BRIEFJE VAN JAN – Aan de hoofdredactie van Nu.nl

Screenshot_78

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dat gedoe over reacties die verwijderd worden lijkt mij vooral een geinig marketingstuntje

Beste hoofdredactie,

Jullie waren weer eens in het nieuws. Jullie hebben namelijk besloten dat jullie geen reacties onder jullie berichten meer toestaan waarin wordt ontkend dat de mens mede verantwoordelijk is voor opwarming van de aarde. Dat lijkt me jullie goed recht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Afrika, Arabieren, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de hoofdredactie van Nu.nl

 1. Peter zegt:

  Geen Gender-indoctrinatie in openbare bibliotheken!
  Teken de petitie aan de directeur van Openbare Bibliotheek Nijmegen!

  https://geziningevaar.nl/geen-gender-indoctrinatie-in-openbare-bibliotheken/

  Like

 2. Cathja zegt:

  Inderdaad. Als Afrikaners en Arabieren eens zouden beseffen dat je geen kinderen op de wereld zet voor een oudedagsvoorziening, maar dat die kinderen eerst en vooral gevoed moeten worden, terwijl dat voedsel niet dagelijks ruim voorhanden is, dan zou er al een wereld te winnen zijn.
  Als je ziet dat deze mensen zich 4 of 5 keer sneller voortplanten dan de Europese volkeren, dan zou het de klimaatgekkies sieren als ze dat nijpende probleem eens ter sprake brachten.

  Maar nee, het zijn moslims. Niets dan goeds over hen. We zullen hen helpen te overleven.
  Ik wil daar nog aan toevoegen dat wanneer deze donkere mensen zich hier nestelen, het voortplantingsorgaan een extra stimulans krijgt, vanwege allerlei hulp en hulpgeld wat hen wordt toegestopt.
  Waarom zouden ze dan maar 2 of 3 kinderen willen hebben?
  Dat de aarde op deze manier schade lijdt, daarover hoor ik nooit iemand.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Vergelijk het met loslopende dieren.
   Die pakken ook als wat er toevallig rond loopt.
   Beide dieren (ouders) denken daar verder ook niet meer over na.
   Een kat of hond werpt wel ergens onder een struik.
   En na een tijdje gaan ze weer verder rond neuzen. En herhaalt alles zich.
   Daar komen nou zwerf katten vandaan, als je dat maar laat gaan.

   Like

 3. Geen FakeNieuws! Groen-SlinksStad Groningen is BOOMING, amper nog winkelleegstand! Wel veel armoe, OETKERINGEN em criminaliteit!!
  https://www.dvhn.nl/groningen/Huh-Groningen-telt-514-kapperszaken-en-schoonheidssalons.-Wat-is-er-aan-de-hand-24218606.html

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Punt is natuurlijk wel dat vele zo niet alle dag en weekbladen het maar wat moeilijk hebben met reacties van lezers/essen,
  Bij het AD hadden ze eerst een zeer strak en niet te volgen moderatiebeleid.
  Daar was geen touw aan vast te knopen, zelfs ondergetekende is daar korte tijd geband geweest vanwege een reactie die ergens niet aan voldeed, daarna heeft men de hele mogelijkheid om te reageren gewoonweg weggehaald.
  Ook bij Elsevier was het beleid van de moderatie niet altijd te volgen, zij hebben te lange leste ingevoerd dat alleen abonnees mochten reageren (eerlijk gezegd weet ik niet of niet-abonnees de reacties wel kunnen lezen).
  Lezers/essen van EJ Bron zijn eraan gewend dat er vooraf gemodereerd wordt, voor mij is dat erg wennen, zoals de meesten wel weten ben ik afkomstig van De VrijeChroniquers en later Fenixx en daar werd alleen achteraf gemodereerd waardoor regelmatig interessante discussies ontstonden.
  In het verleden zijn er slechts enkele, meestal eerst tijdelijke bans uitgedeeld, pas nadat de redactie daar volledig los ging met eerst antisemitische en later nazistische artikelen sloeg dat om en werden er bans uitgedeeld als pepernoten.
  Tegenspraak werd niet langer op prijs gesteld en dat werd almaar sneller gevolgd door een ban, maar dat neemt niet weg dat het lange tijd prima werkte.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Tjah, het is bij Nu.nl dus zaak geworden dat je in de klimaatleugen mee gaat, of je werd de mond gesnoerd.
  Een reden om maar niet meer naar deze site te gaan lijkt me.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Over …’criminaliteit’. gesproken : in het ‘Veldhovens Weekblad’. van.woe.28 febr.2019, werd het volgende ‘medegedeeld:…22 autoinbraken per dag, …….’ De politie registreert in 2018 bijna 55.000 auto- inbraken . De provincie Noord-Brabant staat qua auto-inbraken op de. Pé. plaats van Nederland.Dit blijkt uit een analyse van Independer ,op basis v.d. laatste auto-inbraak cijfers van de poltie. …….VELDHOVEN. -Afgelopen jaar zijn er in totaal 8045 auto-inbraken geweest in Noord-Brabant. Van alle auto-inbraken vinden er 1743 plaats in Eindhoven. Hiermee is Eindhoven goed voor 21% van alle auto-inbraken in Noord-Brabant. In Den Bosch, de Brabantse nummer 2 ,waren er bijna de helft. minder. auto-inbraken (897).
  De meeste Brabantse gemeenten noteren voor het afgelopen jaar minder auto-inbraken. In 13 Noord-Brabantse gemeen is er echter sprake van een stijging. Qua. autodiefstallen is voor de provincie sprake van een daling van 7%. Deze daling is hiermee nagenoeg gelijk aan het landelijk gemiddelde (8% ) *~*~*~*~*~*~*~
  Fleckie : benieuwd of andere ‘provincies’ OOK. de criminaliteit-cijfers bekendmaken,!!?!….
  WAT ZIJN. WE. TOCH. EROP. ‘ACHTERUITGEGAAN’ Sinds. de BINNEN- -VAART. van. ZICHZELF. ‘UITGENODIGDEN’ in ons land: ( die ons ook nog. ‘tot. alertheid’ dwingt,: goed afsluiten van ramen, … ‘voor* +. achterdeuren, …altijd je tas in de gaten houden! ….om maar te zwijgen:, opletten en eventueel. achterom kijken af en toe, ) etc.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Zelfs onze betreurde Jonny Jordaan zou de tekst van een van zijn liedjes al hebben aangepast….Bij ons in de Jordaan …waar de Islamieten voor de vensters staan waar de Amstredamse jubdel nooit verloren gaat ….zolang Rutte aan het roer blijft staan…..

  Like

 8. fleckie zegt:

  In het Veldhovens weekblad van…27.2.2019, kon men nog een vervolg lezen. O.a.’Meer info:www.inboedelverzekering.com/onderzoek-inbraken-noord-brabant/
  …………..4.268 geslaagde inbraken in 2018 in Brabant.
  In 2018 is de provincie Noord-Brabant epen nogal populair doelwit voor inbrekers. In dat jaar vinden maar liefst 4.268 succesvolle inbraken plaats.
  VELDHOVEN :’ In totaal zijn er in de provincie Noord-Brabant 5716 pogingen tot inbraak .
  Gelukkig zijn niet alle pogingen succesvol voor de inbrekers,alhoewel…In 1448 gevallen lukt het dieven namelijk niet om binnen te dringen. Dat wil dus zeggen dat 4.268 succesvolle inbraken. WEL. plaats. hebben. gevonden. Dit- en meer- blijkt uitt bureauonderzoek. van het inboedelverzekering Informatie Centrum(IIC). op basis van nationale poltiecijfers.
  EINDHOVEN: Eindhoven komt er weer slecht af,als het om deze vorm van criminaliteit gaat. In absolute aantallen is er. vorig jaar in de gemeente Eindhoven N.l. het vaakst ingebroken. Hier vinden. in. totaal maar. liefst. 899 inbraakpogingen plaats, waarvan er 674 daadwerkelijk lukken.
  Overigens, ook in de Brabantse steden Tilburg(514) en Den Bosch (429) hebben veel inbraken plaatsgevonden
  ALPHEN-CHAAM: Het gaat inbrekers in 2018 duidelijk het beste. af. in. de. gemeente ALPHEN-CHAAM. In 92,3% gevallen lukt. het. om. daadwerkelijk. binnen. te. dringen……..In een gemiddelde Brabantse. gemeente ligt deze succesratio op. ‘slechts’
  zo’n. 74,7% ……………OOK in. de. Brabantse. dorpen: EERSEL (90,5%) en BOEKEL
  ( 89,5% ) hebben inbrekers vaak succes. Het minst succesvol zijn. inbrekers daarentegen gelukkig in. de. gemeenten. Geertruidenberg(58,5%) , Sint-Michielsgestel (58,2%) en. VUGHT (59,3%) …………………PER. INWONER…………………
  In Cranendonck vinden de meeste inbraken. per. Individuele. inwoner plaats. De kans dat hier wordt ingebroken ligt maar

  liefst 136% hoger dan in een gemiddelde Brabantse gemeente. Ook in Landerd (+ 92%) en Eindhoven (+73%) geldt dat de kans op een inbraak groter dan gemiddeld is. …………..Per inwoner worden er duidelijk de minste inbraken gepleegd. in het Brabantse dorp Etten-Leur. De relatieve kans op een geslaagde inbraak ligt hier namelijk maart liefst 91% onder het landelijke gemiddelde.
  …………IN. 2018,’ IS. BRABANT. EEN. NOGAL. POPULAIR. DOELWIT. VOOR. INBREKERS’. *~*~*~*~*~*~*~fleckie: waarom lezen we nu nooit eens of er ‘ingebroken’. is bij iemand…van DE. ‘WERKZAMEN’. . in het GLASPALEIS. in. BRUSSEL? OF hebben die lui alles ‘OMHEIND’ met een hekwerk?…’ter. BEVEILIGING. Van. ‘HAVE. GOED! EN. BEWONERS’? ~*~*~*~*~*~*<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s