Burger vraagt klimaatstem

Screenshot_103

(Door: Edwin Timmer en Marcel Vink)

Enquête De Telegraaf toont onvrede over groen beleid

AMSTERDAM – Nederlanders hebben het gevoel dat ze buitenspel staan bij het klimaatbeleid. Dat blijkt uit een onderzoek dat in opdracht van De Telegraaf is uitgevoerd.

De Telegraaf

Een meerderheid van de burgers wil meer worden betrokken bij het formuleren van maatregelen tegen klimaatverandering, zo peilde onderzoeksbureau Ipsos. De helft maakt zich zorgen over de financiële effecten van voorgenomen plannen. Slechts één op de acht burgers vindt dat er voldoende rekening wordt gehouden met de eventuele effecten op zijn portemonnee.

De Haagse roep om als gidsland te opereren bij de wereldwijde klimaataanpak vindt weinig steun. Slechts 24% van de ondervraagden ziet die rol wel zitten.

Opvallend is verder dat de helft van de Nederlandse bevolking vindt dat er moet worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van schone vormen van kernenergie. Slechts één op de zeven is tegen. Deze atoomsector is geweerd bij de klimaattafels van voorzitter Ed Nijpels.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Burger vraagt klimaatstem

 1. BertG. zegt:

  In wat hebben wij dan wel een stem gehad of is ons ooit iets gevraagd ergens over?
  Als het antwoord tegenvalt, verklaren ze het gewoon ongeldig of schaffen ze het af, zie het referendum.
  Wij zijn er enkel en alles te betalen en verder dienen wij ons smoel dicht te houden ergens over.

  Geliked door 3 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “Nederlanders hebben het gevoel dat ze buitenspel staan bij het klimaatbeleid.”

  En bij de Euro, open grenzen, pensioenleeftijd, legale en illegale migranten, wetgeving vanuit Brussel, NPO links fake-news, miljarden naar zuidelijk Europa om maar een paar zaken te noemen waarbij burger buitenspel staat.

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Statler & Waldorf zijn me net voor en maaien het gras voor mijn voeten weg!
   😀

   Geliked door 1 persoon

  • QENQ6 zegt:

   … en de oudere en zieke Nederlanders worden extra geflikt: niet naar zorgcentra en geen activiteiten resp. het bos in gestuurd worden onder het hoofdstukje “zelfredzaamheid”.
   Daarentegen krijgen onze nieuwe vrienden alles gratis , want anders worden ze boos en slaan ze de zaak kort en klein. En ze leefden nog lang en gelukkig.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wij worden door de ‘overheid’ gehouden als een veestapel.
  Zodra je geen melk meer geeft of geen eieren meer legt, word je geslacht.

  Bek dicht en betalen!

  Geliked door 2 people

 4. boorzalf zegt:

  Nederland is een proeftuin van Brussel, ze proberen hier alles op kleine schaal uit omdat NL een klein Landje is. En zo later dit door te drijven in heel Europa. Pensioenen gaan er aan, nationalistische gevoelens moet er aan geloven, vrijheid van meningsuiting, en reken maar dat het konings huis dit weet. Die hebben zich al veilig gesteld als de boel hier in het honderd draait.

  Geliked door 3 people

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Ruud zegt:

  Er is kennelijk een panische angst om de klimaatdiscussie (waar de mens voor aansprakelijk zou zijn) breed publiekelijk te voeren. Dus kom met dictaten, slogans en kinderen inzetten; edoch, er een oud-hollands gezegde; al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Hopelijk is er tegen die tijd niet al te veel schade aangericht door onze valse klimaatprofeten.

  Like

 7. QENQ6 zegt:

  Merkel accepteert klimaat-spijbelen. Accepteert ze ook spijbelen en demonstreren tegen islamisering? Zo, nee: dan bepaalt ze (als bestuurder, niet als rechter) )wanneer je de wet mag overtreden en dat is een flagrante schending van de Trias Politica: leer van de scheiding der machten:
  1. bestuurlijke macht
  2. wetgevende macht
  3. rechtsprekende macht.

  Like

 8. Qvic zegt:

  De huidige koers over het klimaat wordt door corrupte geld graaiers bepaald. Door te verkondigen dat de wereld vergaat, als we niet met zijn alle veel geld aan hun ideeën geven. Om hun ideeën kracht bij te zetten, wordt ieder argument en/of wetenschappelijke werkelijke onderbouwingen de mond gesnoerd. Zodat hun waan ideeën de enige oplossing zouden zijn. De corrupte geld graaiers hebben geen boodschap aan de realistische feiten, zij overschreeuwen de feiten. Om zo de kudde te kunnen manipuleren om hun snode plannen door te kunnen drukken. De tot nu toe alle zogenaamde alternatieve energie vormen die zij aandragen c.q. willen verplichten, zijn alle zeer onrendabel in gebruik. Waardoor iedereen veel meer moet gaan betalen voor het zelfde. Te gelijk breken zij de huidige betrouwbare collectieve energie vormen af, zodat we overgeleverd zijn aan hun waan utopia. Maar wat als iedereen zelf zijn eigen energie ging opwekken en daardoor onafhankelijk worden van de collectieve energie maatschappijen? Dat is nu ook niet hun bedoeling, want dan hebben zij jou niet meer in hun macht. Zodat ze jou niet kunnen uitknijpen als een sinaasappel voor hun eigen gewin. Want daar draait het nou eenmaal om, de totale macht over jou leven, gedachte en jou doen. Dat is het werkelijke doel van de klimaat hoax.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s