Omdat er verder niemand Kamervragen stelt (2)

Screenshot_87

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Eerder al schreef ik over Othman El Hammouchi, de 19 jaar oude ‘filosoof’ in de nog altijd niet uitgemolken slachtofferrol (!) van de islam. De dagelijkse bezigheid van DENK en NIDA; ook zij doen niet anders. Zij die zeggen “te willen verbinden”, zorgen echter (bewust!) voor meer en meer segregatie binnen de samenleving. Zij proberen slechts andere allochtone bevolkingsgroepen aan zich te binden tégen de westerse samenleving en proberen nu zelf hun ‘politieke invloed/gezag’ te ge/misbruiken om een objectief tv-programma als ‘De nieuwe maan’ te regisseren en te redigeren, omdat de kritische kant ervan hen niet aanstaat…

Wat mij bezighoudt: waarom hoor ik niemand in de Tweede Kamer over deze ronduit achterlijke DENK-bemoeienis?!!! Blijkbaar is het DENKbeeld dat zij, omdat zij een islamitische partij is, het recht heeft om alles wat islamitisch gegrond is te kunnen be(over)heersen? Uitermate typerend gedrag voor moslimmannen overigens!

dENGk

Wat er heden ten dage in Ankara gebeurt, is exact hetgeen er tussen 1933 en 1940 in Duitsland ook gebeurde. Het ophitsen van een gehele bevolking tegen alles wat niet mee wil gaan in de uiterst verwerpelijke waanideeën van één dictator en een zondebok creëren tegen alles wat zogenaamd ‘tégen Duitsland’ was of wat Duitsland zogenaamd schade zou berokkenen. Erdoğan hanteert exact dezelfde strategie als Hitler damals. Hij heeft al vele soldaten (zelfs al in ‘politieke’ partijen als DENK en NIDA) die in het buitenland – lees Europa – gestationeerd zitten en die proberen een wig te drijven tussen de bevolking om deze straks te kunnen gebruiken als ‘discriminatie tegen de islam’. Gelukkig hebben de heren van DENK het verstandelijk vermogen van een twaalfjarige en prikt u gemakkelijk door hun uiterst achterbakse ‘strategieën’ heen. Ze poseren zelfs ‘trots’ op de foto (in de Tweede Kamer) als waren het leden van een outlaw motorclub.  Alsof ze willen zeggen; Moslims kijk, wij hebben al 3 voeten tussen de politieke deur op het Binnenhof!

Over dom gesproken; Sylvana tracht exact hetzelfde te doen op basis van racisme. Zwarte Piet, waarover deze valse ‘politica’ zélf is begonnen (en wat “de bevolking (!) nu middels een debat onderling zelf maar uit moet zoeken”), heeft namelijk NIETS met het Nederlands-Belgische gevoel achter Zwarte Piet te maken, maar is één op één vanuit het Amerikaanse Blackface verhaal op Zwarte Piet geprojecteerd. Het was niet voor niets dat deze haatdragende, uiterst racistische, geesteszieke vrouw zó welkom was binnen DENK… Verbinden van ‘bruikbare machten’ ter ontwrichting van de vrije westerse samenleving.

Ook Klaver – die zelf half Marokkaans bloed heeft – ‘ziet’ geen problemen in steeds meer islam importeren en sluit de ogen voor de misstanden binnen de islam en het daadwerkelijk beoogde islamitische doel. Naïviteit? (wat klein-kind Klaver overigens ten voeten uit karakteriseert!) of een bewuste medewerking aan het nieuwe islamitische rijk? DENK, NIDA, El Hammouchi en Klaver (GroenLinks) bevechten namelijk elke voet die de islam wordt dwars gezet in hun ziekelijke expansiedrang en doen dat uitermate voorspelbaar af als racisme en discriminatie. Uiteraard zeer bruikbaar voor de ophitsing van kalief Erdoğan, de aanstaande heerser van het nieuwe islamitische rijk?

Door het intimiderende optreden en het achterbakse gestook onder moslims door DENK is Fidan Ekiz haar leven niet meer zeker. Dagelijks wordt ze openlijk bedreigd en voor rotte vis uitgemaakt, met name door de radicaalislamitische DENK- en NIDA-aanhang! Waarom wordt deze islamitische intrigantenpartij niet kei- en keihard de Tweede Kamer uitgetrapt? ZIJ zijn de ophitsers in Nederland en ZIJ zijn de verantwoordelijken als Nederlanders (!) zoals Fidan Ekiz of Ebru Umar iets overkomt. ZIJ zijn het die dit klimaat heel bewust scheppen voor deze Nederlanders. En dát is de enige klimaatverandering die er daadwerkelijk aan de gang is! Zoals de vader van Ekiz zelf vertelde: vier decennia terug leefde iedereen in Nederland in vrede naast elkaar. Moslims en christenen, blanken en zwarten. Er wás geen probleem! (enkele uitzonderingen daargelaten, maar die zijn er altijd). Over geschapen klimaat gesproken: ik hoor eveneens GEEN Kamervragen over het feit dat Volkert van de Graaf – de moordenaar van Pim Fortuyn – NIETS openlijk naar buiten mag brengen! Dat is mijns inziens uitermate opmerkelijk. Blijkbaar moet er iets onder het Haagse tapijt blijven liggen wat mij doet vermoeden dat dit NIET slechts één links geradicaliseerde eenling betrof, maar dat deze politieke moord vanuit de toenmalige politiek is geregisseerd…

Clarence Seedorf

Persoonlijk heb ik echt  h e l e m a a l  niets met voetbal, maar Clarence Seedorf vind ik een geweldige man. Positief, helder denkend en wil vooral een goed (mede)mens zijn. Hij vindt het belachelijk dat er tegenwoordig klaarblijkelijk bij (spelers die voor het Nederlands elftal uitkomen) vermeld moet worden wat iemands afkomst is. Als je hier geboren bent, ben je Nederlander. Zo ziet hij dat en zo zie ik dat ook.

Echter, helaas werd het Nederlanderschap een probleem toen HIER geboren mensen zich ineens meer Turk, Marokkaan of Surinamer gingen voelen en zich ook zo gingen gedragen. Het Nederlander zijn werd pas een probleem toen DIE mensen zich bewust hebben afgescheiden van de samenleving, diverse generaties lang als eerste prioriteit hun eigen taal bleven spreken en vonden dat zij zich crimineel mochten gedragen ‘tegen de blanke (!)’ slavenvervoerders (van ruim 160 jaar geleden!) of zich hier moesten gedragen naar bepaalde zinsneden uit de Koran. “Een ongelovige moet waar dan ook bestreden en/of gedood worden en mag derhalve besodemieterd en uitgebuit worden.” Zie “Mohammed, het grote voorbeeld” hier geplaatst op 17 februari 2019. Dus nogmaals aan al die uitzuigers en parasieten die hier wél wonen, maar zich géén Nederlander voelen (of in tijd 1409 jaar terug willen naar ‘de ware islam’): sodemieter dan op naar wat je je wél voelt! Nederlands paspoort inleveren en opzouten hier!

SS of ISIS

Veel ophef over buitenlandse SS´ers die een uitkering krijgen. Die mensen hebben zich toentertijd ingezet voor een land en worden daarvoor beloond. Dat dit achteraf de verliezende partij was (met heel smerige praktijken, laten we dát vooral niet vergeten), wist men later pas. Wat is het verschil met terugkerende ISIS-strijders en bruiden? Wel, Brussel en Den Haag geven ISIS-strijders, bruiden en aanhangers klaarblijkelijk liever zélf een levenslange uitkering…  Als daar maar belasting over betaald wordt, dán is het goed.

Verder heb ik nog een welgemeend compliment. Een tijd terug heb ik Anne Fleur Dekker – naar mijn idee volledig terecht – bekritiseerd op haar eenzijdige extreemlinkse benadering van hoe zij zich vooral tegenover anderen heeft gedragen. Moet gezegd (!) dat Anne Fleur tegenwoordig een heel verstandig geluid laat horen, waarbij er ook ruimte voor- en inzicht is in – de andere kant. Dit jaar wordt Anne Fleur 25… waarmee de cirkel met mijn eerdere betoog over Othman El Hammouchi mijns inziens rond is. Anne Fleur, welkom onder de volwassen mensen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Omdat er verder niemand Kamervragen stelt (2)

 1. Lucky zegt:

  Haat,

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Omdat er verder niemand Kamervragen stelt… | eunmask

 3. kampersrene zegt:

  Waarom haten ze ons eigelijk…..omdat ze geen benul hebben wat liefde betekend….dat heeft te maken met hun opvoeding in het teken van Allah Behoudens uitzonderingen kunt ge er niets mee aanvangen…..het zijn allemaal Timmermansen met een zeer laag IQ !

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  “Moet gezegd (!) dat Anne Fleur tegenwoordig een heel verstandig geluid laat horen, waarbij er ook ruimte voor- en inzicht is in – de andere kant”.

  Volgens mij kreeg Anne Fleur een relatie met een niet-politiekcorrecte man. Het is dus mogelijk dat een man een goede invloed heeft op een vrouw.

  Harry, doe daar wat mee! 😛

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Die relatie is inmiddels al weer enkele maanden kapot . . . 😦

   Like

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 2 maart 2019 om 16:52

    Welke normale vent houdt het nu uit met zo’n secreet?
    Ik geloof er niets van dat een extreemlinks mormel ooit normaal kan gaan denken.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Die relatie is inmiddels al weer enkele maanden kapot . . . 😦

    O, dat wist ik niet. DDS niet voloende gelezen, vermoed ik.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 2 maart 2019 om 15:48

   Het is dus mogelijk dat een man een goede invloed heeft op een vrouw.

   Harry, doe daar wat mee!

   Dat doet Harry al; hij belt me regelmatig en dan hangen we gezellig drie uur aan de telefoon om van gedachten te wisselen over allerlei boeiende onderwerpen, zoals tuinieren en haute cuisine. 😆

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ja, theoretiseren kan Harry wel. Heeft hij al bij jou in de tuin gewerkt?

    Als een glas ranja hem niet kan overhalen, dan heb ik er een zwaar hoofd in. 😛

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 4 maart 2019 om 20:55

    Ja, theoretiseren kan Harry wel. Heeft hij al bij jou in de tuin gewerkt?

    Als een glas ranja hem niet kan overhalen, dan heb ik er een zwaar hoofd in.

    Sinds ik Harry andere *kuch* verwennerijen in het vooruitzicht heb gesteld, kan hij niet wachten om hier aan te wippen voor het bestrijden van mijn wilde bramen. 😛

    Like

 5. Ahoevah van Praag zegt:

  Heer Bron,
  Mijn man en ik krijgen plotseling geen mail meer. Is er is er iets aan de hand?
  Met vriendelijke groet, Ahoevah van Praag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s