Geheime plannen: Activisten willen in maart duizenden Syriërs illegaal uit Turkije naar Duitsland halen

Screenshot_82

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het Arabische nieuwskanaal “Hadiabdullah.net” bericht, zullen zich midden maart duizenden Syriërs, die zich op dit moment in Turkije bevinden, over de Turks-Griekse grens in de richting van Duitsland in beweging zetten. De nieuwe stoor van de volksverhuizing wordt via een “Telegramm”-groep, die zichzelf “Caravan of Hope”noemt, georganiseerd.

philosophia perennis

Duizenden mensen – vrouwen, kinderen en jongeren – zullen midden maart Turkije verlaten om vanuit Griekenland aan te sluiten bij de “Caravan of Hope” om naar Noord-Europa te vertrekken. En dat allemaal om – zoals “Habiabdullah.net” schrijft – “na de ineenstorting van hun land een veilig en stabiel leven te zoeken”.

Organisatie via een messenger die graag gebruikt wordt door islamterroristen

De “Caravan of Hope” coördineert zijn plannen via de messenger “Telegramm”, waarop ook radicaalislamitische terreurorganisaties hun aanslagen plannen. Zijn coördinator appelleerde aan alle organisaties en humanitaire instellingen die in Turkije en in het buitenland werkzaam zijn om de vluchtelingen in Turkije te helpen het Griekse vasteland te bereiken.

Volgens informatie van de “konvooicoördinatoren” is het aantal geregistreerde personen tot nu toe gestegen naar ongeveer 6000 vluchtelingen. En het aantal neemt ieder uur toe. Op 28 februari om 21.00 uur zijn het er iets meer dan 10.500!

Het schijnen vooral Syriërs te zijn die een (illegale) overtocht over de Turks-Griekse grens willen wagen. De NGO´s zouden hun hulp al hebben toegezegd en zouden dringend nodig zijn, zodat iedereen ongedeerd Europa kunnen bereiken. Of dit over het water, over land of via de lucht moet gaan gebeuren, laten de organisatoren bewust in het midden.

Syriërs ontevreden met levensomstandigheden in Turkije

Veel Syriërs zijn ontevreden over de levensomstandigheden in Turkije; men zou hen iets beters beloofd hebben. Ze vertrouwen er nu op dat internationale hulporganisaties en NGO´s voor een soepele organisatie zorgen, totdat de “karavaan” zijn doel (Duitsland)  heeft bereikt.

De voor de deelnemers gratis actie dient in de tweede helft van maart te beginnen. Vijf dagen daarvoor zal iedereen, die zich bereid verklaard heeft deel te nemen, de plaats en het tijdstip van vertrek te weten komen. Deze data dienen geheim gehouden te worden voor de publieke opinie. Wat echter wel eens moeilijk zou kunnen zijn, omdat iedereen zich kan laten registreren bij de Telegramm-groep. Dat lukte dus ook PP met een fake-account onder een Arabische naam.

De “deelnemers” krijgen eten, drinken en geld van de organisatoren. Het konvooi wordt – aldus de organisatoren – door een internationale humanitaire organisatie begeleid, die de vluchten respectievelijk overtochten, medische verzorging enz. garandeert.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, NGO´s, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Geheime plannen: Activisten willen in maart duizenden Syriërs illegaal uit Turkije naar Duitsland halen

 1. Mary zegt:

  Ah fijn dat we dit weten, zal morgen wel in alle kranten staan……., kunnen we in ieder geval hier de grenzen dicht gaan metselen toch Rutte & Co????.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Het is tijd dat Duitsland schoon schip gaat maken. Het land heeft gewoon geen keuze meer. Het is erboven of eronder. Als de namen van de activisten bij de geheime diensten zijn bekend, ze direct in Stammheim opsluiten. Men moet ze op dezelfde wijze behandelen als de leden van de RAF in de jaren ’70 en begin jaren ’80. Ze zijn net zo gevaarlijk voor de veiligheid van de samenleving.

  Like

 3. Peter zegt:

  Stop LHBT-gedram in Donald Duck!

  Afgelopen zaterdag 23 februari kwam het Jeugdjournaal met een schokkend item.

  Schokkend, omdat ze een klein meisje voor hun wagen spannen om politiek correcte terreur uit te oefenen op de meest onschuldigen… onze kinderen.

  Hoe? Door Fenna van 10 bij de hoofdredactrice van de Donald Duck erop te laten aandringen dat er meer homostellen moeten komen in de strip.

  “Donald Duck hoeft zelf niet homo te worden. Maar het lijkt Fenna leuk als er bijvoorbeeld in de achtergrond van de plaatjes ook soms twee verliefde vrouwen te zien zijn. Samen met Malou gaat ze naar de baas van de Donald Duck om te vragen of dat kan”, schrijft het Jeugdjournaal op haar site.

  De baas van de Donald Duck, Joan Lommen, zegde onmiddellijk toe dat ze gevolg zou geven aan dit verzoek.

  Het gaat te ver dat uitgerekend het Jeugdjournaal onze kinderen een ideologische agenda wil opdringen. En dus niet alleen via het Jeugdjournaal zelf, maar straks ook nog via de Donald Duck.

  Dit LHBT-gedram, dat als doel heeft om LHBT-relaties te normaliseren, moet stoppen. Zeker waar het gaat om onze kinderen, die nog niet weerbaar genoeg zijn om een eigen standpunt in te nemen.

  Dat dit de intentie is, spreekt ook de kleine Fenna uit: “Ik vind het heel belangrijk dat het ook in de Donald Duck normaal is. Dat mensen die de strips lezen, leren dat het bestaat”.

  Het klinkt als woorden die haar in de mond zijn gelegd. Het is schandalig dat de LHBT-lobby het spel op deze manier verkiest te spelen.

  We mogen niet toestaan dat kindertijdschriften als de Donald Duck, dat bekend staat als een zeer onschuldig tijdschrift, worden misbruikt voor dit soort propaganda.

  Daarom zijn we een petitie begonnen. We moeten druk uitoefenen in tegengestelde richting, door de hoofdredactrice op te roepen níet mee te gaan in het voeren van een ideologische strijd over de ruggen van onze kinderen.

  Onze vorige petitie aan DC Comics heeft laten zien dat zulke publieke verontwaardiging effect kan hebben. Dat succes kunnen we herhalen, als maar genoeg mensen dit verzoekschrift ondersteunen.

  Teken nu en help de petitie te verspreiden!

  https://www.citizengo.org/nl/md/168995-petitie-stop-lhbt-gedram-in-donald-duck

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Lijkt dus weer een actie van de EU in samenwerking met de Soros betaalde stichtingen.
  Nogal doorzichtig.

  Like

 5. Homan zegt:

  Tegenhouden, zijn ze helemaal gek geworden, te wapen.,,!!! Zijn allemaal gelukzoekers en terroristen!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Goed gedaan, Angela.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Zal Soros een van de financiers zijn of de financier?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @guusvelraeds. De kans is groot dat Soros een van de finaciers is of DE FINANCIER!. Met zijn psychopatische trekjes kan men alles van hem verwachten.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  En de ‘deugers’ keken en zagen dat het goed was.

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Hopelijk met dezelfde bus als van “We-gaan-ze-halen”.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: Geheime plannen: Activisten willen in maart duizenden Syriërs illegaal uit Turkije naar Duitsland halen! | eunmask

 11. Jan zegt:

  Een liquidatieteam kan wonderen verrichten onder de ‘hulpverleners’.

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  Dit soort acties krijg je immers als je mensen jarenlang hebt gehersenspoeld op de LINKSE scholen. Slap volk wordt er gecreëerd! Als je je hand omhoog doet kruipen ze in elkaar van angst, schijten bij het minst geringste geweld hun broek VOL en zijn zo’n slap volk geworden dat weerstand bieden geen optie meer is.
  Ga er maar vanuit dat we over 5-10 jaar een BEROERD land zijn geworden VOL met haatkoppen, agressievelingen en verkrachters. Maarrrr.. dat was volgens mij ook het plan van lang geleden!

  Geliked door 3 people

 13. bozeoudeman zegt:

  Zouden de oorspronkelijke bewoners van de door de EU bezette Europese staten, die zich laten terroriseren door criminelen die zich politici noemen, dan nu eens wakker worden en begrijpen dat zij al decennia lang door Soros en zijn corrupte politieke tuig uit EU, de racisten bij de VN en een hersenloze zogenaamde politiek correcte linkse dwazen in hun leven en hun voortbestaan worden bedreigd en ook letterlijk aangevallen?

  Zou men eindelijk doorkrijgen dat er al minstens een decennium lang oorlog tegen hen wordt gevoerd, gestart door de racist Obama en zijn moordlustige zwarte moslims en zwarte panters uit Chicago. Zou dit nu eindelijk het moment van omslag gaan worden, zou nu eindelijk de meute in beweging komen, zal ik het nog meemaken dat de criminele NGO’s, die veelal door gewetenloze schurken worden gefinancierd, als terreurorganisaties bij wet verboden worden en de leden ervan de gevangenissen voor lange tijd gaan bevolken?

  Ach was het maar waar, zou de wereld maar kunnen terugkeren naar vrijheden die nu overal op de vuilnishoop worden gestort omdat de ‘heiland’ zegt dat dit goed is. Domme, domme opa, je droomt weer met open ogen,.

  Domme opa, je weet toch hoe debiel de meeste mensen zijn, ze volgen graag omdat ze weten dat ze allemaal uniek zijn, maar moeten wel eerst zeker weten hoe dat uniek zijn eruit ziet, anders worden ze door de buren uitgelachen als zij zich als eerste met een kabouter sik op straat vertonen. Dus even wachten tot er meer van hen zijn, maar natuurlijk ook niet teveel, dan kan ik ook uniek zijn! Dus Johnnie laat het gebrek aan hersens in je hoofd weer eens zien! Succes verzekerd. En hiermee helaas: lang leve de karavaan van kolonisten en bezetters! Laten alle leeghoofdige goedmenschen zich snel verzamelen bij de studio!

  Ik zou er bijna aan toevoegen: bekeert u, het einde der tijden is voor u als u blank bent nabij! Met dank aan de Democratische Partij van geestelijk gestoorden uit de VS, waar deze oorlog tegen een groot deel van de mensheid is begonnen. Maar gelukkig over enkele tientallen jaren wordt er wellicht weer gebruld: ‘wij hebben het niet geweten’ en ‘dit nooit weer’, door met name leden van GrijsNiks en antisocialisten van de SP van nu, die per definitie, door hun laffe meeloopgedrag, nu al liters bloed aan hun handen hebben.

  Geliked door 3 people

 14. bigljohn zegt:

  Alweer zo’n – We Gaan Ze Halen – actie. Eerst gaan halen, en naderhand komt Magere Hein ze halen. Vanaf dan is het niet meer nodig om ze te gaan halen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s