Daarom is Orban´s campagne tegen Juncker en Soros geniaal

Screenshot_99

(Door: Reimond Hoffmann – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt in Boedapest nauwelijks tien meter lopen zonder de affiches tegen te komen. De “Deutschlandfunk” schrijft van een “hetzeaffiche”. De Hongaarse regering laat daarop de multimiljardair George Soros en de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zien. Waaruit bestaat dan eigenlijk precies deze hetze? De tekst op het affiche luidt: “Ook u hebt er recht op om te weten wat Brussel van plan is”. Deze zin is toch zonder twijfel heel logisch en zou consensus moeten zijn in een zelfbenoemde Brusselse democratie.

In iets kleinere letters staat er op het affiche geschreven: “Zij (Brussel) willen de verplichtende asielquota invoeren. Ze willen de grensbewakingsmogelijkheden van de lidstaten verzwakken. Met migranten/visa willen ze de immigratie graag gemakkelijker maken.”

Orbán heeft nog een appeltje te schillen met Juncker en Soros

Soros wordt in het Hongaars met “sj” uitgesproken – dus Sjorosj. Vaak noemen de Hongaren hem gewoon Györgi Schwartz, zijn geboortenaam. Soros is de financier van de uiterst linkse “Open Society Foundation”. Deze financiert bijvoorbeeld het ultralinkse project “Correctiv”. Ook de door de Stasi-verklikster Anneta Kahane opgerichte “Amadeu Antonio Foundation” noemt de “Open Society Foundation” als “partner”. Soros probeert met zijn geld het maatschappelijk klimaat in Europa en Hongarije te veranderen – zijn droom is een links-liberale Refugees-Welcome-samenleving.

Soros´ stichting doneert aan projecten zoals “Liberties”, dat uiteraard ook werkt met de slogan “Welcome Refugees”, het algemene trefwoord voor massa-immigratie. Het project “Liberties” beweert bijvoorbeeld dat het opsluiten van illegale immigranten “geen plaats in een democratische samenleving” dient te hebben. Natuurlijk is het opsluiten van binnendringers een mogelijkheid om de grens te beschermen. Zodoende is de derde zin op het affiche van de Hongaarse regering al bewezen.

De campagne is een late wraak op Juncker. Juncker is bijna aan het einde van zijn ambtsperiode als voorzitter van de Europese Commissie. Maar Orbán heeft een goed geheugen. In 2015 had Juncker hem begroet met “De dictator komt”. Daarna had hij hem een draai om zijn oren gegeven. Maar ook anders is Juncker geen enkele confrontatie met de Hongaarse minister-president uit de weg gegaan. Zo spreekt hij zich in september 2018 uit voor “legale immigratiewegen in de EU”. Ook zouden de asielzoekers over onafhankelijke landen als Hongarije en Polen verdeeld moeten worden. Zodoende worden de derde en vierde zin van Orbán´s affiche bevestigd. Het wordt duidelijk dat Juncker Europa nog meer met immigratie wil overstromen en van de oorspronkelijke inwoners een minderheid wil maken.

Orbán is een geniale campagne begonnen, die in de hele wereld aandacht in de media krijgt. Het lukt hem te provoceren met de waarheid, want dat doet pijn – van Berlijn tot Brussel.

Bron:
https://arcadimagazin.de
Door: Reimond Hoffmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, Oost-Europa, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Daarom is Orban´s campagne tegen Juncker en Soros geniaal

 1. t.Troubadour zegt:

  Campagne zou in Nederland niet misstaan

  Geliked door 3 people

 2. ildiko zegt:

  Daar is pas Democratie ! het volk kan mag en moet zelf beslissen !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Mijn respect voor Orbán groeit gestaag door. Deze man begrijpt als één van de weinigen binnen Europa wat democratie werkelijk betekent. Ooit ging het land gebukt onder de Sovjet-overheersing, dus zij weten heel goed wat het is om geen vrijheid te hebben.
  Nu ze die vrijheid wél hebben, zullen ze die dan ook met hand en tand verdedigen. Wie niet kan of wil begrijpen waarom Hongarije zo fel tegen de Brusselse overheersing gekant is, heeft nooit iets begrepen van het communisme. Want wat Brussel allemaal van plan is, heeft veel gelijkenis met het communisme van enkele decennia geleden.

  Ik hoop dat Orbán zijn rug recht houdt. Een grote meerderheid van het Hongaarse volk steunt hem in zijn beleid.

  Geliked door 2 people

 4. Henk Beije zegt:

  Hadden wij maar een Orban,dan was het nog fijn vertoeven tussen de blanke Nederlanders,en was de criminaliteit nog ouderwets laag.
  Nu met al die Maroc criminelen,en vele hand ophouders is het voor Henk & Ingrid niet meer leuk.Ze moeten langer wachten op een huur huis,en de lonen zijn zo goed als niks omhoog gegaan om de opvang van gelukzoekers te kunnen bekostigen,en bezie anno nu hoe de openbare weg er uitziet.
  In steden als Helmond is 3/4 van de mensen op een werkdag die je ziet van allochtone afkomst,en als je er een spreekt,dan krijg je te horen dat de persoon een Nederlander is,maar in uiterlijk en gedrag is dat niet zo,want je kunt het wel zeggen,maar dan is dat nog niet zo.
  Want de liedjes zoals van de blanke top der duinen,of wie Neerlandsbloed door de aderen stroomt,die kennen ze niet,en dus blijkt hieruit dat je dan geen Nederlander bent,wel een inwoner van dat eens zo mooie land !!

  Geliked door 1 persoon

 5. fransdewit zegt:

  Campagne zou in Nederland echt niet misstaan en het zal kunnen als Geert Wilders het voor het zeggen kreeg.

  Like

 6. Pingback: “Timmermans volgende doelwit op anti-affiches Hongarije” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s