Bezoek Timmermans aan Hongarije blijkt een fiasco

Screenshot_101

(Door: Bert Dijkstra)

Timmermans was het weekend van 16 februari in Hongarije om de sociaaldemocraten in dat land te steunen in hun campagne voor de Europese verkiezingen in mei. Een journalist van hirTV stelde enige vragen aan Timmermans (video). De journalist vertelt hem dat het Hongaarse volk geen migranten wil en niet wil meewerken aan de plannen van de EU-commissie. Timmermans ontkent dat er een plan bestaat. De journalist maakt hem uit voor leugenaar en volgeling van Soros. De journalist verwijst naar de wantoestanden in Frankrijk en België, maar Timmermans ontkent dat daar iets mis is. Hij schrijft antisemitisme toe aan extreemrechts, niet aan moslims.

Timmermans verklaart achteraf:

De vijandigheid van de regeringspartij en de bijbehorende pers had ik kunnen verwachten”, zei hij tegen De Telegraaf. „En toch blijft het vreemd dit te moeten ervaren in een EU-lidstaat.” (bron NRC)

Uit de reactie blijkt dat Timmermans lijdt aan de ideologische verblinding die zo typerend is voor socialisten. Want de vijandigheid tegenover Timmermans en zijn trawanten in de EU-commissie is niet alleen afkomstig van de regeringspartij en de bijbehorende pers (hirTV is opgericht door aanhangers van Fidesz, de partij van Orbán).

Een opinieonderzoek, uitgevoerd enkele dagen voor het bezoek van Timmermans, leverde de volgende uitslag op:

 • 81 % van de Hongaren is het oneens met het EU-plan om migranten met een quotasysteem te verdelen over EU-lidstaten
 • 69 % van de sociaaldemocraten (MSZP, 29 van de 199 zetels in het parlement) is het oneens met het EU-plan om migranten met een quotasysteem te verdelen over EU-lidstaten
 • 91 % van de ondervraagden was van mening dat demografische teruggang niet met migranten moet worden opgelost, maar door gezinspolitiek
 • 80 % van de mensen die op oppositiepartijen stemt, was van mening dat demografische teruggang niet met migranten moet worden opgelost, maar door gezinspolitiek
 • 77 % van de sociaaldemocraten (MSZP) was van mening dat demografische teruggang niet met migranten moet worden opgelost, maar door gezinspolitiek.

Kortom, Timmermans had zich deze reis wel kunnen besparen. De mening van de Hongaren werd echter in geen enkele Nederlandse krant opgeschreven. Er werd alleen gemeld dat Timmermans hinderlijk gevolgd werd door twee mannen, want dat is niet-politiek. In de Nederlandse pers doet men niet aan duiding of commentaren die Brussel onwelgevallig zijn. Het is dan makkelijker om het principe van hoor en wederhoor te laten varen en het afwijkende standpunt gewoon dood te zwijgen. Zo doen ze het al jaren.

Het opinieonderzoek werd uitgevoerd door Szászadvég.

Door:
Bert Dijkstra
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Bezoek Timmermans aan Hongarije blijkt een fiasco

 1. Ruud zegt:

  Dit EU-mestvarkentje moet afgeserveerd worden. Onsamenhangend onnozel gebazel hebben we genoeg gehoord. Het volk heeft heel andere prioriteiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De vieze EU-klootzak Frans Timmermans wordt nou op een opdringerige manier gestalkt door de Hongaren die hij lange tijd als een stel kleuters heeft behandeld! Wat mij betreft hadden ze hem daar met rotte eieren, tomaten, fruit en stinkende compost bekogeld en daar voorgoed het land uitgeschopt!

   Like

 2. Steven zegt:

  Hij schrijft antisemitisme toe aan extreemrechts, niet aan moslims.

  EXTREEMLINKS zijn is hier dan ook weer het probleem niet.. en zeker niet van de problemen waar ieder Europees land inmiddels mee te maken heeft…dat ligt allemaal aan ‘extreemrechts’.
  Is dat een nieuwe foto van hem?..want hij lijkt nu weer op gabber piet!

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Het is en blijft toch een idioot die Timmerfrans om gewoon tegen beter weten in de problemen met de islam te ontkennen, wat een ongelofelijke zak !!

  Nederland moet zo snel mogelijk uit dat fascistische EU clubje stappen !

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Vicevoorzitter van de Europese Commissie beledigt Hongaarse kiezers!

  Frans Timmermans: “Volk van de zwakken met fobieën voor anderen”

  Waren de Eurocommissarissen tot nu toe verplicht om zich in ieder geval formeel buiten de politiek van de lidstaten te houden, dan heeft Juncker, of op eigen initiatief of met vriendelijke “aanbeveling” uit Berlijn, nu nieuwe regelingen uitgevaardigd, volgens welke de commissarissen voorafgaande aan de Europese verkiezingen in mei zich wel degelijk mogen mengen in de nationale politiek. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend om de “domme” burgers van de zin van de EU en de noodzakelijkheid van de beslissingen uit Brussel te overtuigen.
  De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, een Nederlander, is al heel vlijtig. Doel: het EU-vijandbeeld Hongarije met Viktor Orbán als minister-president aan het hoofd. De kiezers van Hongarije zijn een volk van de “zwakken” met “fobieën voor anderen”, bericht “Euronews”.

  ….
  https://eunmask.wordpress.com/2019/02/19/vicevoorzitter-van-de-europese-commissie-beledigt-hongaarse-kiezers/

  Ik had Timmermans een chip onder de hand geplaatst en pas daarna het land binnen gelaten ná betaling van visum en verblijfsvergunning voor 1 dag

  Geliked door 3 people

 5. Peter zegt:

  Rosenmöller heeft nog heel wat uit te leggen ( Roelof Bouwman is historicus en journalist )
  GroenLinks torst een schimmige geschiedenis met zich mee. Korte lijntjes met terreurclubs in binnen- en buitenland, vooraanstaande partijleden die zich niet of nauwelijks verantwoordden voor hun dubieuze politieke verleden. Nu leiden Farah Karimi en Paul Rosenmöller de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer. Farimi vertelde de partijleiding niet dat ze actief was voor een terreurbeweging. En lijsttrekker Paul Rosenmöller….
  Paul Rosenmöller was niet alleen vooraanstaand lid van de Groep Marxisten-Leninisten (GML), zo’n beetje de extreemste politieke beweging rond 1980. Rosenmöller heeft ook nog nooit spijt betoond over het geflirt van zijn beweging met de Cambodjaanse massamoordenaar Pol Pol – die van de Killing Fields.
  Het was niet mis wat de Volkskrant in 2008 over GroenLinks schreef. In een hoofdredactioneel commentaar werd de partij getypeerd als ‘een reclasseringsinstelling voor politieke delinquenten’.
  De uitbrander kwam op een gevoelig moment. GroenLinks-Kamerlid Wijnand Duyvendak was in het nieuws omdat hij in 1985 betrokken bleek te zijn geweest bij een inbraak in het ministerie van Economische Zaken. Daarbij werden geheime plannen voor kerncentrales gestolen.
  Het leek geen incident. Om de haverklap was het raak met GroenLinks.
  In 2004, zo memoreerde de Volkskrant, werd Jack Bogers, loco-burgemeester van GroenLinks in Wageningen, veroordeeld omdat hij zijn geheimhoudingsplicht brak vlak na de moord op Pim Fortuyn. Bogers seinde de compagnon van Volkert van der Graaf bij de Vereniging Milieu-Offensief in. Kort daarop werden tweehonderd bestanden van de computer van Van der Graaf gewist.

  Jemen, Iran, Utrecht

  In 2005 onthulde HP/De Tijd dat GroenLinks-senator Sam Pormes had deelgenomen aan een terroristisch trainingskamp in Zuid-Jemen. Ook waren er volgens het blad goede redenen om te veronderstellen dat Pormes in 1977 betrokken was bij de Molukse treinkaping in De Punt.
  Eveneens in 2005 werd bekend dat GroenLinks-Kamerlid Farah Karimi in haar geboorteland Iran en ook in Duitsland en Frankrijk actief was geweest voor de terreurbeweging Volksmoedjahedien. Zo verzon ze in Frankrijk zeker 150 vluchtverhalen om ook andere leden aan asiel te helpen. Toen ze in 1998 Kamerlid werd verzuimde ze GroenLinks hierover in te lichten. Wel tekende ze een verklaring dat ze geen informatie voor haar partij achterhield.
  In 2007 werd in het Utrechtse hoofdkwartier van de GroenLinkse jongerenorganisatie Dwars (secretaris: Jesse Klaver) een professionele bomkoffer gevonden, compleet met ontstekers, timers en bedrading. De herkomst van de koffer bleef onduidelijk, maar veel media legden een verband met uitspraken van voormalig Dwars-voorman Rugter van den Dool. Die had in 2003 zijn steun uitgesproken voor gewelddadige acties tegen fokkers van pelsdieren.

  Rosenmöller 1, Karimi 2

  Wat is er toch aan de hand met GroenLinks? Elf jaar nadat de Volkskrant de partij opriep om eindelijk eens schoon schip te maken met haar ‘schimmige verleden’ is die vraag opnieuw actueel. Op 27 mei zijn er verkiezingen voor de Eerste Kamer. GroenLinks gaat die verkiezingen in met een kandidatenlijst die wordt aangevoerd door twee politieke delinquenten van jewelste.
  De naam van Farah Karimi, nummer twee op de GroenLinks-lijst, is al gevallen. In 2006 beëindigde ze haar lidmaatschap van de Tweede Kamer; korte tijd later werd ze directeur van de ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib. Vorig jaar liet ze weten er spijt van te hebben dat ze niets heeft gezegd over de seksfeesten met minderjarigen die haar Britse Oxfam-collega’s hielden in Haïti. Het schandaal zorgde voor een uittocht van donateurs.
  Nummer één op de kandidatenlijst van GroenLinks voor de Eerste Kamer is eveneens een politieke veteraan: Paul Rosenmöller. Telg uit een van de V&D-families – Quote raamde zijn vermogen in 2017 op 9 miljoen euro – maar natuurlijk vooral bekend als partijleider van GroenLinks in de jaren 1994-2002.

  GML: gewapende revolutie

  Minder bekend bij het grote publiek zijn Rosenmöllers politieke activiteiten van wat langer geleden. Meer concreet: zijn lidmaatschap, tussen 1976 en 1982, van de Groep Marxisten-Leninisten (GML); van voorjaar 1981 tot voorjaar 1982 als lid van de ‘Centrale Leiding’.
  De GML werd in de zomer van 1976 opgericht door linkse Amsterdamse studenten die zojuist enthousiast waren teruggekeerd van een bezoek aan het stalinistische Albanië. Net als de Kommunistische Eenheidsbeweging Nederland-marxistisch-leninistisch (KEN-ml) en de daarvan afgescheiden Socialistische Partij (SP) beriep de GML zich zowel op het gedachtegoed van Marx en Lenin als op dat van Josef Stalin en Mao Tse-toeng. De GML was evenwel het meest radicaal in de toepassing ervan.
  Zo deed de organisatie, anders dan de KEN-ml en de SP, om principiële redenen niet mee aan verkiezingen. Het socialisme, zo meende de GML, kon alleen ‘ingesteld’ worden door middel van een ‘gewapende revolutie’ c.q. ‘revolutionair massageweld’. ‘Wat wij willen, is de hele burgerlijke wereld naar de verdommenis jagen,’ liet de GML-leiding in 1978 weten in een 1 mei-boodschap, die op een bijeenkomst in de Amsterdamse Brakke Grond werd voorgelezen door een met een bivakmuts vermomde jongeman. ‘Het is deze wereld die wij willen en die wij zullen vernietigen in de gewelddadige revolutie.’

  Na de knekelfoto’s

  De GML besteedde veel tijd en energie aan het bewieroken van het genocideregime (circa twee miljoen doden) van de Cambodjaanse communistenleider Pol Pot en diens Rode Khmer. Het terreurbewind werd opgehemeld in GML-maandblad Rode Morgen, in pamfletten, vlugschriften en op manifestaties. Ook toen de eerste knekelfoto’s van de ‘killing fields’ al wereldwijd waren gepubliceerd. In Cambodja, zo meende de GML, was ‘de arbeidersklasse aan de macht. Daar heerst democratie voor alle werkers en de dictatuur voor die figuren die hier [in Nederland – RB] nog de grote heren uithangen.’
  De genegenheid van Rosenmöllers organisatie voor Pol Pot was overigens geheel wederzijds, want in 1979 ontvingen de ‘dear friends’ van de GML een hartelijke brief van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Cambodja. De Nederlandse kameraden werden in het schrijven – dat werd afgedrukt in Rode Morgen – bedankt voor hun ‘militant solidarity and support’: ‘These noble activities constitute a great encouragement for our people and fighters. (-) Please accept, dear friends, our brotherly sentiments.’

  Rosenmöller: geen spijt

  ‘Spijt is niet het begrip dat bij mij bovenkomt,’ zei Rosenmöller toen Andries Knevel hem in 2004 op Radio 1 uitgebreid bevroeg over zijn verleden als Rode Khmer-propagandist. Een paar maanden eerder had Rosenmöller het autobiografische boek Een mooie hondenbaan gepubliceerd, waarin hij ook terugblikte op zijn jaren bij de GML. Zonder ook maar één keer de naam van Pol Pot te noemen (de GML was volgens Rosenmöller een club van ‘ideologisch bevlogen wereldverbeteraars’) en zonder zichzelf ook maar één morele vraag te stellen.
  De steeds wanhopiger wordende Knevel (‘Help mij nou! U wist toch hoe gruwelijk het in Cambodja was?’), deed zijn uiterste best zijn gast tot enige zelfreflectie te verleiden. Tot Rosenmöller de EO-coryfee behendig het zwijgen oplegde door hem op te roepen – het was een hondsbrutale jijbak – nu eindelijk eens ‘ondubbelzinnig afstand te nemen’ van homovijandige passages in het Oude Testament.

  Een keus voor de GML, zo schreef oud-lid Erik van Ree in 1991, was geen keus voor het communisme in het algemeen, maar voor de meest mensonterende variant daarvan. ‘De grote morele kwestie was onze verdediging van drie van de grootste massamoordenaars van deze eeuw: Josef Stalin, Mao Tse-toeng en Pol Pot.’
  Dat Paul Rosenmöller die grote morele kwestie ooit nog eens onder ogen gaat zien, lijkt inmiddels uitgesloten. Toch zou het mooi zijn als er straks Eerste Kamerleden zijn die hem er af en toe aan herinneren.

  Geliked door 4 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  (Bezoek) Timmermans (aan Hongarije) blijkt een fiasco.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps zegt:

  Gele Hesjes Parijs vandaag (2 maart 2019)

  Like

 8. sandra zegt:

  woonde ik maar in Hongarije ! een land waar gezond verstand de dienst uit maakt ! en die snappen dat iedereen die een beter leven wil je niet gratis eindeloos kan laten logeren in je land op kosten van de belastingbetaler

  Geliked door 3 people

 9. Perfide Albion zegt:

  Timmermans moet ophouden met ons te belasteren. Het zijn zijn islamitische vriendjes die joden haten. Timmermans is zelf een smerige faciliteerder van jodenhaters. Timmermans en zijn partijgenoten zouden voor een tribunaal gebracht moet worden. Beter nu dan later.

  Geliked door 3 people

 10. Harry Willemse zegt:

  Schandalig, dat men deze man, die het zo goed met zichzelf voorheeft, niet serieus neemt.

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  Duidelijk tot de macht lemniscaat.

  Like

 12. Wolf zegt:

  Ik haat die timmerfrans net zoveel als DDR wijf Merkel

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: Bezoek Timmermans aan Hongarije blijkt een fiasco! | eunmask

 14. Wolf zegt:

  Om mijn part vallen alle smerige linkse Soros eurofielen onmiddellijk ter plekke dood achterover. P.S. nog steeds last van die extreemlinkse AIVD islam slaafjes dat ik niet meer fatsoenlijk, zonder eerst alles opnieuw in te vullen, [ ontmoedigingsbeleid] kan reageren op E.J.Bron site!!!!!!!!!!

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik heb het al meer uitgelegd Wolf Gewoon je naam en E-mail opslaan in Google dan ben je met een paar klikken klaar.
   Het is geen ontmoediging maar zoals Bert Bron het uitlegde was het waarschijnlijk iets van WordPress

   Like

   • Tineke zegt:

    Heb ik gedaan heer Henk,werkt niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wie nou nou nog steeds Google gebruikt als browser, en daar dan ook nog zijn privé gegevens in opslaat, die heeft werkelijk helemaal niets begrepen van internet.
    Een link daarover hier plaatsen zie ik inmiddels als verspilde moeite, mensen willen het helemaal niet weten.

    Mijn pc kan iedereen zo meenemen, daar ga je geen enkele privé gegevens in vinden over mezelf.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat is vreemd Tineke.
    Hier werkt dat gewoon wel. het zou kunnen zijn dat je de instellingen van Google zou moeten veranderen.
    Hoewel dat je dan goed op moet letten en lezen wat er staat.

    Geliked door 1 persoon

   • WOLF zegt:

    Dank u zeer. WordPress of E mail opslaan……. Ben niet erg technisch maar zal jongere familie vragen hierover, Dank.

    Like

  • Tineke zegt:

   Geldt ook nog steeds voor mij,heer Wolf.

   Like

   • Woeste Wolf zegt:

    @Tineke, nog steeds dus bij u??? Dn zie ik het ook somber in. Zo somber en boos hierover dat ik vanaf nu “Woeste Wolf” ga heten.

    Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Die smerige verrader moet verdreven worden uit Europa want hij is een “gevaar” voor onze vrijheid, veiligheid én leefbaarheid en bye the way ‘hij niet alleen maar heel dat EU gedrocht’ volgepropt met parasieten.

  Geliked door 1 persoon

 16. Fuck Off, Vieze Nep-Socialist!

  Like

 17. Alphons Mantel zegt:

  voortdurend blijkt dat de Ned. pers eenzijdig is, net als de staatsomroepjes

  Geliked door 2 people

 18. Henk.V zegt:

  Alle waardering voor de Hongaren! Zij kregen Timmermans zo ver dat hij de stommiteit beging VOOR de T.V. camera’s openlijk te liegen over de plannen die de EU er op nahoudt. Is Timmermans in het geregistreerde gesprek een leugenaar die probeert de EU politiek te verdoezelen? ABSOLUUT.
  Wij weten dat de EU de waarheid verdoezelend optreedt vanaf het moment dat deze heerszuchtige organisatie meer en meer greep kreeg op de gang van zaken in Europa. De reden is inmiddels overduidelijk: deze afschuwelijke organisatie wil een einde maken aan ons bestaan, aan onze cultuur, aan onze specifieke verworvenheden en met probeert de voorgenomen afbraak continu te maskeren door alle alle schadelijke bijwerking van deze veranderingen te bagatelliseren of zelfs te ontkennen, zoals Timmermans in Hongarije deed.
  In de verkiezingen voor het zogenaamde Europese parlement moeten de kiezers in Europa de basis gaan leggen voor de opheffingen van deze EU. Dat kan door partijen te kiezen die zich afwijzend opstellen tegenover de plannen die ”Brussel” wil doorvoeren.Wanneer de afwijzende, kritische stem in dat parlement niet meer kan worden genegeerd, dan is het moment aangebroken dat deze Europese Commissie wordt weggestemd.
  Laten we er maar niet omheen draaien: willen wij als zelfstandige staten overleven dan moet de stem van ”Brussel” voor altijd tot zwijgen worden gebracht.

  Met zou zich moeten afvragen waarom een organisatie die massaal de Jodenhaat wil importeren door middel van massa immigraties waarom niemand heeft gevraagd overeind zou moeten worden gehouden.
  Iedere burger zou eens stil moeten blijven staan bij de vraag waarom wij zouden moeten berusten in de aantasting van alles wat ons dierbaar is:

  Christenen en Joden zou zich eens moeten verdiepen in de vraag of zij zich zouden willen toevertrouwen aan een organisatie die openlijk het door Bijbelse invloed ontstane Joods-christelijke karakter van de westerse samenleving als basis voor de te vormen maatschappij AFWIJST! De EU is naar haar aard antichristelijk.

  De kiezers in het westelijke deel van ons continent .moeten zich beslist afvragen waarom in de landen van Midden- en Oost-Europa de afkeer van de EU zo groeit. De reden voor de toenemende scepsis is zo simpel: zij herkennen alle symptomen van een linkse dictatuur..Zij zaten er zelf onder! De EU wordt een linkse dictatuur. Onder een dictatuur kan geen echte vrijheid bestaan.

  Ik mag hopen dat het besef van de toekomst die wij tegemoet gaan, wanneer deze EU door de kiezers in het zadel wordt gehouden, bij iedere kiezer aanwezig is..

  Ook Hitler werd door het merendeel van de Duitse kiezers in het zadel geholpen.Hij kwam VIA DEMOCRATISCHE MIDDELEN aan de macht. Dit gegeven houdt iets vreselijks in :In principe WERD IEDERE persoon die voor deze afgrijselijke persoon stemde uiteindelijk IMPLICIET medeverantwoordelijk voor de ellende die deze man teweeg bracht.
  Ik acht het gevaar dat van de EU uitgaat net zo groot ! De EU moet daarom hoe dan ook worden ontmanteld, om plaats te maken voor een verbond van vrije, zelfstandige bevriende staten die uitstekend samenwerken en vrijhandel bedrijven.
  De EU moet hoe dan ook VALLEN , brijvoorkeur langs vreedzame weg…

  Geliked door 2 people

 19. J.A. Kapteyn zegt:

  @Peter
  Veel waardering voor je comment waarin je het dubieuze verleden van Rosemuller in herinnering brengt. Deze man past met zijn denkwijze – net als de islam – niet in onze maatschappij. Hij bezoedelt het karakter van GL, waar overigens volgens de huidige peili ngen 18% van de kezers op stemt. Zeventigplussers moet dure medisxhe zorg worden onthouden, uitgeprocedeerde illegalen moeten huisvesting en socialezorg krijgen. Wie begrijpt de NL-kiezer nog ?

  @Henk V
  Helemaal eens. EU weg, daarvoor in de plaats een hechte club van samenwerkende trotse Europese landen. Met onderlinge vrijhandel en militaire samenwerking. Hopelijk laten de komende EU-verkiezingen zien dat de EU-burgers schoon gsnoeg hebben van Brussel.

  Like

 20. Eric zegt:

  Timmerfrans is niet van één leugentje gestorven. Was hij dat maar, en dan liefst van het eerste leugentje. Toen hij in de wieg lag zei hij tegen zijn moeder: ‘Jij bent mijn moeder niet ! Dat is Georges Soros’. Toen had hij dus al moeten sterven. Maar zijn moeder vergaf het hem, en hij kreeg zijn dagelijkse pap, met LSD aangelengd . Zijn buik en kop begonnen te zwellen en uit die kop kwam alleen maar geraaskal voort. Sindsdien is hij niet veranderd. En om die merkwaardige talenten hebben ze hem Europees commissaris gemaakt. Het moeten toch niet altijd dronkelappen zijn !

  Like

 21. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2274288-orban-richt-pijlen-op-timmermans-met-campagneposter.html

  Orbán richt pijlen op Timmermans met campagneposter

  De Nederlandse Eurocommissaris en lijsttrekker van de Europese sociaaldemocraten Frans Timmermans komt in de aanloop naar de Europese verkiezingen op campagneposters in Hongarije te staan, samen met de in Hongarije geboren Amerikaanse miljardair George Soros. De Hongaarse premier Orbán zegt dat in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s