Leerkracht geschorst na ’beledigen profeet’

Screenshot_57

HOOFDDORP – Een techniekinstructeur van de Hoofddorpse vmbo-school het Hoofdvaart College is al ruim een maand geschorst, omdat hij de profeet Mohammed beledigd zou hebben. Leerlingen van de school deden daarover hun beklag bij de directie. De instructeur ontkent de beschuldiging.

 Volgens de techniekinstructeur volgde de beschuldiging op een incident in de klas eind januari. „Een leerlinge zei tegen een klasgenoot dat haar moeder mij ’haram’, ofwel vies vindt. Ik ving dat op en sprak haar daarop aan. In de pauze stonden ineens andere scholieren om mij heen en riepen op hoge toon dat ik de profeet beledigd zou hebben”, zegt de instructeur die om privacyredenen anoniem wil blijven.

De Telegraaf

Opstootje

Het opstootje in de gangen van de school werd gesust door de conciërge, maar de medeleerlingen dienden een klacht in bij de directeur van de school. „Die leerlingen geef ik niet eens les”, stelt de instructeur. De directeur van het Hoofdvaart College besloot naar aanleiding van de klacht van de medeleerlingen de instructeur te schorsen. Sindsdien zit hij thuis. In de schorsingsbrief van de directeur staat waar de vermeende belediging van profeet Mohammed over gaat. ’U heeft gezegd dat Mohammed getrouwd was met een meisje van acht jaar oud en dat in Nederland een volwassen man die trouwt met een meisje van acht als pedofiel wordt gezien’, valt te lezen. Maar de instructeur ontkent die dag überhaupt met leerlingen over het geloof te hebben gesproken en bezweert nooit dit soort uitlatingen te doen. „Ik ben zelf christen en weet hoe belangrijk het geloof is. Ik respecteer ieders geloof en zou me nooit beledigend uitlaten, ook niet over de islam”, stelt hij.

Schorsing

De kwestie is inmiddels zo hoog opgelopen dat de raad van bestuur van scholenkoepel Dunamare Onderwijsgroep, waar het Hoofdvaart College onder valt, de schorsing met maximaal drie maanden heeft verlengd. Blijkens een tweede brief van de bestuursvoorzitter van Dunamare is de verlenging van de schorsing van belang ’voor de sociale veiligheid van de leerlingen en de vereiste rust en orde binnen de school’. Volgens bestuursvoorzitter Jan Rath is er inmiddels ook sprake van een ’geschonden relatie’ tussen de instructeur en de directeur van het Hoofdvaart College. Voordat de instructeur eventueel zou kunnen terugkeren is volgens de bestuursvoorzitter een ’mediationtraject’ nodig.

“Voor terugkeer in mediationtraject”

De geschorste instructeur heeft inmiddels een klacht ingediend bij de onafhankelijke Commissie van Onderwijsgeschillen. Op 21 maart is er een hoorzitting. De voorlichter van de Dunamare Onderwijsgroep wil omwille van de privacy inhoudelijk niet diep ingaan op de kwestie. „Er is op zeker moment onrust ontstaan op de school. In het belang van de school, de medewerkers en de leerlingen is een time-out ingesteld”, laat Jesseke van Buuren weten.

Interventie

„Uit gesprekken met de medewerker en andere betrokkenen is gebleken dat het vertrouwen zo geschaad is dat interventie nodig is”, stelt zij. „Met maar een doel: dat het vertrouwen hersteld kan worden en de instructeur kan terugkeren op de school.”

Onderwijsbond AOb zegt een dergelijke reden voor een schorsing nog nooit te hebben meegemaakt. „Dit is een unieke zaak”, zegt voorlichter Simone van Geest. „Wij maken ons zorgen om onderwijzend personeel dat op non-actief wordt gesteld. Het is heel erg lastig om terug te keren op een school. De school heeft immers het sein afgegeven dat wat de onderwijzer deed niet door de beugel kan. Wij betwijfelen ook de juridische houdbaarheid van deze schorsing.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”, “Wachteres”, “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

69 reacties op Leerkracht geschorst na ’beledigen profeet’

 1. ruud beijer zegt:

  Het begin van het einde.

  Geliked door 8 people

  • N.E. Derlander zegt:

   @ruud beijer

   “Het begin van het einde”.

   Een autochtone leraar, die door een autochtone directeur wordt geschorst, voordat laatstgenoemde weet hoe de vork in de steel zit. Het begin van het einde lijkt, door deze casus (en zo schijnen er meerdere te zijn), zelfs een eufemisme te zijn……….

   Het is te hopen, dat de schoolleiding juridisch op de vingers getikt wordt.

   Geliked door 6 people

  • Lucky zegt:

   Overal hetzelfde…
   https://www.breitbart.com/europe/2019/02/23/free-speech-student-suspended-from-university-for-calling-halal-slaughter-inhumane/

   Vrijheid van meningsuiting? Student geschorst van universiteit omdat hij halal slachten inhumane vindt
   Free Speech? Student Suspended from University for Calling Halal Slaughter ‘Inhumane’

   A British teenager claims he has been suspended from university for describing halal slaughter as “inhumane” and saying immigrants should not be allowed to use the National Health Service (NHS) for free, and cannot return unless he signs a conduct agreement and undertakes diversity training.

   Like

  • D.G.M.Holland zegt:

   VOOR DE TWIJFELAARS over de leeftijd waarop Aisha trouwde (6jaar) en ze door Mohammed werd ontmaagd (9jaar) zijn onderstaande ahadeeth-getuigenissen, die zijn opgetekend door Sahih Muslim en Bukhari.
   Al deze ahadeeth worden in de Islam als zéér betrouwbaar beschouwd.

   ZELFS AISHA verklaarde, dat ze bij haar ontmaagding 9 jaar was en nog met haar poppen speelde…

   BUKHARI Vol. 5, Boek 58, Nr. 236: Beschreven door Hisham’s vader:
   Khadija stierf 3 jaar voordat Mohammed naar Medina vertrok. De profeet bleef daar ongeveer 2 jaar en trouwde met Aisha toen ze een meisje was van 6 jaar oud en hij consumeerde het huwelijk, toen ze 9 jaar was.

   BUKHARI Vol.7, Boek 62, Nr.64: Beschreven door ‘Aisha: dat de profeet met haar trouwde, toen ze 6 jaar oud was en hij consumeerde zijn huwelijk, toen ze 9 jaar oud was en toen bleef ze 9 jaar met hem tot zijn dood.

   BUKHARI Vol.7, Boek 62, Nr.65: Beschreven door ‘Aisha: dat de profeet met haar trouwde toen ze 6 jaar oud was en hij consumeerde het huwelijk, toen ze 9 jaar oud was. Hisham zei: Ik heb gehoord dat Aisha 9 jaar bij de profeet bleef ( tot zijn dood).

   BUKHARI Vol.7, Boek 62, Nr.88: Beschreven door ‘Ursa: De profeet schreef het huwelijkscontract met Aisha, toen ze 6 jaar oud was en consumeerde zijn huwelijk met haar, toen ze 9 jaar oud was en ze bleef bij hem 9 jaar tot zijn dood.

   Sahih Muslim Boek 08:Nr:3309: Aisha deed verslag: De boodschapper trouwde met mij, toen ik 6 jaar oud was.
   Ik werd tot zijn huis toegelaten op 9 jarige leeftijd. Zij zei: “We gingen naar Medina en ik had al een maand lang een aanval van koorts en mijn haar was gezakt tot aan mijn de oorlellen. Umm Ruman, mijn moeder kwam bij me en ik zat toen op een schommel samen met mijn speelmaatjes. Zij riep me luid en ik ging naar haar toe en wist niet, wat ze van mij wilde. Zij nam mijn hand en nam me mee naar de deur en ik zei: “Ha, ha”, alsof ik hijgde, tot de onrust in mijn hart voorbij was. Zij nam me mee naar een huis, waar de vrouwen van de Ansar zich verzameld hadden. Allen zegenden ze mij en wensten me veel geluk en zeiden: “Moge jij een deel krijgen van het goede.” Mijn moeder vertrouwde mij aan hen toe. Ze wasten wasten mijn hoofd en verfraaiden me en niets maakte mij bang. De boodschapper kwam daar toen in de ochtend en ik werd aan hem toevertrouwd.”

   Sahih Muslim Boek 08:Nr:3310: Aisha deed verslag: De apostel trouwde met mij, toen ik 6 jaar oud was en ik werd tot zijn huis toegelaten, toen ik 9 jaar oud was.

   Sahih Muslim Boek 08:Nr:3311: Aisha deed verslag, dat de apostel met haar trouwde, toen zij 6 jaar oud was en werd naar zijn huis gebracht als bruid, toen zij 9 was en haar poppen waren bij haar en toen de profeet stierf, was zij 18 jaar oud.

   ——————————————————————————————-
   Schande, dat een leraar op een Nederlandse school hierom werd geschorst….!!!!!!!!
   Dat schoolbestuur heeft geen poot om op te staan…
   1)vrijheid van meningsuiting
   2)Het is de waarheid en dit stelletje angsthazen moet ontslagen worden…

   Weer een bewijs, dat Wilders volkomen gelijk heeft betreffende de islamisering.

   Like

 2. duinsnip zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat er nog onderwijzers of leraren zijn die les willen geven aan die groep.
  Maak dat je wegkomt en laat Rutte maar lesgeven.

  Geliked door 10 people

 3. Yoshideposs zegt:

  Ja,ja, Jan Rath en z’n Islam-maten….schandalig dat er van ‘klachten van medeleerlingen’ zo’n ophef wordt gemaakt. Een mediationtraject zou eerder moeten worden toegepast op het schoolbestuur. Stelletje zwakzinnige gutmenschen…

  Geliked door 7 people

 4. Nog nooit eerder vertoond in Nederland! Met dank aan die VanToorenburg-Segers- vdStaay-Boemah-TrutteZOOI!! Misdadigers!!

  Geliked door 3 people

 5. A.J. de Koning zegt:

  De leiding van die school had gewoon achter die leraar moeten gaan staan, bovendien als die leraar dat al zo gezegd zou hebben dan had hij groot gelijk en zouden die islamitische leerlingen terecht moeten worden gewezen en men moet zich niets aantrekken van zo’n stel snotneuzen, het word steeds gekker.

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat stel snotneuzen heeft ook vaders. En ooms. En broers. Voor je het weet wordt zo’n school benaderd door een leger van godsdienstwaanzinnigen die hun “eer” komen verdedigen. In eerste instantie denken wij natuurlijk: dit is belachelijk. Maar als je even doordenkt heeft het schoolbestuur weinig keuze gehad.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Harry zegt:

    Toch is het laf , Ted .
    Ik zou het verdommen om te capituleren !
    Laat dan de pleuris maar uitbreken , maar dan kun je jezelf toch nog in de spiegel aankijken , de volgende morgen .

    Ik had onlangs ook een aanvaring met dat tuig .
    Gewoon een grote bek opzetten , geen stáp terugdoen en ze tot op het bot beledigen .
    En ze gingen wég !
    Het enige dat ze begrijpen !

    Geliked door 1 persoon

   • QENQ6 zegt:

    Is waar.
    Maar… het bestuur van de school wordt natuurlijk (door de politiek) niet in de rug gedekt, en… dan kun je inderdaad niks .

    Like

 6. Thoth zegt:

  Ja, zo gaat dat tegenwoordig. De directeur moet geschorst worden… niet de leraar. Hij gaf alleen maar aan wat de mo met zijn 12 bruiden op z’n geweten had. En daar zat er een bij die hij huwde toen de drommel 6 jaar was en verkrachte ze de koter toen zij 9 jaar was.

  De islamisering gaat gewoon door, ook in Nederland…

  M.i., de ouders en de jongeren moeten hun 2e-paspoort inleveren én uit Nederland getrapt worden.

  Geliked door 4 people

 7. Henk Beije zegt:

  Moslims horen niet thuis in mijn eens zo mooie Nederland,want dat volk is haram !!

  Geliked door 5 people

 8. Johan zegt:

  De leiding van deze VMBO-school bestaat uit een stelletje zwakzinnige lamzakken. Het is ongelooflijk, dat ze voor de dreigementen van dat islamschorremorrie, dat daar in de klas zit, gezwicht zijn. Ze hadden 100 % achter die leraar moeten staan.
  Lamzakkken zijn het !
  Als dit een precedent wordt, kunnen we voortaan op veel meer VMBO-scholen dit soort intimidaties jegens leraren verwachten.
  Dit is een zeer ernstige zaak. Het zou het beste zijn, als dit halfzachte schoolbestuur linea recta de laan uitgeschopt wordt.

  Geliked door 3 people

 9. 65bennie zegt:

  Moslim nsb-ers. In de tweede wereld oorlog werkten moslims al samen met Hitler. Geen steek verandert. Maar dat krijg je ook met zo’n achterlijk geloof. Trouwens hoe kun je een profeet beledigen die zelf het verkeerde voorbeeld gaf door inderdaad een kind te trouwen, christenen en Joden vermoorde etc. etc. Woest word ik van zulke berichten. Ik hoop dat het gezonde verstand zegeviert en dat de schoolleiding het opneemt voor deze leraar.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Daar komen de communisten van de SP mee als ze in de smiezen krijgen dat het tij aan het keren is. Vies antisemitisch huichelvolk. Hadden ze dertig jaar eerder mee moeten komen. Een partij waarin de dochter de vader opvolgt (terwijl capable mensen geschoffeerd worden) mag in principe geen enkele stem meer krijgen.

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Wie wil er nu nog leraar worden? je moet toch op eieren lopen vanwege de islamitische leerlingen op school!

  Blijkbaar wordt er door de directie meer geloof gehecht aan wat de leerlingen beweren dan aan wat de leerkracht verklaart. Ziekmakend!

  Voor de leerkracht wordt het onmogelijk terug te keren, omdat hij ‘gestraft’ is en de leerlingen nu de touwtjes in handen hebben.

  Ik heb in mijn tijd ook weleens een akkefietje met een moslimleerling gehad, maar ik had alle leerkrachten achter mij. Nu durven de collega’s vast geen mond meer open te doen.

  We leven in een misselijk makende verrotte maatschappij, die meer en meer beínvloed wordt door de islamisering.

  Dat de directie zich zo gedraagt, heeft alles te maken met het ongetwijfeld grote aantal leerlingen dat deze godsdienst aanhangt. Stel je voor dat hun ouders gaan dreigen.

  ZUM KOTZEN!

  Geliked door 7 people

  • Cleo zegt:

   En ‘dankzij’ Rutte verandert ons mooie Nederland zo in het zoveelste islamitische shithole!
   Waar zijn de echte Nederlandse kerels die, zoals de ‘blokkeer-Friezen’, nu eindelijk hier de islamisering STOPPEN?!

   Geliked door 3 people

 11. rensk. zegt:

  Gelijk een troep hyena´s om je heen als je even kritiek hebt op islamisten. Gaan we nog heel veel meer last van krijgen. Van dit nooit volwassen wordend groepsvolk. Veel links georienteerde mensen hebben hetzelfde euvel. (Rosenmoller met zijn voorbeeld Lenin Pot Pot/Mao Zedong etc)) Links is vaak ook een vreselijk soort groepjesmensen. Allemaal hetzelfde. Zelfde gedachten/liefst zelfde soort kleding (achterban ziet er vaak slecht verzorgd uit en daar zijn ze apetrots op) De top van links dan weer niet. Zag Rosenmoller nog even tekeer gaan tegen Fortuyn. Misselijk makend soort mens. Je moet en zal hetzelfde denken als hun morele superioriteitsgevoel zo niet? Dan………………………. als ze de kans krijgen

  Geliked door 3 people

 12. Harry zegt:

  De smerigste verraders zitten onder ONS Nederlanders .
  Hoe komen zo’n bestuur en docenten nou zo achterlijk om die geitenneukers in bescherming te nemen en een normale docent in de hoek te drukken ?

  Ik weet het , dat is over de hele linie zo .
  ook als je in een winkel iets zegt over een lorrenkop achter een kassa , krijg je een heleboel vrouwen op je dak ! Moet je dan al die verongelijkte smoelen zien !
  En ook kerels , die dan ineens haantje worden om in hun stoerheid het op te nemen voor die arme theedoek . Ook zo’n achterlijk verschijnsel !
  Hoe ontdoen we ons van dat soort laffe honden en politiek correcte idioten ?

  De geitenbrigade profiteert van die versnippering , als ze IEDERÉÉN op hun dak zouden krijgen , zouden ze wel inbinden !

  Kortom , ik kan me wel voorstellen , dat niet iedereen het meer ziet zitten !
  Tegenwoordig is misschien wel 20 of 30% NSB-er .
  Dat zijn gewoon teveel vijanden !
  Tezamen met die anderhalf miljoen moslims , een geducht leger .

  Geliked door 3 people

 13. Republikein zegt:

  Lekker op vakantie met doorbetaling van wedde, laten ze het schompes krijgen, u vraagt en wij draaien.

  Geliked door 2 people

 14. fransdewit zegt:

  Er is totaal geen ontzag meer voor ouderen, leraren en de politie, dat komt omdat de politiek het verkeerde voorbeeld geeft. Wordt weer tijd voor de matteklopper

  Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  De (autochtone) leraar wordt tijdelijk van z’n functie ontheven, om de rust te bewaren……..

  De (allochtone) leerlingen lachen zich te barsten.

  Met dank aan de linksliberale politici, die de afgelopen decennia de islamitische allochtonen vertroeteld hebben……………

  Arie Slob van de Christen Unie (Christen ???? Unie) zal op de vragen van de PVV over deze kwestie wel weer een wegduikend antwoord hebben.

  Geliked door 2 people

 16. Henk.V zegt:

  Toen de bevlogen volkstribuun Timmermans in een staat van totale geestvervoering de heerlijkheid van de nieuwe maatschappij aanschouwde verving hij in Madrid tot een soort hallucinerende beeldspraak die voor ons, meer kritisch ingestelde denkers ,geen enkel verband kon houden met de barre werkelijkheid die wij met eigen ogen kunnen waarnemen.. Onze westerse wereld wordt in rap tempo afgebroken en allerlei ongewenste oriëntaalse”verbeteringen” waarmee de EU ons ”verrijkt” worden onderdeel van ons dagelijks bestaan.
  Wij hoeven ons niet af te vragen wie er de waarheid spreekt in het ”incident” dat plaats vond tussen een instructeur en islamitische leerlingen van Hoofddorpse vmbo-school, het Hoofdvaart College..
  Dit is ongetwijfeld niet de eerste botsing tussen een leraar en moslim leerlingen en naar het zich laat aanzien zullen er nog vele volgen en -wanneer de hele onderwijs sector niet razendsnel bij de les geraakt zal het onmogelijk worden voor autochtone ,Nederlandse leerkracht die lesgeven aan moslim jongeren die een succesvolle strategie zullen gaan toepassen van ;;zwaar beledigd worden en onbegrepen zijn en die vergelding EISEN”
  De leerlingen die deze succesvolle methode van ontwrichting net zo lang toepassen gaan net zo lang door dat er geen leerkracht meer is die iets anders durft te zeggen dan de islam toestaat..

  Moslims zijn van huis uit groepsmensen, dus zodra er een klacht zal worden ingediend tegen een leerkracht, dan zal die aanklacht ogenblikkelijk kracht worden bijgezet door een groep medescholieren die de juistheid van de aanklacht zullen bevestigen.
  Dit voorspelbare gedrag zet de aangeklaagde leraar ogenblikkelijk op achterstand. Dat zien wij ook in Hoofddorp gebeuren.

  In een dergelijk geval plaatst het schoolbestuur de aangeklaagde leraar eigenlijk al automatisch in de beklaagdenbank. Deze kan nooit weer normaal functioneren op de desbetreffende school. Feitelijk bepaalt in zo’n situatie niet de schoolleiding de gang van zaken op school, maar de leerlingen. Dat is de wereld op zijn kop. De ”beledigde” leerlingen zullen juichen, want hun positie op school wordt onaantastbaar.

  Hoe lost men dit probleem op? Scholen moeten niet bang zijn om (islamitisch) aso’s van school te sturen. In een school moet orde en rust en redelijkheid heersen. Leerlingen die de stabiliteit van het schoolleven verzieken moeten niet worden gehandhaafd. Deze maatregel nemen de meeste scholen niet graag, omdat men niet graag leerlingen van school stuurt. Een te klein wordend leerlingen aantal kan het voortbestaan van een school in gevaar brengen,.. Het lesgeven aan steeds mondiger wordende tieners kan slopend zijn, zeker in de Randstad,en zelfs onmogelijk wanneer het bestuur van .een school de eigen collega’s afvalt. Scholen moeten door nuchtere Nederlanders met ruggengraat worden gerund Tot die categorie reken ik niet ultralinkse figuren die een zwak hebben ontwikkeld voor verrijkende elementen op school. Van ”links”; verwacht ik geen no-nonsense aanpak. De bestuurders uit die hoek zijn innerlijk te week geworden, teveel bereid om met kwaadwilligen tot een vergelijk te komen.
  Ik denk dat het goed is om de desbetreffende school langdurig en zwaar in de schijnwerpers van de publiciteit te plaatsen en zeker is het ook wenselijk om de absurd behandelde leerkracht moreel bij te staan. Jammer dat zijn naam niet in het verhaal vermeld staat.
  Ik betwijfel of de vermoedelijk zeer linkse mevrouw Jesseke van Buuren een bevredigende oplossing zal vinden voor dit schandelijke probleem (https://nl.linkedin.com/in/jessekevanbuuren )

  Geliked door 4 people

 17. Willem zegt:

  Dit is idd het begin van het einde. Ik voel me machteloos, ben bang dat zelfs PVV of FvD er niets meer aan kunnen doen. Ex-CIA directeur voorspelde het al, rond 2020-2022 in vele steden van Europa burgeroorlog achtige toestanden. De islam is hier niet om te integreren/assimileren, maar om chaos te veroorzaken en te veroveren, zie Duitsland, Zweden, Engeland, Frankrijk etc. Het moslimbroederschap ’s : Het Project : de verovering van Europa over 3 tot 4 generaties. En wat doen onze leiders?

  Geliked door 3 people

 18. Rene zegt:

  Het einde is helaas al even bezig, GEEN ISLAM….

  Like

 19. Geliked door 3 people

 20. elena zegt:

  En hoe vaak wordt God en Jezus niet beledigd maar daar hoor je niets over,,ze vloeken ermaar op los en niemand wordt daar op aan gesproken, maar weet wel dat keert terug naar jezelf als je vloekt

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Stop nou toch eens met het vervuilen van de discussie met onzin figuren !
   Je weet toch ook wel dat dit allemaal flauwekul is .
   God en Jezus zijn sprookjesverhalen.
   Maar je komt toch op een leeftijd dat je dat moet doorzien ?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ze bedoelt alleen dat NIEMAND zich er druk over maakt als er Christelijke figuren/symbolen worden beledigd/ontheiligd.
    Zo heb je b.v. in NL wel cabaretiers die z.g.n. grappen maken over Jesus aan ’t kruis, maar absoluut ’t woord allaha of Mo niet in de mond nemen.
    Dat vind ik dan weer huichelachtig.
    En of ik geleuvig ben ? wel dat weet je onderhand.
    Maar ik kan me er wel aan ergeren dat er b.v. in Fr dag-in-dag uit Kerken worden gevandaliseerd en Christelijke en Joodse begraafplaatsen worden vernield.
    En de daders ? ?, wel ongenoemd weet iedereen wel in welke richting je moet zoeken.
    Die moslims gaan steeds meer macht nemen…………..

    Like

  • Harry zegt:

   Ik word zelfs binnen mijn eigen bedrijf er op aangesproken als ik een keer vloek .
   Daar ben ik volledig toe bevoegd , dunkt me .
   Een medewerker liet een digitale micrometer op de grond vallen , de klootzak laat álles uit z’n klauwen vallen .
   Hup, 740 euro naar de donder .
   Als ik dan zeg : “ godverdomme “ , dan zeggen ze : “ Hee, je vloekte “ !
   Ja , logisch , hou dat ding dan godverdomme goed vast , nu kunnen we niet meer secuur meten ! “ Nou doe je het wéér “ !
   Ja , ik vloek wéér en niet voor niks .
   Drie dagen levertijd voor een nieuwe .
   “ Dat kan toch gebeuren “ was de respons .
   Niet als je dat ding goed vasthoudt !
   En of je het nou één keer zegt of tien keer , het verandert niet !
   Maar wél de bijbel uit z’n hoofd kunnen citeren !
   Dát kan ie wél onthouden !
   En als ik iets zeg , dan is ie het na tien minuten vergeten !
   Er is echt iets mis in het hoofd van die godsvolgers .

   Wat keert er terug naar mij als ik vloek ?

   Ik heb de lul maar weggestuurd , die komt in ieder geval niet meer terug .
   En met die gelovigen ben ik wel hélemaal klaar , onderhand !
   Ook vrome klanten stuur ik weg .
   Stop nou toch eens met die godsdienstwaanzin .
   Hoef je je straks ook niet te verontschuldigen als blijkt dat het allemaal een onzin-verhaal was en dat je dus met je suffe hoofd achter een achterlijke illusie aan liep .
   Ik hoop toch zo , dat er zich een hogere beschaving meldt uit de ruimte , die met die hele religie korte metten maakt en zich niet voor kan stellen hoe “wij” zo onnozel konden zijn .

   Geliked door 1 persoon

 21. Aegolius cs zegt:

  “Werkgevers info” over een verstoorde werkrelatie in het rood:

  https://www.hoofdvaartcollege.nl/

  Zo gaat dat. Geruchten dat mohammed beledigd zou zijn en vervolgens samenscholing jegens de haram ( Christelijk) leerkracht.

  Gewoon een arbeidsconflict in het “voormalig” christelijke Avondland.

  Nu nog de ambtenarenrechter aan het woord en ik hoop dat deze docent met meer dan één maand salaris zich mag verbijten over zijn toekomst, verdomme!

  Inderdaad het begin van het einde en dat bewerkstelligen wijzelf.

  Like

 22. baksteen zegt:

  Het oude trukje wordt van stal gehaald en zo werken de moslims de niet moslims er uit. Of je nu in Pakistan, India of Nederland bent, het principe is door de eeuwen heen en overal hetzelfde.

  Geliked door 3 people

 23. Wachteres zegt:

  Geert Wilders
  ‏Geverifieerd account @geertwilderspvv

  Kamervragen met collega’s ⁦@GraafdeMachiel⁩ en ⁦@harmbeertema⁩ over de geschorste leerkracht die de waarheid sprak over de pedofiele profeet Mohammed.

  Geliked door 6 people

 24. Ruud zegt:

  De gekken hebben ons!!!! land overgenomen.

  Geliked door 1 persoon

 25. P. Puk zegt:

  Wat recht is wordt krom en vice versa. Tekenen van deze eindtijd.

  Geliked door 1 persoon

 26. boorzalf zegt:

  Zal wel een paar kut marokkanen zijn geweest, die hebben lopen ouwehoeren dat ze iets gehoord hebben over Neet de profeet. Smerig tuig is het, ze liegen alles bij elkaar.

  Like

 27. Jean zegt:

  Dus, een pedofiel op zijn plaats zetten mag dus niet?????
  Wanneer wordt die smerige waanzin met die pedofiel in onze westerse landen nu eens eindelijk “totaal” verboden en de aanhangers het land uit gezet?????
  Onze kinderen, onze vrouwen, onze normen & waarden en onze cultuur zijn ons heilig en nooit de bullshit van een pedofiel.

  Geliked door 3 people

  • Cleo zegt:

   Als je de geschiedenis van de islam bekijkt, zie je één groot bloederig spoor; overal met geweld, dreigementen, taqiya, onderdrukking, discriminatie van niet-moslims, etc.
   Kortom: één doffe ellende!
   Rutte met zijn collaboreurs Bumba, Segers en Jetten werkt er gretig aan mee om ons Nederland ook in een islamitisch shithole te veranderen.

   Dit moet stoppen: Stem PVV!

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wat kunnen wij eigenlijk nog zeggen , met die pedo bende uit het Vaticaan ?
   Zelfs nu nog worden er boute uitspraken gedaan door die islam-paus , maar feitelijk gebeurt er geen donder !
   Het zal een aansporing zijn om voorzichtiger en heimelijker aan kindermisbruik te gaan doen .
   Een échte vent zou gezegd hebben : en nou is dat gedonder met onmiddellijke ingang afgelopen , of ik trek persoonlijk de kop van jullie paapse romp , bij de minste aanwijzing .

   Maar niks hoor , een paar boute uitspraken voor de bühne en dat was het dan weer .
   Die lul is net zo erg als Mohammed .

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    ………………….”Een échte vent zou gezegd hebben :”etc,etc.
    EEN ECHTE VENT ?
    Je moet foto’s met die koppen van die RK-[hogere] geestelijken eens naast die van die imams/sheiks en hoe die lui mogen heten, leggen en dan vergelijken.
    Van die arabs islam-idioten straalt de Haat uit de ogen en bij die Chr. geestelijken ?,…………………..wat een doetjes zijn dat.

    Geliked door 1 persoon

 28. Cleo zegt:

  ALTIJD gesodemieter met de islam en de bende die erin gelooft; in de ziekelijke wedijver om als zich als ‘vroom’ te doen gelden, beschuldigen deze sekteleden steeds weer niet-moslims van ‘godslastering’.
  Weg met die sekte uit onze Westerse samenleving; opzouten naar de Arabische zandbak!

  Geliked door 3 people

 29. Bert zegt:

  Je zal toch maar ontdekken op een dag dat je geen volgeling bent van een serieuze godsdienst, maar van een beroepscrimineel die uitblonk in diverse specialisaties, zoals pedofilie, roverhoofdman, huurmoordenaars afsturen op spottende dichters, het vermoorden van joden, het breken van overeenkomsten. Als ik iets vergeten ben, hoor ik dat graag. Dat is een ruw ontwaken. Dan weet je dat je al die tijd bedrogen bent. Maar samen in de ontkenning, dat maakt veel goed.

  Geliked door 1 persoon

 30. Pim zegt:

  Toegeven aan achterlijke middeleeuwse waanzin en censuur toepassen in een vrij land , hier is maar een oplossing voor en dat is deze idiote wegkijkende directie met schoolbestuur per direct verwijderen en op staande voet ontslag zonder wachtgelden!

  Geliked door 1 persoon

 31. jannes zegt:

  Geheel in lijn met marakech en de straatsburg resolutie. Islam uber alles. Ieder instituut is terminaal verziekt en mag tot de grond afgefikt worden. En het blijft maar volstromen. Wanneer is het genoeg?

  Geliked door 1 persoon

 32. Peter zegt:

  Stuur net als ik een mail aan de directie ipv alleen hier uw gal te spugen !
  Waarde Directie,

  Ik las dat De Telegraaf uit Uw schorsingsbrief het volgende citeerde “U heeft gezegd dat Mohammed getrouwd was met een meisje van acht jaar oud en dat in Nederland een volwassen man die trouwt met een meisje van acht als pedofiel wordt gezien.”
  Klopt het dat U dit op de bovenstaande wijze in uw brief heeft geformuleerd ?
  Heeft de geschorste docent geen gelijk als hij stelt dat in ons land een volwassen man die trouwt met een meisje van acht als PEDOFIEL wordt gezien ?
  Hoogachtend,

  info@hoofdvaartcollege.nl

  Geliked door 2 people

 33. shimoneliezer zegt:

  “Sociale veiligheid van de leerlingen”?? Met andere woorden ze moet de gelegenheid krijgen te liegen en als je ze daarop gaat aanspreken dan zullen ze zich niet veilig voelen??? Wat een verkeerde pedagogische aanpak. Je die kinderen dus dat vals beschuldigen loont en dat bovendien het slachtoffer dader wordt en de daders slachtoffers. Wat is die voor een leiding?

  Geliked door 1 persoon

 34. QENQ6 zegt:

  Parlementaire enquete naar uitspraken van linkse-rakker-leraren (met baard, ja) over religie in jaren ’60 en ’70 graag. Daar lusten de honden geen brood van.

  Like

 35. Lucky zegt:

  Ondertussen in Dublin,
  https://www.bbc.com/news/world-europe-47364081?ocid=socialflow_twitter

  St Michan’s Dublin : Vandalen onthoofden 800 jaar oude kruisvaarder uit de crypte van kerk in Dublin
  St Michan’s, Dublin: Vandals decapitate 800-year-old crusader

  An 800-year-old “crusader” from a crypt in a Dublin church has been decapitated by vandals

  In a statement, the Church of Ireland said the crypt had been badly damaged and several of the mummies, including the 400-year-old remains of a nun, had been desecrated in the incident.

  The crusader’s body was turned over and his head was removed.

  Archdeacon Pierpoint said a solid steel internal gate was also taken but the immediate concern was securing the vaults.

  There are also concerns the remains will disintegrate in the open air as the conditions in the crypt keep them preserved.

  Like

 36. Thomasson zegt:

  Gisteren op het nieuws werd vermeld dat de techniekinstructuur zei: Mohammed trouwde met een 8 jarig meisje en volgens de huidge Nederlandse strafrecht is dat pedofilie. Met andere woorden: de instructuur heeft de islam niet beledigd, maar heeft een feit gebracht dat ook in de koran wordt vermeld. Dus, op welke reden moest de man worden geschorst? Omdat hij de waarheid had verkondigd? Hebben wij, anno nu, in Nederland zoveel techniekinstructuurs dat wij de luxe kunnen veroorloven zo’n man naar huis te sturen? Luister s.v.p. naar de wijze waarin deze kinderen Nederlands spreken? Velen van hen zijn al de derde generatie in Nederland. NEDERLAND HEEFT DRINGENT TECHNIEKINSTRUCTUURS NODIG die de volgende generatie technici zouden opleiden. De moslimkinderen die wij op het filmpje zien, zouden dat nooit worden. Ze zijn de volgende generatie die over discriminatie klaagt en uit de ruif zal vreten. Maar ze maken wel de boel kapot voor kinderen, die wel willen leren en later goede vakmensen worden. Het is aan te nemen dat VMBO-leraren zouden steeds meer op zoek gaan naar scholen met zo min mogelijk moslimkinderen. Het noorden van het land zal voor hen een ware walhalla zijn, maar niet de Randstad.

  Like

 37. Lot zegt:

  Wat hij had moeten doen: Een aanklacht indienen tegen de leerling, en zo een dossier opbouwen hierover.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s