen hebt. Misschien ook maar verbieden scheelt een hoop CO2-uitstoot in Nderland en Europa.

  En ik mag hopen dat jullie – samen met de minister Bruinsma van Volksgezondheid ahum – het voorbeeld van deze meneer volgen.

  Geliked door 7 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja de sturende overheid, keer op keer proberen ze het weer en evenzo vele malen loopt het weer mis. Alcohol is slecht dus gooien we er compleet absurde accijns op, het helpt voor geen meter maar de overheid loopt aardig binnen, idem voor benzine, rookwaar.
  Even niet opletten in het verkeer en enkele kilometers te hard? Leg uw portefeuille maar vast klaar, een oranje/rood verkeerslicht, betaalt u even € 175,00?
  Andersom kan ook, het elektrisch rijden ‘moet’ gestimuleerd dus krijgen mensen die zich een auto van een halve ton kunnen profiteren heerlijk in de watten gelegd. Later blijkt dat de rekenmeesters zich vergist hebben en de regeling wel heel erg duur uitpakt, sorry foutje.
  En nu hebben we dus de ‘Grijze Golf’, de ouderen die onnodig veel geld kosten, dat kunnen we beter aan iets anders uitgeven, de palestijnen in Gaza bijvoorbeeld of de negers in een of ander shithole ergens in Afrika.
  We gaan gewoon zo sturen dat ouderen er helemaal niks meer aan vinden om te leven dan stappen ze des te eerder uit zo is de gedachte.
  Ik wil na mijn dood graag gecremeerd worden, kan ik in mijn laatste wil ook op laten nemen dat mijn as in de tuin van Jetta Klijnsma gemieterd wordt?

  Geliked door 3 people

 11. Jan zegt:

  ‘De zo bespaarde brandstof kan dan in de toekomst gebruikt worden door mensen die deze nodig hebben.’ Ofwel, de huidige staat mag volledig instorten. Waar zou die stomkop zijn levensmiddelen vandaan willen halen?

  US now pumping more oil than Russia and Saudi Arabia; OPEC could strike back
  https://www.cnbc.com/2018/11/07/us-pumps-more-oil-than-russia-and-saudi-arabia-opec-could-strike-back.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Wie ontkent dat de mens invloed heeft op het klimaat krijgt enkele reis gulag

  http://tinyurl.com/y2caoffj

  Like

  • boorzalf zegt:

   NIEUWS De keuze van NU.nl om binnen het reactiegedeelte geen klimaatontkenning meer toe te staan kwam het nieuwsplatform op beschuldigingen van censuur te staan. Hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en redactiechef Colin van Hoek lichten de stap in een blogpost toe.

   Hoekman en Van Hoek noemen inhoudelijk correcte reacties een onderdeel van de feitelijke nieuwsvoorziening. “NU.nl heeft een verantwoordelijkheid om bezoekers van betrouwbare informatie te voorzien”, schrijven ze.

   Kritiek op keuzes die in het kabinet maakt in het licht van klimaatverandering is prima, maar onwaarheden verspreiden is geen recht. “Er is onomstotelijk wetenschappelijk bewijs dat het klimaat opwarmt en de mens daarop invloed heeft. Recentelijk zijn diverse onderzoeken naar buiten gekomen die vaststellen dat het een feit is dat het klimaat verandert”, aldus Hoekman en Van Hoek.

   Toch niet te geloven dit, wat een arrogante klootzakken zijn dat zeg!!!! Nou chefjes van nujij ga eerst dit maar eens lezen.
   https://bijbeloptiek.weebly.com/klimaathysterie–wereldwijd-wordt-er-gemanipuleerd-ook-u-komt-aan-de-beurt.html

   Like

 13. Jan zegt:

  Iedereen aan de warmtepomp? Een op de vijf is ontevreden

  Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden over de werking van het duurzame alternatief voor de CV-ketel. Dat blijkt uit een enquête van Radar, ingevuld door ruim 1100 consumenten die een warmtepomp hebben of hebben gehad. 20 procent van de mensen krijgt het huis niet warm genoeg en bij 17 procent valt de energierekening niet lager maar juist hoger uit na installatie van de warmtepomp. En dat terwijl kostenbesparing de belangrijkste reden is (34 procent) om te kiezen voor een warmtepomp.

  Wanneer het onder de 7 graden is, verbruikt zijn warmtepomp zoveel elektra dat het voor hem goedkoper is om zijn gasgestookte CV-ketel, die ook nog in de woning aanwezig is, aan te zetten. Het Nederlandse klimaat is volgens Mijnarends dan ook niet geschikt voor een warmtepomp.

  Dat het rendement van de warmtepomp tegenvalt komt volgens Laure Itard omdat een warmtepomp flink meer elektriciteit gebruikt.
  …..

  https://www.geenstijl.nl/5146453/radar-warmtepomp-werkt-niet-bij-1-op-5-huizen/

  Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Mr. Kuyper heeft zich helemaal gek laat maken door ze egoïstische kinderen en ze omgeving, dat het nou wel een keer tijd wordt dat ie een dood gaat, omdat ie nou wel lang genoeg zuurstof en ruimte verspild heeft.
  En om dan maar niet lastig over te komen heeft ie zelf ook maar wat bedacht.
  Anders komen ze ‘m helemaal nooit meer bezoeken en zit ie de volgende kerst en oud en nieuw zeker in ze uppie.

  Like

 15. sjuad zegt:

  D66 heeft gelijk als om verwijderen van oud politicie gaat,,

  Like

 16. Ruud 2 zegt:

  D66 en Groen Links laten het opruimen van 70 jarigen over aan hun lievelings- immigranten die ze met zovelen hebben op-en binnen gehaald, alles wat geld kost en niet islamitisch is moet straks opgeruimd worden.

  Like

 17. Anneke zegt:

  Die Groene Golf idioten zullen nog veel last van mij hebben, ik wil zeker 100 worden (nu72)

  Like

 18. Harrie Vaes zegt:

  Zo zie je maar waar Groen links tot kan leiden.

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Het is niet de enigste die doordraaid…..dat hij het goede voorbeeld geeft en in den aalput springt….voor hem een “eervolle” dood

  Like

 20. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al tientallen jaren voor dat levensgevaarlijke linkse en extreem linkse (is allebei hetzelfde) tuig.Ze zijn geestelijk gestoord (onderzocht door psychologen) levensgevaarlijk,willen graag een blanke genocide.Daarnaast zijn het nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antibank)

  Geliked door 1 persoon

 21. Aegolius cs zegt:

  Gaat GroenLinks nu met dit artikel zijn eigen stemmers wegens wilsonbekwaamheid onder curatele plaatsen? Het zijn toch stemmers, nietwaar?

  Like

 22. mahoog zegt:

  Bovenstaande berichten gelezen ,en prijs mij gelukkig in een meer gecivilizeerd land te wonen nl Brasil,een land met nog cristelijke waarden en cultuur,waar de ouderen nog beschermd en gerespecteerd worden…….nooit de minste spijt gehad hier na enige omzwervingen me te vestigen,Ik word 83,heb redelijke gratis medische begeleiding,gratis stadsbus vervoer,en respect van de meeste medeburgers.Mijn nu nog 4 honden worden thuis gratis ingeënt voor rabis omdat wij er niet mee kunnen wandelen.Wij betalen een klein jaarlijks bedrag voor een volledige begrafenis,”U belt,wij halen u op in een mooi kistje”.Best lang te leven hier, nu vooral met deze nieuwe President,die al die socialistische troep er uit gooit…zie de cubaanse dokters.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s