DENK eist alcoholverbod tijdens carnaval

Screenshot_89

(Door: Arthur van Amerongen)

Ik hoor de lezer denken: die dekselse Van Amerongen zit daar in zijn stinkhut in de zinderende Algarve weer idioot fake news uit te poepen terwijl hij zijn vloeibare ontbijt naar binnen giet. Maar zoals het enige echte Goede Boek zegt : er is geen rook zonder vuur. 

De titel van mijn wekelijkse essayette annex donderpreek is tweeledig. Wie carnaval zegt, zegt Roermond, en wie Roermond zegt, zegt Selçuk Öztürk.

Ik heb in Limburg gewoond en zelfs voor dagblad De Limburger gewerkt. Dat kunt u na mijn dood allemaal in mijn memoires lezen die dus postuum worden uitgegeven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HP De Tijd

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op DENK eist alcoholverbod tijdens carnaval

 1. Harry zegt:

  Het zou mooi zijn als een stel bezopen carnavalsgangers die geitenneukers een hélemaal Total Loss zouden slaan .
  Dan kunnen ze er ook niks aan doen , want ze waren dronken .
  Die berber-barbaren komen ook altijd straffeloos weg met dat soort excuses .

  Maar zo zie je maar hoe het islamitische gezwel dóórdondert ! Alcoholverbod .
  Wat zal de volgende stap zijn ?
  Café ‘s zonder bier ?
  Restaurants zonder wijn ?
  Het kankerproces der islam zal niet stoppen vóórdat onze hele samenleving naar de donder geholpen is .
  Dáárom , pleur dat smerige rotvolk het land uit , vóórdat we niks meer overhouden !

  Geliked door 5 people

  • QENQ6 zegt:

   Sinds wanneer is DENK in de positie dat ze EISEN kunnen stellen? Zullen we eerst beginnen met in alle nederigheid een verzoek in te leren dienen, en te beginnen met GEACHTE en te eindigen met HOOGACHTEND…. Dan kunnen we later altijd nog verder kijken, als ze dan tenminste nog willen.

   Like

  • annah zegt:

   als ze in besloten club zijn zuipen ze tegen de klippen omhoog, Allah schenkt hun de volgende dag vergiffenis …..

   Like

 2. Ruud zegt:

  Kaaje kook……………….Zetj de veldjmuus mer druug…………alaaf, stelletje gekke.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ze moesten eens weten wat wij allemaal willen eisen?

  Like

 4. Steven zegt:

  Gaat DENK een beetje de SHARIA kant op?
  Wat is de volgende stap…DENK EIST dat alcohol in gehéél Nederland niet meer verkocht mag worden?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Maar ja.. zolang we dit soort haatkoppen blijven importeren met ons “alle ‘vluchtelingen’ zijn welkom en hier is iedereen racistisch” VOLK, zullen partijtjes zoals DENK alleen maar EXPLODEREN in hun zetelaantal… en dan is het AFGELOPEN MET NEDERLAND!

   Geliked door 2 people

 5. Tineke zegt:

  Kijk ze staan de drie musketiers van Erdogan.
  Wat hebben ze toch alle drie
  een misselijke,schijnheilige rotkop.
  Zijn in de peilingen ook flink gestegen.
  Die aan de rechterkant is de grootste schijnheil.
  Als ze daar nu met drie zetels al zo n grote smoel en eisenpakket hebben,wat zal het dan niet worden als ze er straks acht of negen hebben?
  Erdogan zal in zijn element zijn met die drie asbakken.

  Geliked door 2 people

 6. renato zegt:

  In Turkije zuipen ze zich ook altijd klem. Op elke hoek van de straat is alcohol te koop.Sinds vele jaren. En dat gaat niet veranderen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Het Halal vlees ligt al volop in de supermarkten, op scholen en in bedrijfskantines. Bedrijven en overheidsinstellingen creeren speciale bidruimtes voor moslims. En nu word er door de muzelmannen een alcoholverbod geeist ? Dat komt er geheid. Want in Europa is de moslim wil schijnbaar Wet. Ze bezetten wegen waar ze met honderden zitten te bidden, en de overheid vind dit prima. Ze verkrachten onze vrouwen en dochters en komen er altijd goed mee weg. Ze zijn oververtegenwoordigd in de zware misdaad, en tegelijkertijd kunnen ze geen kwaad doen bij de justitie. Vroeger was het; Wij vrouwen eisen, en baas in eigen buik. Nu is het; Wij moslims eisen, en baas in Europa !

  Geliked door 1 persoon

 8. David zegt:

  Opzouten met je dubbele paspoorten

  Like

 9. kampersrene zegt:

  DENK eist ook dat iedereen lid wordt van de “Melkbrigade”

  Like

 10. fleckie zegt:

  Hoe is het trouwens met madam KAAG, ( D66) ……. heeft ze nog. geld….’doorgesluisd’. naar
  ……..’ vreemde. landen’?, of. gebeurt. dat. pas. weer. NA. de. VERKIEZINGEN?.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Dit gaat gewoon uit de kauwen lopen met die achterlijke Midden Oosten-partij. We zijn er nog niet klaar mee.

  Like

 12. M de oudste zegt:

  Ik hoop zeer snel de memoires te kunnenlezen van DENK (postuum).

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Het moet nog 2020 worden en dan zijn er weer een hele hoop linkse en moslim-achtige azijnpissers die de Nederlandsers, naast Zwarte Piet en Kerstmis, ons zelfs geen Carnaval gunnen! Lees daar dit artikel maar eens over:

  De Wereld Draait Door begint “campagne” om ook carnaval af te schaffen: ‘Kick out dat kut carnaval!’

  Met een kwinkslag wil een rubriek in BNN VARA-programma De Wereld Draait Door (ze hadden in het Engels nog beter ‘As the World Turns’ kunnen heten!) ons laten geloven dat na Zwarte Pieten het laatste uurtje heeft geslagen voor het volksfeest van zuidelijk Nederland.

  Het is me toch wat met al die feestdagen in Nederland. De strijd om Zwarte Piet lijkt elk jaar op een grimmig straatgevecht uit te lopen, en D66-senatoren (wat zijn dat toch een stel akelige mispunten die werkelijk niemand pret en fun lijken te gunnen!) zijn al plannetjes aan het lanceren om vrolijke kerstliedjes uit winkels te bannen.

  In de satirische rubriek LuckyTV van het dagelijkse BNN VARA-programma De wereld draait door gaven ze gisteravond daarom hun commentaar (laten ze maar onmiddellijk opflikkeren met hun ziekmakende propaganda!) op de op hol geslagen feestdiscussies in Nederland.
  Want als we de ‘scherpe randjes’ van Sinterklaas en Kerstmis moeten afvijlen, hoe zit het dan eigenlijk met dat jaarlijkse drank- en verkleedfestijn uit Brabant en Limburg? Precies: ik heb het over carnaval en daar leken bepaalde moslims zich ook aan te ergeren!

  LuckyTV maakt er dystopische humor van, en besluit dat de groet ‘alaaf’ moet worden vervangen door ‘sieg Heil’, en dat verkleden ook niet meer mag. Praalwagens zijn ook uit den boze en dienen uit het straatbeeld te verdwijnen. En wat moeten daarvoor precies n de plaats terugkomen? Moslimwagens soms met moslims die verkleed zijn als IS’ers?
  En de enige vorm van carnaval die vanaf 2022 nog door de NPO op televisie wordt uitgezonden, is er één met het zogeheten ‘redelijke alternatief’ van de “poepveegclowns.”

  Dus zeg het maar, beste mensen, is dit gewoon absurdistisch gezwatel van de LuckyTV-filmpjesbakker of werpen we hier een angstige blik in de wellicht best nabije toekomst? Aan u het laatste woord!
  Hier is het antwoord: dit zijn gewoon een bende linkse cultuurbarbaren die totaal NIET van Nederland houden en gewoon dit land keihard moeten worden uitgeschopt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s