VVD en PVV op de bres voor geschorste leerkracht

PVV Tweede Kamerfractie

DEN HAAG – De leerkracht die is geschorst omdat hij de profeet Mohammed zou hebben beledigd, moet per direct weer voor de klas kunnen staan. Daarvoor pleiten VVD en PVV. De partijen stellen Kamervragen om een lans te breken voor de techniekinstructeur van de Hoofddorpse vmbo-school het Hoofdvaart College. VVD-Kamerlid Heerema vindt dat een docent een professional is die het voordeel van de twijfel moet krijgen, voordat schorsing aan de orde is.

De Telegraaf

Bovendien wil de liberaal van minister Van Engelshoven (Onderwijs) weten welke uitspraken dan verboden zijn geweest. ,,Waarom heeft de school dit vermeende incident niet gebruikt om aan de klagers aan te geven dat we in Nederland geen censuur hebben op gevoelige onderwerpen?’’ Heerema wil betere bescherming voor leerkrachten. ,,Anders worden die mensen onterecht beschadigd en is het over en sluiten voor ze.’’

Vogelvrij

PVV-Kamerlid De Graaf is bang dat deze aanpak van de school werk voor leraren onmogelijk maakt. „Als leraren worden geschorst door dit soort beschuldigingen van leerlingen zijn ze allemaal vogelvrij.”

De leraar is al een maand geschorst, omdat hij de profeet Mohammed een pedofiel zou hebben genoemd, blijkt uit een brief van de school. „Deze islamitische leerlingen hebben op deze manier hun wil opgelegd aan ongelovigen, dat geloof heeft weer een stukje grondgebied gewonnen als scholen daaraan toegeven”, aldus De Graaf.

De instructeur beweert nooit uitlatingen over het geloof te hebben gedaan. Ook als dat wel zo is, blijft de PVV de man steunen. „Omdat hij de waarheid sprak over de pedofiele profeet Mohammed”, zegt PVV-voorman Wilders.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Henk V.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VVD en PVV op de bres voor geschorste leerkracht

 1. Cathja zegt:

  Uiteraard hoort elke politieke partij nu steun te geven aan deze onterecht geschorste docent. Als we deze weg opgaan, dus aanklachten van moslimleerlingen direct voor waar aannemen, dan zullen er nog tal van onderwerpen aan bod komen waardoor moslims gekwetst en beledigd zullen zijn.
  De overheid moet nu een krachtig positief geluid richting de docent maken, en definitief afrekenen met de zogenaamd tere zieltjes van moslims, want dat valt wel mee als ik denk aan de meest vreselijke uitspraken waar inmiddels ook vele imams zich aan schuldig maken.

  Geliked door 8 people

 2. Wachteres zegt:

  Gut, de VVD doet ook mee. Zijn er straks misschien verkiezingen?

  Geliked door 5 people

 3. Heer M zegt:

  Het is toch ook een pedofiel die profeet, wat is dan het probleem.

  Geliked door 5 people

 4. Wachteres zegt:

  Ik geloof de leraar.

  En het lijkt me vrij eenvoudig uit te zoeken of de leerlingen liegen. Vraag één voor één of de leerkracht dat heeft gezegd en waar en wanneer ze dat hebben gehoord en men zal tig verschillende antwoorden krijgen.

  Maar de echte waarheid wil de school natuurlijk niet weten.

  Het gaat er alleen maar om de moslimouders tevreden te houden.

  Geliked door 6 people

  • Cathja zegt:

   Dat geloof ik ook, @Wachteres! Ze zijn in ons land als de dood zo bang om voor een eigen mening uit te komen, want wraak van moslims zal dan veel onrust in de samenleving brengen.
   Nou, wat mij betreft: laat maar komen. Beter een heilige ‘oorlog’ dan een valse vrede!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Trap dat schoolbestuur naar huis !!!!! Deze landverraders !

  Geliked door 6 people

 6. rottenpikwick zegt:

  Nog even en er staan massaal MOHAMMEDANEN voor de klas! (dit) Probleem uit de wereld! Toch???!!!!

  Geliked door 4 people

 7. jackholland zegt:

  Pedofiel = volwassene heeft sex met minderjarige .
  Mo was destijds 54 aischa was 9 toen ze verkering kregen .(zum kotzen)
  Mo heeft zich tot nog 2 jaar kunnen bedwingen om haar te consumeren maar ze was toen al 11 hoor !
  Kortom mo was ,is en blijft een gore pedofiel .
  Meer kunnen we er niet van maken !
  En als een leraar niet eens meer de feiten mag benoemen dan ze we wel heel ver gezakt.

  ik snap moslims ook niet . Mo was het perfecte rolmodel voor de supermoslim .Alles wat mo deed was top : killen, karavanen beroven, kleine meisjes wippen,, discrimineren , joden haten , zich uber mensch voelen , proberen wereldheerschappij te verkrijgen., vrouwen van de vijand sexslavin maken.
  Dus waarom is de huidige moslim beledigd dat we mo classificeren als pedofiel ?
  Alles wat hij deed was toch geweldig ? zijn levensstijl moet je toch zoveel mogelijk kopieren?

  Er is volgens mo niets mis met pedogedrag sterker nog pedofielen veroordelen is mo veroordelen ,
  Schaamt u moslims . Om uw profeet te bekritiseren , , want ook de profeet bekritiseren is verboden..

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het zat toch iets anders in elkaar Jack.
   Ze kregen verkering toen Aischa 6 jaar was en consumeerde haar op haar negende.
   Lijkt me ook in die tijd de streken van een machtswellustige pedo.
   Ook in die was het ook niet zo dat iedereen een kind kon trouwen maar was alleen weggelegd die genoeg schapen had of genoeg macht had.

   Like

 8. rottenpikwick zegt:

  Voor mij hoeft dat gedoe met die pedoprofeet niet zo. Hij kan zicht misschien vergrepen hebben aan een kind, maar dat zal in de andere religies niet anders zijn. Misschien was slachtoffer wel ouder. In de bijbel kom je ook tig 100 jarigen tegen, terwijl de gemiddelde leeftijd waarschijnlijk amper 50 was. Ook trouwde en kreeg men kinderen op hoge leeftijd. In alle religies is / was sprake van kindermisbruik. Tot op de dag van vandaag!

  Like

 9. Mohammed was een pedo hardcore. Maar de waarheid is zo hard als beton. Dat doet zeer als je dat tegen je oren krijgt.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Is er nog iemand die de wel of niet islamisering van Nederland ter discussie wil stellen. Blijf altijd denken aan de motie Halsema. Landverraders zijn het en de VVD moet niet vooor de bühne gaan staan grienen. Dit zaad hebben ze zelf gestrooid.

  Geliked door 4 people

  • QENQ6 zegt:

   Nee, want steeds wordt de “vrijheid van godsdienst”, in de discussie gebracht, en wordt er een onderscheid gemaakt tussen islam en radicale islam: dat is de (smerige) truc.

   Like

 11. fransdewit zegt:

  Eigenlijk willen ze geen les krijgen in de waarheid, straks gaan hun nog les geven, van hoe het in hun ogen zal moeten. Nou laten ze dan lekker thuis blijven!!

  Like

 12. rottenpikwick zegt:

  Scholen?????? Zijn tot Open Inrichtingen verworden! Met dank aan Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende, Rutte en al hun Kontelikkers!! Hebben stuk voor stuk Het Land van Onze Voorouders VERWOEST tot in de haarvaten!

  Like

 13. Daan Kranenburg zegt:

  Een leraar techniek aan een school in Hoofddorp is door door de directie al een maand op non actief gezet, met een verlenging van nog eens 3 maanden omdat hij een zandbak ‘profeet’ van 1400 jaar geleden, een zgn Mohammed, heeft beledigd. Wat is dit in 2019 voor waanzin, zijn we in Nederland nu helemaal gestoord geworden? Hier hoeven we toch geen woorden aan vuil te maken maar per direct zonder discussie de directie en bestuur van die school eruit te trappen! Maar de VVD met de verkiezingen in het zicht zal zich tot 21 maart verbaal daar dan ook eens krachtig over uitlaten. Daarna als u weer op de VVD en/of op die andere kartelpartijen gestemd heeft gestemd heeft, drinken ze een glas doen een plas en alles gaat gewoon door zoals het was. Maar ja, 80% van u als kiezer voelt zich daar prima bij toch!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Daarvoor pleiten VVD en PVV. De partijen stellen Kamervragen om een lans te breken voor de techniekinstructeur

  O, gaat de VVD alweer stoer doen vlak voor de verkiezingen?
  Idee gejat van de PVV?

  Like

 15. ed zegt:

  alle geloven op de plank waar ze thuis horen tussen de fabeltjeskrant en hans en grietje,god verzinsel voor macht over de massa.klimaat onzin nieuwe geloof.Orwell,s boek 1984 is het doel

  Like

 16. Janszn zegt:

  Belediging van de profeet?
  Alleen een mens(levend) is te beledigen, een dood exemplaar niet.
  Die moslims kruipen nog steeds in een kramp wanneer, naar de huidige, westerse waarden de waarheid verteld wordt: een volwassen persoon, die met een negenjarig meisje de liefde bedrijft, is een pedofiel. Helaas voor de moslims, feiten zijn geen belediging.

  Like

 17. Ron Rottweil zegt:

  Alle moslims hebben als boegbeeld Mohammed en zijn ook allemaal pedofielen en dat zolang ze nog kindertjes kunnen, mishandelen, de meisjes verkrachten en met name kinderhuwelijken worden toegestaan.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  En de betrokken leerlingen dienen van school gestuurd te worden !!

  Like

 19. Lucky zegt:


  Trouwens, bijna alle mozzelmannen heten nohammet….dus welke?

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Als straks 4 tot 5 miljoen moslims in Nederland wonen dan trekt op een moment als deze een islamitisch lynchmob richting het huis van de leraar en zou hij uit zijn huis getrokken worden om aan de dichtsbijzijnde boom opgeknoopt te worden. Zijn hals doorgesneden kan natuurlijk ook. Vraag het de minderheden in islamitische landen. Zij kunnen de fijne kneepjes van de islam vertellen.

  Geliked door 2 people

 21. Republikein zegt:

  Het zijn weer de centjes die de doorslag geven.

  Like

 22. Jack Terrible zegt:

  De nepprofeet Mohammed was ook een geitenneuker… Zie; http://www.jackterrible.com/videos_9/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s