VIDEO: Het is gedaan met Europa. Niets kan het nu nog redden.

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Het is gedaan met Europa. Niets kan het nu nog redden.

 1. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europeanen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  GENDERNEUTRALE OPVOEDING !!!

  OMG! Mag ik alsjeblieft dood?
  Ik wil niet oud worden/oud zijn in een open inrichting waaruit geen ontsnapping mogelijk is!

  Geliked door 3 people

 3. bigljohn zegt:

  Het begon met het feminisme. Vervolgens moest de man leren gehoorzamen aan de vrouw. Vrouwen hebben geen man meer nodig, zijn zelfstandig, en zien in een man alleen maar een speeltje voor zo nu en dan. Daarna moet hij opdonderen. Ook moest de man vrouwelijker en gevoeliger worden. En nu krijgen de kinderen al een gender-neutrale opvoeding. Kleine jongetjes die met poppen spelen, en meisjes die leren hard te worden als een jongen. Jongens, zo word aangeleerd, zijn geen doel meer in hun leven maar eerder een speelobject, een aanvulling voor hun eigen plezier, meer niet. Europa is van binnenuit aan het wegrotten. Het linkse gedachtengoed, waar de meesten nog op stemmen, heeft zijn doelen bereikt. Moslims lachen zich rot als ze Europeanen zo bezig zien, en zullen geen kind aan ze hebben tijdens hun invasieplannen. Dit zijn de redenen dat Europeanen Europa cadeau geven aan de Arabische wereld c.q. cultuur. Op bijna identieke wijze kwam het Romeinse Rijk aan zijn einde.

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @bigljohn

   Inderdaad, in een notendop.

   En vergeet Postbus 51 niet: laat jongens gewoon jongens zijn, dat was de laatste stuiptrekking van de Europese mannelijkheid.

   Geliked door 2 people

 4. Tineke zegt:

  Ook uit de koker van Brussel,die regenboogagenda.
  Wel toevallig dat in veel lidstaten dit ineens tegelijkertijd hot item werd.
  Wat een zieke breinen.

  Geliked door 2 people

 5. elena zegt:

  de mens is ziek

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  Gedaan met Europa ? dat dachten ze met Hitler ook ….Het verschil is..nu helpen de politiekers mee aan de bezetting door een achterlijk volk….dat zegt veel over hun verstandelijke vermogens.Maar eens dat het volk het beu wordt……Ik ben benieuwd of het leger en politie de zijde kiest van het volk of hun idioten……Het zal daar van afhangen !

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  Van driver killed after migrants block Calais road with tree trunks

  Like

 8. Ildiko zegt:

  ik verwacht dat binnenkort ook zij, hij, en der, die , zullen ook verdwijnen. Daarna onze moedertaal en wat nog overblijft zal arabiseren. Een gek maakt 10000 gekken, en zo werkt het. Maar ja als een volk alles als zoete koek accepteert why not ?

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Alleen met geweld, vrees ik, zijn de krankzinnigen terug te jagen naar de gekkenhuizen waaruit figuren als Lubbers, Merkel en Juncker hen uit hebben laten ontsnappen. Komisch is dus dat zij alle drie ‘christenen’ zijn. (Lubbers was)
  Zit daar het probleem? Zijn christenen massaal getikt? Op zich ben je natuurlijk enigszins getikt -laf, omdat je niet wilt accepteren dat dit leven alles is dat er is, en lafheid is ook een soort geestelijke ziekte- om in een god te geloven.
  Of komt het ‘enkel’ door de gigantische welstand die veelal christenen zich in Europa hebben toegeëigend, waardoor zij tevens een volledig verstoord gevoel en idee voor en ober rechtvaardigheid hebben ontwikkeld?
  Natuurlijk is het eerst zorgen dat eigen financiële en maatschappelijke problemen landelijk en Europees zijn opgelost te simplistisch voor dit soort christenen om zich mee bezig te houden, dus moeten zij de problemen van de wereld oplossen.
  Op dictatoriale wijze, waarop zij andersdenkenden geen gelegenheid meer geven om hun manier van leven in stand te houden, wat eigenlijk niet vreemd is voor dat christendom. Laten we niet vergeten dat het christendom een van de grootste steunpilaren was van het Hitler regime.
  In ieder geval de Katholieke kerk. De toen zittende paus heeft zich in die tijd nooit tegen herr Hitler en zijn massavernietigingspolitiek gekeerd, en dat doet de lummel die er nu zit ook niet.
  Nog erger dan toen, deze lummel staat vooraan in de groep gestoorde moordenaars en wenst net als de ‘duivel’ Obama dat alle Europeanen braaf gaan liggen om zich te laten slachten, voor ook zijn Sorosiaanse goede doel?
  En wat doen het merendeel van die Europeanen? Juist ja, gaan liggen om zich te laten slachten. Joepie! Wat briljant.

  Like

 10. duinsnip zegt:

  Luk.17
  26 En zoals het gebeurde in de dagen van Noach, zo zal het ook zijn in de dagen van de Zoon des mensen.
  27 Zij aten, zij dronken, zij namen ten huwelijk en zij werden ten huwelijk gegeven tot op de dag waarop Noach de ark binnenging en de zondvloed kwam en hen allen om deed komen.
  28 Op dezelfde manier ook, zoals het gebeurde in de dagen van Lot: zij aten, zij dronken, zij kochten, zij verkochten, zij plantten, zij bouwden.
  29 Op de dag echter waarop Lot uit Sodom wegging, regende het vuur en zwavel uit de hemel en bracht hen allen om.
  30 Evenzo zal het zijn op de dag waarop de Zoon des mensen geopenbaard zal worden.

  Spoedig zal de Schepper nogmaals een einde maken aan een volkomen decadente maatschappij. De mens die denkt zich van God los te kunnen leven gaat een verschrikkelijke eind tegemoet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s