Een vraagje aan een ‘democraat’

Screenshot_72

(Door: “bozeoudeman”)

Blijkbaar heeft een geniepige islamhater, die net doet alsof hij de islam best halal vindt, gezegd dat de profeet een pedofiel was. Dat mach nie! Hang die vent op, stenig hem, gooi hem van twaalf hoog van een flatgebouw af en kruisig hem daarna voor alle zekerheid ook nog eens. Zo! Dat zal hem leren!

Zijn ‘onpartijdige’ baas staat zo te zien bagger te schijten en laat voor de vele islamleerlingen zien een goede dhimmi te zijn door een ‘ultrarechtse’ verslaggever niet te woord te willen staan, en als deze, in gezelschap van een raadslid, niet aan de heer directeur zijn eis ‘om onmiddellijk te verdwijnen’ tegemoet komt, nog een keer extra zijn lafheid tentoon spreidt door te vluchten in het infantiele ‘de politie te zullen bellen’.

Even later, psychisch gesteund door die gearriveerde politie achter hem op het schoolplein, komt deze duidelijke ‘held’ het schoolplein af om de verslaggever nu ook het recht om zich op  de openbare straat te bevinden te willen ontzeggen. Zo, als dit geen schandalige overschatting van de man zijn autoriteit is, dan weet ik zeker dat ik vannacht tot paus ben benoemd.

Buiten dus dat schoolplein denkt deze duidelijk democratisch zeer bedenkelijke directeur het ook voor het zeggen te hebben. Dictatuur? Ooit van gehoord meneer ‘te laf om antwoorden te geven’ directeur? Mensen met wie hij niet wil praten, moeten gewoon ook rondom ‘zijn’ school weg gaan. Dit is een pracht voorbeeld van hoe democratie NIET in elkaar zit.

Maar meneer, met deze houding bijna dictatoriaal te noemen, directeur, de straat is toch nog niet enkel van ‘groene’, ‘linkse’ en ‘progressieve’ verstandelijk gehandicapte kabouters alleen? De straat buiten uw hek valt toch niet onder uw soort DDR-bewindvoering? Op die toch nog vrije straat mogen dan ook andersdenkenden zich nog bevinden? Daar hebben alle mensen toch nog een paar rechten of heeft de EU/VN/Merkeliaanse bende die rechten inmiddels voor critici opgeheven?

Moet ik mij dus met spoed melden bij de Stadsschouwburg? Of kan er nog ‘best gewoon gepraat worden met de Merkeliaanse Antifa SS-brigade?’ Hoef ik nog niet meteen aan onderduiken te denken? Met Herr Hitler kon ook best gepraat worden, nietwaar grootvader Asscher?

Men zegt dat een ezel zich niet twee keer aan eenzelfde steen stoot? Dus wat voor soort dieren zijn types als deze directeur als zij beweren geen ezel te zijn? Wat voor types zijn de vele miljoenen bijna hersenloze volgers van zogenaamd links, progressief en Groen? Waarom begrijpen figuren, als ook dus deze blijkbaar zeer rechtlijnig denkende directeur, niet dat juist HIJ een van hen is die op een hellend vlak bezig zijn?

Democratie is voor dit soort ‘democraten’ blijkbaar alleen echte democratie als enkel hun mening als wet geldt. Waarom kunnen dit soort lieden blijkbaar niet echt denken? Wat mankeert dit soort, naar gedrag te oordelen, duidelijke DDR-liefhebbers toch? Waarom moet een maatschappij van vrijheid, blijheid, democratie, vrije meningsuiting en mensenrechten plaats maken voor een van duidelijk DDR-dwingelandij, verboden en terreur, meneer de schijnbare democraat?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een vraagje aan een ‘democraat’

 1. Ruud zegt:

  In welk (klote-)land wonen we ook alweer………….Wie snoert ons eigenlijk de mond? Onze eigen cultuurverraders als ik het goed begrijp.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   De grootste verraders zitten in onze eigen gelederen !
   Van die geitenneukers en zwarte bavianen weet je dat het de vijanden zijn , maar aan de meeste blanken kun je niet zien hoe ze hier in staan .
   Dat maakt het verdomd lastig .
   Soms kun je een beetje provoceren om er achter te komen .

   Geliked door 4 people

 2. Tineke zegt:

  Mijn ex stiefdochter is docent economie op het Hoofdvaartcollege.
  De medelanders maken daar al veel langer de dienst uit,

  Een paar maanden geleden moest de politie ook uitrukken,vanwege massale vechtpartijen tijdens de pauze.

  Voor een paar jaar geleden stond de school nog goed aangeschreven,das nu wel anders.
  En inderdaad,die directeur is een laffe lapzwans.

  Geliked door 2 people

 3. Corné zegt:

  Gruwelijk! Dit moet toch compleet een politieke rel worden? Het is verraad aan onze democratie. Terecht dat Geert Wilders hierover flink stennis schopt. Die directeur en andere verantwoordelijke directieleden moeten per direct worden ontslagen. De leerlingen die de klacht ingediend hebben moeten straf krijgen. En een flinke. Verplicht lessen volgen over hoe onze democratie werkt. En uiteraard een opstel van minstens tweeenvijftig (leeftijd profeet toen hij de negenjarige huwde) bladzijden met de hand schrijven. Uiteraard buiten schooltijd. En als er ook nog ouders betrokken zijn bij het verraad moeten hun kinderen van school gestuurd worden. Het opstoken van kinderen moet nooit geaccepteerd worden.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Links stemmen is een hersenafwijking !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s