Prof. Dr. Jörg Meuthen (AfD) – Helemaal legaal per lijnvlucht: nu komen er ook al asielzoekers uit Venezuela en Colombia

Screenshot_95

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_310Beste lezers, een melding van afgelopen week mag niet zonder commentaar blijven: er werd bericht dat inmiddels één op de vijf asielzoekers op legale wijze Europa en zodoende ook Duitsland binnenkomt.

politikstube

Hoe dat gaat? Heel eenvoudig. Nu komen er mensen uit landen die geen visum nodig hebben, en ze komen met hele reguliere lijnvluchten. Bijvoorbeeld uit Venezuela, maar ook uit Colombia, Georgië en Albanië.

De actuele levensomstandigheden in Venezuela mogen zonder twijfel voor veel mensen minder fraai zijn dan in Duitsland, maar uiterlijk nu zou het toch eigenlijk ook de meest fervente voorstander van de door Merkel te verantwoorden “vluchtelingenpolitiek” moeten opvallen dat het Duitse asielrecht op bijna eclatante wijze misbruikt wordt voor doeleinden van de armoedemigratie.

Ik benadruk opnieuw dat dit, in dit geval dus bijvoorbeeld de Venezolanen of Colombianen, niet de schuld is van individuele mensen. Mensen reageren op prikkels – en de prikkel die Duitsland al enkele jaren naar alle mensen in de wereld stuurt die het materieel merkbaar slechter gaat dan de armen die we in eigen land hebben, luidt:

“Kom en neem, alles is voor jullie voorbereid.”

En ieder mens uit de wereld die wil, kan komen en nemen – illegaal of legaal, het maakt niet uit. Wie er is, die blijft – altijd lang, en meestal zelfs voorgoed.

Hoe lang zal het nog duren voordat de regering – dan zeker zonder een zekere mevrouw Merkel, die niet in staat is haar eigen fouten in te zien – aan de noodrem trekt? Hoeveel directe pensioengerechtigden uit de hele wereld, die hier nog nooit een cent hebben bijgedragen (per dag zijn het op dit moment ongeveer 500 nieuwkomers, zoals ook Hans-George Maaßen correct vaststelde) zal ons geteisterde sociale stelsel nog kunnen verdragen?

Op dit moment kan helaas niemand een serieus antwoord geven op deze vragen.

Maar een goede raad kan men aan iedere kiezer in Duitsland geven die bij dit alles niet meer werkeloos wil toekijken: stem de hier al veel te lang regerenden gewoon weg, want alleen dan zal er iets veranderen.

Tijd voor de kiezers om een einde te maken aan het onverantwoordelijke doen en laten van deze “regering”. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Prof. Dr. Jörg Meuthen (AfD) – Helemaal legaal per lijnvlucht: nu komen er ook al asielzoekers uit Venezuela en Colombia

 1. robert50 zegt:

  Wat een hersenloze Trol die Merkel, de kosten van opvang van alles wat een beter leven wil zijn begroot op 100 MILJARD voor 2019, doe daar maar nog een 100 MILJARD bij als de hele wereld welkom is. Wie gaat het allemaal betalen ?????

  Like

  • Steven zegt:

   De GEKKE werkende Duitser of course..
   Het is net als in Nederland waar de gekke Henkies netjes iedere dag naar het werk moeten. De lasten om op je werk te komen (auto-trein) wil men dan ook GRAAG verhogen om het de slapende messentrekkers naar de zin te maken.

   Ik vraag mij nog steeds af wanneer het punt is dat iedereen in opstand komt tegen deze achterlijke volksvervanging, waarbij de eigen bevolking als slaven moeten dienen om al het import te onderhouden!

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Voor de zoveelste keer, Robert, ze ís niet hersenloos. Integendeel. Ze is uitermate intelligent, dat maakt haar juist zo gevaarlijk. Ze doet de dingen niet uit dommigheid, maar uit misdadigheid.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. Bert zegt:

  Als zelfs Duitsland bezwijkt onder de sprinkhanen, dan is een ding zeker, dan zal de rest van de EU ook economisch in een diepe crisis raken. Maar laten we eerlijk zijn: eigen schuld, dikke bult.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De Duitsers hebben zich na 1945 een schuldsyndroom laten aanpraten dat generatie op generatie is doorgegeven. De gemiddelde Duitser heeft nog altijd het idee dat hij alles moet doen maakt niet uit hoe gek om weer opgenomen te worden in de wereld van de “fatsoenlijken”. Dat inmiddels meerdere volkeren zijn die op oorlogsgebied in aantal en naar verhouding grotere misdaden begaan hebben doet er niet toe. De Duitser is “Der Ewig Schuldige”. Het zijn vooral de linkse partijen geweest die dit schuldgevoel geïnstrumentaliiseert hebben en nog steeds doen. Hier kom je niet gemakkelijk vanaf. In 1945 werd Duitsland vernietigt door een tsunami van bommen vandaag de dag door een tsunami van gelukzoekers die meeliften met de negatieve Duitse emoties op gebied van schuld en boete.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  vuilnisemmer Duitsland (en dan dus ook de rest van Europa want er zijn geen grenzen meer)

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vanavond werd in het Journaal onbedoeld een tipje van de sluier opgelicht, Duitsland heeft een jaarlijks tekort aan 260.000 arbeiders, Merkel doet dus feitelijk niks anders dan wat de multinationals vragen; goedkope werkkrachten leveren.
  Het is natuurlijk een fabel dat Duitsland arbeiders nodig heeft alleen wenst men deze mensen geen fatsoenlijk inkomen te geven.
  De misrekening zit hem erin dat de nieuwkomers geen arbeiders zijn en dat ook niet willen worden, het verschil tussen een gratis uitkering en het minimumloon is daarbij verwaarloosbaar dus van enige druk om een baan te accepteren is geen enkele sprake.
  De multinationals zitten niet met dat probleem, dat mag de overheid voor haar rekening nemen.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Wees fier… O….Nederlanders….uw land is erg populair

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/13802/germany-stabbings-knife-crimes

  Germany: Stabbings and Knife Crimes at Record High

  Een overzicht van het aantal steekpartijen in Duitsland: 4100 in 2018.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En dan niet te vergeten dat er nog heel veel steekpartijen zijn die dus inderdaad niet naar buiten komen.
   Het lukt maar al te vaak om de deksel op de beerput te houden.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Soms verbiedt Merkel het plaatsen zelf(s), als het te schokkend is.

    Zoals toen een liefhebbende vader zijn kind de hals afsneed en zijn vrouw neerstak.

    Like

 8. Frauke zegt:

  Wij gaan dat betalen… Holland veel goed !

  Like

 9. Marc zegt:

  Wat zijn we toch braaf!

  Like

 10. Asgard zegt:

  Niets mis mee, brengen geen haat met zich mee, het zijn christelijke landen, en de vrouwen zijn gewoon nog vrouwen zoals een vrouw hoor te zijn! Niets mis mee met deze schoonheden!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Ja, hoe gaat Duitsland dat betalen ? In ieder geval zal de E.U. bijspringen als het niet meer lukt, met ons belastinggeld dus. Dit past in hetzelfde rijtje als de onrendabele en verliesgevende bus die in de stad rijdt. Er moet veel geld bij, maar die bus moet blijven rijden van het linkse krapuul. Maar er is een dom MSM persbericht dat gewag maakte dat er in Duitsland een handelsoverschot is. Op de begroting zou een flinke meevaller te zien zijn. Een overschot van honderden miljarden ! Ook het Brabants Dagblad schreef er over. Url van nu.nl;

  https://www.nu.nl/economie/5422409/duitsland-heeft-jaar-opnieuw-grootste-handelsoverschot-wereld.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Zeer veel Duitsers storen zich mateloos aan de bouw van steeds meer haathutten maar durven hun mening niet te geven, bang voor racist, nazi uitgemaakt te worden

  Jeden vierten jungen Menschen stört der Bau von Moscheen

  Bestimmte Meinungen könne man nicht vertreten, ohne schnell als rechts abgestempelt zu werden: Dieser Aussage stimmt jeder Zweite zwischen 16 und 25 Jahren zu. Ein Viertel findet, es würde nicht fair über rechte Parteien berichtet

  https://www.welt.de/vermischtes/article189665673/Umfrage-Jeden-vierten-jungen-Menschen-stoert-der-Bau-von-Moscheen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s