Europees Gerechtshof haalt streep door islamitisch biologisch zegel

Screenshot_92

(Vertaling: E.J. Bron)

“Halal” niet verenigbaar met dierenwelzijn

Als de islamitische familie aan het barbecueën is, dan leggen de gelovige ouders graag een bijzondere lekkernij voor de kleintjes en zichzelf op het rooster: martelvlees. Wanneer de dieren tijdens de slacht minutenlang zonder verdoving meemaken hoe hun keel wordt doorgesneden, wanneer ze van angst en pijn hun laatste geluid uitstoten, op een bijzonder wrede wijze gedood worden, dan is dat exact het lievelingseten van vrome moslims.

PI News (2)

Het pijnigen van de dieren heeft Allah hen als bijzondere GodsSatansdienst op het hart gebonden. Zulk vlees moet hen smaken, geen vlees uit een productie waarbij de dieren van tevoren verdoofd worden. Dat is niet in de zin van Allah.

Nu komt zoiets niet bij iedereen goed aan, velen zijn op de hoogte van de problematiek, hoewel (Duitse) dierenbeschermingsorganisaties uit alle macht proberen dit niet tot onderwerp te maken. Islam zou echter geen islam zijn wanneer niet elke wantoestand van deze “religie” tot het laatste stuk stront nog als iets moois en edels zou worden voorgesteld. Intolerantie is tolerantie, oorlog is vrede, buitensluiting en apartheid zijn integratie, martelvlees is…?

Martelvlees is biologisch. Een bijzonder perfide idee: vlees, dat door het ten dode pijnigen werd geproduceerd, wordt onderscheiden met het Europese biologische zegel. Onder dit label associëren de meeste consumenten niet alleen dat de dieren biologisch voedsel hebben gekregen, maar ook dat zij diervriendelijk worden gehouden en met zo weinig mogelijk stress en pijn geslacht worden. Dat is nu voorbij.

Ook al zien Duitse dierenbeschermingsorganisaties devoot af van dierenbescherming als de islam beledigd zou kunnen worden: in Frankrijk bestaan ook mensen die zelfs dan met de dieren meevoelen en zich inzetten. Ook tegen de islam. “Focus” bericht van Franse burgers met moed:

Vlees uit rituele slachting, waarbij het dier van tevoren niet werd verdoofd, mag niet het Europese biologische zegel dragen. Dat heeft het Europees Gerechtshof dinsdag geoordeeld. Een dierenbeschermingsorganisatie had een klacht ingediend. […]

Achtergrond was een rechtsstrijd in Frankrijk. Daar wilde een dierenbeschermingorganisatie bereiken dat er met halal gekenmerkte steaks geen reclame meer gemaakt zou mogen worden dat ze afkomstig zijn uit “ecologisch/biologische landbouw”. De verantwoordelijke administratieve rechtbank verzocht het Europees Gerechtshof om advies bij de interpretatie van Europees recht.

De rechters in Luxemburg oordeelden nu dat in de desbetreffende EU-verordeningen meermaals benadrukt zou worden dat bij biologisch vlees het dierenwelzijn een centrale rol zou spelen. Wetenschappelijke onderzoeken zouden hebben aangetoond dat de verdoving de techniek zou zijn die het dierenwelzijn op het moment van slachting het minst zou beïnvloeden. De door religieuze riten voorgeschreven slachtmethodes zonder verdoving zouden echter niet aan deze criteria voldoen.

En de Duitsers? De Duitse linksen? Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in dierenwelzijn wanneer de juchtleerkever vanwege de bouw van een treinstation een paar kilometer verder moet vliegen om te paren en haar eitjes te leggen. Dan is er verontwaardiging en vinden er rellen plaats. Als het moslims betreft, is het tegendeel het geval.

De “taz” is woedend en relativeert het vonnis door te stellen dat ook slachting met verdoving gruwelijk zou zijn, bijvoorbeeld bij het transport daarvoor. Bovendien zou de verdoving niet altijd bij de eerste poging functioneren.

Alles helder? Dat zijn (huidige!) linkse argumenten voor het behoud van de islamitische slachting. In hun intellectuele reikwijdte zijn linkse idioten en moslims constant met elkaar in strijd, zonder dat een van de beiden zou kunnen winnen. Karl Marx zou zich omdraaien in zijn graf.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, EU, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europees Gerechtshof haalt streep door islamitisch biologisch zegel

 1. Rensk. zegt:

  Die wrede behandeling van dieren heeft voor de moslims een functie. Zo raken ze van jongs af aan gewend aan de wrede behandelingen van en mens en dier. Het zit ingebed in dit volk. Het is en blijft een wreed barbaars volk. Wat tot wasdom komt als ze weer in oorlog met een volk zijn. In een ding hebben idd ze wel een punt, dat heel vaak het vervoer van dieren in het Westen ook enorme misstanden kent en net zo walgelijk en wreed als het onverdoofd doden van een dier. Een normaal mens wordt er misselijk van.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Een normaal mens……50 jaar geleden werd er ook bij ons Nederlanders geslacht thuis op het platteland. Hoeveel mensen zullen er nu nog zelf een kip, of konijn slachten? Het is inderdaad net hoe je opgevoed bent. Respect voor de dieren en zo humaan als het kan het dier doden, en dat kan ook. En dat hebben moslims HELEMAAL NIET, voor mens niet en dieren helemaal niet!!!!

   Like

  • annah zegt:

   50 jezidislavinnen de kop afhakken is wordt ook normaal gevonden …..

   Like

  • Bob Koster zegt:

   @Rensk. Als moslims een mens of dier doden moet dat gepaard gaan met gruwelijk lijden tot de laatste seconde. Voor mij weer een bewijs dat moslims psychopaten zijn, verstoken van enige vorm van empatie. Levensgevaarlijk dus, allemaal.

   De misstanden in de vleesindustrie iha zijn het gevolg van de vraag naar steeds meer (goedkoop) vlees. Daar kun je achter een bordje babi pangang ach en wee over roepen of je kunt er wat aan doen: eet geen vlees meer. Ik ben er ruim een jaar geleden mee gestopt en het bevalt me prima. Gewoon wat creatiever gaan koken.

   Like

   • Lot zegt:

    Dan zul je wel merken dat je kracht verloren hebt. Ik ben ook een jaar vegetarier geweest en merkte dat ik de fietstunnel alleen nog maar uitkwam op de laagste versnelling 1. Ik merkte dat ik nutrienten aan het missen was. Ik dacht eerst dat ik zwak en ziek was of misschien wel ouder aan het worden was. Ik ben elke dag een ei gaan eten (een ei hoort erbij(bij het ontbijt) en elke dag een ei, je kent de reclame wel) en elke dag weer vlees minstens 120 gram en niet de afgewogen 70 gram die ik af en toe at van voor de vegetarier. Na een maand merkte ik al het verschil . Na 3 maanden wist ik het zeker. Ik kon toen weer op de hoogste versnelling 3 de fietstunnel uit. Vlees zit veel eiwitten proteine in en is voor de spieropbouw en zit minder voedingsstoffen in. In varkensvlees wel bijzondere vitaminenen. En in ei zit heel veel bouwstoffen mineralen en vitaminen. Je moet beiden eten.
    Het duurt een tijdje dat je het merkt, omdat het lichaam eerst de reserves afbouwt van je lichaam. Je wordt dus gesloopt zonder dat je het merkt. Hoe langer je roofbouw hebt gepleegd, hoe langer het ook duurt voordat je je lichaam weerhebt opgebouwd.

    Like

   • Lot zegt:

    Je kunt alle delen bekijken van ondervoeding door geen dierlijke producten te eten. Het lichaam veranderd ook, het wordt erg mager, de spieren verdwijnen worden uitgeteerd. Ik ben nog steeds boos dat bejaarden in het tehuis, zoals mijn oma, bijna geen vlees kregen, En daardoor kracht verliezen, zij is nu overleden. Mijn oom is ook oud en sterk die woont gewoon thuis.

    Like

   • Lot zegt:

    Bijvoorbeeld deel 2, slechte tanden, tandverlies, slechte huid. Lees over het westonprice dieet, deze meneer onderzocht de mensen die voldoende dierlijke eiwitten binnenkregen zoals op het platteland in oostenrijk. Ga naar een melktap bij de boer voor rauwe melk,

    Like

   • Lot zegt:

    Press Like,als je het ermee eens bent

    Like

   • Lot zegt:

    Biologische leverworst, kippenlevertjes, orgaanvlees

    Like

 2. Ruud zegt:

  En dat soort van gekken huisvesten wij hier……………….

  Like

 3. Sander zegt:

  Halal ziekenhuis zeer welkom waarbij de moslim op een verantwoorde Koran wijze geholpen wordt. Geen verdoving en vrouwen worden sowieso zonder enige ingreep afgevoerd naar de uitgang.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Och ze snijden wel de keel over van ongelovigen ….waarom zich druk maken over dieren ? Links groen heeft begrip voor die middeleeuwers….want….soort zoekt soort !

  Like

 5. Lot zegt:

  Zitten ze nu ook al aan onze koeien? Dat zijn Friese koeien, die horen niet zo behandeld te worden zoals op de foto! Laten ze er met hun poten vanaf blijven.
  Friese koeien zijn ontwikkeld om veel melk te geven en daarom worden ze ook ingevoerd in derde wereldlanden. Waar zij niet thuis horen naar mijn mening.In Afrika proberen ze ze te kruisen met de koeien aldaar om zo betere melkproductie te krijgen. Vleeskoeien zouden ze moeten nemen en dat zijn hun eigen koeien. Respect voor een koe die veel melk geeft, die koeien worden aardig leeggemolken en worden dan ook niet zo oud, en dan ook nog zo’n einde.
  Die moslims gaan daarvoor betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s