63% wil geen islam in de samenleving. Hoe bereikt men zijn doel?

Screenshot_76

(Door: Frans Brassens)

NEDERLAND WIL, zwaar overwegend, GÉÉN ISLAM IN DE NEDERLANDSE SAMENLEVING. Volgens een officiële enquête (van Maurice de Hond) is 63% van de Nederlanders van mening dat de islam niet inpasbaar is in de Nederlandse samenleving.

Dat is duidelijk, en zou consequenties moeten hebben. Consequenties in de vorm van het inperken of zelfs weren van die islam. Niet eens vanwege de verfoeilijke, verderfelijke, koran-standpunten (dat moeten de islamieten zelf maar weten…) , maar met name vanwege de massale overlast, de dreigingen en de criminele activiteiten die deze onverdraagzame, arrogante en moordzuchtige ideologie met zich mee brengt.

Wat vreemd is, is dat die 63% tegenstanders van de islam in Nederland kennelijk niet beseffen dat ze hun standpunt en wensen dienaangaande op een nette manier slechts onder kunnen brengen in het stemgedrag. Waarbij er dan maar één duidelijk optie is: de PVV.

FvD-stemmers zijn volgens de enquête ook in zeer hoge mate tegen de aanwezigheid van de islam in Nederland. Maar kijken ze wel goed naar het stemgedrag van Baudet en Hiddema, met name als het gaat om moties waarin de islam of zijn perfide dan wel onnozele aanhangers aan de orde komen?

Ik vrees van niet, anders zouden ze zich onmiddellijk van FvD afwenden en op de wat dit betreft overduidelijke PVV gaan stemmen. Zijn FvD-stemmers wellicht toch ‘een beetje dom’?

PVV anders

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Dhimmitude, Forum voor Democratie, gezond realisme, Islam, Islamisering, Nederland, nieuw fascisme, PVV. Bookmark de permalink .

47 reacties op 63% wil geen islam in de samenleving. Hoe bereikt men zijn doel?

 1. BertG. zegt:

  Ik zit net toevallig een soort gelijke reactie te schrijven over het FvD, en het stem gedrag.
  Wat blijkbaar aan elke aandacht ontsnapt bij de stemmers, ze hebben het niet door.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   De meeste mensen kijken niet verder dan hun neus lang is, FvD veel praatjes maar een zeer afwijkend stemgedrag !! Mensen ontwaakt uit uw coma !

   Like

  • ruud beijer zegt:

   Goedemorgen Bert je bent er al weer vroeg bij. Gisteren vroeg iemand nog aan mij wat het alternatief is voor de PVV?Nou wat denk je Bert?De SP?SGP?Of toch maar FvD?

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Mij was het allang duidelijk met wat voor schijtbakken jij om gaat.
    Ik had ‘m er direct uitgegooid, met de mededeling, ga daar nog maar eens goed over nadenken, en kom dan nog maar eens terug.
    Wie nou nog twijfelt over de PVV heeft er geen ene malle moer van begrepen wat er aan de hand is in dit land.
    De weg kijkers zijn dit, mensen die overal bij willen horen maar nergens voor durven te kiezen, uit angst hoe de omgeving tegen ze aan kijkt en wat ze wel niet zullen zeggen.
    Vertel je dat maar jou vriend, als je het lef heb.

    En Ruud, ik weet niet of jou het opgevallen is, maar er zijn hier meerdere mensen tegen het FvD.
    Dus waarom je mij nou steeds hier over meent te moeten over aanspreken.
    Of durf je die andere hier niet over aan te spreken.
    Daar begint het verdacht veel op te lijken, maar aan de andere kant.
    Dat laffe gedrag past dan wel weer bij jou, je laat weinig anders zien hier.

    Like

   • Lot zegt:

    Een alternatief kiezen die tegen massaimmigratie is, is er niet. Dus alleen PVV. ECHTER…..

    Echter is hun oplossing het afschaffen van segregatie waaronder geen islamitische scholen meer, En wat gebeurd er dan? Dan is de helft van jouw culturele Hollandse school cultureel islamitisch. Net zoals een CHinees met een NEderlands paspoort, nog steeds een Chinees is. (Dat is altijd het duidelijkste voorbeeld) Een Chinees wordt namelijk niet een Europeaan, ook al zou hij hier geboren zijn en onze regels onderschrijven. Geadopteerden zeggen dat ook. Er zijn nu eenmaal genetisch verschillen tussen hoe mensen zijn. Dan kunnen we nog wel met elkaar goed met elkaar omgaan en praten enzo. Maar ik weet wel het verschil tussen wonen tussen de Chinezen of wonen tussen de Europeanen en waar ik dan voor kies.

    Dus PVV is de oplossing ook niet. Wat nu?
    Ik vind de oplossing namelijk terugdraaien massaimmigratie, geen uitkeringen meer, de paspoorten terugdraaien, geen Nederlands bezit meer mogen hebben, en zeggen dat ze terug moeten gaan naar hun land. (Wij mogen ook niet in hun landen wonen, Zonder wederkerigheid kun je geen bevolkingen gaan uitwisselen) (Indianen Amerika is geen excuus, want de cultuur met de roodblondharigen in grafheuvels, is dezelfde als onze dolmens en dus waren wij er eerst. Zij zijn vermoord door de Turken de woeste zeevolken)

    Het opzeggen van Islamitische scholen is geen oplossing, maar het einde van onze eigen cultuur. Helaas is Geert wel verbonden aan de kliek in Amerika waar hij geld van krijgt.

    Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Het probleem is dat de regering pro-islam is. En de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer in meerderheid ook.
  Dus krijgen we meer islam, ieder jaar weer.

  Overigens zijn de peilingen van M. de Hond volstrekt onbetrouwbaar, hij is de machtigste man van Nederland in verkiezingstijd.

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   De regering, 2e (slaap)Kamer pro??????? Breng ze maar eens onder hypnose, praten we wel weer!! Stelletje Laffe Hypocriete Landverraders zijn het!!

   Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   De machtigste man ha ha, het is niet hij, maar dat domme Nederlandse volk wat zich door elke peiling laat beïnvloeden. Als een partij voor de verkiezingen weg zakt, denken heel veel mensen, nou daar hoef ik niet op te stemmen, want dat wordt toch niks. In heel veel landen is er een week lang voor de verkiezingen geen politieke berichtgeving meer. De mensen denken er zelf nog maar eens goed over na.

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  Er is maar één partij die hier iets aan wil doen.
  PVV!

  Als alle PVV aanhangers nu eens allemaal uit hun luie stoel zouden komen en een vuist gingen maken tegen links en gingen stemmen op de PVV, komt het wel goed in ons kikkerlandje, maar dat gebeurt nu net niet.
  De PVV stemmer heeft zo iets van ‘mijn stem maakt toch niets uit’, waarschijnlijk omdat ze geen vertrouwen meer in de politiek hebben.
  Ze zijn zwaar teleurgesteld door alle mooie politieke beloftes die nooit zijn nagekomen door de jaren heen en voeg daarbij de door de media gekweekte angst voor de PVV en het gifmengsel van links doet zijn werk.

  Geliked door 2 people

  • Frans Brassens zegt:

   Er is een recent onderzoek geweest waaruit zou blijken dat 30 tot 35 procent van de PVV sympathisanten niet naar de stembus ging…….die mogen dus óók niet meer klagen als het weer mis gaat.

   Geliked door 2 people

   • leefbarbaar zegt:

    Alle PVV-ers, die ik ken, gaan stemmen.
    Het verhaal dat de PVV-achterban niet wil gaan stemmen, komt de VVD goed uit om de uitslag van de verkiezingen te kunnen verklaren. En te kunnen vervalsen.
    Als er dan ook nog een onderzoek naar gedaan is, dan weet je dat je belazerd wordt: de VVD blijft de grootste zogenaamd en en PVV-aanhang krijgt de schuld.

    Like

 4. kampersrene zegt:

  maar 63 procent van de Nederlanders ??

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ kampersrene (28 februari 2019 om 09:17)

   De rest is geen Nederlander. Dat zijn een soort medelanders, die van de verkeerde ideologie zijn en hier eigenlijk niet thuishoren. Ze onderwerpen zich aan de imammen met hun neus op de grond en hun kont omhoog. Al hun neuzen wijzen al in één richting, naar Mekka. Ze zijn gevlucht en komen hier nu brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Het wordt hoog tijd, dat ze een zodanige flinke schop onder hun kont krijgen, dat ze ginderwijdweg pas neerkomen.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De rest durft niet voor zijn of haar mening uit te komen !

   Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Practisch zijn ze ook niet met hun Allah te eren ….ik heb problemen met mijn rug en gaan bidden met mijn kont in de lucht….dan geraak ik niet meer recht…in de kerk kun je nog gaan zitten…ik zou dus ten alle tijden kiezen voor de kerk….misschien komt dat ook in gevaar met die nieuwe paus….den Benedict

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   kampersrene (28 februari 2019 om 09:34)

   Dames en Heren.

   Den Benedict is al jaren geleden afgetreden. We hebben nu den Frans. Hij is de zwarte paus, die een witte jurk draagt. Hij is van het verkeerde geloof. Hij heult met de vijand.

   Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Het FvD heeft, zo valt te lezen in hun verkiezingsprogramma, geen fundamenteel probleem met de islam dus FvD-stemmers zijn inderdaad dom.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik denk ook dat wanneer het FvD een paar zetels er bij scoort, dat ze de PVV laten vallen als een baksteen om in het gevlei van de VVD te komen, of wanneer ze wat belooft wordt door de grotere partijen.
   Ze zeggen het zelf, strategische compromissen sluiten, en dat is niet je aansluiten bij de PVV.
   Vele doen aan wensdenken hier.
   Terry is een allemans-vriendje, en heeft daardoor geen voorkeur.
   Wat levert het meeste op, zo werkt het daar.

   Like

 7. Japio zegt:

  63% maar??? Of is de overige 37% al moslim?

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  En wat gaan we dan doen? Juist, die smeerlapperij van kinderverkrachters/vrouwenhaters én geweldplegers verplichten op te sodemieteren richting Afrika.
  NOOIT of te NIMMER zullen wij die barbaarse zwijnerij tolereren noch respecteren in onze westerse “seculiere” samenleving. Baardapen die veel lawaai maken en levensgevaarlijk zijn horen thuis in de woestijn in Afrika.
  Stem in maart enkel voor de PVV en dat proces zal snel starten, eigen volk wat die smeerlapperij blijft beschermen hoort hier ook niet thuis voor alle duidelijkheid.

  Geliked door 2 people

 9. jack black zegt:

  Alzo alle Nederlanders !
  25 % zijn al moslims !
  De restelijke 12 % zijn linkse Vaderlandsverraders !
  Ego !
  Deze 12 % misbaksels mee ophoepelen naar konthoog moslim aardevretersland !

  Geliked door 2 people

 10. rottenpikwick zegt:

  63% maar?! 37% sympathiseert (al overgestapt) met de islam). Over 25 jaar of nog eerder meer dan 50% dus. Verkeken zaak, Nederland is in feite al om! Over 50 jaar shariarechtbanken alom! Nieuwe tijden breken aan!

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik weet niet of het wel zo’n goed idee is, om tegen de schenen van de FVD te gaan schoppen. We weten best wel waar de FVD voor staat. Maar politiek bedrijven is ook vooruitkijken.

  De PVV zal zeer waarschijnlijk geen absolute meerderheid behalen, maar kan wellicht samen met anderen een coalitie vormen. De FVD is dan wel een prime candidaat. Nu al ruzie gaan maken betekent een vechthuwelijk aan gaan. Dat houdt meestal niet lang stand.

  Door het cordon sanitair heeft de PVV imagoschade opgelopen. Wilders heeft het laten gebeuren, zonder er hard tegen op te treden. Veel kiezers zijn niet overtuigd dat Wilders het kan. Schoppen tegen de schenen van de FVD toont zwakte. Dat kon wel eens averechts uitwerken.

  Ik zou willen adviseren, om vooral geen campagne te gaan voeren tegen de FVD. De FVD is geen echte tegenstander. Maar steek vooral alle energie in een krachtige campagne tegen de ECHTE tegenstanders, VVD, D66, Groen Links, PvdD, en eventueel CDA, SP. Trek ze uit de kast en zet ze er bovenop. Veeg de vloer met ze aan. Laat ze alle hoeken van het land zien. Sla ze links en rechts om de oren (figuurlijk). Zet ze op het verkeerde been. Zorg ervoor dat de op hun smoel vallen. Haal vlak voor de verkiezingen een grote stunt uit de trukendoos.

  De VVD en Rutte liggen momenteel niet lekker bij het kiezerspubliek. Maak nu gebruik van het momentum. Laat zien, dat Rutte een duivelsaanbidder is. Gooi de waarheid op straat.

  Wilders moet nu laten zien, dat hij een vent is met ballen en een ruggegraat, die daadkracht toont. Kom niet met loze slogans, maar laat kiezerspubliek zien, wat de problemen zijn en hoe je ze wilt oplossen. Laat zien, waar het kabinet de fout in is gegaan. Daarmee daag je het kabinet uit. Daar heeft Rutte geen antwoord op en dan staat hij met een mond vol tanden. Schop tegen de schenen van de EU en laat zien wat voor een zielig dronken zooitje het daar is. Hou Nederland hoog. Onderstreep de Nederlandse cultuur, waarden en normen. Kom met de Nederlandse vlag. Veel rood wit blauw. Mobiliseer de achterban.

  Kijk naar de kiezers op in plaats van op ze neer te kijken. Luister naar ze. Zie hun behoeften, hun wensen, hun verlangens, hun belangen. Maak daar gebruik van. Kietel ze onder de kin en strijk ze niet tegen de haren in. Wees een Sinterklaas en speel niet voor Zwarte Piet.

  Geliked door 4 people

  • Frans Brassens zegt:

   Een heel referaat Oeps. Maar heb je wel goed gevolgd (stemgedrag, uitspraken) waar FvD écht voor staat? Ik beschouw FvD inmiddels als een soort VVD-nevenvestiging waar deze partij haar toch wel vele afvalligen op een slimme manier kan/wil parkeren. Later zal dan blijken hoezeer Baudet door één deur gaat met Rutte (of wie hem opvolgt).
   Is dat speculatie van me? Zeker, maar even zeker geen totaal onwaarschijnlijke.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Frans Brassens (28 februari 2019 om 13:59)

    Dames en Heren.

    Kom eens even uit die emoties !!! Denk eerst eens goed na !!! Stel jezelf de vraag wat wijsheid is.

    De PVV zal zekers zetels winnen, maar behaalt beslist niet de absolute meerderheid. Met wie moet de PVV straks dan een coalitie gaan vormen ??? Zeg het maar.

    Volgens mij is de FVD de beste candidaat. Maar als je nu pijlen gaat schieten op de FVD is de kans groot, dat Baudet straks laat afweten of hele hoge eisen gaat stellen. En dan zal het dus geen goed huwelijk gaan worden. Dus hou de optie met de FVD open.

    Het is dus niet zo verstandig, om zetels af te snoepen van een toekomstige coalitiepartner. Laat de FVD dus met rust. Richt je pijlen op de coalitie van Rutte-3. Overtuig hun kiezers ervan, dat ze fout zitten.

    Ja, de PVV moet gaan regeren. Maar zonder meerderheid lukt dat niet. In een coalitie met de FVD en eventueel een kleine andere partij zit het er misschien wel in. Als de PVV na de verkiezingen niet kan gaan regeren, is het gedaan met de PVV. Dan zijn de kiezers teleur gesteld en lopen ze weg.

    Gooi geen schoenen weg, als je geen andere hebt.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Oeps, je bent kennelijk veel vergeten en je objectiviteit (met daaraan gekoppeld een beoordeling) ten aanzien van -en betreffende het- gedrag en de uitspraken van FvD lijkt me ook niet geheel aanwezig. Dat verhindert je kennelijk om in te zien dat FvD beslist geen partij is die met de PVV in zee zal gaan (in tegenstelling tot de PVV, waar Wilders openlijk zegt FvD als een partner te kunnen zien).
    Baudet zet zich zelfs regelmatig af tégen de PVV.
    Een overduidelijk voorbeeld betreft de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam.
    Baudet verlokte Eerdmans van Leefbaar R. tot een ‘alliantie’ met FvD.
    Dit -het is bijna létterlijk uitgesproken- om de PVV, die ook mee ging doen in de verkiezingen, in de wielen te rijden.
    Eerdmans was overigens niet intelligent genoeg om in te zien dat hij dan wel eens tegen onverwachte resultaten zou kunnen aanlopen. En dat gebeurde.
    Op grond van die verbintenis met FvD verkeert Leefbaar nu in een Rotterdams cordon sanitair en werd, hoewel nog altijd de grootste, uitgesloten van deelname aan de baasjesclub aldaar…
    Forum voor Democratie is onbetrouwbaar, inconsequent, en lonkt naar verkeerde partners. Misschien niet voor iedereen duidelijk, maar wél aan de orde.

    Like

  • Goed stuk! ************* Stem ZE Weg!!! ******************

   Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Oneens. Meneer Rutte liegt keihard en staat nimmer met de mond vol tanden.
   En niet meneer Wilders moet dit of dat, de PVV-stemmer moet aan de bak. Met geld en steun gaat het roer echt om.
   En ja het FvD is beslist niet te vertrouwen. Ze roepen wel eens wat met veel elan, maar stemmen vrijwel altijd hetzelfde als de VVD. Een goede samenwerking met de PVV is natuurlijk altijd mogelijk, maar het ligt voor de hand dat ze, het FvD, liever samenwerken met de VVD en de christelijken.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ leefbarbaar (28 februari 2019 om 17:14)

    Dames en Heren.

    Kom eens even uit die emoties !!! Denk eerst eens goed na !!! Stel jezelf de vraag wat wijsheid is.

    De PVV zal bij de volgende verkiezingen wel stemmen winnen, maar beslist niet de absolute meerderheid behalen. Om te kunnen regeren, zal Wilders dus een coalitie moeten aangaan. Met wie ???

    Gooi je eigen ruiten niet in. Ga met een mogelijke toekomstige coalitiepartner zoete broodjes bakken. Ga het ze niet mies maken. Je vangt meer vliegen met honing, dan met azijn.

    Als Geert Wilders zijn achterban niet mobiliseert, doet die achterban niets. Dan blijven ze achterover met hun luie reet op de bank zitten. Als Geert Wilders geen leiding geeft aan zijn acherban, zullen de neuzen nooit in dezelfde richting wijzen. Dan willen ze allemaal wat en allemaal hetzelfde, maar wel allemaal op een andere manier en komt er dus niets van terecht.

    Ja, Thierry Baudet is een yupper en een profiteur. Maar hij is geen rat. Een profiteur kun je voor je winnen. Hou hem een worst voor. Als je een profiteur tegen zijn zere schenen schopt, loopt ie jankend weg. Dus kietel hem, onder de kin en strijk hem niet tegen de haren in. Dit is gewoon toegepaste psychologie.

    Like

   • BertG. zegt:

    “Als Geert Wilders zijn achterban niet mobiliseert, doet die achterban niets. Dan blijven ze achterover met hun luie reet op de bank zitten. Als Geert Wilders geen leiding geeft aan zijn acherban, zullen de neuzen nooit in dezelfde richting wijzen. Dan willen ze allemaal wat en allemaal hetzelfde, maar wel allemaal op een andere manier en komt er dus niets van terecht.”

    Ik stem er op, maar het ontbreken van een achterban, een achterban die je op kan roepen, bestaat er niet. Iedereen moet het zelf maar uitzoeken.
    Niemand gaat in ze eentje of met 5 andere op straat staan met een bord.
    Die PVV’ers bestaan eigenlijk alleen maar op papier, via een stem.
    Als stemmers, meer niet, er is namelijk geen beweging om iets in beweging te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Men bereikt dit doel niet tenzij 75+1, ondenkbaar.
  Stembusfraude niet meegerekend.

  Geliked door 1 persoon

 13. Klaas zegt:

  Like

 14. rottenpikwick zegt:

  Laat mij raden! Wou dat ze die VanToorenburg-Zeegers-vdStaay-TrutteZooi eens te pakken namen!
  LandverradersZooi!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/rabobank-eist-miljoenen-van-kluisroof-terug/ar-BBUc2tu?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 15. M.A.L. Sion zegt:

  “”””” verderfelijke, koran-standpunten (dat moeten de islamieten zelf maar weten “””””
  Ik ben het daar niet mee eens. De koran bepaalt dat alles wat de koran voorstaat ook van toepassing is op de ‘ ongelovigen ‘. We kunnen het niet toelaten de ‘islamieten het zelf maar te laten weten’. Dat is op zijn zachtst gezegd een vrijbrief om hun misdadig, moorddadig gedrag verder voort te zetten. Er is slechts één strategie voor ons mogelijk:
  ISLAM, weg ermee !!!

  Geliked door 2 people

 16. vanhetgoor zegt:

  Er is een aantal stappen dat men moet doorlopen om de islam uit de maatschappij ter verwijderen.

  Het belangrijkste punt is dat men de islam gaat zien voor wat het is, namelijk een misdaadorganisatie!

  Zodra men de islam kan bekijken voor wat het is kan men handelen. Elke groep misdadigers moet naar behoren worden bestreden. De leiders moeten worden veroordeeld en worden opgesloten. De medeplegers, de handlangers en de collaborateurs moeten ook passend worden gestraft.

  Het enige probleem is dat sommige goedgelovige mensen te dom zijn om in te zien dat de islam een gewiekst misdaadsyndicaat is, ze denken dat het zielige mensen zijn die een sullig geloofje hebben en niet aan te spreken zijn op hun anti-maatschappelijke geklier. De islam doet zich voor ale een geloof, maar het is geen geloof want het gaat om geld.

  Het tweede punt is dat men artikelen van geloof heeft die niet kloppen, men moet de zogenaamde gelovigen daar steeds weer op aanspreken. Een kinderneukende god is zo’n intens slecht concept dat het niet kan bestaan. Heel sneu voor alle psychopaten die gehoopt hadden op iets anders, maar de islam moet echt stoppen.

  Ieder beschaafd mens MOET de islam bestrijden. Niet alleen om de wereld te redden van de ondergang maar ook om de moslims te redden van de totale vernietiging van hun ziel. Om de mensen te redden moet men hun “geloof” met wortel en tak vernietigen.

  Geliked door 6 people

  • Goed stuk, wensdromen mag! Vrees dat na de gristenen de mohammedanen het hier voor het zeggen krijgen! ‘Point of no return’ hebben we al achter ons. Islam is niet meer te stuiten. De Kaaskoppen gingen er al lang geleden stijlzwijgend accoord mee! AllahMeHoelah!

   Like

 17. IkBenHet zegt:

  “Zwaar overwegend” !??
  Ik vind 63% een schrikbarend en verontrustend LAAG percentage.

  Geliked door 2 people

 18. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ’t valt ook niet mee altijd de beste keus te maken,
  voor mensen zoals u (en uiteraard ook ik..)
  als je blijft balanceren op de grens van niet goed snik,
  zie dàn nog maar eens kans het juiste doel te raken…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 19. M. zegt:

  De Europese Commissie verklaarde dat de islam niet te verenigen is met mensenrechten.
  De pro islam politici (het kartel wat een onwelgevallige partij kan buitensluiten) zijn dus voorstanders van wat niet te verenigen is met mensenrechten.
  Het is maar dat u het weet.

  Like

 20. Ronald zegt:

  allemoslimsuiteuropa.nl

  Like

 21. ruud beijer zegt:

  Beste bert je hebt mijn vraag niet beantwoordt.
  Ik vraag in alle redelijkheid met wie de PVV anders dan met het Fvd zou moeten samenwerken?Dat is toch een simpele vraag?
  Als je dan bedenkt dat het FvD voor uittreding uit de E.U is dan is het probleem met de islam en de asielparasieten gelijk opgelost.
  Dus beantwoord mijn vraag zonder te schelden en zonder mij voor alles en nog wat uit te maken. Op dit moment werk ik al bijna 45 jaar met nog zes te gaan. En jij?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik beweer niet dat ik tegen een samenwerking ben met het FvD.
   Elke samenwerking is goed, zolang je er maar op kan bouwen of rekenen.
   Maar ik vraag me af hoe betrouwbaar het FvD is, gezien alle stemmingen.

   Mijn vraag aan jou, wat zou jij onder strategisch compromissen plaatsen, zo als ze zelf beweren.
   Dat lijkt mij niet je aansluiten bij een partij die genegeerd wordt.

   Like

 22. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/video-politie-agent-loopt-leeg-tegen-boeteklant-we-hebben-telkens-last-van-bepaalde-bevolkingsgroepen/

  Video! Politie-agent loopt leeg tegen boeteklant: ‘We hebben telkens last van bepaalde bevolkingsgroepen!’

  Tijdens het beboeten van een verkeersovertreder heeft één politie-agent het al snel te kwaad, en bijt hij de brutale overtreder toe dat “in heel Nederland” er telkens overlast is van “bepaalde bevolkingsgroepen.” Van politiek-correct gedrag heeft hij z’n buik inmiddels ook meer dan vol.

  Like

 23. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/denk-gekken-zetten-oorlog-tegen-fidan-ekiz-voort-ntr-krijgt-deadline-om-afstand-te-nemen-van-haar-of-anders/

  DENK-gekken zetten oorlog tegen Fidan Ekiz voort: NTR krijgt deadline om afstand te nemen van haar… of anders!

  De publieke omroep NTR heeft een deadline gekregen van DENK. Als de staatstelevisiemakers niet voor een bepaalde datum zich distantiëren van uitspraken van programmamaakster Fidan Ekiz, dan zwaait er wat! Ekiz had eergisteren in Jinek gezegd dat DENK niet voor vooruitgang zorgt maar ‘stagnatie’, en verweet hen politieke intimidatie op de media los te laten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s